8 månader

2014-11-25 @ 19:32:00
25 november, vilket innebär att det är mindre än en månad kvar till julafton, weeeiii...! :) Här går det minsann undan! Och i år är jag ledig alla mellandagar, vilket ska bli helt underbart. ♥ Längtar!
 
Och på tal om att det går undan, så är det idag exakt 8 månader sedan jag gjorde min gastic bypass operation. Visserligen känns det som en evighet sedan, samtidigt som det fortfarande känns så nytt. Märkligt!
Allt går fortfarande väldigt bra tycker jag. Förutom träningen som är under all kritik just nu... :(
Den senaste veckan skyller jag dock på en jobbig och enveten förkyldning som har klubbat mig totalt! Har haft feber till och från och en hosta som är allt annat än mysig... Har ont i varenda muskel på grund av denna dumma hostan och fick Cocilliana utskrivet igår när jag var hos läkaren. Så inatt fick jag lite sömn iaf.
Förutom att skriva ut hostmedicin, konstaterade läkaren att jag hade en väldigt hög sänka och möjligtvis en början till en lunginflammation, bläää!
Hon ville dock avvakta med antibiotika, så vi hoppas att jag blir bättre inom några dagar så jag slipper ta mig dit igen.
 
Hur som helst så tänker jag INTE börja träna förens jag känner mig helt frisk igen. Promenader hade dock varit skönt att komma igång med så snart som möjligt... :)
 
Och även vägningen väntar jag med ytterligare en vecka, då jag ju har en "vägningsfri" månad nu i november. Gaaaahhha vad jobbigt det är att inte väga sig!! ^^
Senaste vikten innan uppehållet var ju -54,3kg, förhoppningsvis har det minskat tills nästa vecka. Håll tummarna! :)
 
Puss och kram från sjukstugan! ♥ ♥ ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Anonym

inte för att vara den som är den, men det är väl bara 8 månader? :)

Svar: Hahaha!! Jaaa... Skyller på morfinet i cocillianan! ;) TACK!
HannaOfSweden

2014-11-27 @ 07:44:22
Signed by: Marie- snart trebarnsmorsa! =)

Ja, Samuel e bara 8 månader och han e född 10 dagar innan så nåt fel va d.. :P

I vilket fall så är du skitsnygg.. :)

2014-11-28 @ 08:06:07
URL: http://angeleyes81.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: