Fortfarande trött...

2009-05-29 @ 21:28:18

Maggie gick in och duschade för en stund sedan och planen var att jag skulle blogga under tiden. Men jag råkade visst somna framför datorn IGEN!! ROFL Hahaha! M väckte mig nyss... Alltid lika gött med en powernap! ^)

Idag har det varit (och är fortfarande!) en underbar dag. :D Soligt och varmt!!
Man borde ju legat ute vid havet och gottat sig, men eftersom jag inte känner mig redo för beach 2009 ännu *note* så åkte vi till backaplan istället. M slutade tidigt och mötte mig och ♥Neo♥ där... Vi tog nämligen spårvagnen!
Och precis när vi på klev på spårvagnen la Lilleman av en rejäl laddning i blöjan. *blush* Hela vagnen luktade skit!! Men Lilleman va glad och nöjd medans medpassagerarna flyttade sig längre bort... Hahaha!! Laughing 
Så det första jag gjorde när jag kom till backaplan, var att gå in på Mc Donalds toalett med skötbord och byta på honom. 
Jag la den nerskitna blöjan på handfatet medans jag torkade rent en sprattlande ♥Neo♥. Blöjan ville dock inte ligga kvar på handfatet, utan bestämde sig för att ramla ner på golvet. Upponer givetvis!! *iih* Och i fallet lyckades även väggen bli brunmålad... O_o OMG!! Så det var bara att torka rent golvet och väggen innan vi begav oss därifrån. *puke*

Sen mötte vi som sagt upp Maggie och kikade runt i affärerna. Köpte bland annat ett par gummistövlar till LillemanCoop. Ynka 69kr, som hittat!


Och sen fick Lilleman även testa på att åka en sån där "hoppande" bil som stod utanför affären. Det var en mycket uppskattad åktur kan jag lova, och gissa om han såg snopen ut när den slutade?? *tihi*

 


En helmysig dag helt enkelt! Och innan det va dags för ♥Neo♥ att hoppa i säng blev det ett bubbelbad. Dock inget skum-bubbel-bad, utan såpbubblor! ^)


 Nu ska jag packa lite inför morgondagen. Då ska nämligen ♥Neo♥ sova hos farfar, medans jag och ett gäng tjejer drar till Stenungsbaden och festar samt sover över. Och M ska ut med jobbet. Dansande bananParty party!

Hoppas ni haft en trevlig dag i solen...? Kram kram!!

Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Matilda - Mercedes mamma

Vilka härliga bilder på din lillkille!Njae de är väl mest att de är långa och skulle sitta lite snyggare i en storlek mindre - men dessa funkar nog ändå.

2009-05-29 @ 22:02:17
Signed by: Elin (Edvinsmamma)

Hihi, så söt han är när han sitter i bilen! Han ser ju så nöjd ut...märks att det kommer att bli en liten "motorgalning" :)Kram

2009-05-29 @ 22:13:21
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Signed by: Erika

Läs inlägget innan du kommenterar!!

All reklam och spam raderas!!♥Think Pink♥

2009-05-29 @ 22:21:08
URL: http://Promenad (Titta gärna i HD)
Signed by: Erika

sv: oja :).. detsammasötskrutt som vanligt

kram

2009-05-29 @ 22:22:06
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Signed by: Elin (Edvinsmamma)

Eftersom det var blåsigt idag fick han ha mössan annars har han keps...men det är fortfarande inget shortsväder här än...men jag hoppas att det ska bli det i helgen som dom lovat :)Kram och godnatt!

2009-05-29 @ 22:37:18
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Signed by: Emma

Ha ha! Skrattade lite åt den lilla incidenten på toaletten, hoppas han inte slog sig, så klart. Men man kan lätt känna igen sig! Läckra stövlar du hittade!Du skriver i alla fall, jag har inte lagt upp några foton på år och dar... finns lixom inte mycket tid vid datorn just nu.Ha en fortsatt skön helg, vi flyttar till landet i morgon!Kramar Emma o Saga


Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: