Att orka. Att hinna.

2013-03-12 @ 22:12:57
Jag lever. Jag mår fint. Men denna tröttheten? Kroppen måste ha arbetet i högvarv för att få mig frisk, för att sedan ha gått på semester! Snällt förvisso, men jag tycker att semestern är över nu... Vill gärna ha min ork tillbaka! ^^
På jobbet går allt i ett... Hinner knappt starta datorn på morgonen, förens det är dags att stänga av den och gå hem på eftermiddagen. Synd bara att eftermiddagarna och kvällarna går i exakt samma tempo. Jag vill ha mer tid för Neo!!
Varje dag när jag kommer hem står maten klar på bordet (bästa pappa M ♥) och två hungriga killar väntar tålmodigt på mig, så vi kan börja äta. Vi pratar om dagen och kommer ner i varv tillsamman... När den stunden är över och köket är sanerat är klockan lite över 18 och då tar kvällsbestyren över. Soffläge och tv fram tills Lilleman går och lägger sig vid 19:00-19:30. Snacka om att umgås med sin son. Eller inte!
 
Igår ville Neo gå ut på lekplatsen efter maten istället för att se på tv. Underbart!
Till våren och sommaren kommer vi antagligen bo där ute... Lovely!! ♥ ♥ ♥
 
Go natt herr luffare! ;)

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie Babunovic

Fasar för att behöva känna så sen när jag börjar jobba! Hoppas att valet att jobba 75% förebygger det lite åtminstone *ångest deluxe*!
Ni får mysa extra mycket i helgen <3

Puss

2013-03-12 @ 22:58:49
URL: http://undermyumbrella.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: