Trunki Resväska

2009-06-30 @ 20:59:24
Neo♥ hälsar att han lägger till ytterligare en sak till sin ÖNSKELISTA! :P Nämligen en Trunki resväska, speciellt utformad för barn. Han vill helst ha en limegrön eller turkos...


Men både "tigern" och "kossan" va ju oxå supersöta, och den rosa va superfin den med. Men ♥Neo♥ är inte riktigt lika förtjust i rosa, som sin mor. ^)



Väskan är utformad så att barnet kan sitta på den. Och med den långa bärremmen är den enkel att dra för både vuxna och barn. Eller varför inte ha barnet sittandes på, samtidigt som mamma eller pappa drar? På framsidan av väskan finns det ett "tippskydd" för att undvika olyckor. Det finns även två små handtag (som ser ut som horn) där barnet kan hålla i sig.
Inuti väskan finns en ficka samt spännremmar för att hålla leksakerna plats.
Den är 32cm hög, 21cm bred, 46cm lång. Den väger 1,7kg och rymmer 18 liter. Givetvis är den även låsbar, nyckel medföljer.


Visst är den söt? Det är precis sånna här färger och former som jag älskar!! Så även om Lilleman inte får en i present, blir det nog att införskaffa en Trunki iaf. Hade vart perfekt inför vår grekland resa i slutet av september. :D
Än så länge har jag bara sett att Barnkorgen.se säljer Trunki väskan, men den finns säkert på fler ställen... Nån som vet? Tell me i sånna fall.

Ni glömmer väl inte att rösta??
Blogglista.se

Regndans...?

2009-06-30 @ 19:00:03

Som jag skrev igår, så brukar jag faktiskt inte klaga på värmen när den väl behagar komma till Sverige. *note* 
Men när jag ser att till och med ♥Neo♥ "lider" (?) av att det är så fruktansvärt varmt hela tiden, både inne och ute, så känner jag att det skulle vara skönt med lite (eller mycket!) regn. O_o Minst en eller två dagar hade behövts för att svalka skog och mark... Och mig såklart! :D


Så kom igen allihopa!! Nu dansar vi regndansen!! Yeehee... (:

~ Rösta Rösta Rösta ~
Blogglista.se

Dagis- & frisörbesök!

2009-06-29 @ 22:50:39

Jag brukar faktiskt aldrig klaga på värmen. Men idag har det faan varit outhärdligt!! O_o Det står ju helt stilla i luften, så där klibbigt och tryckande!
Just nu är alla fönster, samt båda ballkongdörrarna öppna, ändå är det 25°C (!!) och kvavt som faan här inne. Jobbigt! ...så nu kan vi väl säga att jag har klagat på värmen lite! :P Hahaha! 


Neo♥ vet hur man svalkar av sig iaf...
I morse stog han praktiskt taget i frysen, haha!


Idag har vi varit och hälsat på ett dagis i Partille. Inget som ♥Neo♥ ska börja på, utan ett dagis där några kompisar jobbar.
Det blev en trevlig stund på gården och sen lunch inne, innan vi begav oss till svalkande Allum. Där somnade ♥Neo♥ som en stock i vagnen, medans jag shoppade och åt lunch i lugn och ro. :D


 


Sen fick jag nått cp-ryck, och tyckte att ♥Neo♥ skulle klippas. Så jag slängde mig in hos första bästa frisör (kortedala torg) och bad dom klippa honom. :S
Frisören frågade om jag ville "snagga" honom och eftersom jag trodde hon menade med saxen så sa jag: "Ja!" (det blir ju inte lika kort med saxen som med trimmern). När jag sedan ser att hon kommer med en trimmer i högsta hugg tänkte jag: "Den måste ju vara inställd på minst 2 cm".
Tror ni jag fick en chock och smått panik, när hon börjar köra trimmern i nacken på honom och jag ser att han blir helt "blank" i skallen???? *haha*
Med gråten i halsen säger jag nått i stil med: "Hjälp, va kort det blev... Ehhh! Försök spara lite längd uppe på huvudet!!"
Och tack gode Gud så sparade hon lite uppe på huvudet, men det ser ändå helgalet ut. *blush* Men, men... Det växer ju ut som tur är!


Väldigt svårt att ta kort på, men här ser ni min skalade Lilleman. *note*
   
Nu ska jag ta en kall dusch innan jag hoppar ner i den nybäddade sängen. Lovely!
God natt på er... Och glöm inte att rösta!

Blogglista.se

Utsikt, då & nu...

2009-06-28 @ 16:38:38
Förra sommaren när jag låg på stranden hade jag denna utsikten:

↑ En stor tjock mage och två fotbollar till fötter... Haha! ↑

Idag låg jag på nästan samma ställe, men hade denna utsiken istället:

↑ Världens sötaste ♥Neo♥ ↑

*hart* Lycka *hart* Kärlek *hart*
Blogglista.se

Samla Astrid Lindgren Ljudböcker

2009-06-28 @ 09:02:02
Äntligen!! Som jag väntat... Visserligen hade jag hellre velat ha filmerna, men ljudböcker duger gott det oxå! Jag pratar såklart om Astrid Lindgrens "favoriter" som man nu kan köpa BILLIGT med GT, Expressen eller Kvällsposten varje vecka. Första CD:n får man på köpet idag.
Så nu måste jag skynda mig iväg och köpa en en GT. För dom lär ju gå "som smör i solsken". Jalla jalla din frukost fralla!!



Alla skivor, samt utgivningsdatum:

1    Emil och Griseknoen   28 juni - 30 juni
2    Här kommer Pippi Långstrump   6 juli - 7 juli
3    Ronja Rövardotter   13 juli - 14 juli
4    Så går det till på Saltkråkan   20 juli - 21 juli
5    Madicken på junibacken   27 juli - 28 juli
6    Alla vi barn i Bullerbyn   3 aug - 4 aug
7    Lotta på Bråkmakargatan   10 aug - 11 aug
8    Bröderna Lejonhjärta   17 aug - 18 aug
9    Kalle Blomkvist Mästerdetektiven lever farligt   24 aug - 25 aug
10    Emil i Lönneberga   31 aug - 1 sept

Ska ni oxå samla??
Blogglista.se

Neo Gästbloggar - Önskelista!

2009-06-27 @ 22:10:03
Ja då var det bara en månad kvar till Lillemans allra första
födelsedag och dessutom kalas. Spännande!
Och när man har kalas får man presenter... :D  Tjohoo!
Så därför har ♥Neo♥ pillat ihop en liten "önskelista" för er som
inte har nån fantasi... För hans fantasi är det inget fel på! :P Hahaha!
Det är (tyvärr) inga billiga saker han önskar sig,
så han bjuder bara er med feta plånböcker... Laughing
  


[ klicka på ↑bilden↑ för att se den ännu STÖRRE ]

En turkos Easy Walker trehjuling, en lekmatta med en stad eller bilbana som motiv, en svart Bobby Car racing med turkosa och orangea detaljer, adidas overall, duplo, ett roligt "hoppdjur", LipFish t-shirt med nått roligt djur, en liten gitarr, en "flip open sofa", ett mini kök/spis, fisherprice bilgarage, lektält, litet bord med tillhörande stolar från Mickis, en eldriven bil, böcker, stjärnmössa, -tröja och -byxa från Gangstar och ett par svart converse skor.
[ Det som är överstruket är redan "paxat" ]


Fortsätt att rösta på min blogg!!
Blogglista.seBlogglista.seBlogglista.se

Plask & pussar i poolen ^^

2009-06-27 @ 19:01:42
Vi skippade stranden idag, istället gick vi hem till moster Emma och glassade i hennes lilla trädgård. Hon hade köpt en barnpool som invigdes idag. (:
Emmas kompis Fatima och hennes två döttrar, Fanny (8år) och Fiona (1år), är här från Örebro och hälsar på över helgen. Så ♥Neo♥ hade två lekkompisar att plaska med. Fiona tyckte även att dom skulle pussas. *tihi* Och ♥Neo♥ är inte den som är den... Så Fiona fick sig några pussar hon me! :*
Det såg så himla gulligt ut! *love*
  
Mamma Fatima & systrarna söt! ^^
 


Det fläktade dock inte lika skönt i Emmas trädgård, som det gör vid havet. Så om det är lika varmt imån, blir det nog Fiskebäck för min och Lillemans del.
M är på Metall Town även idag/kväll/natt, så han kommer nog ligga som ett ras imån... *note* Hahaha! För vad vore en konsert (festival?) utan alkohol? ^)

Glöm för allt i världen inte att rösta på min blogg!!!!!
Blogglista.se

~ Neo 11 månader ~

2009-06-27 @ 07:35:28
Då var det den 27:e igen, vilket innebär att ♥Neo♥ blir ytterligare en månad äldre. Nu lovar jag att sluta "tjöta" om hans "månadsdagar", haha! För nu är det ju BARA en månad kvar tills han blir 1 år!! Stora grabben!!
Mammas stora kille! *love*

Så stor, men ändå så liten...

Ni glömmer väl inte att rösta?? *hmm*
Blogglista.se

Bad, Bus & Blod...

2009-06-26 @ 22:24:51
Givetvis blev det en dag på stranden även idag. Idag blev det Kåsjön med Anna och Elvira igen. Omväxling förnöjer... Eller hur var det nu? :P Hahaha!
Lilla E & ♥Neo♥ i vattenbrynet... *love*

Idag vågade han sig i ända till knäna... Kallt?
 
Japp, där kände han att det inte va samma temperatur som i badkaret! O_o

Men om mamma håller går det bra! ^) Söta Lilla E filurar.
 

När vi till slut kom hem igen, efter mycket om och men, fick ♥Neo♥ plaska i badkaret istället. Han hade sand precis överallt... Annoying! *hmm*
Sen sprang han runt och busa som en dåre, tills han ramlade över en tröskel... :S Han skrek "som en stucken gris" och va helt förstörd. Jag trodde först att han slått i benen och undersökte dom medans jag försökte trösta honom. Men jag såg inte en skråma... Då ser jag att det rinner blod ut munnen på honom!! *haha* PANIK!!!
Givetvis va (är) inte M hemma, vilket gjorde att jag fick ännu mer panik. Crying or Very sad Men till slut lugnade både jag och ♥Neo♥ ner oss och som tur var, verkade det inte som att någon tand hade kommit till skada. Däremot hade hans "sträng" under överläppen, gått sönder igen! Sad Attans!!

Men, men... Nu sussar han gott och jag sitter och lyssnar på grannarna som har fest. Fattar inte hur dom orkar... Varje helg!! *iih* 
M är på Metall Town i Frihamnen. Fullt ös medvetslös om jag känner honom rätt! :P Han ska va där hela dagen imån med, så jag och Lilleman får roa oss på egen hand! Antar att det blir ännu en dag på stranden, haha...
Nu är det läggdags... *zzz* God natt!!

Nu går det att rösta igen!! :D
Blogglista.se

Ny dammsugare!

2009-06-26 @ 09:25:24
Vi har varit i stort behov utav en ny dammsugare länge,
men inte fått tummen ur och köpa en... Förens igår!
Förra veckan när jag var på IKEA,
såg jag nämligen att det fanns just en dammsugare
i deras nya städsortiment SvabbaFamily avdelningen.
~ Special Edition For IKEA FAMILY By Elecrolux ~

En färglad städserie som består av sopset, moppar, skurhinkar
och två dammsugarmodeller. En liten och en stor.

Den grön-vita längst till höger blev det...

Och efterom det va M som var iväg och köpte den, så blev det den med
gröna detaljer. *hmm* Givetvis hade det blivit den rosa om jag fick bestämma!
Men, men... Den städar nog lika bra vare sig den är grön eller rosa.

Blogglista.se

Sol, Bad, Sushi & Shopping! ^^

2009-06-25 @ 22:29:57
För tredje dagen i rad packade vi väskorna i morse/förmiddags och åkte iväg till stranden. Idag blev det fiskebäck! ^) Mormor och Lena va oxå med. Samt mormors kollega Kristina och hennes barnbarn och barnbarnsbarn... O_o 
Och j♥vla massa andra sol- och badsugna semesterfirare såklart.
Trots att det va svinkallt i vattnet tog jag årets premiär dopp! :S Burr!! Tyvärr (?) får ni inte se nått "bildbevis" på mitt dopp men jag lyckades knäppa några bilder på Lilleman och mormor iaf. Enjoy!

   

Väl hemma tog jag en snabb dusch och pussade lite på Maggie samt "lämnade" ♥Neo♥, innan jag drog iväg till Allum med Lena och Tina.
Innan vi "shoppade loss" tog vi en sushi i solen. Yummi yummie!! 

 

Ett par nya solbrillor, ett linne och en klänning till mig, samt två t-shirts, ett par byxor, nya strumpor och en vattenkanna till Lilleman, fick följa med hem. :D

Och nu har jag packat klart väskan inför morgondagens strandutflykt. ^) 
Visst är det underbart med sommar och sol? Me like!!

Hoppas ni oxå har haft en underbar dag i solen...?
God natt på er! Kraaam!
Blogglista.se

Vill haaaaaa!!

2009-06-25 @ 15:34:16
Om det är nån som har "lite" pengar över, och inte vet vad ni ska göra med dom...? Så kan ni ju alltid skänka dom till mig! :D Jag har nämligen spanat in en ny soffa och ett köks/matsalsbord på Chilli, som jag vill haaaa!!

↓ Kansas Hörn/divansoffa 9 990 kr ↓

↓ East Coast Matgrupp 5 990 kr ↓


Båda bilderna är hämtade från:

Såå, om det är nån som känner sig manad att bekosta detta åt mig/oss, är det bara at höra av sig , så skickar jag mitt kontonummer!! :P


Blogglista.se

Flugornas Herre

2009-06-25 @ 07:08:06
En nyvaken Lilleman, hittade flugsmällaren och gick lös med den...

...men jag tror inte han fattade att det va just insekter som skulle "smällas".
För han smällde den i huvudet på sig själv! Hahahaha...

Sötnosen!!

Fortsätt att rösta!!

Blogglista.se

Tokstolle!

2009-06-24 @ 21:21:03
Va nyss inne och tittade till ♥Neo♥, som sover sedan några timmar tillbaka.
Men han måste ha bökat runt i sömnen, för han låg hel tokigt, haha!!

Det blir tidigt i säng för mig ikväll oxå!
Är helt slut efter ännu en heldag i solen... Puh!
Sov gott!! Kraaaam!
Blogglista.se

Feeling hot hot hot...

2009-06-24 @ 19:51:35
Får väl börja med att "be om ursäkt" för den dåliga uppdateringen här i bloggen. Men som alla säkert har märkt, så har ju solen och värmen äntligen hittat till Sverige (för ovanlighetens skull) och då måste man ju givetvis ta vara på den. :D
Idag har det varit riktigt varmt, så det blev ännu en dag på stranden... Jag och Lilleman joinade Anna och Elvira uppe vid Kåsjön i Partille. ^) Elviras mormor, (ingifta) moster och två kusiner va oxå me.
Jag va riktigt riktigt slö med kameran, men lyckades iaf ta en bild på ♥Neo♥ och en på Elvira. Om ni vill se mer bilder, är det bara att kika in hos Anna! Hon va värsta mammarazzin idag! (:

 

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt. Det blev inomhus bus på eftermiddagen, jag kände att vi hade fått en överdos av sol... Typ!
Men jag klagar inte!! Det är helt underbart med sol och värme!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara slözappa.
För som vanligt finns det väl inget vettigt att kika på? *hmm* 

Hoppas ni oxå har haft en bra dag i värmen...?
Fortsätt att rösta!
Blogglista.se

.se adress!!

2009-06-24 @ 08:04:14
Som ni kanske redan upptäckt, så har jag bytt
från hannaofsweden.blogg.se till hannaofsweden.se

Annars är sidan sig lik och även om ni skulle råka skriva
...blogg.se så skickas ni vidare hit. :D

Blogglista.se

En Dag På Stranden!

2009-06-23 @ 21:09:12
Idag åkte jag och Neo♥ med fastrarna Angelica och Weronica samt kusin Felix till en jätte mysig strand i Aröd (som ligger "in the middle of nowhere").
Kusinerna lekte i vattenbrynet med faster/moster Angelica som va "lektant" som vanligt! (: Sen mumsade vi jordgubbar medans vi (dom) torkade.
Neo♥ va väl insmord med SPF 50+ och hade även en skyddande UV-dräkt. Medans jag helt "glömde" av att smörja in mig. *iih* Ooooops!  Så nu ser jag ut som en kokt kräfta. Min rygg och mina axlar gör tok ont! Aj, aj, aj... :(

I vilket fall som helst, så är jag sjukt trött och ska hoppa i säng snaaaart.
Men bjussar på några bilder från dagen först! Enjoy! ^)

~ The Beach ~

"Helan och Halvan" *tihi*

↓ (Klickbara!) ↓
  
   
Faster/Moster med grabbarna! *love*

En frusen Felix och en jordgubbshuligan...


Tack fastrarna och Felix för en mysig dag!!

*harrt*

Blogglista.se

Varmt och skönt!

2009-06-23 @ 09:00:51
Även idag strålar solen! :D Det redan 20ºC ute...
Så jag hoppas hela dagen blir varm och skön!
Vi ska tillbringa dagen på stranden, lovely! ^)
Så nu ska jag fixa picknick till mig och Lilleman.
Badkläder, solkräm, sandleksaker mm ska oxå packas ner.
Givetvis ska även kameran med, så ni kan få se hur gött vi har haft det sedan!



Over and out...
Blogglista.se

Och glöm inte dricka massa massa vatten!!

Skynda Fynda!

2009-06-23 @ 07:28:39

Denna veckan (v.26) säljer Willys barnböcker för endast 10kr styck!
Skynda fynda mina vänner! Billigare än så blir det inte...
Neo♥ fick fyra nya böcker. :D

Va väntar ni på? Jalla er till Willys och fynda ni oxå!
(Lite reklam får man allt göra för sitt jobb...)

Ni vet vad ni ska göra... :P

Blogglista.se

Barnvakt!

2009-06-22 @ 20:45:22
[ p a u s b l o g g a r  • l o t t a p å l i s e b e r g ]

I förmiddags passade jag lilla Mickis i ca 2 timmar medans mamma Camilla va hos tandläkaren. De va första gången Mickis hade barnvakt, men det gick kanon och hon va jätte snäll hela tiden. ^) Neo tyckte det va kul med en lekkamrat till en början, men mot slutet blev han lite "bitter" och försökte ta ifrån henne alla saker hon lekte med. *hmm* Ego unge! Men men, Micks va inte "den som är den" och tog snabbt tillbaka det hon lekte med. You go girl! :D 
När Camilla kom tillbax släppte inte Mickis henne för en sekund. Hahaha! Hon va väl rädd att bli "lämnad" igen. Snuttan! 

Som vanligt klickar ni på bilderna för att förstora dom...
   
  

Sen blev det en promenad och lunch i solen. Neo stensomnade
i vagnen medans Mickis satt och såg allmänt söt ut! *tihi*
 

När Camilla och Mickis gick hem, fortsatte jag och Neo
till lekplatsen, där vi träffade pappa M och busade vidare.
Blev även middag i det gröna för Lilleman.

 
Behöver jag skriva att det blev ett bad för Neo innan det va läggdags? 
Hahaha... Han hade sand överallt!! Själv ska jag ska hoppa in
i duschen strax, för jag luktar typ som en kebbabrulle! *puke*
Ska bara kika klart på "Lotta på Liseberg"...
Kikar ni oxå? Hiss eller diss?

Hoppas ni har haft en lika trevlig måndag som jag!
Blogglista.se Kram kram! Blogglista.se

Lotta På Liseberg!

2009-06-22 @ 19:36:15


Ni missar väl inte premiären av
Lotta på Liseberg
ikväll kl 20.00 på TV4 ?!?!

Allsång på Skansen släng er i väggen!


Blogglista.se

Äntligen sol...

2009-06-22 @ 09:30:23
Ja, idag skiner äntligen solen... :D (-Än så länge!) Najs!
Har inga direkta planer, förutom att Camilla kommer hit med Mickis om en stund. Jag ska passa henne medans C ska till tandläkaren. Spännande!
Sen hoppas jag att kunna aktivitera Lilleman utomhus, så solen får gärna "stanna kvar" tills i eftermiddag. Hade vart lovely!
Nu ska jag passa på att röja undan lite medans ♥Neo♥ vilar... Han va uppe låååååångt innan tuppen i morse, därav den tidiga vilan! *hmm*



Hoppas ni får en trevlig måndag i solskenet! Kram!

Blogglista.se

Och vinnaren är...

2009-06-22 @ 09:15:51
Igår kväll avslutades "min första tävling" som jag
annordnade tillsammans med Babykocept.se.
Den lyckliga vinnaren till ett presentkort värt 500kr blev:

Cecilia Hansen
som är gravid i vecka 21.
GRATTIS och lycka till med bebisen i magen! ^)


Blogglista.seBlogglista.seBlogglista.se
Ni glömmer väl inte att rösta?

Symöte!

2009-06-21 @ 19:59:01
När M kom hem från jobbet, snodde jag och ♥Neo♥ bilen och hämtade moster Emma, Malin och Tina. Vi åkte hem till Lena och Andreas och hälsade på. Andreas tyckte det va på tok för mycket tjejer och lämnade vårat "symöte" illa kvickt, så ♥Neo♥ blev ensam kille. ^)
Lena bjöd på mumsig pastasallad och vi satt och tjöta om allt mellan himmel och jord. När solen behagade titta fram, flyttade vi ut på "framsidan" och kikade på ♥Neo♥ som sprang fram och tillbaka som en illbatting. O_o Busen!

Från höger: Lena, Tina, Malin, Emma och Lilleman

Tjejtjusaren! :*
 

Emma
(med trasiga brillor!) ♥Neo♥ & Lena
 
På språng... ^)
 (Klicka!)
  
♥Neo♥ provar Lenas LILLA solstol och gör snygga grimarser! *iih*
 
Lovely bubbles! (:


En trevlig eftermiddag med mina gamla vapendragare helt enkelt!  *love*



Nu är "min första tävling" avslutad!
Vinnaren presenteras imån förmiddag...
Håll utkik vettja! :D

Blogglista.se

Morgonmys! ^^

2009-06-21 @ 09:17:19
Neo och (min) Kitty myser i soffan framför Lattjo Lajban! *love*

"Ey! Ge hit äpplet vettja!!"

~ RÖSTA RÖSTA RÖSTA ~
Blogglista.seBlogglista.seBlogglista.se

Ingen blivande konstnär...

2009-06-20 @ 19:03:18
Nä, det verkar tyvärr inte som att ♥Neo♥ är nån blivande konstnär, även om han har "målat" sin första teckning idag. Vi har gjort några misslyckade försök innan, men då har bara slängt ner både kritor och papper på golvet. *hmm* 
Idag däremot lyckades han få till några färgglada streck på pappret innan han kastade ner kritorna... Hahaha! Ett framsteg va att även pappret fick ligga kvar på bordet! :D Givetvis gjorde han "är-det-mat-jag-har-i-handen-test" med kritorna... Allt ska ju in i munnen! O_o

 
 

Resultatet:


Första teckningen ramades givetvis in och hängdes upp på väggen! ^)


Och när kritor och papper ändå va framme,
passade även jag och M på att måla lite...
Jag kan ju inte påstå att det har hänt allt för mycket
i "målar utvecklingen" sedan i lågstadiet! *note*

If You Know What I Mean?? ROFL



SISTA CHANSEN!!
En sista påminnelse om "min första tävling",
som avslutas imån! Så skynda er att vara med.... (:

Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

*hart* *hart* *hart*
Blogglista.se

Googles!

2009-06-20 @ 12:15:01
Neo♥ provar veckans "Kalle Anka leksak"
(det brukar ju följa med en liten present i tidningen)
Visst blev han söt? *love*

Men dom fick inte sitta på speciellt länge... Hahaha!
  

Ni glömmer väl inte att rösta? *hmm*
Blogglista.se

Just Married!

2009-06-20 @ 10:17:05
Som jag nämnde i en parentes igår, så gifte sig Maggies farsa och hans "tant" i förgår (18/6). Dom gjorde det i "hemlighet" i rådhuset/kommunhuset och berättade det inte för någon förens senare på kvällen. Razz
*kjerlek* Så ett stort GRATTIS till Janne och Anna-Karin!! *kjerlek*


Om två år joinar jag och Maggie dom på deras årsdag,
som oxå är våran årsdag! ^)


Blogglista.seBlogglista.seBlogglista.se

Regn & Rusk

2009-06-19 @ 21:42:25
Japp, även i år fick vi stå ut med regn och rusk på midsommarafton. Men blir man ens förvånad längre?? Hmm... *hmm* Inte jag iaf.

Eftermiddagen har vi tillbringat lååångt ut i skogen vid en sjö. Maggies farsas FRU (dom gifte sig i smyg igår!!!) och hennes släkt har ett sommarhus där. Kanon mysigt ställe med stor tomt, bastu på tomten, egen brygga och en egen liten strand. Dock lite trångt inne i huset... Så en hel del av dom som skulle sova över där, hade smällt upp tält på tomten.
Sen hade dom givetvis byggt partytält oxå! Med låååångbord och infravärme (vilket behövdes). Vi kom lagom till att stången skulle "kläs", så det va bara att hugga in. Sen restes den och så dansade vi runt, runt, runt... O_o ♥Neo♥ stod vi sidan och klappade takten! ^)
Det regnade, blåste och va soligt om vart annat. Några galningar roade sig med att bada. Bland annat Maggies farsa! Själv avstod jag dom 16°C. :S
Precis innan maten skulle serveras tog vi vårat pick och pack och åkte hem. Lilleman va trött som bara den och jag höll på att frysa ihjäl. Men det va trevligt så länge det varade! :D 
Dom andra party människorna kommer nog skåla natten lång, medans jag snart ska krypa ner i min varma säng! Myyyyys pys!  ^)
Lilleman hade "fin skjortan" på! *love*
 

(Som vanligt klickar ni på bilderna för att förstora dom!)
   
  
  
  
   
Kusin Felix vill kramas... *tihi*
 
"Nån" somnade som en stock i bilen på väg hem! *zzz*

...med sin nya gosiga apa!

Hoppas ni haft en trevlig midsommarafton!

Ni vet vad ni ska göra...
Blogglista.se

Midsommar!

2009-06-19 @ 10:44:06


Får väl passa på att önska alla
en riktigt trevlig midsommar,
innan ni ger er iväg och
dansar kring stången! :D

Än så länge är det tråk-väder i Göteborg! No shit sherlock? *hmm*
Hur ser det ut i resten av landet?

Ta det nu lungt med nubben... :P

Puss och kram!!
Blogglista.se

Charmig Award ^^

2009-06-19 @ 09:08:04
Jag har fått en Award av Luddes söta mamma Amanda (Creyla)
Tusen tack gumman!!  *love*

Jag skickar den vidare till:
Maria
- Baby You Can Call Me Sven

*hart* *hart* *hart*

Ni glömmer väl inte att rösta på min blogg??
Blogglista.se

Jonas Gardell V/S Telia

2009-06-19 @ 06:57:01
Jonas Gardell - Vår hjälte!

    Jag lät installera en ny telefon, fick sedan en skyhög telefonräkning,
ringde upp Telia och frågade...
    - Jag har en förfrågan angående en teleräkning jag har fått. Ni har
varit hos mig och kopplat in ett nytt abonnemang och debiterat 310 kronor i
resekostnad. Varifrån har man åkt för att det ska kosta så mycket?
    - De har åkt från Arbetscentralen, svarade Telia.
    - Var ligger Arbetscentralen?
    - Det vet jag inte.
    - Ligger Arbetscentralen i innerstan?
    - Ja, det gör den.
    - Själv bor jag vid Slussen, som du vet är absoluta innerstan, hur kan
det kosta 310 kronor att resa den sträckan?
    - Det bara gör det, svarar Telia.
    - Sedan har ni debiterat "teleuttag" 140 kronor...
    - Det är för själva jacket.
    - Men jag har ju mitt gamla jack kvar, ska jag betala för det en gång till?
    - Varför frågar du allt detta?
    - Jag heter Jonas Gardell och ...
    - Du ska få tala med någon annan.

    Så går ännu en stund och sedan säger en röst:
    - Debiteringen!
    - God dag, säger jag, jag har blivit debiterad resekostnad 310 kronor på
min teleräkning, och jag skulle vilja veta var den här Arbetscentralen
ligger som man har rest ifrån.
    - På Norrlandsgatan ligger den.
    - Nu är det så att jag bor vid Slussen. Det är ju bara fem minuters resväg.
    - Det kostar det.
    - Får jag fråga hur man har rest?
    - Hur menar du?
    - Har man cyklat, åkt taxi...
    - Man har åkt bil.
    - Hur kan det kosta 310 kronor att fara en kilometer med bil? För 310
kronor kommer man nästan till Arlanda i taxi, tur och retur. För 310 kronor
kommer man till Norrköping med tåg.
    - Det har regeringen bestämt.
    - Har regeringen bestämt att det ska kosta 310 kronor att resa mellan
Norrlandsgatan och Slussen? Med tunnelbana kostar det tolv spänn.
    - Vad vill du egentligen?
    - Jo, jag heter Jonas Gardell och...
    - Du ska få prata med Klas Gustafsson, han har handom sånt här.

    Lite senare blir jag uppring, inte av Klas Gustafsson utan av en kvinna
som vi kan kalla Sonja. Sonja säger att Arbetscentralen inte ligger på
Norrlandsgatan utan på Söder där jag bor. Då säger jag att det ju i så fall
är ännu närmre till mig. Sonja svarar att 310 kronor
    plus moms är Minimipris för en resa, en restimme 310 kronor.

    - Men han har ju bara rest i fem minuter.
    - Gör ingen skillnad.
    - Det gör det väl. Ni har debiterat arbetskostnad också, en timme, 310 kronor.
    - Det gör vi alltid.
    - Men han arbetade ju bara i femton minuter.
    - Gör ingen skillnad.
    - Snälla ni, ni har ju inklusive resa och arbete bara ägnat er tjugo
minuter åt mig, ändå ska jag betala för två timmar.
    - Man måste ju skilja på resa och arbete. Såna är reglerna. Man betalar
för varje påbörjad timme.
    - Fast man bara har arbetat och rest i tjugo minuter?
    - Visst.

    Nu börjar en otäck tanke mala i mig, jag måste fråga:
    - Förlåt, om ni påbörjar arbetet 10.55 och avslutar det 11.05, får man
betala för två timmar då?
    -  Ja, det är ju två timmar.
    - Nej, det är tio minuter, men ni menar alltså att ett arbete som utförs
mellan 10.45 och 10.55 räknas som en timme medan ett arbete som utförs
mellan 10.55 och 11.05 räknas som två, fast den faktiska arbetstiden i båda
fallen är lika lång.
    - Ja. Så menar vi. Ja.

    Jag vill poängtera att citaten är ordagranna. Till slut betalade jag 310 kronor

för fem minuters resa med bil. 310 kronor för femton minuters arbete
och 140 kronor för ett jack jag redan hade. Plus moms.
Det här är det Nya Telia.
Ett Telia som har gått på charmkurs. De är trevliga som fan.
Och riktiga lurendrejare. Och nästa gång Telia kommer till er, begär att de
stannar i en timme, för det har ni betalt för. Åk sedan runt i deras bil en
timme, det har ni också betalt för!
    
Hälsa från mig
    Jonas Gardell

Blogglista.se

Ullared!

2009-06-18 @ 22:37:14
Idag har jag och M varit så "romantiska" att vi har spenderat våran 3-årsdag på Gekås i Ullared. ^) Alltid lika kul att bränna lite pengar... Bye bye barnbidraget som landade på kontot i morse! *note* (Och några hundra till)
Blev en hel del kläder till M faktiskt, lite kalas prylar (innför det kommande 1-årskalaset), presenter (många födelsedagar på ingång), regnkappa, gummistövlar och massa annat tjafs som vanligt!
Neo♥ va hemma med mormor och hade det mysigt. *love*

 

Tack för alla "GRATTIS kommentarer" i förra inlägget! Va söta ni är... *love*
Nu är det snart läggdags! Kram kram...
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

♥ 3 år! ♥

2009-06-18 @ 09:01:20


*kjerlek*  *kjerlek*  *kjerlek*

Idag (18/6) är det exakt
3 år sedan jag och
*hart*min älskling Magnus*hart*
blev ihop! (Jag frågade chans^^)

Helt sjukt vad tiden går fort alltså...
Känns som jag nyss
träffade honom,
samtidigt som det känns som
att vi alltid kännt varndra!
Och fatta att vi har "ett kärleksbarn"! 
Helt ofattbart! ^)

Tusen miljoner pussar
till mina älsklings killar!!



*harrt*




Givetvismåste våran låt spelas idag... *love*


~ I Wanna Be With You Everywhere ~

*lavloo*

Internationella Sushi Dagen (18/6)

2009-06-18 @ 07:42:22
Om kanelbullen (4/10) och våfflan (25/3) har varsin dag, så är det väl självklart att sushin oxå ska ha en egen dag? ^) Och idag är det tydligen "sushi dagen" enligt en grupp på FejjanNever heard of it before, men va fan gör det...? Jag älskar ju sushi! Bara att käka och se glad ut. :D Dessutom är den internationell, då blir allt mycket coolare!

Ni vet vad ni ska göra!
Blogglista.se

Kort och gott!

2009-06-17 @ 22:04:32
Har försökt blogga typ fyra gånger idag, men blogg.se har varit helt fuckat... *frown* Som ni kanske har märkt? Så nu blir det bara en snabbis!

• Städat
• Handlat
• Tvättat
• Träffat Tina ^^
• Försökt roa Herr Gnällspik
• Kikat på resor
• Bytt sängkläder

• Och nu har jag även bloggat!

Over and out...  Blogglista.se 


Glömde juh...

2009-06-17 @ 08:58:35
Jag glömde ju visa er det fina halsbandet jag gjorde på Liseberg igår. En "id-bricka" med ♥Neo♥ ingraverad. Jag gjorde ju även en i vintras... Men jag har lyckats få en ful repa i den. Så nu unnade jag mig en ny! ^)
Det är väldigt svårt att ta ett "bra" foto av halsbandet, eftersom det är graverat. Men i verkligheten är det iaf jättefint. Me like alot! *love*



Ni är för jävla kassa på rösta!!! *frown*
Blogglista.se

Liseberg!!

2009-06-16 @ 22:07:05
[ p a u s b l o g g a r • d e s p e r a t  h o u s e w i v e s ]

Idag har M varit ledig, och eftersom solen sken och vi inte hade nått bättre för oss, så drog vi till Liseberg. :D ♥Neo♥ va ju på liseberg för första gången i vintras, när det va "jul på liseberg". Men idag fick han prova på att åka några av attraktionerna oxå. Han verkade ju inte överförtjust direkt, men det tar sig nog med åren... ^) Eller vad tror ni?
Det blev två åkturer i sagoslottet, en med mig och en med pappa M. Sen åke han trummeliten, ponnykarusellen och farfars bilar. Det är faktiskt några till han får åka redan nu när han är så liten, men det sparar vi till senare i sommar.

(Klicka för att förstora!!)
  
   
   
Peruk och kaninöron-provning! (:
 
Och kramkalas med kaninerna! *kjerlek*
  
   
Gissa vem som somnade som en stock på vägen hem? *love*


Som ni kanske ser, så har vi haft en toppen dag!
Hoppas alla söta läsare oxå haft det...?
Kram på er! Och fortsätt att rösta!
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Mmmm... Sommar!

2009-06-16 @ 19:35:22
För två veckor sedan bloggade jag om Marabou´s nyhet Sommar!
Och idag hittade jag den äntligen... På Ica Focus i Gårda! :D

Den va supersmarrig!

Blogglista.se

Snart miljonär...?

2009-06-15 @ 23:18:50
...ja förhoppningsvis blir jag miljonär på onsdag eller lördag. O_o Jag har nämligen spelat på Lotto (med Joker) för första gången i mitt liv, idag.
Och eftersom jag inte hade den blekaste aning om hur man gör, så frågade jag en gubbe inne kiosken om hjälp. Han visade hur man gjorde och fyllde i en hel rad åt mig med "egna" siffror. Sen fyllde jag i två oxå... Vem vet, det kanske var självaste "lotto Anden" som hjälpte mig? :D Spännande!

På eftermiddagen kom söta Salo hit en sväng. ^) Jag tyckte att det va dags för henne och Andreas (hennes kille) att skaffa barn snart... *note* Men det tyckte inte hon och inte Andreas heller. *hmm*


Neo♥ försökte charma henne och visa sin "bästa sidor",
jag hoppas han lyckades! *tihi*
 

Nu är det läggdags... För längesedan egentligen!
Ni glömmer väl inte att rösta?
Blogglista.se

Hej Baby Tävling!

2009-06-15 @ 20:09:09
Ny vecka, nya tag! :D
Och varför inte dra igång en ny tävling oxå?
Denna gången lottar jag ut ett valfritt plagg från Hej Baby!

För att vara med och tävla kopierar du bilden ovan och
den kursiva texten här nedan och länkar tävlingen från din blogg.
Lämna sedan en kommenatar i detta inlägg om vilket plagg du skulle välja
om just du vann (gå in på
http://www.hejbaby.se/ och kika!)
Glöm inte skriva ditt namn, din bloggadress och din mailadress!!

"Jag är med och tävlar om ett valfritt plagg från 

Hej Baby! i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"

Tävlingen avslutas onsdagen den 15 Juli kl 20.00

~ LYCKA TILL ~

AVSLUTAD!!


Klätter Kalle!

2009-06-15 @ 10:31:22
För er som inte redan vet, så bor vi på 3:e våningen (utan hiss!) och det är exakt 48 trappsteg upp till oss. Intessant va? O_o
I vilket fall som helst, så är det ett helvet att bära upp (och ner) 11kgNeominst en gång om dagen för alla dessa trappor. Sen är ju skötväskan alltid med och om vi har varit och handlar så är det ju oftast en och annan påse som ska upp oxå. *iih* Heavy as hell kan jag lova!!
Men nu har ♥Neo♥ börjar krypa/klättra upp för trapporna själv! Han tycker det är jätte kul och han är sååå duktig... Igår va vi uppe på mindre än 5 minuter! :D Jag går givetvis precis bakom honom hela tiden och är beredd att ta emot honom om han skulle få för sig att ramla. -Vilket han inte har gjort än så länge... (Peppar peppar!)
Väl uppe i lägenheten är det snabbt in och tvätta av händerna innan han stoppar dom i munnen. Vårat trapphus är sådär fräscht... :S
Mammas duktiga klätter KalleNeo*love*


Lovely sunshine idag! ^) Blir en sväng till lekplatsen när Lilleman vaknar,
han tar sig en power nap nu. En välbehövlig sådan efter nattens oroligheter! *hmm*

Fortsätt att rösta på min blogg vettja!
Blogglista.se

Väggdekor!

2009-06-15 @ 10:03:17
Håller mina tummar hårt och hoppas på vinst... *iih*


"Jag är med och tävlar hos Creyla om en valfri väggdekor från Unik Dekor.
Var med och tävla HÄR du också."

Softish Söndag!

2009-06-14 @ 20:44:42

Blev en sväng till IKEA idag. Köpte bland annat några förvarings lådor till Lillemans urvuxna kläder, en trapp-pall till badrummet (så han når upp till handfatet), ramar, glas, en "kulbana" (leksak) och innetofflor.
Neo♥ va överlycklig när han fick leka i dom mysiga utställingsrummen men va inte fullt lika överlycklig när vi gick därifrån. :S


   
När vi kom hem provade han sin kulbana och pallen! ^)
 


Men innan vi åkte hem igen blev det en sväng in på Coop. ♥Neo♥ satt i kundvagnen och hittade ett perfekt ställ (som egentligen är till för självscanningsapparaten...?) att ha sin smoothie på. Hahaha! Festligt!! (:


  


Och på eftermiddag kom den jävla febern tillbaka igen! *frown* Så han har gnällt och grinat och vart helt förstörd stackarn... Han somnade som en stock redan kl 18.00. Men vaknade för ca 1 timme sedan och härjar nu omkring på golvet. *note* Han får panik i sängen och gråter floder! Så nu får han trötta ut sig lite till...

När Lilleman behagar somna, tänkte jag och M kalasa på lite ost och kex. Blev sjukt inspirerad av Nina igårkväll... Så idag är det min tur att möla brieost.


Keep voting for me!!
Blogglista.se

Från Emma Till Neo

2009-06-14 @ 18:46:51

Glömde ju visa dom fina kläderna moster Emma kom förbi med till ♥Neo♥ igår eftermiddag. Ja, hon är ju typ shoppoholic och verkar ha en förkärlek till barnkläder. Bara att buga och bocka! :D
I gårdagens klädpåse låg inget mindre än; en svart Puma overall med guldtryck och avtagbar luva, en gul t-shirt och ett Champion set med t-shirt och shorts!


   


Tusen tack moster Emma för dom fina kläderna! Men nu får det räcka på ett tag! O_o Byrån är proppfull, trots att vi rensade ur den igår.
Behöver jag säga att jag "bävar" inför Lillemans födelsedag som är på ingång om ca 6 veckor! :S Han kanske borde önska sig en STOOR garderob?

Nä, jag ska inte klaga! Det är kul med kläder, speciellt till Lilleman! eller vad säger ni andra morsor? Har erat barn större garderob/byrå än er?

Favorit i repris på Emma och ♥Neo*love*


Blogglista.se Ni vet vad ni ska göra!! Blogglista.se

..:one week to go:..

2009-06-14 @ 14:17:47
Ja, nu är det bara en vecka kvar av "min första tävling".
Så nu får ni allt jalla er om ni vill vara med...
Och för er som redan är med kommer här ett litet "erbjudande":
Om ni vill ha TVÅ LOTTER i tävlingen, bloggar ni om tävlingen ännu en gång.
Ni behöver dock inte skriva vad ni tänker köpa för presentkortet om ni vinner,
men lämna en kommentar i TÄVLINGSINLÄGGET,
så jag vet att ni gjort det! Och glöm inte den kursiva texten och bilden!!


"Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos

Babykonceptet.se i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"




KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!!


Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Prickig korv!

2009-06-14 @ 08:13:37

Tjohooooo!! *yay* Lillemans feber är äntligen borta! Den har istället ersatts av prickar... O_o Så det verkar som att M hade rätt, alla symptom tyder på att det är (var?) tredagarsfeber. Det varken smittar eller kliar, så nu kan vi andas ut! Puh!  Så idag är det en betydligt gladare ♥Neo♥ vi har att göra med! :D





För övrigt så skiner solen idag (än så länge) och det verkar vara ganska varmt oxå! Det gillar vi... ^) Det verkar med andra ord bli en bra dag!


~ See You Later Alligator ~

Blogglista.se

Spindelmannen!

2009-06-13 @ 22:04:19
Det är en enveten feber ♥Neo♥ har dragit på sig, som vägrar ge med sig. *hmm* Den har legat och pendlat mellan 39ºC och 40ºC hela dagen. Han har fortfarande inga andra "symptom" men är ledsen och hängig. Stackarn!

För att han skulle få lite miljöombyte, tog vi en promenad bort till torget förut. Han älskar ju att kika på duvorna... ^) Och "jaga" dom lite, haha!
Vid trapporna intill duvorna satt en man med en JÄTTE SPINDEL i ena handen och en ÖDLA i andra. O_o Och i burarna bredvid sig, hade han ytterligare en spindel och en ödla. Cooooolt! Jag och M gick fram och kikade, nyfikna som vi är. *note* Vi slog oss ner bredvid mannen som förklarade att det va två olika tarantella spindlar, en skäggagam och en dvärgvaran. Jag fick hålla båda ödlorna och den största spindeln!! Fräckt va? :S
Vi satt och tjötade med "spindelmannen" i säkert 40 minuter, som berättade om sina små husdjur. ♥Neo♥ däremot tyckte att duvorna va roligare att kika på, trots att han fick klappa (läs: peta på) ödlorna.
Givetvis va kameran med... (:

Jag håller den stora spindeln (den satt faktiskt på handflatan först!):


Och skäddagamen som ser ut som en sten (jag håller):


Maggie och Spindelmannen:


Neo♥ spanar fåglar:


Klickbara:
  

Coola djur, men jag har aldrig förstått poängen med att ha dom som husdjur. Öhhh va ? Det är ju inga djur man "gosar" med eller lär några trick...?
Nåja, alla är vi olika! Jag blev mest paff över att jag vågade hålla jätte spindeln. :P Inte för att jag är rädd för spindlar, men för att den va giftig! :S 
De du Sofia!! Tänk om jag skrämmer dig med en sån nästa gång...? Mooohaaahahaa! *tihi* (Jag i ett nötskal!)

Nu sover Lilleman sedan kl 18.00 och fick en alvedon innan han somnade. Nu är det bara att hålla tummarna för att febern ger med sig...

Hoppas ni haft en trevlig lördag...? Kram kram!
Fortsätt rösta vettja!
Blogglista.se

Sopgubbe!

2009-06-13 @ 10:50:53
Häromdagen när jag var nere och slängde skräp i soprummet kikade jag snabbt igenom alla trasiga teknik prylar som låg där i en hög. :S
Planen var att få tag i nått (redan trasigt) tangentbord till ♥Neo♥ som han kan slamra och pilla med. Han är verkligen inne i en "pilla-på-alla-knappar-som-finns-period". Och han blir så frustrerad när han ser oss sitta och knappa vid datorerna utan att låta honom vara med.
Jag hittade dock inget tangentbord, men hittade en fräck liten rosa cd-spelare... Men det kändes lite "white trash" att ta med sig den upp, tänk om grannarna skulle se mig?? O_o Men igår skickade jag ner M till soprummet med en tom påse (och lite sopor som skulle kastas såklart) så han kunde hämta den. Sen spritade vi av den gjorde den "lekvänlig" så att ♥Neo♥ kunde pilla med den. ^) M kom även på att vi hade ett gammalt tangentbord + mus i källaren, som han hämtade upp. Gissa om det va populära "leksaker"?? Laughing

 

BTW, sötplutten har fortfarande feber. Sad Han har yrat hela natten och ville knappt äta frukost... En riktigt gnällig nappfis idag. Lilla gubben! *love*

Ni glömmer väl inte att rösta på min blogg?
Blogglista.se

En regnig dag...

2009-06-12 @ 19:25:20
Ja, idag har regnet verkligen vräkt ner hela dagen. En vanlig svensk sommardag med andra ord... *hmm* Men trots regn och Lillemans feber (som visserligen gick ner till 37,8ºC efter lunch) åkte vi in till stan en sväng. Ville bara komma utanför dörren lite...
Det blev ingen lång vistelse, men vi hann ändå shoppa lite. Och som vanligt blev det ♥Neo♥ som kom hem med mest påsar, haha! :P

Lekia köpte vi bokstavs- och siffermagneter till honom. Han försöker alltid få ner dom andra kylskåpsmagneterna som sitter högre upp, men dom är "upptagna" av att hålla fast bilder och lappar. Men nu har han som sagt sina egna magneter. Vi får dock passa honom noga så han inte stoppar dom i munnen. :S Dom va ganska små och hade en sån där "ej-för-barn-under-tre-år-symbol". Men nu börjar hans behov av att stoppa saker i munnen avta... Puh!
I vilket fall som helst, så tyckte inte ♥Neo♥ att bokstäverna skulle sitta på kylskåpet, utan slängde snabbt ner dom på golvet... Busen! *love*
 
  

Sen fick han ett par nya jeans från Name It
och en t-shirt med tillhörande byxa från Kapp Ahl.
 

Det blev även en sväng in på Feskar Bröderna, där vi köpte räkor. Så nu ska jag och M mumsa räkor och kika på film... FREDAGS MYS! ^)

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, pöss och köss!! Blogglista.se RÖSTA!!

Feberyra!

2009-06-12 @ 11:56:51

Från ca kl 14 igår eftermiddag har ♥Neo♥ haft feber. Sad Den har pendlat mellan 38,5°C och 40,1°C, så han är inte "vassaste verktyget i lådan" just nu. Kinkig och hängig, vilket är förståligt! Men han äter och dricker (No Shit Sherlock?) som vanligt och har inga andra symptom. Så en gissning är att det är tänderna som spökar... Hmm! *hmm*
Det "positiva" med febern är att han blir så mycket gosigare. ^) Han ska kramas och vara nära hela tiden... Så himla mysigt! Och han är ju varm som ett element oxå, så vem tackar nej till en kram från honom en regnig och blåsig dag som denna?? *love* Inte jag iaf!

*hart* Grabbarna myser tillsammans i soffan! *hart*


Fortsätt att rösta på min blogg!!
Blogglista.se

Lägenhetsvisning!

2009-06-12 @ 10:49:17

I går begav vi (jag, M och Lilleman) oss till Partille för att kika på en lägenhet vi fått visning på. Vi har sökt lägenhet i ca 3 månader och detta var den första visningen. Lägenheten låg precis i "centrum" bara ett stenkast från Allum och typ 50 meter från sushin. :D Ja ni fattar ju vilken dröm!
Och bättre blev det... Lägenheten låg på 4:e våningen (högst upp) i ett nybyggt hus med hiss, -vilket jag saknar just nu! O_o Eget våningsplan! -Alltså bara den lägenheten på 4:e våningen, med gott om utrymme för tex. barnvagn och skoställ utanför dörren... Öppen planlösning, 93kvm stort, ljust, fräscht, TAKTERASS, "walk in closet", och hela tre sovrum (för ett framtida syskon)!! Både jag och M blev helt sålda och våra hakor hängde typ i golvet när kvinnan från partillebo visade oss runt.
MEN... *hmm* (ja ni trodde väl inte ni skulle slippa detta eviga MEN!?) hyran är på 9500kr/mån. Och det har vi tyvärr inte råd med! Crying or Very sadFuck!!


Medans ♥Neo♥ bad till "partillebo-guden" om att halvera hyran,
började jag möblera lägenheten i min fantasi... ^) (Klickbara bilder!)
  


Nån som har lust att sponsra med några 100-lappar i månaden, så är det bara att säga till! "Många bäckar små..."  :P   Blogglista.se


Min nya rosa sötsak! ^^

2009-06-11 @ 13:02:01
Igår när vi kom hem låg en paketavi i brevlådan, jag visste direkt
vad det var och skyndade bort till torget för att hämta ut mitt paket...
Innehållet:Nya Nokia 7310 Supernova Pink ♥

Visst är den underbar??
 [ k ä r l e k ]

Jag vet att det inte ens gått ett år sedan jag köpte min nuvarande (förra) skönhet,
men jag kunde bara inte motstå denna rosa sötsaken.
Och nånting måste man väl få unna sig när skattepengarna ramlat in?
Visserligen förlängde jag bara mitt abonnemang, men ändå...
♥ I´m in love!! ♥

Blogglista.se

Puh!

2009-06-11 @ 08:05:07

Prinsen somnade redan 17.50 igår kväll (eftermiddag) och sov heeeela natten och vaknade inte förens 06.50. Så jääävla gött...
Hans egna säng och rum är verkligen Feng Shui. :D Tjohooo!



Ha en fin torsdag allihop!
xoxo
Blogglista.se

Borta bra, men hemma bäst... ♥

2009-06-10 @ 21:41:49

Det är så jävla gött att vara hemma igen, trots att vi bara varit borta tre dagar. :D Till och med ♥Neo♥ verkar ha saknat lägenheten. Han sprang runt och kramade typ allt, hihi... Katten Findus, leksaksbussen, bebis skallran och till och med badkaret (?!) gick han fram och la kinden mot. O_o Såg väldigt gulligt  ut! ^) Och givetvis fick han ett varmt, skönt bad innan det var dags att hoppa i säng. Nu sover han sött och förhoppningsvis sover han bra hela natten, men jag vågar inte ropa "Hej!" förens imån.
Jag är helt slut och ska slänga mig i min sköna säng så fort Greys är slut och förhoppningsvis sova som en prinsessa hela natten! (:
Imån ska jag försöka komma ikapp och läsa lite bloggar och kommentera lite, har blivit dåligt med det iom den kassa täckningen på ön. Bredbandet gick typ i slowmotion! Snacka om att man är bortskämd! *tihi*




Kram på er! Och glöm inte att rösta...
Blogglista.se

En kopp sömn tack!

2009-06-10 @ 11:12:06
*natti*

Efter att ♥Neo♥ knappt har sovit nått dessa tre nätterna, så har vi nu bestämt att vi åker hem idag! Vi lämnar alltså Knarrholmen fyra dagar tidigare än beräknat. Men det känns helt ok. Vi har sett det som finns att se och vi har kommit hemifrån lite.
Men resten av semestern vill vi gärna ha lite sömn oxå, därför åker vi hem och hoppas att Lilleman får tillbaka sin ro att kunna sova om nätterna.
Både jag och M är två zombisar (stavning?) efter bara några timmars sömn per natt. O_o ♥Neo♥ är  gnällig och allt känns bara jobbigt. Dessutom vräker regnet ner här idag, så det känns inte som nån förlust att åka hem just idag.

  

Nu ska vi fortsätta att packa, så jag skriver mer i kväll... Kram!!

Blogglista.se

Besök! ^^

2009-06-09 @ 20:56:35
Idag har vi haft besök här ute på Knarrholmen. Först kom min söta mamma hit och när hon åkte hem avlöstes hon av Sofia. ^) Mycket trevligt!
Det blev massa bus och lek och några varv runt ön! ^^

*hart*Mamma/Mormor*hart*
 

Neo♥ kikar upp på mig när jag kikar ut genom fönstret!


Soffipropp! ^^
 

Sofia surfar på en strandad eka! Yehee!


Bubblor och lek på altanen!
 

Sötkorven!
 

Besiktigar ekan...


Gungar så att håret flyger, hihi...

Som ni ser på bilderna har det varit soligt och molnigt om vartannat, helt jävla shitzo! *hmm* Och nu har det börjar regna lite oxå... Men när det väl var soligt lyckades jag få till en as porrig bonnebränna! Hahaha! Snyggt! :P 
Jag har även "vadat" omkring i vattenbrynet och plockat snäckor. Tillslut kände jag inte mina fötter längre och var tvungen och gå upp och torka. Ändå var det ungar som badade!!! :S Jävla galningar!
I mån ska det tydligen regna hela dagen, hurra va kul vi ska ha! -Eller inte! *hmm*

Kram på er!!
Blogglista.se

Gilla läget!

2009-06-08 @ 20:40:59
Det blev inget stugbyte idag. Vi påminde/frågade vaktmästaren två gånger i morse och förmiddags men han hade inte fått tag i "tanten på kontoret". *hmm*
Efter lunch kände vi att vi gärna ville packa upp våra väskor och få ordning i stugan, så vi bestämde oss för att bo kvar! Vi gillar läget helt enkelt! :D Bara bökigt att "bo i en resväska" och sen flytta. Men nu känns det mycket bättre... Trots "hoppandet" ut och in i stugan, haha!
Vi har även hunnit bekanta oss lite med ön. ^) En liten charmig ö måste jag säga. Stugorna ligger utspridda på klippor och i "skogen" och det verkar som att vi har en lätttillgänglig stuga om man jämnför med vissa andra! :S Vi har dock ingen havsutsikt, som flera av dom andra stugorna har, utan bor typ mitten av ön. (Nr 25 för er som sett kartan i tidigare inlägg!)
Har inte hunnit fota inuti stugan ännu, men slänger in några andra bilder som jag knäppt under dagen! Enjoy!

 
Och som vanligt klickar man på bilderna för att förstora dom!!

  
  
  
  

Vi har träffat flera småbarnsföräldrar som har barn i Lillemans ålder. Lite kul för honom at ha nån att "tjöta" med! ^) En av dom heter Elias. Han är skåning, så ♥Neo♥ försår inte riktigt vad han säger... Laughing Sötnosarna hade likadana kläder på sig idag, lite coolt! Folk trodde dom va tvillingar! Inte riktigt så lika va? O_o

  

Nu sover Lilleman och jag och Maggie ska kika på film... Har laddat laptopen med lite "smått och gott". :P Och i mån kommer mormor ut över dagen och hälsar på. Så vi hoppas på fint väder även i mån... Kram på er!

Ni glömmer väl inte att rösta på mig?
Blogglista.se

Knarrholmen... Dag 1

2009-06-07 @ 21:48:26

Sådär! Nu är vi ute på Knarrholmen, och än så länge funkar internet. :D Lite segt, men jag ska inte klaga!
Min snälla syster Emma körde oss ut till Saltholmen, och därifrån tog vi båten över hit.
Båtresan tog bara ca 10 minuter, så vi är inte jätte långt hemifrån. Men det är stor skillnad kan jag lova, från betong ghettot till skärgården. Lovely! *hart*


Stugan är väl ungefär som vi förväntade oss, liten men helt ok (inuti iaf). Skulle tippa på att den är max 20kvm. Ett pyttelitet kök med två spisplattor och ett väldigt litet kylskåp, samt en vask. Ett lite större rum (allt är relativt), med köksbord och fyra stolar och en bäddsoffa. Och en liten "sovalkov" med en våningsäng där vi ska sova, M över och jag under. :P

♥Neos♥ resesäng ställde vi först upp i "stora" rummet, men det var alldeles för ljust, så vi flyttade in sängen i en pytteliten skrubb/garderob. Den fick precis plats! Men det finns inga fönster eller ventiler där inne, så dörren måste vara öppen. :S Känns lite taskigt att ha honom i en skrubb, men men... Vi ligger precis jämte honom så det ska nog inte vara någon fara!


Däremot ligger stugan ca 15-20 meter upp från "vägen" (en liten grusväg som går runt ön), mitt bland klippor och buskar. Det är inte ens en gångstig upp till stugan. Det var ett rent helvete att få upp barnvagnen och all packning hit!!  *frown* Och själva ingången ligger på "fel sida" av huset, upp mot skogen, precis nedanför en liten kulle, så man får typ hoppa in i stugan. Hmm! Och altanen är på andra sidan, ner mot grusvägen. Man får alltså gå runt huset för att komma till altanen... Udda! *hmm*


I vilket fall som helst sa vi till "vaktmästaren" här på ön att vi skulle behöva byta stuga pga att vi inte kan köra barnvagnen hit upp. Och även om ♥Neo♥ går själv, så har han ju inte den balansen att "klättra i berg" ännu.
Vaktmästaren kunde inte göra något idag, eftersom han inte visste vilka andra stugor som var lediga. Men lovade att kika på det i mån. När han pratat med nån tant på kontoret!

Vi har spanat in en stuga som ligger på andra sidan grusvägen och hoppas att vi kan få den istället. Den ligger bara 5-6 meter upp från vägen och har altanen utanför dörren. Hoppas hoppas hoppas!  *iih*

Annars verkar allt ok. Vi har inte hunnit kika runt på ön ännu, har bara gått nere från färjan upp till affären och hämtat nyckeln och sen hit.
Gick till toaletten en snabbis också, som ligger ca 30-40 meter härifrån. Hoppas inte jag blir nödig inatt! O_o Hahaha!

I väntan på färjan passade jag på o fota ALL våran packning. Vi skulle lätt kunna stanna hela sommaren, hahaha... Tungt som faan va det oxå!



Min snygga ritning över stugan, visst är jag grym? (:
 (klickbar!)







Sleeping Beauty *love*


Nu ska vi oxå sova... Det blir att utforska ön i mån och förhoppningsvis byta stuga! Håll tummarna för oss är ni snälla! ^) God Natt!


Glöm inte att rösta på min blogg!!

Blogglista.se

Los Knarrholmos

2009-06-07 @ 13:47:14
Bye Bye Kortedala!
Nu drar vi på semester... till Knarrholmen!

Vi blir borta en vecka, men ni kan vara lugna!
Laptopen och det mobila bredbandet följer oxå med...
Så förhoppningsvis, om 3G har täckning där ute,
så kommer jag att uppdatera bloggen!

På återseende!
Blogglista.se

Påminnelse!!

2009-06-07 @ 08:09:31
För er som missat eller glömt av min BLOGGTÄVLING,
kommer här en påminnelse... 2 veckor kvar!

"Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos

Babykonceptet.se i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"


Blogglista.se

Semester!

2009-06-06 @ 23:06:22
I fredags startade ♥Maggie♥ sin semester. Del 1 av 3. Så skönt att ha honom hemma... För sig själv! ^) Han har "bara" en vecka nu, men när han börjar jobba igen är han bara inne på jobbet en dag, sen är han schema ledig i fyra dagar. Snacka om lyx! :D 
Och efter ytterligare två veckor på jobbet har han semester igen. Del 2 av 3. Då är han hemma i hela fyra veckor. Det hade vart kul om jag fick jobba lite under dom veckorna, lite klirr i kassan är ju aldrig fel. :P Men än så länge har jag inte fått några tider från jobbet. *hmm* 
Visserligen kommer vi ha fullt upp ändå, med 1-årskalas och allt. Men som sagt, klirr i kassan... Och en lite fetare plånbok hade behövts inför Maggies sista semestervecka. Del 3 av 3. I slutet av september bär det nämligen av till Grekland. :D Resan är inte bokad ännu, men så fort skattepengarna trillar in (inom två veckor?) ska vi boka våran efterlängtade resa. Weeeeiiii... Längtar!!

Men redan i morgon åker vi på en veckas semester till Knarrholmen. Vi har hyrt en stuga billigt genom Maggies fackförening.
Tyvärr ser inte väderprognoserna så fina ut inför nästa vecka, jag som hade hoppats på strålande sol. *frown* Men men... Det ska bli skönt att komma bort lite och "bara vara".

Ett måste på semestern är att spela YATZY. Så jag "tvingade" till mig en omgång i morse... Hahaha! Jag förlorade dock med 4 fnuttiga poäng och tänker "tvinga" till mig en revansch imån. Yatzy´t ska alltså packas med till Knarrholmen.


Nu är det läggdags! *zzz* Zzzzzzzz....
Blogglista.se

Smått & Gott

2009-06-06 @ 19:51:03

Idag har vi varit och hälsat på min bror och hans lilla familj. Vi har inte setts sedan i påskas, så det va ju änna på tiden. Mycket har hunnit hända undertiden, dom har bland annat varit i Grekland och ♥Neo♥ har ju lärt sig gå. ^) 
Och kusin Klara är en riktigt stor tjej nu... Hon fyller snart 5 år!! Hjälp va tiden går fort alltså! :S



(Klicka för att förstora!)
  
  
  


Planen var att vi skulle åka till Ale och träffa Soffi Popp oxå. Men det sket sig... Sad Så istället åkte vi förbi klädkällaren på vägen hem. Det blev två röda dräggel scarfs och ett par badbrallor med tillhörande badtröja till Lilleman.
Och hemma hos bror fick han en body med texten "They did it" *tihi* som dom köpt i Grekland. Morfar kom oxå förbi bror en sväng, han hade med sig lördagsgodis till Klara och kläder till ♥Neo♥. Och som inte detta vore nog, så kom även mormor förbi en sväng i förmiddags med ett linne och två shorts till den lille bortskämde sötnosen. ^) Tack tack tack!!


  
  


Väl hemma igen käkade vi spagge med k-sås.  Och Lilleman skulle minsann INTE bli matad (kan själv!!) utan lät oss äta i lugn och ro (?) medans han sölade på egen hand (händer). Och när maten i skålen var slut låg nog hälften i haklappen och på golvet. O_o 
Vad tror ni pappa Bob skulle säga om det? -Ni vet han pedant farsan i fembarnsfamiljen (Staffanstorp) från "Familjen Annorlunda". Laughing


   
   
Gissa om det blev ett bad till efterrätt?? :P

Nu ska jag kasta mig i soffan och kolla fotboll, heja heja heja!!
Blogglista.se Kram på er! Blogglista.se

Sveriges Nationaldag!

2009-06-06 @ 09:00:02

"Du gamla, Du fria, Du fjällfeta ko..."
Eller hur var det nu?  Öhhh va ? Hmm?

Antar att ingen har missat att det är
SVERIGES NATIONALDAG idag!
Tjoflöjt änna! Grattis!
-Eller vad säger man? (:



Neo♥ är iaf klädd i sin folkdräkt... Eller vänta nu.. Fel igen! *note*
Han laddar tydligen inför Sverige - Danmark ikväll. (fotboll)
 Heja Heja Heja!!

 Heja Heja Heja!!  

Happy Nationaldag På Er Sötnosar! :*
Blogglista.se

Fredagsbestyr!

2009-06-05 @ 20:43:46
Medans Pappa M roade sig (?) med att storstäda hela lägenheten, begav jag och ♥Neo♥ oss ut en sväng. Först åkte vi till Rusta och shoppade lite.... :D

 

Det blev bland annat två nya böcker till Lilleman, Jane Hellen shampoo, balsam och lotion, såpbubblor ^^, en turkos pläd och lite annat smått och gott.

Och när vi ändå var i krokarna (partille), svängde vi in hos Anna och Lilla E. Där blev det lek, bus och lite fika. Kidsen fick dock inte kaka, som vi syndade med, utan fick varsin semper smoothie.  Mycket uppskattat!

 

Det såg ut som dom lekte "mamma-pappa-barn" oxå! Laughing Hahaha!! Lilla E höll sin docka tätt intill sig hela tiden och ♥Neo♥ var hack i häl och ville "hjälpa till" (?) med barnvagnen. Men när han kom för nära började hon gnälla och drog sig undan. ^) Sötnosarna!

  

Sen brummade vi vidare till Willys för att handla lite mat oxå. Lilleman somnade som en stock på vägen dit. Så jag fick sitta och hålla i hans huvud i svängarna. :S Det borde finnas nån resårrem eller liknande som man kunde "spänna fast" över pannan när dom sover i bilen. Hade varit bättre för min körning och Lillemans nacke.
När han vaknade fick han iaf en till Smoothie. O_o Det var egentligen middagstid, men den fick skjutas fram mitt i alla ärenden. Och ♥Neo♥ verkade inte ha något emot sitt mellanmål. Han verkligen ÄÄÄLSKAR Smoothie!! Det är perfekt när man är iväg och speciellt nu när han kan suga ur sugrör. Yummie!

 
Visserligen är den från 1år, men WTF!! "Bara" 2 månader kvar... (:

Nu är det fredagsmyyyyys som gäller!! Have a nice... *kjerlek* 
Blogglista.se

Dagens snabba!

2009-06-05 @ 09:25:13
♥ Fredag!
M är ledig!
☠ Städa!
☠ Tvätta!
♥ Duscha!
☠ Trött!
♥ Två dagar kvar till Knarrholmen!
♥ Handla!
♥ Blogga!
♥ Heeeeeelg, sen semester! :D

*hart* Dagens sötnos: *hart*
 

Fortsätt rösta...
Blogglista.se

Diskriminering??

2009-06-04 @ 21:32:49
[ v a r n i n g ! p m s a t t a c k ! ! ]

Nu börjar jag bli riktigt jävla trött på kollektivtrafiken i Göteborg. *hmm* Inte nog med att det är dyrt, trångt, varmt, förseningar mm, så är det oftast ett rent helvete att få ombord, och sedan plats, med barnvagnen!!

På dom flesta bussar finns det bara plats för 1-2 barnvagnar, och är det nån gamling (no offence!) med rullator på bussen så får det knappt plats EN barnvagn. Sen verkar busschaufförer ha väldigt dålig syn (som jag skrivit om förut), eftersom dom alltid stannar typ tre meter från trottoaren. Det blir med andra ord ett STOOORT "gap" mellan bussen och hållplatsen och nästintill omöjligt att få av eller på barnvagnen. *frown*
Har man ännu mer otur (vilket har inträffat flera gånger) så är barnvagnsplatserna redan upptagna och då får man snällt (läs: arg som ett bi) vänta på nästa buss. Har man ännu mer otur (japp, det har oxå hänt!) så är även nästa buss full av barnvagnar.
Alternativet är då att fälla ihop sin barnvagn och lägga den i lastutrymmet och sedan ha sitt barn i knät. -Vilket jag oxå gjort och avråder er andra från att "prova". Barnvagnen var typ misshandlad efter en omgång i lastutrymmet och ♥Neo♥ fick panik i mitt knä. -Speciellt när chauffören kör i 120 på 70 vägarna! Alternativ 2 - gå dit du ska!! Eller vänta på en tredje buss...
Skulle man nu ha sån tur att man kommer på en buss OCH får en plats (ungefär samma sannolikhet som att vinna på lotto) så kan man ge sig faan på att stämpelautomaten sitter framme hos chauffören och inte vid "barnvagns ingången". Visst kan jag gå 4-5 steg åt höger och stämpla mitt kort... OM chauffören har tålamod och väntar med att köra, tills jag är tillbaka hos ♥Neo♥ och barnvagnen. För är jag inte det, finns det stor risk för att vagnen välter!! (Även det har inträffat) -Dom kör ju som sagt som idioter!!! *devil*

Nog om bussar!  O_o

För min del blir det mest spårvagn, eftersom jag bor i kortedala. Det finns med andra ord hela 3 linjer att "välja" mellan,  beroende på vart man ska åka!
Och har man tur kommer det en NY vagn, utan trappor, utan andra barnvagnar, med fungerande stämpelautomater vid "barnvagns ingången".
Men idag har jag haft allt annat än tur! (Därav detta inlägg!)
Jag och Camilla skulle ta oss hem från stan med våra vagnar, en tur som vanligtvis (utan barnvagn) tar ca 15 minuter. Men idag var den ena vagnen efter den andra, gammal. Vilket innebär att det är trappor och trånga dörrar. (Plus att dom var fullknökade!) Jag tror vi "missade" 5-6 vagnar pga detta. *iih* 
Det är faan diskriminering!

*growl*

Hiss!


Diss!


Hiss!



Diss!


Sådär... (: Nu har jag fått gnälla lite och mår genast mycket bättre! ^) Var det nån som orkade läsa allt?? Hahaha! Själv brukar jag aldrig orka läsa så här "långa" inlägg, så jag förstår er som inte läst.

Slutsats: Jag vill ha en bil, helst en rosa! ^^
Ni vet vad ni ska göra...
Blogglista.se

Kärlek!

2009-06-04 @ 19:07:02
"Naturen har sin gång" ...brukar det heta!
Sitt ner i 4 minuter och kika på denna naturfilm!

Visst är den underbar?
En mors kärlek till sitt barn är den starkaste kärleken! *love*

*harrt*

Blogglista.se

Je Suis Un Festis!

2009-06-04 @ 08:54:24
Nu har Lilleman "lärt sig" att dricka ur sugrör. Inte för att vi övat eller så... Men för några veckor sedan fick han prova att smaka på en festis (nestles). Men då kom det ingenting och han verkade inte riktigt fatta varför jag stoppade in en "pinne" (?) i munnen på honom. Hahaha!
Men igår fick han ännu en gång testa och då j♥vlar sa det SLUUUUURRRRP! -Så va det slut. Visserligen låg det en pöl av festis i haklappens ficka, men en hel del slank nog ner... För han fyllde en och annan blöja efteråt! *note*
Je Suis Un Festis! *love*
 

Glöm inte att rösta på min blogg!!
Blogglista.se

Streckkoder och dåliga rim

2009-06-03 @ 19:36:13
Som vanligt på onsdagar (förutom förra onsdagen) så har vi varit på öppna förskolan idag. ♥Neo♥ verkligen älskar att vara där! ^) Han röjer runt som en liten vilde och leker med garaget och åker rutschkana, leker i "köket" och "rider" (studsar) på gummihästarna. Puh! O_o Fullt ös med andra ord!
Och efter sångsamlingen var det lunch, som vanligt. Och eftersom det är så många som inte samlar på nestle och semper -streckkoder, så gick jag runt och drog av från allas burkar. Hahaha! Vilken snyltare jag är... Men men! Nu har min samling drygasts ut med 13 koder till. Så nu har jag ungefär 250-300 poäng hos semper och ca 80-100 poäng (?) hos nestle. :D Är det nån mer som vill vara med och sponsra med lite streckkoder är det bara att säga till... :P

Dagens samling:


Sen träffade jag Anna, Elvira, Erika och Sara på Allum.
Det blev lite kik i affärern och lunch på eat.
Kidsen och Erika lekte i "pölen". Hihihi...
 
  


Och nu på eftermiddagen har jag och ♥Neo♥ "bråkat". :S Det ända han har velat göra är att pilla på datorn, skrivaren, x-boxet, tv:n och allt annat som är "JAJJA!!". Medans jag har försökt läsa bok, lyssna på mora träsk och leka med alla hans leksaker. Men icke! Han ska promt göra allt han inte får göra, vilket resulterade i grin och gnäll när jag sa till honom, gång efter gång. *iih* Suck!!
Kl 18.00 däckade han dock som en stock (nej, det var inte meningen att det skulle rimma!) efter en flaska välling. ^) Lilla buskorven!

Nu ska jag försöka röja här hemma, men risk finns att jag somnar. För jag är sjukt trött! *zzz* Hoppas ni har haft en bra dag iaf....? Kram kram!!

Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Fortfarande sol...

2009-06-03 @ 09:35:29

Både igår och idag har metrologerna (?) sagt att det ska bli regn. Men jag har då inte sett nått regn...? *hmm* En stor sol och massa blå himmel däremot! Men jag klagar inte! Helt underbart... Även om det är kallare idag!
Vi ska strax dra till öppna förskolan. Ska bli kul att träffa mammorna och papporna och deras sötnosar. :D Men först, alltid en dusch -inte lukta usch!  För det är GLASSIIIIIIIGT!!


~ Mange Schmidt ~


Fortsätt att rösta!
Blogglista.se

Min plånbok gråter!

2009-06-02 @ 21:41:46
Ja, nu har jag misshandlat min plånbok IGEN! *blush* Stackarn!
Drog iväg en snabbis till backaplan innan M började jobba (13.15) och lyckades bränna av en rejäl slant idag igen! *note* 
Kom hem med: en badrock, sandaler, och en "playsuit" till Lilleman. En bh, ett linne och en tunika/klänning till mig och massa ankelstrumpor till M.
Neo♥ provar sin nya badrock! ^)
 
Playsuiten, fram och bak:


Efter min lilla shoppingrunda åkte vi iväg och käka sushi med Viktoria, Emelie och Filippa. Filippa käkade dock inte sushi, utan joinade ♥Neo♥ i sandlådan och käkade sand istället. *hmm* Vi satt nämligen på en bänk i lekplatsen! ^) Lovely! Och på vägen hem tog vi en sväng förbi mormor och lekte lite i "hennes sandlåda" oxå. (Klicka på bilderna för att förstora!)

  
  
Och idag köpte vi SVENSKA jordgubbar,
gissa vem som slafsade i sig dom på nolltid? *love*
 

Nu är det strax läggdags för min del... God natt på er!!
Blogglista.se

Marabou Jordgubb

2009-06-02 @ 15:47:22
Me love strawberrys! Me love chocolate!  *love*
Så Marabous nya sommarsmak (Limited Edition)
borde ju falla mig i smak som handen i handsken!
Någon som smakat? Hiss eller diss?

Fortsätt att rösta på min blogg!!
Blogglista.se

Gääääsp!

2009-06-02 @ 08:21:10
Idag har jag fått min efterlängtade sovmorgon. Sov till kl 8 vilken LYX! :D 
Nu vankas det frulle här hemma, M jobbar sent idag, så även han joinar!

Det sägs att det ska bli regn idag, men än så länge är det varmt och soligt.


Hoppas ni får en fin dag!
Kraaaam!
Blogglista.se

Tröööööött!!

2009-06-01 @ 20:18:43
Jag är så sjukt trött, men ska försöka hålla ögonen öppna en liten stund till...

Även idag har det varit ett underbart väder med strålande sol och klarblå himmel. Hade jag fått "välja" hade jag legat ute vid havet hela dagen. Men eftersom M jobbar och har bilen, så skippade jag det. Hade ju såklart kunnat ta bussen, men ORKA!! *iih*
Istället blev det några timmar i sandlådan med Jennie och Leon. Jag och Jennie satt på en filt i gräset medans kidsen lekte i sanden. Lovely!! ^)

Vi hade även en liten "fruktstund", i form av melon, jordgubbar och vindruvor. ♥Neo♥ smaskade på som en tok och blev arg som ett bi när det tog slut. Undra vem han ärvt sitt temperament ifrån? *note*

Sölkorven lyckades såklart söla ner sitt fina linne, som nu ligger i blöt...
  

Hoppas ni oxå har haft ett skön dag i det sköna vädret...?
~ Kram Kram ~
Blogglista.se

Nya Pjux!

2009-06-01 @ 17:35:19
Igår fick ♥Neo♥ ett par nya coola adidas pjux av snälla moster Emma. *love*
Fortfarande lite stora, men tids nog växer han nog i dom!

~ Tack ~ Tack ~ Tack ~ Tack ~ Tack ~


(: Fortsätt att rösta på min blogg vettja! (:
Blogglista.se

Lördag & Söndag

2009-06-01 @ 08:26:22
I lördags drog alltså jag och fem andra tjejer iväg till Stenungsbaden för att äta och dricka gott, dansa, festa och sedan sova över. :D
Vi möttes redan kl 14 i Stenungsund och köpte oss lite picknick och snacks till kvällen. Sedan checkade vi in på hotellet, ställde in väskorna på rummen och gick sedan ner och satte oss på klipporna med utsikt över sundet. Helt underbart! Vi "picknickade" en sen lunch och började dricka lite smått. Solen stålade och vi satt och njöt av lugnet. ^)
Vid 19 tiden åt vi middag i den väldigt, väldigt varma restaurangen! :S När vi var mätta och belåtna sprang vi dock ut till den svala uteserveringen och gottade oss med varsin drink i kvällssolen.
Sen fortsatte kvällen och natten med drinkar och dans på ett trångt, klippigt dansgolv. Jag tror inte vi kom i säng förens strax innan 04. O_o Jag sov som en prinsessa fram tills ca 09.15 (?) då det var dags för frukostbuffé.
Sen gick vi ner och la oss på bryggan och jäste i solen innan det var dags att åka hem. -Jag åkte dock inte hem direkt, utan hämtade min grabbar som hade sovit ute hos Magnus farsa först.

(klicka för att förstora)
   
  
 
 
  
   

Och Lilleman hade roat sig med att bada i minipoolen hos farfar!
Faster Angelica var oxå där...


Ni fortsätter väl att rösta på min blogg??
Blogglista.se