De va på tiden!

2007-08-07 @ 18:21:58
Japps... De va änna på tiden att få ligga ute vid havet och gotta sig. Två dagar i rad... Aaahhhh!!!!  (En belåten suck.) Bara legat och jäst i solen, badat lite, ätit en glass, badat lite till och bara softat. De är fan livet alltså, he he! Att så lite kan göra så mycke... Känner mig som en helt annan människa. Plus att jag är mycket brunare nu än för två dar sen. =)
Så nu sitter ja här och luktar svett blandat me intorkat saltvatten, frecht!! Ska snaaaaaart in i duschen, ska bara, ska bara, ska bara och ska bara... Ha ha ha!! Så börjar jag bli hungrig oxå, suck... Men de är bara två grillbitar som ska läggas på grillen och de fixar Magnus. Salladen är redan gjord och potatissallad köpte vi på väg hem från havet... Mumma! Ska bli riktigt gott... Sen kan man med gott (???) samvete lägga sig framför tv:n och kolla på Allsång. =) Ibland är livet skönt...

Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

En del har det bättre än andra.. Du är en av dem. Jag hann knappt se solen igår och i måndags.. Och idag skulle jag åka ut till havet en stund efter jobbet, blev det nåt med det? Neeeee! Semester.. vill jag ha! =)

2007-08-08 @ 16:03:29
URL: http://jelican.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: