Glad son, rosa morsa och fynd!

2014-10-23 @ 21:46:00
[ Pausbloggar • Vikings ]
 
Mina och Neos morgonstunder har blivit betydligt enklare än för några veckor sedan. Dels pågrund av att jag numera åker bil istället för tåg och därav slipper stressa och dels pågrund av "gladkartan". Där får han måla en glad gubbe varje morgon som vi inte bråkar... Efter 20 glada gubbar får han "ett roligt pris". :) 5 gubbar kvar, sen är han i mål.
I morse var Neo gladare än på länge. Klädde på sig och borstade tänderna utan minsta gnäll, underbart! ♥ Jag tror det berodde på att han fick ha med sig ett gosedjur till skolan idag. Hela klassen skulle det. Neo valde, efter en hel veckas beslutsångest, Chespin (nån figur från Pokémon) som jag köpte i London. Happy boy!
 
 
Själv livade jag upp denna tråkiga och gråa torsdag med rosa hårskugga. Har aldrig haft det på jobbet innan, och jösses vad detta kommenterades. Många tyckte det var snyggt medan andra tyckte jag påminde om deras 10-åriga döttrar, haha. Nåja, alltid roar man någon. ^^ Pretty in pink?
 
 
På lunchen åkte jag iväg till Allum. Förutom att luncha, spanade jag in nyöppnade (?) TGR. Skulle INTE köpa något, men kunde inte stå emot ett par (äkta) skinnvantar för ynka 70kr. Fynd!
Väl hemma hade jag fått ett paket från Nordic Feel, yeeey! ^^ Ny parfym för "fyndpris" (om man jämnför med butikspris), jag gillar´t! Och nu kommer jag lukta mumma... Ahh!
 
 
Snipp snapp snut, så var detta blogginlägg slut.
 
Ps. I morgon är det fredag!

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: