Pippi på is

2011-03-29 @ 13:57:02
Glömde ju berätta att vi köpte biljetter till "Pippi På Is" förra veckan när vi var i stan. ^^
Neo har (äntligen) börjar gilla "otecknade" barnfilmer och speciellt Pippi Långstrump (såklart?). Så när jag läste om att Pippi På Is -föreställningen skulle komma till Göteborg blev jag väldigt sugen på att gå med Neo.
Biljetterna va dock svindyra, men som tur var fick pappa M presentkort på Ticnet i 30-årspresent av sina systrar. ^^ Jag tyckte ju såklart att han skulle använda presentkortet till sig själv, eftersom det va hans present, men han sa att han ville ta med lilla familjen på detta äventyret. ♥ Weeeiii... ^^ Me like!!
Så den 23 April, på självaste påskafton, ska vi till Scandinavium och kika på Pippi, Tommy och Annika mfl. Ska bli roligt! Och Neo har redan börjat tjöta om det... "Pippi ska åka skjiskoo... Men ja ska baja titta på mamma!" Haha! Han vågar sig nog inte ut på isen igen, hmm! ^^


[Bild lånad från Pippi.nu]

Söta små hälsningar..
Signed by: Nina

å ville ju gå på det med Theo.. men det blir lite tajt med ungen å så. hade varit så skoj för honom. theo älskar ju pippi med. ni kommer att få super skoj!

2011-03-29 @ 14:21:52
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Maria

Låter ju hur roligt som helst!

Skulle nog min tjej gilla.Kram Kram

2011-03-29 @ 21:24:42
URL: http://sagafia.se
Signed by: Dorothea - Ett nästintill trillingliv

åh vad kul! have fun -å kan tillägga, vad glad att du har EN (!) unge. vi blir ju fan rutinerade så fort vi ska göra nått, helt sjukt vilka priser de kan ta för "barnrelaterade saker" egentligen. men men, bara å gilla läget när man föder barn på löpande band som vi. hahaha

2011-03-30 @ 15:06:27
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: