Ont i röven!!

2011-06-14 @ 22:17:51
Jisses, det är knappt jag kan sitta här i datorstolen efter att ha cyklat till och från jobbet i två dagar. (Med tanke på att jag inte har cyklat sedan jag jobbade som brevbärare 2002-2005) Känns som att sadeln fortfarande sitter kvar i röven, haha. Men... Det som inte dödar det härdar! Så det är bara att fortsätta trampa, så går det snart över. ^^ Eller?

Ang. förra inlägget (BILDBOMB - Grekland) så är jag lika besviken som er (Sofia, Emelie och Fnulan) över att jag inte är med på några bilder (eller väldigt få bilder). Det är oftast alltid jag som tar alla bilder och det är sällan någon erbjuder sig att ta kort med min kamera, på mig. Dessutom tycker jag det ser/känns skitlöjligt att ta sånna där "ego-pics" på sig själv - bland folk. O_o Men jag måste erkänna att jag trivs bättre bakom kameran än framför, haha!
I vilket fall som helst så tog jag några sånna där "ego-pics" på mig själv idag, när jag cyklade hem från jobbet. (Vad gör man inte för sina läsare??) Passade på när jag var på kyrkogården och ingen (förutom döingarna?) såg mig. ^^ Svettig och halvt medvetslös (på vägen hem är det uppförsbackar!!), haha... Men det bjuder jag på!

Pretty In Pink susar fram bland gravstenarna...


Nu ska jag och min handikappade röv flytta över till soffan... Kram på er!! ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Camilla

hur vågar du? cykla på kyrkogården själv trots att det är dag?

2011-06-14 @ 22:32:13
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Maria

Duktig du är med cyklandet!!

Borde jag också bli....kör bil precis överallt för tillfället. Latare än latast, HaHa!

Ta väl hand om den onda röven:-)Kram Kram

2011-06-14 @ 22:58:17
URL: http://sagafia.se
Signed by: Sofia

Förstår att du hellre är bakom kameran, det är jag också! Du är ju duktig på att fotografera med så korten är jättefina, men det hade vart kul att se dig ibland och det fick vi ju nu, på cykeltur :) tycker du är så duktig som cyklar. Röven får bara härdas ett tag sen är det onda putsväck!Kramar!!

2011-06-14 @ 23:23:26
URL: http://soufih.blogg.se/
Signed by: Theodora

Gillar dina ego-pix :)

Fortsätt med det :)Skönt att ni är hemma igen! Vore skoj om vi kunde hitta på nåt? Om sommarhettan kan komma tillbaka så vore ju en dag på stranden (eller vad som helst) superskoj!KRAM

2011-06-14 @ 23:55:41
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Signed by: Cissi

Blir lätt så att man hamnar bakom kameran istället för framför... ;)Duktig du är som cyklar - tänk vad fin rumpan kommer bli när den slutat värka.. ;)

2011-06-15 @ 08:32:23
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Signed by: Nina

du är så jäkla rolig på å skriva. sitter här å skrattar för mig själv..skulle oxå kommentera ang att du inte va med på nån bild.. men så är det fasen här hemma med. inte för att det gör någe, så länge ja hamnar med NÅN gång :Pduktig du är som cyklar ändå, trots den onda baken :D

2011-06-15 @ 23:54:27
URL: http://deliciously.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: