Ångrar mig...

2010-08-22 @ 10:50:08
Just nu ångrar jag bittert att jag klippte lugg i början av sommaren... Suck! Det är ett helvet att få till den, så oftast (typ jämt!) har jag den uppsatt i spännen eller med diadem. Schnyggt!! ^^
Ska försöka låta den växa ut igen, hoppas det går snabbt!
Dom få gångerna jag får för mig att kamma ner den är det ett helvete... Jag har nämligen en virvel i luggen! Så det ska kammas och plattas och kammas lite till och sen går jag runt med ett pannband (då ser jag ungefär ut som Björn Borg gjorde på slutet av 70-talet) för att få den att ligga stilla precis innan jag går utanför dörren. Gaaahaa!
Dessutom klipper jag till den lite varje gång jag har den nere, vilket såklart gör det ännu svårare att få den att växa ut igen. Ett steg fram och två bak! Suck!

Visst är det lätt att vara efterklok??
^^ 
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

SNÄLLA och då menar jag verklig SNÄLLA kan du inte lägga ut en bild på det HAHAHAHAH jag skrattar så tårarna rinner bara jag tänker på hur det ser ut när du går runt som björn borg hahahahahahaSå snälla ajg vill se det IRL :-)

Skicka på mailen, vad som helst, detta måste ses!!!Puss och kram

2010-08-22 @ 11:00:28
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Nina

å ja ångrar mig att ja klippte mig i fre hos dem ja klippte mig hos, ser ut som en tant i frillan. morr. så ja vet inte vad som är värst. björn borg lr en tant?? =(hah theo har bara sett emil nån gång å då gick det ändå bra. han va så fokuserad på djuren :P men det kommer väl det med. igår vart han rädd? va ett avsnitt med ett träskmonster. vart så rädd så han skaka. stackarn. så nu har vi raderat det avsnittet. ingen idé att han ska bli sådär rädd. får ta det sen då han blivit lite äldre och förstår vad som händer.. å allt man förklarar..

2010-08-22 @ 11:13:32
URL: http://deliciously.se
Signed by: Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Gud så jag känner igen det där! Och varje gång jag fattar beslutet om att NU ska jag spara ut luggen så blir jag irriterad av att den hänger ner i ögonen så jag brukar måsta klippa den igen...haha...men nu ska jag spara ut den igen, så lättsamt att slippa platta den varje morgon ;)

Kramar

2010-08-22 @ 22:02:31
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: