Liseberg! =)

2007-08-27 @ 09:09:31
Igår (söndag) tillbringade jag dagen på Liseberg tillsammans med min brorsdotter Klara. Hon är bara 3 år och endast två äpplen hög, så ja trodde inte det skulle bli så mycket åka. Men det blev en hel del trots allt, och hon va jätte modig. Förutom att hon va livrädd för kaninerna, HJÄÄÄLP!! Hon sprang iväg och gömde sig och höll på att börja gråta, stackarn... =( Så dom undvek vi så gott vi kunde, hmm!! Lättare sagt än gjort när man är just på Liseberg, ha ha! =) Och jag min ärthjärna tog med henne att åka "Kaninresan" DOHOOO!! Va tänkte jag på?? Tänkte mest att de liknade "Colorado" och att de va kul att åka lite båt... Nej nej nej!! De va ju kaniner överallt, vilket jag borde ha förstått med tanke på namnet. Ooops! Så Klara satt och blunda hela kaninresan, i mitt knä... Tur att hon fortfarande har blöja!! Annars hade det nog blivit blött... =/
Dom åkattraktionerna som jag va för stor för att åka med i åkte hon själv. Och köade och lämnade biljetten. Hon va jätte duktig. =) Och bara skrattade hela tiden!
Besöket avslutades med en ansiktsmålning och en Lisebergsnapp (godisklubba). Sedan somna hon som en stock i bilen på väg hem... =)

         

     

        

     

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: