Bloggboken!

2011-06-21 @ 20:43:00
Mammabea har dragit igång en kanonrolig idé tycker jag... Bloggboken!! ^^ En bok som jag hoppas kommer att landa i min brevlåda inom kort. Så här skriver Mammabea själv om boken:

Vad är meningen med denna bok? Jo det handlar om att ”skicka vidare.” Varje person som får hem denna bok ska alltså skriva litegrann, en hälsning till de övriga så att säga + sin blogg givetvis! Därefter ska den personen välja ut en ny, och så ska det rulla på! Vi kommer hela tiden få följa med boken på dess resa, från norr till söder-öst till väst! För att jag ska kunna veta vilka som vill ha chansen att få boken hemskickad så måste ni kommentera inlägget, och skriv om den i era bloggar. (bilderna får ni ta, frakten ligger på 36kr) Och övriga som kanske bara vill följa boken på dess resa, jag ber er ödmjukast att skriva om detta ändå. Vi måste få den att bli större än störst!
(Läs hela inlägget HÄR!)

Visst låter det roligt?? :D Först ut att få hem boken är Malin a.k.a Fnulan. Ska försöka fjäska lite med henne (Heeey, Malin... Pick me! Pick me!! Lovar att massera din axlar och bjuda dig på en drink två drinkar nästa gång vi ses. Ok??), så kanske hon skickar vidare den till mig?? ^^ Och om inte hon gör det, så hoppar jag som sagt att någon annan vill skicka den till mig. För det hade varit jätteroligt att få skriva några rader i den... På riktigt, med PENNA dessutom. Coolt!
Håller tummarna för att boken dyker upp i min brevlåda... Nån gång! ^^
Någon mer som hade velat klottra skriva i den??