Hänt i veckan...

2010-02-14 @ 21:28:02
Har ju varit sjukt kass på att uppdaterat bloggen den senaste veckan... Egentligen har det inte hänt så mycket interessant, men drar ändå en lite resumé av veckan som gått. Enjoy!

Måndag
Kollade bland annat på en underbar lägenhet i Partille, en 4:a på 96 kvm för 6600kr/mån inkl. el och vatten. Två badrum, klädkammare, tvättmaskin, torkskåp och diskmaskin. Precis en sån vi vill ha...

Tisdag
Ringde Partillebo och tackade JAAAA till lägenheten, men dessvärre var vi sist i kö att få lägenheten. Och alla som låg före oss hade oxå tackat ja... Fuck A Duck!! (Bara att fortsätta söka, nån gång kommer vi nog ifrån ghettot!)
Salo och hennes lillsyster Camilla va här på besök, Camilla toppade mitt sletna hår (hon är frisör) och klippte även till Neo lite.

Onsdag
Va på ÖF med Sanna och Younes, sen va det dags för Neo att få sin 18-månaders spruta. Han va ju förkyld på 18-månaders kontrollen och kunde därför inte få den då. Men nu är den tagen och det gick fint... Bara att invänta febern som "ska" komma 7-10 dagar senare. Tick tack NEJ tack!

Torsdag
Neo fick skippa dagis och istället åkte vi till Barnpalatset (igen), med Anna, Elvira, Jennie, Leon och lilla Holly. Vi va där kl 10 när dom öppnade och det va hur lungt och skönt som helst. Kidsen lekte både högt och lågt...
På eftermiddagen åkte vi ut till farfar och Anna-Karin och käka middag.

Fredag
Jag, Lena och hennes lille Adam tog oss en dagstur till Ullared. Kalaset gick på ca 2400kr och jag kom hem med både det ena och andra... Som vanligt!

Lördag
Skulle åkt iväg och kikat på när Sofia spelade match i mölnlycke, men hela förmiddagen blev kaos, så det sket sig.
På kvällen mötte jag upp brudarna på Olearys. Där blev det god mat och dryck och melodifestivalen på "storbilds tv". Kvällen avslutades med 5 minuters dans innan det va dags att åka hem till grabbarna.

Söndag
Idag har vi varit iväg och grattat mamma som som fyllde år i fredags. Neo va eld och lågor när han fick mysa med mormor OCH äta glass. Hahaha... Lycka!
Efter det, blev det en sväng till Willys för att shoppa lite nödvändigheter... Resten av dagen har vi hållt oss inomhus och gått varnadra på nerverna -typ!

Bjuder på lite "random pics" från veckan som gått oxå!
[Klicka på bilden för att se den ännu större...]


Nu ska jag hänga tvätt, sen får jag se om jag hinner läsa era bloggar
innan det är dags att sova... Är sjukt trött, som vanligt! Kram!  ♥

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Helena

Du har en Award att hämta ut hos mig :) Så kika in och hämta ut den i inlägget med rubriken "Award"

KramKram /Helena

2010-02-14 @ 21:56:46
URL: http://tjejen-som-flyttade.bloggain.se
Signed by: Camilla

snacka om fullspäckat schema du har!

2010-02-15 @ 10:32:15
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Emelie

Evelina tackar så mycket :-)Fan va synd att ni inte fick the perfect lägenhet :-(

Men då är ni åtminstonde påväg ;-)Kraaam

2010-02-16 @ 22:49:48
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: