Inställd Polenresa! :(

2015-05-18 @ 22:45:00
På torsdag skulle ju jag och Neo åkt med Bloggbussen, Stena Line och nio andra bloggmammor + barn till Polen för en härlig och asrolig weekend i Gdynia, Sopot och Gdansk - Polens Rivera!
MEN, eftersom jag har världens tråkigaste son så har jag och Neo fått ställa in resan. :( Sååå himla tråkigt!!! :( Neo är nämligen rädd för ALLT (eller väldigt mycket iaf) nu för tiden. I snart ett år har han haft ångest och fobier för det mesta... Låsta dörrar, hissar, åka buss, flygplan, vattenrutchkanor, döden, karuseller (vilket visserligen precis släppt), parkeringshus och tydligen även BÅTAR!
Han totalvägrar att åka med till Polen för att man måste åka båt dit (eller, man kan ju flyga men det är ju inget allternativ i detta fallet eftersom resan är med Stena Line och han dessutom är flygrädd också!!) och dessutom skulle han behöva sova på båten, en natt dit och en natt hem. Mysigt tyckte jag medan han fick ångest och började gråta bara av tanken... Suck!
Redan innan jag blivit utvald att åka med var han skeptisk, men jag tänkte att han såklart ångrar sig när han får se filmen om allt roligt vi ska göra. Har försökt prata med honom och förklara att det inte är farligt, att OM det skulle hända något så finns det flytvästar ch räddningsbåtar och andra båtar i närheten som hjälper till.
Men trots alla övertalningsförsök, mutor och faktiskt lite hot (hej vad jag är pedagogisk!) så vill han VERKLIGEN INTE åka. :(
Jag VET ju att han hade tyckt det va skitroligt när vi väl var där, på båten och i Polen. Men eftersom jag vet hur panikslagen och hysterisk han blir när jag/vi försöker pusha honom för saker han är rädd för, så meddelade jag igår att vi tyvärr måste ställa in. :(
Som sagt, väldigt tråkigt... Men jag måste respektera hans oror och rädsla. Som jag har förstått är detta en period som dom flesta barn går igenom förr eller senare. Tycker dock att Neos "period" hållt i sig väldigt länge och jag hoppas för Guds skull att den är över snart. ♥
 
Påväg mot Danmark och Skallerup hösten 2011...
 ...en av alla gånger vi åkt Stena Line över till Fredrikshamn för roligheter i grannlandet.
Och oj vad han har älskat dessa resor...! Inte det minsta rädd!! (Förutom i höstas då vi var
i Skallerup, då grät han när vi körde ombord faktiskt och var lite nojig under dit resan.)
 
Söta älskade prins Neo, hoppas denna dumma tid snart är förbi! ♥ ♥ ♥
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Popprinsessan

Supertråkigt, men det viktigaste är ändå att sätta barnen först. Det är ju trist att ni missar resan som jag förmodar blir toppenbra, men det är ju inget "viktigt". Viktigast är att Neo känner sig trygg och ni skulle kanske inte ha kul om han var rädd och du uppstressad.
Kommer dock att sakna er...
Många kramar till er!

2015-05-19 @ 11:31:50
URL: http://www.popprinsessan.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: