Smått & Gott

2009-01-15 @ 21:05:28

Både igår och idag har det varit fullt upp.
Men ska försöka sammanfatta så gott det går...

Igår morse innan ♥Maggie♥ drog till jobbet (han jobbar kväll denna veckan) monterade han ihop våran nya säng. Det blev riktigt najs... Och trots att vi behöll den gamla madrassen, känns det så mycket bekvämare! Plus att vi slipper lyssna på ett jävligt irriterande gnissel varje gång vi rör oss. -Gamla stommen var nämligen i smide.
Glömde tyvärr ta en "före bild" på den gamla sängen. Men man ser lite av den i detta gamla inlääget!Neo provligger nya sängen och verkade oxå gilla den!
När sängen var på plats och ♥Maggie♥ åkt till jobbet, tvingade jag med mig Camilla till Angered. Neo hade nämligen fått ett halvårspaket från Libero klubben som skulle hämtas på Lindex - i Angered av alla ställen!
Så det var bara att pallra sig dit och hämta det... Men jag måste säga att det var ett riktigt fisigt innehåll, eller??Ett provpaket Up&Go blöjor, ett paket engångs haklappar,
ett litet paket våtservetter, två små flaskor badolja, ett paket bindor (till mig)
och en liten plastboll. Men jag ska inte klaga... Gratis är gott!!När vi ändå var i Angered, kikade vi runt lite i dom få affärer som finns där. Och vips, så va min plånbok tom... Ooops! Inte för att den var speciellt välfylld när jag åkte dit, men den ekade fan när vi åkte hem! -Tur att det är barnbidrag nästa vecka! Hahaha!
Det blev två "dreggel-scarfs" till Neo, en turkos och en limegrön. Najs!! Oxå blev det ett par nya ROSA (såklart!) moonboots till mig. Har redan ett par svarta, men dom är gamla och slitna. Sen har jag ett par rosa lurviga moonboots oxå, men dom är inte vattentäta, vilket dom nya är!


  
Nu kan lilleman dreggla bäst han vill, och jag kan vara varm och torr
om fötterna om snön får för sig att återvända till Götet...Idag var jag och hälsade på mitt jobb, för fösta gången på över ett halvår. Har med andra ord inte varit där sedan jag var gravid... Pinsamt! Så idag tänkte jag "visa upp" Neo för dom som jobbade. Men korven somnade precis innan jag kom dit, haha! Snacka om tajming! Och givetvis vaknade han precis när vi gick ut igen... Ja, ja... Det kommer flera tillfällen!

Och sen var det föräldraträff på BVC med alla mammor och barn. Så roligt att se hur alla bebisar växer och utvecklas. Jag och Neo blev dock inte så långvariga eftersom det var dags för lilleman att sova, igen! Så vi tog oss en härlig promenad i det vackra, men kalla vädret.
Och typiskt nog hade jag glömt mina vantar hemma, så mina händer var två isklumpar när jag kom hem! Burr!!

Nu ska jag röja här hemma, för det ser ut som en katastorfzon.
-Som vanligt typ!

Söta små hälsningar..
Signed by: ☆ ☆ ☆ ♥ M@rie ♥ ☆ ☆ ☆

Hejsan !! Kikar in lite .. Jätte snygg blogg :D

Snyggt de vart i sovrummet med den svarta sängen emot den blå väggen :D De ger mej lite ideer på att ha teman i mina rum här hemma oxå :D tack HihiMvh Marie

2009-01-16 @ 16:10:36

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: