Scandic lanserar ”Alla-glada”-konceptet för barnfamiljerna

2013-06-25 @ 21:10:00
”All inclusive”-hotell har blivit allt populärare bland de svenska semesterfirarna på utlandssemester. Speciellt är det barnfamiljer som uppskattar enkelheten det innebär då mat och aktiviteter är inräknade i hotellpriset.
Scandic implementerar nu som första svenska hotellkedja sin variant av konceptet på flera hotell i kedjan under namnet ”Alla glada”. Från och med den 1 juli, på 18 hotell runt om i Sverige, kan barnfamiljer njuta av fördelarna.

På Scandics ”Alla-glada”-hotell händer det något för barnen från frukost till kväll. Bland annat kan de yngre gästerna vara med på ansiktsmålning, tipspromenad, bio, skattjakt och disco, allt under ledning av Sigge. Sigge är Scandics egen maskot – en igelkott som alltid har något kul för sig. Dessutom ingår frukost med barnens favoriter och en rikligt tilltagen buffé med såväl många goda varmrätter som smarriga efterrätter.
- Redan vid incheckningen, med en speciell incheckningsdisk för de minsta, börjar äventyret på Scandic. Sigge finns på plats och barnen hälsas välkomna med en liten present. På kvällen fortsätter aktiviteterna på hotellet, med något för både de yngre och de lite äldre barnen. Föräldrarna kan njuta av en lugn stund med vetskapen att barnen har det bra tillsammans med Sigge.
 
Även för de vuxna finns ”Alla-glada”-alternativ, där middagsbuffé med en valfri dryck ingår vid sidan av hotellrummet. För den som hittar på något utanför hotellet finns möjlighet att köpa med en picknickkorg, fylld med allt som behövs för lyckad utflykt.

Läs mer om Scandics "Alla-glada"-paket på hemsidan, där hittar du även prisinformation och vilka 18 hotell runt om i Sverige som erbjuder paketet.
 
Vilket Scandic hotell besöker ni i sommar? :)

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: