Vinn en Familjematkasse från MatHem.se

2012-03-09 @ 20:45:23
Nu är det äntligen dags för en ny tävling här i bloggen, inte en dag försent om ni frågar mig!
Hoppas ni känner likadant och vill vara med och tävla...? ^^
Tävlingen sponsras av MatHem.se som är en mataffär online med över 10.000 varor
i sortmenten. Såhär skriver MatHem om sig själva på hemsidan:

"Vi vill göra din vardag både enklare och roligare genom att inspirera till goda och nyttiga måltider
och även köra hem maten direkt till din dörr. Vi vänder oss till dig som vill få mer tid över till annat
och vi hjälper dig med allt från matplanering till beställning och leverans.
Vårt sortiment bjuder på stor variation och du hittar allt en välsorterad affär ska ha,
såväl ekologisk mat som hushållsartiklar och färsk frukt.
"

För att ha chansen att vinna denna välfyllda familjematkasse

vill jag att du gör på följande sätt:


1. Se om du kan få leverans från MatHem här!
2. Skriv en kommentar under detta inlägg om hur du tror att din vardag kommer
förändras med en Familjematkasse, som levereras hem till din dörr.
3. Gå in och "gilla" MatHem på Facebook
4. Dela gärna tävlingen i din blogg (om du har en) genom att kopiera den
kursiva texten nedan ↓ (Om ni vill använda bilden kan den hämtas HÄR!)

"Jag tävlar hos Hanna Of Sweden om en Familjematkasse värd 590kr
från MatHem.se ♥ Var med och tävla HÄR du oxå!"Tävlingen avslutas fredagen den 16:e kl 21:00 och vinnaren presenteras senast den 20:e
här i bloggen och via mail, så glöm inte att ange din mailadress i kommentaren!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Söta små hälsningar..
Signed by: ✫Familjen Bus✫

Jag vill gärna vara med och tävla!1: Gör gärna en hemleverans till min vän som bor 15 minuter från mig, då leveranserna inte verkar funka till just mitt hus lite ute i skogen ;)2: Hade jag fått äran att vinna detta fina pris hade jag varit oerhört tacksam!

Jag klurar varje vecka på olika matrecept. Vissa veckor går det bättre och inspirationen finns där, andra veckor orkar jag helt enkelt inte.

Att handla med två barn som kanske ibland inte alltid är på humör är inte det roligaste heller... Jag glömmer massor och kommer hem med något jag kanske inte hade behövt. Så ja tack, jag vill gärna ha denna vinst! :)

Jag vill även passa på att tillägga att jag är arbetslös sedan Januari, och har haft massa strul med A-kassan. En gratis matkasse fylld med mat hade lättat MASSOR på min oro och ekonomisk börd...3: Gillar dem redan :) (sarina fredriksson)4: http://familjenbustavling.blogg.se/2012/march/16-mars.html#comment2012-03-10 @ 12:18:48
URL: http://familjen-bus.com
Signed by: Em - Mamma till Malva, Charlie & Malte.

1. Det gör de minsann! :)2. Oj, vart ska jag börja? Jag är mamma till en underbar 2,5 åring som är precis lika fantastisk som hon är energisk. Till familjen hör också två nytillskott i form av tvillingkillarna Charlie & Malte som föddes för en månad sedan. Min kära fästman jobbar heltid & är nästan aldrig hemma innan 22.00. Han var tvungen att gå tillbaka till arbetet redan 3 dagar efter att vi kom hem från BB med tvillingarna & jag kan säga som så att det var lite av en chock att plötsligt bli ensam med 3 busungar & försöka få vardagen att gå ihop. Att ta sig till mataffären ensam med tvillingvagn + vild 2-åring springandes vid sidan av & sedan ta sig hem med detsamma PLUS en massa tunga matkassar...ja, det är lite av en utmaning! En matkasse hade underlättat min vardag något helt enormt; tänk vilken lyx att slippa inköpsdelen & dessutom ha fått alla mål uttänkta åt mig i förväg. Det vore helt fantastiskt minst sagt!3. Gillar! (Mitt namn är detsamma som i min e-mail)4. http://mammaochbullen.blogg.se/2012/march/familjematkasse.html#comment(emeli_kangeby@hotmail.com)

2012-03-10 @ 18:17:02
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Signed by: jessica

1. vi har leverans här!2. Ja vad ska man börja! Med en liten 6 månaders hemma så hinner man inte direkt stå och laga några roliga middagar. Detta resulterar i sena middagar när lilleman har somnat! Med denna matkasse hade vi kunnat laga maten färdig innan Axel tappat tålamodet och äta tillsammans och samtidigt som Axel äter! Sen så är det inte mycket pengar för 4 middagar och pengar är verkligen inte något som det finns gott om naär man går på mammapennig!3. Gillat!4. omskriven i bloggen!

http://lawendelgoteborg.blogg.se/2012/march/tavling.htmljess.wendel@gmail.com

2012-03-10 @ 21:32:46
URL: http://lawendelgoteborg.blogg.se/
Signed by: Em - Mamma till Malva, Charlie & Malte.

Men, se det hade jag ju missat! Nu är det fixat, tack för reprimanden ;)http://mammaochbullen.blogg.se/2012/march/familjematkasse.html#comment

2012-03-11 @ 13:11:57
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Signed by: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar. Såg att det inte kan levereras hem till mig men jag kan ta den till jobbet då de levererar under dagtid också.Jag är gärna med och tävlar och har länkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2012/march/mathem-163.htmlGillar på FB, Anna Karlssonblogg@annakarlsson.se

2012-03-11 @ 14:13:02
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Signed by: Hanna

Jag är gärna med och tävlar.

1. Japp, de kör till vår gata i stan :)

2. Jag ska gå upp på heltid nu igen. Jag har varit ledig måndagar och hela matsituationen har verkligen gynnats av det under ett halvår. Nu vore det skönt med en matkasse så att jag värms upp lite i hela-veckan-tänket igen.

3. gillat mathem länge (Hanna Fornhem)

4. Bloggat här: http://hanna.fornhem.se/?p=9969Må gott!

2012-03-11 @ 15:12:22
URL: http://hanna.fornhem.se
Signed by: Linda

svar: 1: dom kör till min stad:D

2: min vardag skulle förändras genom att alltid min pappa lagar maten och jag faktiskt skulle kunna hjälpa till men går inte annars eftersom han handlar maten oftast när han går och då hinner man inte överaska min pappa som alltid gör allting för min familj

3: Gillar redan på fb@ Lindas LinnrosLinnros@live.com

2012-03-11 @ 17:28:34
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Signed by: Alfva

1. Jepp - här levereras tydligen för fullt! :)

2. Oj. Vad skulle inte förändras? Min ork och min fantasi räcker inte till att både handla och tillaga maten, roa 2-åring och vyssja bebis samtidigt. Det skulle förenkla en matointresserad mammas vardag så enormt att det inte ens går att förklara.

3. Gillar på FB (facebook.com/alfva)alfvansblogg@gmail.com

2012-03-12 @ 09:10:59
URL: http://alfvan.wordpress.com
Signed by: Elisabeth

1. Yesbox det gör dom!2. Jag är expert på när det kommer att tänja på gränserna och pressa mig själv till det yttersta. Inte nog med all stress det finns i mitt liv just nu med jobb, studier och hundar passar jag på att byta lägenhet!
I mellan allt detta lyfter jag soffor, flyttstädar och grejar. Mina vänner tror inte jag är riktig klok och jag känner att jag snart går sönder.Men så fort jag är klar med flytten, förhoppningsvis onsdag, ska jag ta 2-3 dagar och bara ligga på soffan. Sen tar det ju alltid ett par veckor innan man kommer till ro i en bostad och det är mycket småsaker som skall fixas.
Det vore underbart att vinna en matkasse så man fick en sak mindre att tänka på. Inte nog med att handla mat är dyrt – det är tidskrävande.Hoppas ni förstår min situation och vill göra livet lite enklare (bör ju tilläggas att jag helt och håller satt mig i denna situationen själv, sån är jag)!

Det skulle vara superkul att bjuda över alla vänner, som faktiskt är min familj, i min nya lägenhet på ny, spännande och förhoppningsvis god mat!3. Gillar på facebook, Elisabeth MeleneEpost: Elisabethmeline@hotmail.se

2012-03-13 @ 22:17:15
Signed by: Victoria B

1. jag kan få hemleverans!2. Min vardag skulle förändras jättemycket då min sambo jobbar natt och jag jobbar dag, vilket gör att middagarna alltid blir klämtid för oss. Ofta så hinner inte han handla innan jag kommit hem pga att han i princip klivit upp nån timma innan, och jag jobbar ofta över, vilket gör att jag springer in i affären och hafsar åt mig nåt som vi kan ha till middag.Om vi skulle få hem matkassar så skulle vi kunna planera upp det på ett helt annat sätt, och med alla ingredienser och recept hemma kan vi laga mat tillsammans och ägna den tiden åt att prata och umgås på ett helt annat sätt än hur det ser ut nu.

Middagstiden är trots allt den viktigaste tiden för oss på dygnet då det är typ då vi kan träffas och prata och ha roligt innan han ska iväg och jobba, och på den punkten tror jag definitivt att en matkasse skulle kunna förändra våran vardag till det positiva! :)3. gillar på facebook ( victoria bang)victoriabang83@hotmail.com

2012-03-14 @ 18:38:46
Signed by: Theodora

Typiskt att inte jag kunde få levererat till min adress, bara ett tecken på att jag borde bo närmare er <3

2012-03-15 @ 20:09:57
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Signed by: Karin S

Hej!1. Ja! Mathem levererar hos mig!

2. Om jag skulle ha turen att vinna en matpåse skulle jag beställa den till maj då en liten efterläntad är beräknad! Tänk vilket lyx om mannen och barnen kunde "slänga ihop" smarriga middagar under fem dagar utan att behöva planera eller handla! Mer tid till familjemys helt enkelt!3. Jag gillar på Facebook (karin.sjomar@gmail.com)Mvh

2012-03-15 @ 21:10:05
Signed by: Paul

1. Det går så bra så att få hemlevererat till oss :-)

2. Vardagen skulle ändras och bli betydligt lättare och trevligare. Jag har dålig fantasi när det gäller matlagning osv, tycker det är svårt att komma på vad jag vill laga. Så det blir tyvärr oftast frugan som får ta hand om matlagningen.

Men OM vi vann en familjematkasse så skulle JAG laga all mat! :-) Min älskade fru hade fått pyssla om sig själv och ha lite "egentid". Det hade hon uppskattat :-)

3. Gillar med namn Paul M Holm.Ha det fint!Paul

anxiety_@hotmail.se

2012-03-16 @ 01:09:21
Signed by: Carolina

1. Hem till oss går inte att få leverans men hem till min bror fungerar det och där skulle jag med glädje hämta matkassen om jag hade turen med mig!

2. Vardagen kommer att förändras på så sätt att jag kommer ha mer TID över till mina älsklingar, slippa stå och fundera på vad man skall äta, bara att välja en rätt från menyn och tillaga -enkelt och smidigt. Det skulle bli mer vardagslyx och mys med barnen - och för mig är detta såklart ovärderligt när man jobbar 3-skift.

3. Jag gillar dem på FB sedan länge. (Carolina Åhsberg)E-post: carolina.ahsberg@telia.com

2012-03-16 @ 10:04:13
URL: http://carolina1979.se
Signed by: Karolina

1. Ja vi kan få leverans2. Satt och kikade igenom vad alla andra skrev för förklaringar och tyckte alla som redan tävlat var värda en matkasse. Förstår att det måste vara jobbigt att få vardagen att gå ihop för alla småbarnsföräldrar och kan tänka mig att detta vore en jättebra lösning för dom.Därför känns det lite konstigt och nästan motsägelsefullt att jag är med och tävlar. Du förstår jag är ingen småbarnsförälder, jag är inte ens sambo. Jag bor själv i en liten mysig etta och 6 av 7 dagar i veckan äter jag ensam.Vad ska jag då med 5x4portioners måltider att göra?Saken är den att jag under flera år har lidit utav ätstörningar som jag tack och lov idag är kvitt. Idag är inte problemet att jag tycker jag är tjock eller inte förtjänar maten jag äter. Idag är problemet mitt totala ointresse och olust till att laga mat som sätter käppar i hjulet. Jag känner nästan aldrig någon hunger och när jag gör det blir det oregelbundet och skräpmat.Lösningen vore kanske att börja laga mat, från grunden, i min lägenhet till mig själv och mina vänner. På så vis skulle jag få i mitt rätt mat, rätt mängd och kanske även utveckla ett intresse.Tror familjekasse skulle passa mig perfekt, och göra mina vänner väldigt glada, men som student har man inte direkt så mycket pengar över att lägga på mat.Skulle vara roligt och spännande och testa detta. Jag måste verkligen ändra min livsstil!3. Gillar på fb: Karolina Karlsson

Karolinakarlsson1@hotmail.se

2012-03-16 @ 11:54:16
Signed by: Roger

Japp, de levererar

Gillar på fbJag vill vinna för att få en enklare vardag.

Det är riktigt svårt att hitta på nyttig, billig och bra mat för en familj med ont om tid och två kinkiga småbarn. Vi vill prova om en familjematkasse kan ge lite ny inspiration till matlagningen och bara en endaste vecka slippa den trista stressiga veckohandlingen!rogpappan (a) gmail.com

2012-03-16 @ 18:03:18

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: