Uppe innan tuppen...

2010-01-11 @ 08:04:56
Det blev en "sen kväll" för Neo igår, ända till 21 va han vaken, vilket är sent för honom! Trodde därför att jag skulle få en lovley sovmorgon idag... Men tji fick jag! För han vaknade redan kl 05 och började sjunga... "Lalla nigel... akta dej" (lilla snigel) och "binka däää... säna" (blinka lilla stjärna). Visste inte om jag skulle skratta eller gråta, haha!
Vid 05.30 gick jag till slut upp och bytte en full blöja och hoppades att han skulle somna om efter det... Men icke!

Så nu sitter jag här och gäspar och försöker hålla ögonen öppna. Ska på ett möte vid 10 och hoppas jag hinner piggna till innan dess. Sen kommer kusin Klara hit vid lunch. Ska passa henne i eftermiddag, tur att hon är en "stor tjej", så hon kan hjälpa mig att roa Neo.

Nu ska jag lägga mig på golvet i Lillemans rum och göra minsta möjliga. Kommer väl antagligen somna, haha... Har hänt förr om man säger så. Men då får man "skylla sig själv" om man får en traktor eller bok slängd i ansiktet, hmm!


Slänger in några bilder från gårdagen oxå...
Först en sväng till IKEA och sen kalas hos faster Angelica!

Kram på er!
Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: caroline

Hehe ja man lyckas ju själv alltid vara dö trött när de små liven är jätte pigga :S

2010-01-11 @ 12:20:16
URL: http://carolinekalvelind.blogg.se/
Signed by: Lilian Olofsson Söderman

Ja, de funkar ju inte direkt som man gör själv om man säger som så... Om jag är upp sent är jag trött dagen efter, men Julian är som Neo och håller sig oftast till sin dygnsrytm.

2010-01-11 @ 13:27:58

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: