Softisch Söndag!

2007-07-29 @ 23:12:38

Dagen efter dagen typ... Igår vankades det nämligen bröllop! Min kompis Jenny gifte sig med sin Kristoffer i allhelgonakyrkan här i Kortedala. Och jag va tärna, hi hi... Fuck va nervös jag va alltså! Precis innan vi skulle gå in i kyrkan höll ja på att pissa ner mig. Vågar inte ens tänka på hur Jenny och Kristoffer mådde!! HJÄÄÄLP typ... Men nervositeten försvann dock rätt snabbt och min koncentration gick över till mina stackars fötter som ja hade trängt in i ett par fina men tydligen för trånga skor! =( Men men... Vill man vara fin får man lida pin! =) Tror därimot inte att Jenny led så mycket, trots att hon va så grymt snygg! Verkligen jätte vacker...




...Kristoffer va oxå fin! Men inte lika fin som Jenny... =) Hi hi!
Efter vigseln begav det sig mot bröllops festen. God mat och dryck, rolig underhållning, grymt fin bröllops tårta och massa glada människor som festade och skålade tillsammans med brudparet. Önskar er all lycka i framtiden!!



Blev en seg start idag med tanke på den goda drycken igår! Ha ha... Lite för mycket kanske?? Men efter att jag svalt några verktabletter lyckades vi faktiskt besöka en minigolfbana idag oxå. Blev näsets minigolfbana, som faktiskt bara hade 12 hål (banor). Dom andra har haft 18, så ja antar att det är standard. Det blåste typ storm så vi trodde det skulle gå åt helvete... Men det gick hyfsat bra ändå! Roliga banor med "lopar", vatten hinder, tunnlar och andra roligheter. Underhållet va väl inte det bästa därimot. Lite sletna mattor och oklippt gräs mm. Men annars väldigt mysigt, lagom mad folk och 40kr/vuxen precis som på dom andra banor vi besökt. Imån blir det förmodligen någon bana i Majorna, har för mig att det ska ligga någon där! Hmm... Det märker vi! =)

Rock on så länge!! Golfa lagom... =)

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: