Krupp... Igen!!

2009-01-19 @ 13:58:07

Planen var ju att hålla sig innomhus igår. Det funkade rätt bra... Tills klockan blev ca 22.20. Då fick Neo ett hostanfall och hade sedan problem med andningen och det lät inte alls bra! :(
När han hostade lät det "skällande" och andningen lät roslig, torr och ansträngd. Gav honom lite ventolin (luftrörsvidgande hostmedicin) som vi hade kvar sedan han hade falsk krupp i december. Men det hjälpte inte! *iih* 
Testade även att hålla honom över ångande vatten, men det hjälpte inte heller! Det blev bara värre och värre och andningen lät tyngre och tyngre... O_o

Så det var bara att packa in oss i bilen och åka upp till Östra. Tjohooo! -Not!
Efter mycket om och men, fick han andas adrenalin genom en inhalator 2 gånger med 30 minuters mellanrum. Han va jätte duktig, trots att han hade en stor mask över ansiktet!


Andningen blev genast bättre, men dom ville ändå att vi skulle vara kvar några timmar, för att kontrollera hans andning. Men både jag och ♥Maggie♥ va sjukt trötta och kände att det inte var nödvändigt. Även Neo va trött och kinkig! Så vi bestämde oss för att åka hem, vi bor ju trots allt bara ca 10 minuter från sjukhuset. -Om det skulle bli värre igen!
Vi va hemma strax efter kl 02.00 igen och somnade bums! *zzz*

I morse ringde vi dock barnmedecin i Gamlestan för att få träffa en läkare/doktor (i natt var det bara sköterskor som tog hand om oss, eftersom det var över 10 timmars väntetid för att få träffa en läkare!!!!).
Fick en tid direkt och väl där konstaterade läkaren att det var (falsk) krupp igen!! :S Det hade vi visserligen redan räknat ut, eftersom det va samma symptom som i december.
Läkaren skrev ut kortison tabletter till korven och berättade att han antagligen kommer att få krupp i samband med sina framtida förkylningar... Stackarn!Nu sover båda mina älsklingar (♥Maggie♥ tog "ledigt" idag) och även jag hade behövt sova... Är fortfarande inte helt frisk, hostar och snorar. Suck!! 
-Får väl ta joina sötnosarna! *love*


Senare idag kommer fortsättningen på "mini-serien". Håll utkik vettja!!

*harrt*

Söta små hälsningar..
Signed by: Marie

tack så mycket... ja.. ja tyckte d var dax att ändra lite efter att ha haft d sådär ett BRA tag nu...Hoppas allt bli bätre me lillen, och dig oxå... en kollega till mig har samma problem me sin femåring varje gång han blir sjuk, men d e tack vare att han hade RS-viruset när han va liten.. nu har han falskkrupp varenda gång han blir sjuk.. inte kul... men d e ju mest synd om lillen... håller tummarna för att han klarar d bra.. =) Hoppas ja inte skrämde dig nu.. =PStyrkekramar till lilleman.. =)2009-01-19 @ 15:23:34
URL: http://angeleyes81.blogg.se/
Signed by: Johanna

Hoppas han mår bättre snart! Ja, du oxå

2009-01-19 @ 15:24:16
URL: http://mammajohanna.blogg.se/
Signed by: stina

tack så mkt:D

2009-01-19 @ 15:35:09
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Signed by: stina

tack så mkt:D

2009-01-19 @ 15:35:14
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Signed by: ..:Sarah:..

ja jag är singel..men jag har inte skrivit så mycket om de. är iaf lycklig.. ! och de är ju de som är huvudsaken

2009-01-19 @ 16:45:13
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Signed by: Mika

usch va läskigt med krupp!ja Sebban har alltid varit mörk, men håret har blivit tjockare, kanske därför det ser mer mörkt ut nu =)

kram

2009-01-19 @ 17:02:19
URL: http://mika83.blogg.se/
Signed by: Andréa

Tjena :) Gillar du smink? Eller bara att läsa överhuvudtaget? Kika in i min blogg!

Lägg gärna till mig på bloglovin.com (och säg till mig sen!) så lägger jag till dig också :)

2009-01-19 @ 17:15:23
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Signed by: Nina

usch fy så jobbigt =/ ja satt å läste om falsk krupp i lör. ingen höjdare. å stackars lilla neo. skönt att han verkar bättre nu iaf..

2009-01-19 @ 20:54:28
URL: http://modesida.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: