Tröttast i stan?

2009-11-14 @ 21:04:47
Trots att jag fick sovmorgon i morse är jag typ tröttast i stan. Puh!

Har gort massa kul idag, men glömde mitt minneskort till kameran hemma, så tyvärr inge roliga (?) bilder... Sorry!
Neo hade haft det supermysigt med faster Angelica, men tydligen hade han gått upp inatt (han sov i Angelicas säng) och satt sig i soffan för att kolla på "teé" (TV), haha!! Det tyckte dock inte Angelica var en bra idé, utan ville hellre att han skulle komma tillbaka och lägga sig i sängen. Efter mycket om och men hade somnat om, sötisen! Hon sa oxå att han hade snorat och hostat en hel del... Och mycket riktigt så har jag nu hört "krupp-hosta" från hans rum! Suck!
Bara en tidsfråga innan han vaknar och knappt kan andas, så vi har laddat upp med diverse mediciner och saft i köket. Bäst att vara förberedd, men förhoppngsvis bryter det inte ut. Hoppas hoppas!!

Nu slänger jag mig i soffan och fortsätter gäspa! Kram på er alla...

Söta små hälsningar..
Signed by: Nina ♡

å nej va jobbigt. stackarn. Hoppas det blir en ok natt. å att han blir frisk snart såklart! Verkar va en massa småbarn nu som har krupp =(å najs med fyror. enda vi saknar med detta ställe. att det inte var en storlek större-.. va den ok den i tors? hoppas ni hittar en ni gillar!

krams

2009-11-14 @ 23:39:08
URL: http://modesida.blogg.se/
Signed by: Lilian

Åh. nej! :o( Hoppas att det vänder och att han blir frisk istället för sämre!Ja, men du är väl tröttare för att din kropp fick en chock av att få sömn;o)Kraaaam! Extra kram till lilla sjuklingen!:o)

2009-11-15 @ 01:20:45
URL: http://lilianolofsson.blogspot.com

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: