Städdag

2010-02-23 @ 21:22:18
Go kväll i stugorna! Tar en paus från Wii:et och passar på att blogga lite... Jag blir så arg när jag förlorar, haha!
Neo är fortfarande hemma från dagis, men är på bättringsvägen. Ingen feber och knappt nått "gegg" i ögonen. Men snorig kommer han väl vara fram till sommaren...? Hur som helst får han var hemma imån oxå, men förhoppningsvis kan han gå dit på torsdag.
Magnus har varit ledig idag och är det fram tills fredag, sååå gött! Så grabbarna åkte ut och "finkörde" med bilen medans jag stannade hemma och STORSTÄDADE idag. Det var inte en dag för sent kan jag lova er. Hua va skitigt det var!
Passade även på att rensa i Neos rum, han har på tok för mycket leksaker och leker ju knappt med dom. Så tre stora pappkassar med leksaker fick åka ner i källaren. Tids nog får dom komma upp igen och då åker det andra ner på "avbytarbänken".

Lagom till att hemmet var skinande rent (?) igen, kom grabbarna hem. Dom hade bland annat varit på IKEA, där hade dom ätit lunch, lekt (på barnavdelningen) och köpt ett fåtölj till Neo. Det är inte allt för ofta pappa M "spontan handlar" saker till hemmet eller Neo, så lite shockad blev jag allt.
Neo har under eftermiddagen och kvällen, praktiskt taget bott i sin nya fåtölj. Så jag antar att han gillar den. Hahaha...

Neo, nappen och Mini (dom tre bästa kompisarna) gosar i fåtöljen!


Nu ska jag hoppa över till soffan igen och spela lite till,
innan det är dags att sova. Ha de gott allihopa... Kram kram!


Söta små hälsningar..
Signed by: Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Söta lille Neo, skönt att han mår bättre nu!

En sån fåtölj har Edvin också, och den är lite av en favorit här hemma...ofta han sitter och myser i den när han tittar på barntv :)Kramar

2010-02-24 @ 09:26:52
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Signed by: Frida-FantastiskaMamman

Hihi du är en riktig vinnarskalle du ;)

Jag är likadan hahaha!!!

Ha en fin onsdag.

Puss<3

2010-02-24 @ 10:49:33
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: