Den där känslan!!

2013-09-27 @ 16:25:24
Fy faan va gött det är med fredagar! Man känner pirret i magen redan på morgonen (efter att koman lagt sig) och känslan blir bara skönare och skönare ju längre fredagen går. :) Lovely!
 
Ska strax stämpla ut från jobbet, men innan jag åker hem och gör helg blir det en sväng förbi bolaget och sen en snabbis till fiskbilen. Väl hemma blir det fredagsmyyyys med räkor, nån film som Neo väljer och sen Doobidoo följt av ännu en film när han somnat.
Älskade Svensson liv, med måndag till fredag jobb (DAGTID) och lediga helger! ♥ Och just denna helgen är ledig, bara en tjejmiddag för mig i morgon kväll... Annars har vi inget planerat! Så. Jävla. Skönt! ^^
 
 
Funderar dock på att besöka cirkusen som är på besök i Ytterby, nere på skolans fotbollsplan. Neo vill iaf dit! Själv är jag inte så förtjust i cirkusar. Speciellt inte när djur är inblandade!!
Redan igår var vi nere och kikade och "hälsade" på elefanterna (samma elefanter som kom promenerande på stranden i Köpingsvik/Öland i somras). Usch, stackars djur! Tänk att fraktas land och rike runt i trångt utrymme för att visas upp för massa skrikiga människor som blixtrar än i ögonen!? Djurplågeri...! Eller??
 

Tick Tack - HELG - Ja Tack!!

Söta små hälsningar..
Signed by: Jessica

ja fy, det är verkligen hemskt egentligen!! likadant med dessa stackars delfiner och späckhuggare små bassänger...

2013-09-27 @ 20:23:09
URL: http://www.lawendelgoteborg.blogg.se
Signed by: Lena

Den cirkusen hade parkerat sig i öjersjö vid brandstationen förra veckan och satt upp skyltar på varannan stolpe att föreställningarna skulle vara 21 och 22 september men på torsdagen hade dom packat sig iväg då dom hade parkerat sig utan tillstånd. Så den känns ju sådär seriös...fast det var lite roligt att man såg kameler och elefanter från fönstret hemma

2013-09-27 @ 21:45:42

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: