Tant har skaffat glasögon

2015-10-05 @ 12:21:00
Och så kom jag till en punkt i livet där jag inte längre kan förneka min kassa syn. Den är inte värdelös, men långt ifrån bra! Jag har ofta ont i huvudet och känner mig trött i ögonen efter att i stort sett sitta framför en skärm hela dagarna på jobbet. Och när jag kör bil, speciellt i mörker, blir jag trött i ögonen direkt och har svårt att fokusera och se vad som händer. Läskigt!
Jag har känt länge att jag borde ta tag i det och gå till en optiker, och för två veckor sedan fick jag äntligen tummen ur och gick dit, med en rekvisition om terminalglasögon från jobbet.
Brytningsfel och översynt, säger mig inte så mycket... Men brillor behövdes och bågar valdes ut. Skitsvårt!!
Så i torsdags när jag var och hämtade ut mina färdiga brillor var jag lite nervös och mindes knappt va jag hade valt, förutom att det var ett par Ray Ban. :) Hahaha!
 
Som tur var älskar jag dom och är toknöjd över valet av bågar. Och det känns jättebra att ha dom på sig men mindre trelvigt att ta av dem, konstigt hur snabbt ögonen ställer om dig!
 
Visst ser hon extremt smart ut, den där brilljåpen...?

Jag har dock stött på två problem, än så länge... Kommer förmodligen fler!
1. Jag är typ beroende av solbrillor, speciellt när jag kör bil, hmm!! Ska jag behöva köpa solbrillor med styrka eller vad finns det mer för allternativ? Förutom sånna där osexiga "lock att fälla ner"!
2. Och igår var jag på bio med Neo, Hotell Transylvaninen 2 - i 3D. Fail!! Jag fick ju skippa mina vanliga brillor för att kunna ha på mig 3D brillorna. Det gick såklart bra ändå, men ju längre jag använt brillorna ju jobbigare kommer det ju bli att vara utan dom. :( Bör jag skaffa linser att ha vid dessa tillfällen?
 
Näpp, nu måste jag jobba vidare... Lunchen är över för den här gången. Puss och kram!
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Camilla

Du passar ju skit bra i glasögon!!!!

2015-10-05 @ 12:54:32
URL: http://mammatilltresmatroll.se
Signed by: Sofia

Såååå snygg ❤️

2015-10-05 @ 13:08:33
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se
Signed by: Lena

Det finns 3D glasögon för folk med glasögon som funkar bra

2015-10-06 @ 19:18:46

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: