Back On Track

2011-03-09 @ 11:09:07
Sådär... Då va Lilleman så gott som frisk (förutom lite hosta och rinnande näsa) och tillbaka på dagis. Han sprang in direkt och började leka och hade absolut inte tid att säga hej då till mig. Jag gissar på att han saknat sina polare, även om han sa i morse vid frukostbordet att han inte ville gå dit. Haha! Knasunge!

I måndags var vi på vårdcentralen med honom, eftersom han hade haft feber sedan natten till fredagen och hostat konstant hela helgen och ingen av våra femtioelva hostmediciner hjälpte. Väl där visade det sig att han hade öroninflammation. (IGEN!) Hmm...?
Inte det vi misstänkte (även om han hade sagt vid ett tillfälle att han hade ont i ena örat), men sedan han började med kåvepenin har även hostan gett med sig. Hurra!

Idag skulle jag verkligen behöva städa här hemma, det ser minst sagt ut som en krigszon efter alla sjukdagar. Dammråttorna jagar varandra och det ligger saker överallt... Men jag orkar bara inte ta tag i eländet! Idag blir det en välbehövd vila för min del (har fortfarande jätteont i svanskotan) och städning får bli morgondagen projekt.
Dessutom SNÖAR det ute, vilket känns som ett slag i magen då jag trodde att våren var på G. Nä fy fan, jag lägger mig och blundar så jag slipper se skiten... Både snön och dammråttorna! ^^

Här har ni några pics från dom senaste dagarna...


I väntrummet på vårdcentralen får Neo alltid nya krafter, hur sjuk han än är! Haha...


Även febriga barn behöver frisk luft... ^^


Kram på er och tack för alla "krya-på-hälsningar"! ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Amanda

Vad skönt att han börjar må bättre igen. Här hemma är vårat "sjukkaos" också på väg att vända tror jag. Ludwig fick ju penicillin redan innan provsvaren kommit så han blev bättre ganska så snabbt men sen efter några dagar blev han sämre igen och sen ringer doktorn och säger att bakterierna han hade i lungorna nog kanske behövde ett annat penicillin för att försvinna så nu efter att vi börjat nästa kur så hoppas vi det vänder helt snart. :)

Jag själv är ju sjukskriven tills bebis kommit och Marcus är också han hemma sjuk för tillfället men imorgon ska iaf han tillbaka till jobbet och förhoppningsvis kan Ludwig också gå till dagis. Så skönt med lite vardag igen. ^^

Kram på er

2011-03-09 @ 11:45:03
URL: http://creyla.blogg.se/
Signed by: Emelie

Undra om dammråttorna känner på sig avd som väntar imorn moahahaha

2011-03-09 @ 12:44:32
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Nina

va skönt att han är tillbaka på dagis iaf! å vila du! man behöver det! speciellt du med din svanskota :( här jagar råttona oss med. men dem får jaga på. orkar verkligen iiiiinte just nu.sjukt att det va öroninflammamtion även om han hosta sådär. klart man inte tror att det är det direkt.. hade ja inte heller gjort. alls.

2011-03-09 @ 18:50:02
URL: http://deliciously.se
Signed by: Emelie

öh, upptäckte just att jag inte hade dig på bloglovin :-O använder ju knappt det haha! Har du mig där???

puss

2011-03-09 @ 20:00:00
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: