Like A Baby

2009-01-29 @ 16:02:36

Yes Sir! Då var första natten i eget rum avklarad. *studs* -Visserligen är det ju flera timmar sedan han vaknade, men jag har inte haft tid at blogga förens nu.
♥Maggie♥ skötte nattningen igår kväll och det gick väldigt bra!
Sen sov han "like a baby" hela natten... :D Och vaknade inte förens 05.30! Då var han därimot jätte ledsen, nästan hysterisk! :( Och hans gråt stämde så bra in i min dröm, så det tog några minuter (?) att koppla att det var Neo som grät. Stackarn!! Han måste varit livrädd... För när jag väl lyfte upp honom tog det en bra stund innan han slutade. Inte förens han fick syn på vällingflaskan blev han glad igen. *tihi* (No shit Sherlock??) Och när den va tom, somnade han om igen... -Fast i våran säng! *love* Och då sov vi ända till 08.30. Snacka om sovmorgon!
Förhoppningsvis är det en annan "Feng Shui" där inne, haha! Eller så va det bara en lyckoträff inatt. Men jag hoppas på det förstnämnda... *iih*

Efter en välbehövd sovmorgon, frukost och lite bus, begav vi oss till fotografen. Neo va jätte duktig, han satt stilla och kollade in i kameran nästan hela tiden... Han skrattade och såg allmänt söt ut! ^) SÅKLART!!
Fotografen (Cecilia) tyckte han va väldigt samarbetsvillig. Jag tror inte ens vi var där en timma, och då hann vi ändå med 3 klädombyten och nakenfotografering. (: Fick dock inte se bilderna idag, utan fick en ny tid nästa vecka för "visning". Antar att man även köper bilderna då? Hmm...? LÄNGTAR!!

Nu ska jag fortsätta pyssla inne i lillemans rum. Några tavlor och hyllor som ska upp på väggarna och lite bröte som ska ner i källaren. Sen är det klart! :D



Förstår inte folk som klagar på klotter!!
Jag tycker det är jätte fint...
*love*
(http://www.photofunia.com/)


Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

japps det va FL. hade oxå konto där inne, men jag avslutade det. De hade tydligen blivit hackade. Tycker inte det är så skoj med tanke på att det är så många som är där inne. Fatta hur många som kan ha fått viruset..



å najs med fotografering. Hoppas bilderna blir jätte bra sen :D å skönt att han sov bra första natten i sitt rum =)

2009-01-29 @ 16:55:27
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Nina

glömde säga. ja älskar bodyn :D har de brallorna neo hade till- du vet de där hängselbyxorna. så ja varierar mellan dem å hans velour bruna. passar apbra. hängselbyxorna är lite stora bara.. ja köpte ju dem i okt tror jag det var. så ja köpte en större storlek så att han hade någe å växa i å för att ja redan hade så mkt smått.. =) LÖV =)

2009-01-29 @ 16:57:03
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: ..:Sarah:..

No its noot ;)

men mina skor är de och min jacka.. så du får fortsätta göra små lessna smylisar ;) hehe

2009-01-29 @ 18:39:38
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: