Välkommen April

2015-04-01 @ 22:07:00
1 april och jag har inte lyckats lura någon... Attans! Får klura ut nått riktigt bra till nästa år helt enkelt. ;) Har ni lyckats lura någon eller blivit lurade? Vad jag vet har ingen lyckats lura mig idag, haha! ^^
 
Solen har strålat idag men det har blåst isvindar... Så vinterjackan får hänga med ett tag till. För visst skulle man svettas in våren? När det väl är dags alltså! :)
 
Idag hade jag en mysig lunchdate med Sofia. Vi träffades på sjukhuset förra året, när vi båda opererades (gastric bypass) med en dags mellanrum, och har hållt kontakten vi FB sedan dess. Hon bor i Vänersborgstrakten och var i Göteborg på 1-årskontroll idag, då passade vi på att ses. :)
Det har verkligen gått jättebra för henne och hon är nere på "normalt BMI", själv har jag några kilon kvar tills dess. Kämpa kämpa!!
Hur som helst så hade det nog varit bättre om vi delat på EN portion, haha... Då båda åt typ hälften av varsin "liten" portion. Härligt att luncha med någon "likasinnad". ^^
 
Efter jobbet skyndade jag hem för att äta och mysa en snabbis med grabbarna, sedan åkte jag upp till Fontin och mötte upp två av mina tre hurtbullar. 6km blev det idag, varav ca 4km (?) var jogg. Härligt, men skitjobbigt!
 
Till kvällsmat stekte jag bananplättar, det var ett tag sedan sist - då jag typ föråt mig på dom i somras. Riktigt gott var det... Frysta hallon till och kokos både i smeten och på, omnomnom!
 
Nu ska jag ta min möra kropp och krypa ner i sängen. Sista arbetsdagen innan långhelg imån... Sköööönt! :) God natt goingar!

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: