Jag ska INTE vaccinera mig!

2009-11-14 @ 10:54:58
Så fort man berättar för folk att man INTE tänker vaccinera sig (eller sitt barn) mot baconsjukan blir det ett jävla liv. Börjar bli jobbigt att förklara sig varje gång... Så vi tar det här i bloggen istället, förhoppningsvis läser dom flesta som känner mig och även frågar mig!

Anledningarna till att jag inte vill vaccinera mig är helt enkelt att jag är mer rädd för vaccinet än för själva influensan.
Vaccinet har tagits fram i "panik" och inte genomgått några långsiktiga tester. Vad händer med dom (både vuxna och barn) som vaccinerar sig, på lång sikt? Vad händer med ofödda barn om 1, 5 eller 10 år, om deras gravida mammor vaccinerar sig? INGEN VET!! Eftersom just DOM är försökskaniner...

Varför
är större delen (40 sidor!!) av inköpsavtalet för vaccinet hemligstämplat? Varför avsäger sig läkemedelsföretaget som tagit fram vaccinet ALLT ansvar för eventuella framtida biverkningar? Varför får inte barn under 6 månader vaccineras, när gravida kvinnor får göra det? (Dom bär ju trots allt på ett barn under 6 månader!) Varför blir folk smittade TROTS att dom vaccinerat sig? Varför stoppar Schweiz exakt samma vaccin till barn, medans Sverige sänker åldersgränsen från 3år till 6månader? Varför kollapsar och DÖR folk runt om i världen efter att ha vaccinerat sig?

...ja, min "VARFÖR?" -lista kan göras väldigt lååång! Och så länge ingen har svar på alla dom här frågorna och vet hur framtiden kommer se ut för dom som vaccinerat sig tänker jag alltså INTE vaccinera mig.
Läs mer om mina "VARFÖR?" på www.vaccinationsfaran.se!!
Och vill ni veta vad amalganskadefonden tycker om att det är kvicksilver i vaccinet, trots att det förbjöds i juni i år, kan ni läsa HÄR!

Och bara för att jag skrev detta inlägget, så kommer jag väl antagligen ligga döendes i baconsjukan imån... Hmmmm?! Så om jag inte uppdaterar bloggen imån så vet ni varför! ^^ Ha en trevlig lördag!


Ni som INTE har läst igenom heeela inlägget,
behöver heller inte besvära er med att kommentera!!

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: emily

hm.. jag håller faktiskt med dig om jag ska vara ärlig. Min syster som är gravid i vecka 33 vill inte heller vaccinera sig. Om man inte kan ge vaccin till barn under tre år, varför skulle man kunna ge de till gravida då? Som har mini bebisar i magen?Men jag tror iaf jag kommer vaccinera Engla.. Jag är så rädd för att hon ska bli sjuk.. hmm...kramis

2009-11-14 @ 11:09:18
URL: http://emslo.blogg.se/
Signed by: ★☆♥MARIE & NOEL♥☆★

Ja kommer aldrig ifrågasätta varför nån inte gör d eller gör d... ja hoppas bara på att folk som inte vaccinerar sig inte hoppar på och respekterar folk som gör det och tvärtom! =)Så du gör som du vill och känner e bäst! =) Låt ingen annan ta ifrån dig d hur mycket dom än i frågasätter dig!!! =)

2009-11-14 @ 11:31:08
URL: http://angeleyes81.blogg.se/
Signed by: Karin Olofsson

Fostret får ej i sig vaccinet utan endast en del av antikropparna som bildats i mammans kropp.

Detta vet dom med all säkerhet då vaccinet sprutas in i muskeln och ej direkt i blodet.

Sen har vi alla rätt att själv välja och ta ställning till om man vill vaccinera sig eller inte...

2009-11-14 @ 14:09:45
URL: http://kolofsson.blogspot.com
Signed by: Smulan

Rätt eller fel, ingen vet. Men beslutet ligger hos var och en i min mening.

Det är ju lite obehagligt att tillverkarna inte tar ansvar för ev skador. Det innebär ju att blir ett barn drabbat efter födsel eller liknande så finns det inte en krona att hämta ut för de drabbade. Smart drag av företaget, dumt av oss som tar den kanske? Läskigt att vi inte kommer veta förän om kanske några år om de som är gravida nu har fått skador på sina barn..brr..obehagligt..trevlig helg

2009-11-14 @ 14:24:49
Signed by: Anna

Jag vågar inte heller!!

Alldeles för mycket "Hysch-hysch" bakom detta vaccin och ej långsiktig forskning...

Neurosedyn var ju garanterat inte heller farligt för gravida...eller!?

Och tro mig...du dör inte av baconsjukan imorrn..Du kanske blir jäkligt ynklig och mår bajs i värsta fall (om du ens blir smittad) men sen har du ett skydd bättre än vaccinet =)!!

Bra va!? =)

Puss å kram

2009-11-14 @ 15:04:31
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Anonym

My god... vilken hysteri om den här jäkla influensan! Faan jag blir tokig snart. Jag och min sambo tänker inte heller vaccinera oss och vi är ju SÅ själviska som inte gör det. OCH! Alla har sitt eget liv, egna tankar, egna resonemang låt folk ha det då, jag gnäller inte på dom som VILL vaccinera sig!!!Jag ligger i stor tvist med barnens far för han vill absolut att killarna ska vaccineras och jag vill helst inte, dom får inte bo hos honom fören fram i vår om dom inte får vaccinet, känns det rätt, vad gör man?!Har hört flera som kollapsat direkt efter vaccinering, varför händer detta? Har väl mig veterligen aldrig hänt på någon annan vaccinering, känns livsfarligt!Vet varken ut eller in längre!Men Hanna,stå på dig, tyck det du tycker!

Kram

Suss

2009-11-14 @ 16:08:49
Signed by: Emelie

haha... VARFÖR skulle svenska staten låta vaccinera hela befolkningen om det skulle vara farligt? Haha... Jätteroligt inlägg!

2009-11-14 @ 16:19:24
URL: http://iel.webblogg.se/
Signed by: Frida

Varför är en bra fråga, men jag har ändå vaccinerat mig & två av min barn. Jag känner ändå att fördelarna är fler, för OM mitt barn skulle insjukna & bli jättesjuk skulle jag aldrig förlåta mig själv. Det är många frågor , frågor som vi inte kommer att få några entydiga svar på inom den närmaste tiden.

Kramar<3

2009-11-14 @ 19:25:08
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Signed by: Myran

Jag håller med dig där & du tar upp sådant som mitt ex förklarar för mig hela tiden!

Sen tror jag inte alls det är bra att få vaccinet insprutat i kroppen! Min bror var försöksperson & fick det genom nässpray i näsan istället & det bör vara bättre om man nu ska ta det. För oftast blir vi sjuka genom näsan eller munnen!

2009-11-14 @ 20:59:45
URL: http://zebramyran.blogg.se/
Signed by: -svantes mamma-

JAG HÅLLER MED DEJ... JAG VÅGAR DÅ INTE TA SPRUTAN. HÖRT SÅ MKT SKIT OM DET OCH SOM DU SKREV, DET HAR TAGITS FRAM I PANIK OCH ÄR INTE TILLRÄCKLIGT TESTAT...Ser dock inte ner på folk som tar sprutan, min sambo ska göra det om 14 dagar. Men njae, tror dock inte att jag kommer ta den för det. Bara hoppas på att influensan inte blir så stor som de påstår...Kram kram

2009-11-14 @ 21:10:17
URL: http://nykick.blogg.se/
Signed by: Carolina

Jag tycker det är helt upp till var och en att välja om man vill vaccinera sig eller inte - jag tillhör en riskgrupp och har därför vaccinerat mig, men från början tänkte jag inte göra det! Kram och stå på dig tjejen!

2009-11-14 @ 21:10:19
URL: http://carolina1979.se
Signed by: Förvirrade Morsan

jag är så tveksam själv...skönt att du vet vad du vill! =)

2009-11-14 @ 23:29:51
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Signed by: Lilian Olofsson Söderman

Klart alla har rätt till sin åsikt och sitt liv/val!:o)Vaccinationsfaran.se inte är en objektiv sida. Kritiskt tänkande är bra, men kom ihåg att titta på källan ;o) Den mängd kvicksilver som finns i detta vaccin är minimal. Tidigare använde man vaccin i amalgam, ja, men mängden var nog inte att jämföras med den i detta vaccin. Tänk allt annat man stoppar i sina barn, t ex via mediciner om de blir sjuka (som penicillin, hostmedicin, kortison etc.), livsmedel med olika färgmedel, konserveringsmedel och glutamat etc. Också farliga grejer, fast i mycket större mängder.Orsaken till att Schweiz stoppar vaccinet och inte Sverige kan ju ifrågasättas. Jag känner dock en stark tilltro till svenska läkare och forskare. Sen är det ju som när man lämnar in bilen - jag har inte en aning om vad det egentligen är de gjort/sagt, utan man får tro på deras ord... (http://svt.se/2.115563/1.1751134/schweizstopparvaccintillbarn?lid=senasteNytt_363849&lpos=rubrik_1751134)Orsaken till att man nu låter små barn få vaccinera sig beror ju på att de kommit en bra bit längre med sina tester och undersökningar.Jag har vaccinerat mig och om jag har ett barn med andningssvårigheter vid förkylning skulle jag definitivt låta vaccinera det barnet. Vi ska nog vaccinera vår son, särskilt efter den förkylning han har och har haft nu, för den är inte att leka med. Om man får kraftiga biverkningar av vaccinet ska man vara glad att man vaccinerat sig, för det betyder att influensan mest troligt skulle ha tagit X ggr värre.Skillnaden i jämförelse; denna influensa mot de typer av infl. som brukar komma varje år, är att den drabbar yngre ålderskategorier i större utsträckning än vad de normalt brukar göra. (http://sydsvenskan.se/vetenskap/halsa/article497298/Svininfluensan-slar-hardast-mot-de-unga.html), Den skulle alltså med största sannolikhet kunna spridas till mig, min man eller min son och då vill jag göra det jag kan för att undvika detta.Media har en stor del i "upphåsningen" av allt detta med vaccinet och med influensan, eftersom de bara ser pengar i allt elände...Som vanligt!Som sagt så ska man göra det man tror/tycker är rätt för sig själv och sin familj!:o)Kram!

2009-11-15 @ 01:58:18
URL: http://lilianolofsson.blogspot.com
Signed by: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Jag tycker alla får göra som dom vill helt enkelt =) Så stå på dig du. Vill du inte - gör det inte.Hoppas du haft en trevlig helg.w

2009-11-15 @ 22:46:42
URL: http://theans.blogg.se/
Signed by: a-

Du har så Galet rätt i det du säger!!!!

Igår så fick alla tjejor i klassen hem papper om livmoderhalscancer vaccinet.
Haha så skrattretande att dom ger oss små tjejor sånt där skit!

2012-08-25 @ 15:57:59

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: