Gaaaahhaa!

2010-01-27 @ 21:01:31
Känns så där kul med "stor" säng till Neo just nu. Han har sprungit in och ut ur sitt rum i över en timme och hånflinar åt oss när vi säger till honom (vänligt men bestämt) att gå och lägga sig igen. Vi klappar, sjunger och gosar, innan vi går ut ur hans rum... Men lik förbannat kommer han oxå utspringandes efter 2 minuter. Suck!
Om ni undrar varför vi köpte en stor säng redan nu och inte behöll själsängen ett tag till, så är det för att spjälsängen är (var) lånad. Neos "stora" kusin Klara hade den när hon va bebis. Och den 10 mars blir hon storasyster (planerat kejsarsnitt) och då behöver ju såklart Neo´s nya bebiskusin någonstans att sova. Och eftersom det bara var en tidsfråga innan han hoppade ur spjälsängen, så kände vi att det var lika bra att göra slag i saken. Tids nog får vi nog (förhoppningsvis) rutin på det här oxå...Tack vare "bajskatastrofen" så får Lilleman nöja sig med helpyjamas ett tag framöver (vilket jag även skrev i det inlägget), kände dock att det va för lite att bara ha två helpyjamasar. Så nu har det införskaffats ytterligare en... Känner jag mig själv, så dimper det nog ner nån/några till i hans byrå inom kort!
I vilket fall som helst, så köpte jag superman pyjamsen från H&M, en sån som han hade när han bara var några månader. Vilka minnen... ^^

Då, ca 4 månader och håller garden stabilt:


Nu, 18 månader och "ready for take off": 

Min lilla superpojke!

Nu är det tyst inne på Lillemans rum, så förhoppningsvis
sover han! Måste smyga in och kika... Soo long!
Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Helen

Hanna! Ha tålamod med att han kommer upp, detta är en STOR grej för honom att få ha en stor säng. Sen är det nytt och spännande...jag vet att det är svårt men ha tålamod jag vet att det fungerar...Kram till er!!

2010-01-27 @ 22:19:16
Signed by: Amanda

haha....det är inte lätt det där med övergång till stor säng. Vi har lite samma problem här hemma. Men då inte på kvällarna utan på morgonene (Ludwigs morgon iaf, jag tycker det är mitt i natten).

Hoppas det löser sig med lite envishet.

Kramar

2010-01-28 @ 07:05:06
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: Lilian

Ja, tänk vad spännande att ha fått en säng utan "galler"!!!:o) Vilken lycka och vilken frihet det måste vara!!!:o) - kanske lite skrämmande också ;o)

2010-01-28 @ 14:12:17
Signed by: ★Svantes mamma★

Antar att vi kommer få en jävla "pers" vi med när de väl är dags...hahaha! TACK! känns underbart att de finns fler som har barn som har sett ut såhär, synd bara att de gör de någon gång ibland nu oxå ;)Kram kram

2010-01-28 @ 19:53:17
URL: http://nykick.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: