Fina vinster, 1-årsbesök och nytt rekord...?

2015-04-08 @ 22:15:00
Gokväll onsdag! :) Redan halvvägs i denna kortvecka, underbart!! Och vilket väder...  Såå skönt! Snart kanske jag vågar överge min vinter/dunjacka? Hahaha!! (Är ju fortfarande kallt på morgonen!)
 
Igår när jag rullade hem från jobbet, lyssnade jag som vanligt på "The Show" med Tommy och Sofie på Mix Megapol (Göteborg) på radion. Jag testade min lycka och rigde in till tävlingen "Jakten på the truth" och kom med och fick tävla i direktsändning... IGEN!
Jag svarade rätt på tre frågor och fick därför tre vinster. Jag hade kunnat fortsätta med risken att förlora allt, så jag valde att "lägga mig" efter tre vina vinster.
500kr presentkort på Orienthuset, mums!! Ett äventyrspaket för två personer på Stars & Stripes samt två biljetter till Alcazars show Disco Defenders på Rondo.
Man TACKAR!! :) Riktigt roligt att få komma med i tävlingen och dessutom vinna flera priser, yeeey!
 
 
 
I morse var det dags för 1-årskontroll på Östra Sj efter operationen. Skulle börja med att ta massa prover, men jag hade heeelt missat att detta skulle göras på fastande mage... :( Suck! Så det får bli ett besök dit även i morgon (FASTANDE!!) för att få detta överstökat.
I vilket fall som helst så gick läkarbesöket väldigt bra. Jag har gått ner 85% av min övervikt (gissar att dom går efter BMI skalan?) och vanligast är att man gått ner runt 50% av sin övervikt vid 1-årskontrollen. Över förväntan alltså... Whooop whoop! :)
Mitt midjemått har dessutom minskat från 121cm (!!!!) (togs en vecka innan op, vid inskrivningsbesöket) till 85cm som jag hade idag. Helt galet! 36cm... Borta!! Känns underbart!
 
Efter jobbet åkte jag upp till Skatås med Angelica, Malin och Camilla. Vi gav oss på 8:an och idag lyckades jag springa hela 6,5km... Heja mig!! Sjukt jobbigt, men jag gjorde det. :) NU är jag med andra ord laddad för Vårruset som är den 11 maj, haha!
Min Run Keeper -app verkar dock ha flippat ut ordentligt... (Kolla distansen och tempot!!) Hahaha! Synd, med tanke på att jag verkligen hade velat veta hur "snabbt" jag sprang. Tror dock att jag slog nytt rekord, det kändes så iaf!
Kanske är dags att ställa in den på löpning istället för promenad oxå? Nästa gång! ^^
 
Nu tänker jag gå och lägga mig, galet mör i hela kroppen och kommer förmodligen inte kunna röra mig i morgon. Den dagen den sorgen? Godnatt!
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Fy fasen vad grym du är! Du har kommit så långt i din förändringsprocess och jag är så impad över din nya livsstil, din motivation, beslutsamhet och din livsgnista som så tydligt glimtar i dina ögon ❤️

Många kramar

2015-04-09 @ 22:43:43
URL: http://mittlivinorr.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: