Solig söndag! ^^

2012-03-25 @ 21:35:37
Som de senaste dagarna, så bjöd även denna dagen på stålande sol och blå himmel... Love it! ♥ Dock något kyligare idag om ni frågar mig, var jag för tunt klädd kanske? Och på tal om klädd, så har jag sett barn i Neos ålder med overaller och full vintermundering (fuskpolo, mössa, vantar och hela kittet alltså!!) samt barn i shorts och t-shirt idag. :-O Har folk inga termometrar hemma??

I vilket fall som helst, så har det blivit en hel del frisk luft idag. Neo har invigt sin nya cykel som vi köpte igår. Det blev en 12" vit Pollux cykel. Tyckte dock den såg väldigt liten ut idag när han cyklade... Hmm? Förhoppningsvis är det bara att höja sadeln och styret lite.Neo himself verkade dock inte misstycka, utan trampade på i full fart. Imån lär han ju ha träningsvärk, eftersom det blev flera timmars cykling idag. ^^
Själv gick/sprang jag vid hans sida och väntar med att inviga min cykel för säsongen tills jag är helt frisk... Vilket känns långt borta just nu. Suck!
Nåja, imån ska jag iaf till jobbet igen, en hel vecka har jag varit borta så det lär ju finnas att göra. Haha! Bäst att hoppa i säng och ladda batterierna. Puss och kram!

Söta små hälsningar..
Signed by: Fnulan

Hej fina vännen! Nu vill jag faktiskt ses! Man vill det mer nu när man kan kan va ute och grilla och njuta eller hur!!! Saknar er massor men nu ses vi ju snart!

PUSS och hälsa underbara Neo

2012-03-25 @ 21:48:29
URL: http://fnulan.se
Signed by: Emelie

Åh, men vilken fin!!

Blir säkert perfa när ni höjer sadeln och styret som du skrev.Håller tummarna för att du ska hålla dig frisk nu, SÅ VI KAN SES!!

Puss

2012-03-26 @ 12:14:07
URL: http://undermyumbrella.se
Signed by: emelie-mamma till elliott och leila

härliga bilder- duktig pojke! Sonen här har inte fattat hur man gör när man trampar ännu!Näe, blev visst ingen gala i år. Det krockar ju med minglet eftersom galan är helgen efter o två event har jag inte råd med o inte barnvakt till heller. O så tyckte jag eventet lät billigare. Men nästa år blir det säkerligen galan =)ska du på galan eller minglet?kramis

2012-03-26 @ 20:26:10
URL: http://emlisch.blogg.se/
Signed by: Nina

När var det du skulle till sthlm (med jobbet???).. var det slutet på april?krams

2012-03-26 @ 21:28:14
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Maria - Bloggdesign & Foto

Härliga bilder :)

2012-03-28 @ 23:47:46
URL: http://photographybyristo.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: