Varma kläder...

2012-10-28 @ 22:28:00
Jösses va kylan slog till då! Pang-boom så va det minusgrader... Och vintertid! ^^
Vi fick därför skynda iväg och köpa en vinteroverall till Neo idag. Tänkte egentligen beställa från nätet och fått användning för nån fin rabattkod som legat med i nån fin goodiebag. ♥
Men 3 - 5 dagars leveranstid hade vi inte tid med... In på Lindex och riva åt sig Neos storlek innan den va slut, som tur var hade jag en 30% rabattkupong i plånkan, gillas! ^^ Så det blev en ganska billiga historia ändå. Turkos of course!
 
 
När Lilleman blvit en overall rikare, åkte vi vidare till IKEA och trängdes med resten av Sverige. Roligare har man ju haft på en söndag, men men... Är man två månader ifrån en flytt, så är det precis rätt ställe att vara på tydligen. Puh! Och fler turer lär det bli, då vi bara spanade idag. Eller nja, två fyllda pappkassar följe med hem... Men när flytten väl kommer lär det bli betydligt mer. ^^
 
Jag vet inte hur det är med er andra... Men när jag är inne i en affär där jag VET att jag kommer spendera mer än en halvtimma, tar jag av mig vinterjackan. Pappa M gör det inte, men han är ju vuxen nog att bestämma det själv, medans vi givetvis tog av Neo tjockjacka, mössa och vantar!
Så ser men IDIOTER till föräldrar som går där inne med sina egna jackor i kundvagnarna medans deras kids får gå fullt påklädda med overaller/dunjackor, stickade mössor och varma kängor. Små spädbarn låg i vagnarna med overall, täcken och mössa!? Hur tänker man då??
Flertalet av dom stackars barnen jag såg var där i över en timme, då man liksom går samma slinga framför och bakom varandra igenom alla avdelningar. Helt galet!
Samma sak på andra köpcentrum... Ser ofta små barn i sina vagnar med på tok för mycket på sig, medans mammorna hänger av sig ytterkläderna på vagnen. Skärpning!!
Oj, nu lät jag kanske lite arg, haha! Förstår bara inte hur vissa föräldrar tänker. ^^ Hoppas ni inte är lika puckade...?
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Veronica Ekblad

Jag stör mig också så mycket på det!! Stackars barn!! Det blir ju jättevarmt för dom. Ska jag bara in en liten kortis i en affär så tar jag av i alla fall mössa, vantar, halsduk och knäpper upp jacka. Jag vet ju själv hur varm jag blir.

Så jag håller med dig Hanna, SKÄRPNING!! Ta av barnen ytterkläderna inomhus!

Kram på dig

Svar: då är vi två! ;o)
HannaOfSweden

2012-10-29 @ 09:35:45
URL: http://lifeasveronica.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: