I´m alive!!

2010-12-10 @ 19:40:29
Hemma igen, efter lite mer än ett dygn på sjukhuset. Opererades som sagt igår morse, eller igår förmiddags rättare sagt, eftersom det va fördröjning. Suck!
Operationen tog ca 3 timmar tror jag och allt hade gått bra. Dom tog bort gallblåsan och tre stenar (!!) som låg i den. Snacka om att jag opererades i grevens tid... ^^
Sen låg jag på uppvaket i ca 2-3 timmar innan jag fick komma upp till rummet och avdelningen igen. Va helt groggy och borta hela dagen igår, men va ändå uppe och gick i korridoren för att få röra på mig. Och natten till idag sov jag väldigt oroligt med konstiga drömmar och vaknade stup i kvarten av att munnen va igentorkad. Sjukt irriterande!!
I morse kändes dock allt bättre, inget illamående eller yrsel. Bara väldigt öm i hela magen och speciellt runt dom fyra titthålen operationen lämnade efter sig.
Magnus kom och hämtade mig vid 12, då jag även blev utskriven. Fick med mig sprutor hem, som jag ska ge mig själv i låret eller magen, en gång om dagen i fyra dagar (blodförtunnande för att minska risken för proppar), fick testa redan på sjukhuset och det gick fint.

Sedan jag kom hem har jag mest yrat omkring här hemma känns det som. Får inte bära Neo dom närmsta dygnen och det gör så ont när jag försöker sitta och leka med honom på golvet. Hittar lixom inget bekvämt läge och är rädd för att dra upp nått stygn om jag reser mig fel. Jag är med andra ord ganska klumpig just nu och även rädd för att Neo ska knäa, boxa eller hoppa på min mage... Haha! Samtidigt som jag vill krama honom hela tiden, eftersom jag saknat honom så. ♥ Nåja, om några dygn är jag nog fit-for-fight igen! ^^

Nu har Lilleman precis somnat och jag ska försöka varva ner innan det blir tidigt i säng ikväll. Pappa M jobbar 05-14 imån, så jag måste vara på topp om jag ska fixa dom timmarna ensam med Neo. Han vet att jag varit på sjukhuset och att doktorn "skurit" i mig och att jag har ont. Han har kikat på mina plåster (förband) flera gånger och vill blåsa och trösta... ^^ Gullunge!!

Neo har fått "leka" med tomtebloss ikväll, vilket han älskar! ^^


Kram på er och tack för alla lyckönskningar!! ♥ ♥ ♥

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Linda

Vad skönt att allt gick bra.

Du är säkert på G snart igen... krya på dig

2010-12-11 @ 00:42:47
Signed by: Nina

va skönt att du är hemma igen vännen och att allt gick bra. skönt att höra! stor kram

2010-12-11 @ 09:26:32
URL: http://deliciously.se
Signed by: emily

åh skönt att du fått komma hem och att allt gått bra! aldrig kul med sjukdomar, sjukhus eller operationer :(

2010-12-11 @ 09:31:57
URL: http://emslo.blogg.se/
Signed by: Lilian

Skönt att det gick bra!:o) Inte så skoj att vara på sjukhus dock...Hoppas att det kommer att vara bra nu hädanefter!:o) Kramar!

2010-12-12 @ 00:46:50
Signed by: emma

kan man dö om man har stenar i gallblåsan?

2010-12-15 @ 20:14:08
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Signed by: Nina

hahahhahahha nu såg ja din kommentar ang "leksak", ja tänkte. vadå leksak? sen hajja ja. e ju sååå seg.. :Pköpte en sak surrö., men den va till johan å mig ;)

2010-12-18 @ 23:12:41
URL: http://deliciously.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: