Äntligen!

2016-01-14 @ 22:16:03
Jamen, plötsligt händer det!? Typ...
Idag har jag ÄNTLIGEN förnyat mitt träningskort på Friskis, som gick ut i april. Haha!!
Nu tänker ni säkert att detta är ännu ett nyårslöfte om ett hälsosammare liv med mer träning och motion...? Men så är det faktiskt inte. ^^ Eller, jo... Klart det handlar om träning och motion, men det är inget nyårslöfte!
Anledningen till att jag väntat tills nu med att förnya kortet, är för att nytt år = nya friskvårdspengar från jobbet! :) Jag är helt enkelt för snål för att betala mitt egna träningskort. 
Förutom att förnya kortet så passade jag (givetvis) på att träna "när jag ändå var där". En promenadjogg på löpbandet mjukstartade jag med i 45 minuter. Fick duga tyckte jag, och Elinor som gjorde mig sällskap på bandet bredvid. :)

Och när jag kom hem igen var jag ju såklart tvungen att fortsätta hälsosamt och äta "nått nyttigt" (och jävligt gott) till kvällsmat...
Isbergssalladsrulle med philladephia och skinka, mozarella och tomat med lite solrosfrön. Mums!! 


Och nu till mitt faktiska nyårslöfte...
2016-års nyårslöfte är att nätshoppa mindre
Det har blivit helt galet mycket det senaste året. Mycket beror såklart på min viktminskning... Jag kommer i "normala storlekar" och det är kul att shoppa nytt - till skillnad från innan.
Men nu ska detta alltså minskas. :) Jag sa först att jag inte skulle nätshoppa alls, men varför avge ännu ett nyårslöfte som inte kommer hållas? Haha!

Har ni andra avgett några nyårslöften? Och hur går det för er i sådanna fall, såhär två veckor in i det nya året?



Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: