Ny vecka...

2010-11-22 @ 21:22:59
...nya tag?

Nope!! Inga nya tag här inte, här står vi kvar och stampar på samma plats som i lördags och igår. Neo åt en liten smörgås i lördags, en tesked potatismos och tre majskrokar igår och idag har han fått i sig tre skedar ris och en liten tugga på ett kinderägg. Han dricker, men långt ifrån bra!
Höstblåsorna (enterovirus, hand-, fot- och munsjuka) i och runt munnen, besvärar honom med andra ord fortfarande. Och den högt kurrande magen gör honom inte direkt på toppenhumör. Gaaahahaa!
Han sover väldigt dåligt och vaknar stup i kvarten och är jätteledsen. Vilket betyder att även jag får dåligt med sömn... Att han dessutom fick för sig att gå upp 4 (!!!) i morse gjorde ju inte saken bättre. Vad får han energi ifrån? Hur orkar han? o_O Själv är jag en zombie!

Åkte till läkaren med honom idag för att försöka få nått smärtstillande utskrivet, så han får äta och sova (Alvedon och Ipren verkan inte hjälpa!), men dom tyckte han verkade "pigg och glad" trots att han inte äter. Så vi skulle avvakta... Inom ett par dagar borde det ha gett med sig. Suck!
Visserligen har prickarna runt munnen bleknat idag men i munnen verkar han fortfarande ha jätteont. Mammas stackars älskling!! Det gör så ont att se honom så här...

Bara några få prickar kvar! ^^



Och nu när jag sitter här och gnäller känner jag mig sååå hemsk. Det finns föräldrar som har cancersjuka barn (eller andra hemska sjukdomar) och jag sitter och gnäller över "några" (ganska många faktiskt) blåsor, som kommer försvinna inom kort. Hur svag och patetisk är jag egentligen?
Förlåt alla ni som har det värre!! Jag är bara inte van vid att se min son såhär "liten" och ynklig...

Nu ska jag försöka koppla av i soffan, vågar inte gå och lägga mig riktigt ännu (även om jag hade behövt det!), eftersom jag antar att han kommer vakna några gånger till innan det är natten "på riktigt".
Borde visserligen läsa runt i alla mina favvobloggar, för det har jag inte hunnit göra på ett tag... Men det får vänta! Ögonen går i kors och mitt huvud dundrar. Hoppas hoppas hoppas att han sover bra inatt och gärna länge imån. ^^

Kram på er alla och tack för alla fina kommentarer!

Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

stackars gosen!

2010-11-22 @ 21:44:55
URL: http://deliciously.se
Signed by: Nina

stackars gosen!

2010-11-22 @ 21:45:45
URL: http://deliciously.se
Signed by: Maria

Fy vad jobbigt han har det....ser inget kul ut:-(

Hoppas att han är på bättringsvägen och att ni får sova gott i natt.



Kram

2010-11-22 @ 22:13:01
URL: http://Sagafia.se
Signed by: Beatrice, mamma till Devin & gravid ♥

Fy, det ser inget skoj ut! Stackars liten.. :(

2010-11-22 @ 22:35:50
URL: http://beabus87.blogg.se/
Signed by: Amanda

Men herregud! Det är alltid jobbigt när barnen är sjuka, oavsett sjukdom! Klart man måste få klaga lite.

Det där med att doktorn får se ett piggare barn än vad som kanske syns hemma är också något Ludwig alltid lyckas med. Han blir morakulöst "frisk" varje gång vi ska till doktorn. Hur sjuk han än var här hemma. Doktorn har dock lärt sig detta nu då vi ju faktiskt är där så ofta så nu får vi alltid stanna kvar en stund extra och då brukar han inte orka hålla fasaden uppe. En liten extra notis i Ludwigs journaler hjälper också - mamma vet bäst, lyssna på henne. :)

Hoppas han snart piggar på sig den lille sjuklingen. Inte skoj alls med massa onda blåsor. :(

Kramar

2010-11-23 @ 14:16:44
URL: http://creyla.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: