Hänt i veckan

2015-11-08 @ 22:38:00
Hej söndag kväll... Strax dags att gå och lägga sig, men jag tyckte det var dags för en uppdatering här först. :) Gissar att ni håller med?
 
Här kommer lite axplock från veckan som gått, enjoy!
 
Neo har tränat sin sista fotbollsträning för säsongen. Happy boy var överlycklig och vill absolut inte fortsätta till våren. För han gillar tyligen inte fotboll. Alls! Sådeså...
 
I onsdags (4/11) var det No Hate -dagen och jag försökte hjälpa till med att sprida lite kärlek på instagram. På kvällen hälsade vi på Salo och Andreas i deras nya hus och bjöds dessutom på god middag... Man tackar! ♥
 
I torsdags var jag och mina kollega Camilla på VIP bio och såg nya Bond filmen Spectre. Riktigt bra! Tack Platzer som bjöd in till denna mysiga eftermiddag/kväll med gott tilltugg. :)
 
Trots lite roligheter mitt i veckan, så har den gått galet långsamt och jag har varit konstant trött (hej november!!) därför var jag extra glad när fredagen väl kom med den där känslan. ♥ Passade på att inviga min nya "you rock..." -tischa från H&M. :)
 
Gårdagen var grå från morgon till kväll, men jag försökte sätta ljus på lördagen med att starta med mysfrulle, tända ljus och nybakt bröd (från affären!). Det funkade faktiskt och jag orkade med en promenad med Elinor i Fontin. Duggregn men ganska varmt faktiskt. Vi avslutade promenaden med ett benpass på nya utomhusgymmet... Hua!!
 
Jag hann med lite andra lördagsbestyr samt en tupplur innan det var dags att svira om till en tjejkväll. Vi möttes hos Sara för lite bubbel och drinkar innan vi käkade middag på Tildas. God mat och smaskiga drinkar även där. :)
När vi var mätta och belåtna gick vi hem till Sara och förfestade några timmar till innan vi begav oss till Avenyyyyn i storm och regn. En drink på Beloras och sen dans på Eight (tror jag det hette?) innan vi kramade varandra hejdå framåt småtimmarna... ♥ ♥ ♥ (Salo, Sara och Erika)
 
Och som vanligt mådde jag som jag förtjänade idag... Hujeda mig!! Jag har haft ont ta mig fan överallt idag. Till en början var huvudet värst, men allt eftersom har benen tagit över. Satan, jag kan knappt gå efter benpasset igår!! :( Rygg, armar och fötter, hjääälp!
Neo har skrattat gott åt mig idag när jag ojat mig upp ur soffan och haltat omkring här hemma. Och fy fan för att komma ner för trapporna... Neo låg på golvet och skrattade när jag försökte ta mig ner. Hahahaha!!
Frutom att skratta åt sin stackars mamma, har han byggt en koja av alla filtar i vardagsrummet, så jag fått frysa i soffan. Idag skulle man tydligen bara vara snäll mot sin pappa...? ^^
Jag har ätit skräpmat och Neo har haft skattjakt för bästa farsan! ♥ ♥ ♥
 
Nu säger vi godnatt... Puss!!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sara

Låter och ser ut som om du haft en jätte mysig vecka!

2015-11-08 @ 22:41:07
URL: http://nouw.com/nolongerironic
Signed by: Emelie Babunovic

Det ska kännas att man lever moahahaha ♡

2015-11-09 @ 09:38:28
URL: http://undermyumbrella.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: