Fotobok Från Fuji

2009-07-14 @ 09:34:09
När ♥Neo♥ föddes var min plan att jag skulle vara jätte duktig på att framkalla bilder på honom, månad för månad. Och sen sätta in dom prydligt i ett stort album och skriva minst en rad om varje bild.
Detta sket sig rätt snabbt... När jag väl framkallat bilderna hade jag varken ork eller ro att sitta och sätta in dom i rätt ordning.
Så nu, lagom till hans 1-årsdag den 27:e Juli, tänkte jag pula ihop en fotobok om hans första år istället. Det kommer bli så mycket finare!!

fujidirekt.se kan man enkelt (beroende på hur avancerad bok man vill ha) göra sin egen fotobok i lugn och ro. Man kan välja hur många sidor man vill ha, radera och lägga till sidor undertiden man håller på. Text och effekter kan läggas till och man kan vrida och vända och beskära bilderna och lägga till snygga ramar. Den som inte är så kreativ kan använda färdiga layouter och bakgrunder, medans den lite mer fingerfärdiga kan skapa egna.

Visst låter det roligt?
Jag kommer även att göra en fotobok om våran kommande greklandsresa... Och om vårat framtida bröllop och om nästa barns första år och till kompisens möhippa! Ja, man kan ju göra en fotobok om allt man vill minnas på ett fint sätt. Inte bara att behålla själv, det är ju en perfekt present oxå!
Vill du veta mer eller kanske skapa en egen fotobok? Gå in på www.fujidirekt.se/fotobok

Lånade några bilder från fuji´s hemsida oxå, för att visa er några exempel på hur man kan göra... Visst blev du oxå sugen på att göra en nu? ^)
Fotobok Student
Fotobok
Semesterlycka
Fisketur

Söta små hälsningar..
Signed by: Eva

Svar:Hej!Ja det ska bli spännande med en liten bäbis igen =) men jag har väldigt ont pga foglossning, så just nu känns det jobbigt och lååångt kvar!Sen måste jag ju kolla in det här med en fotobok, det verkar smart & bra =)KraM Eva

2009-07-14 @ 10:10:57
URL: http://gravidigen.webblogg.se/
Signed by: Nina

visst va det ett bra erbjudande :D jag har fått koden å ska ta några bilder å fixa det! :D

2009-07-14 @ 10:44:15
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Malin

Jag har beställt från Fujudirekt, och boken blev JÄTTEFIN, tyvärr...för nu kommer jag bli fattig ;o) Man blir beroende!Kram

Malin

2009-07-14 @ 16:08:13

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: