♥ Välkommen Iris ♥

2015-03-31 @ 22:02:20
I fredags eftermiddag, mitt i ståhejet på mässan, fick jag ett sms från Salo... Ella hade blivit storasyster till en liten flicka, nio dagar "tidigare" än beräknat. :) Jag hoppade till av glädje och kunde inte hejda leendet när jag såg den nykläckta goingen på bilden som följde med i sms:et. ♥
 
Idag efter jobbet åkte vi och hälsade på dom nyblivna tvåbarnsföräldrarna, storasystern och såklart den underbart söta lilla Iris. ^^
 
Matchande mössor till systrarna och ett par byxor till Iris, från Lilla Mig (såklart).
Neo och Ella höll henne en kortis var, sen hade jag henne för mig själv och myste massor... :)
 
Ella och Neo lekte och vi blev även bjudna på god (hemmagjord) pizza till middag, man tackar!
 
Mer mys med lilla pärlan! ♥ ♥ ♥
 
Åhh, vilken myskorv! ^^ Längtar redan tills nästa gång vi ses...
 
Stort GRATTIS Salo, Andreas och Ella till den nya familjemedlemen. Hon är helt underbar!

Sol, vår och cykelsäsong!

2015-03-31 @ 10:30:00
Påsk till helgen och med den ska ju våren göra entré, lite för kallt än så länge om ni frågar mig men solen skiner och fåglarna kvittrar... Dessutom har kidsen ute på gården börjat plocka fram "sommarleksakerna". Puttekulor och cyklar bland mycket annat! Ett säkert vårtecken...?
Neo trampar gladerligen runt med sin cykel som vi köpte förra året (däremot hade han behövt en ny hjälm) och jag har ett gammalt skrälle som duger gott för mina få cykelturer. MEN till sommaren ska vi ju ut på husvagnssemester och då "måste" ju alla i familjen ha cyklar, så vi kan trampa runt/iväg tillsammans och göra små utflykter utan att ta bilen varje gång. :) Hoppas bara det blir en fin sommar även i år... Vågar man hoppas?
Pappa M är lite mer kräsen och kikar efter "riktiga" cyklar och då blir ju jag oxå sugen såklart, haha!! Kollade inne hos Bikster och blev galet kär i denna:
 Snacka om en rosa dröm!! ^^
 
Och Magnus har spanat in den HÄR:
 
[Bilder lånade från Bikester.se]
 
 Är ni andra redo för cykelsäsongen?

Mys Måndag

2015-03-30 @ 16:38:19
En seg jobbdag är över och nu ska jag äntligen hem och mysa med mina älsklingskillar som jag bara hann pussa på en snabbis igår kväll när jag kom hem, efter en långhelg ifrån dom...

N is for Neo

Hoppas ni andra oxå får en mysig måndags eftermiddag och kväll! 


Borta bra men hemma bäst...! ♥

2015-03-29 @ 23:09:04
Sedan några timmar tillbaka är jag hemma igen, efter en väldigt roligt men intensiv helg i Karlstad på Barnmässan. Så skönt att vara hemma även om jag har haft galet trevligt och jag har träffat massor med goa människor. ♥
 
Efter en kick-startad fredag på mässan så laddade vi om för dag två igår, lördag... Solen sken i Karlstad,
men trots det var det lång kö innan öppning och knökfullt med folk i stort sett hela dagen. Roligt! :)
 
Snyggaste snickaren Björn från Äntligen Hemma höll till i montern "Minibyggarna" men jag
lyckades få in honom hos Lilla Mig för posering i fina legomössan... En skönhet klär i allt? :) :) :)
 
Fick även finbesök av goa Linda och även Madde och lilla Milla ♥ ♥ ♥
 
Våra närmaste montergrannar Kids Deal och Mamma På Vift
 
När mässdagen var över för andra dagen, skyndade vi tillbaka till hotellet och svirade om för
mingel med utställare och VIP-bloggare. Pose med Emma och min kusin Jenny. ♥ ♥
Mitt i allt blev det earthhour och allt blev svart...! Tillochmed inne på dass!? ...tur att man har mobilen!
För många goa drinkar i trevligt sällskap med bland annat Mirka, Elinor och Sofie.
 
 
Och trots att kvällen inte blev allt för sen för min och Jennys del, så var huvudet väldigt tungt i morse!
Måste berott på att klockan ställdes om till sommartid inatt...? ;) Vi säger så, haha!!
Men det var bara att bita ihop och ladda för tredje och sista mässdagen som gick bra även den...
Mysga Johanna kom på besök idag, och givetvis blev det en bloggpose även med henne! ^^
Och så fort mässan stängde för idag (och i år) packade vi snabbt ner montern, slängde oss i bilen
med all packning och körde söderut igen... Tråkigare väg en 45:an får man dock leta efter!!
Tur att jag hade roligt sällskap, haha! ♥ Hoppas chaufören tyckte desamma...? :)
 
Nu är det hög tid att gå och lägga sig så man orkar med ytterligare en jobbvecka. Tur att veckan
är kort och att det är långhelg i sikte, för jag är allt annat än utvilad efter denna helgen. Zzzzzz!
 
God Natt

Första mässdagen

2015-03-27 @ 20:57:00
Gokväll i fredagsmyset! :)
Sitter på hotellrummet och kopplar av efter en heldag på Barnmässan. Helt slut från tå till topp, haha! Men det har varit jätteroligt och jag har träffat så mycket trevliga människor och det gick riktigt bra för Lilla Mig
 
Lång kö innan öppning...
 
Jag och Jenny redo i montern...
 
Emma och Mirka var två av alla fina besökare...
 
Fullt ös...
 
Har varvat ner med en sallad i sängen nu, lyx! Och Emma och hennes fina son Lucas har varit här och roat oss... ^^

Nu ska vi orka ta oss ner till baren en sväng och svalka våra strupar och mingla lite. Blir dock ingen sen kväll för oss då vi behöver skönhetssömn inför ännu en heldag på mässan i morgon.
 
Hasta la vista bejbyys! ❤️

På plats...

2015-03-26 @ 23:28:00
Strax efter 15 i eftermiddags hämtade min kusin Jenny mig i en välpackad bil och styrde upp mot Karlstad...
Strax innan 19 var vi framme vid Racketcenter där Barnmässan slår upp portarna i morgon.
Tre timmar senare var montern äntligen klar och resultatet blev väldigt fint måste jag säga... :)
Småfix i morgon, annars är allt på plats...
 
Nu är vi incheckade på hotellet sedan 1,5 timme och har hunnit få i oss lite gott...
 
Ögonen går i kors och det är hög tid att säga god natt och försöka få sig lite skönhetssömn och ladda batterierna inför morgondagen! :)
 
Puss och kram från ett regnigt Karlstad...
 

1-årsdagen!

2015-03-25 @ 21:04:31
Den 26 februari 2014 började jag med VLCD (pulverdiet - Cambridge) inför min kommande gastric bypass operation. Jag vägde då 138kg. En galen siffra som jag blir kall i kroppen av att skriva, usch!
En månad senare, den 25 mars 2014 hade jag gått ner 13kg och var redo för min operation. Idag för ett år sedan förändrades mitt liv...
Jag fick genom landstinget (♥ TACK alla skattebetalare ♥) ett verktyg och ett hjälpmedel att förändra min livsstil. Nu är det upp till mig att fortsätta ta vara på den, att behålla sundare matvanor och ta mig tid till träning och motion.
 
I morse vägde jag 78kg när jag klev upp på vågen, vilket innebär att jag har gått upp 0,7kg sedan 11 februari. Det är bara att inse att jag inte rasar i vikt längre, utan istället kommer få kämpa för varje kilo jag vill ha bort hädanefter... Men det känns ändå (såklart) helt fantastiskt att ha gått ner 60kg.
 
Tvingade (mutade) Neo att ta några "efter bilder" i morse, något suddiga men det får duga... Tadaaa!!
 
Det känns helt overkligt att titta på bilderna till vänster. Var det verkligen jag?? Såg jag verkligen ut så? Var jag verkligen SÅÅÅ STOR? Insane!
 
Tack för allt underbart stöd ni har gett mig under det här året! ♥ Kommentarer här i bloggen, på instagram och FB... Hejarop och fina ord! Ni har gett mig ork när det känns tungt och så många leenden och även några tårar. Ni är fan BÄST! :) TACK! ♥
 
[Nej, jag har inte ätit några våfflor idag, haha...]

Friheten

2015-03-24 @ 21:41:00
Ikväll för ett år sedan var jag helt ivrig över att äntligen få opereras, i morgon! Jag var inte det minsta nervös eller rädd, men däremot väldigt glad, förväntansfull och redo. Så jävla redo! :)
Jag hade funderat i flera år på en operation, blivit nekad en gång, sökt på nytt - remisser kom bort (TVÅ gånger!) och sedan blev jag äntligen godkänd och en "lång" väntan på att få bli opererad började...
Men väl där och då, på operationsbordet, var jag väl förberedd och påläst. Givetvis hade jag många frågetecken; Tänk om jag inte går ner i vikt? Eller ännu värre, tänk om jag går ner i vikt och sedan "äter upp mig" igen??? Hur blir livet nu? Kommer jag förändras som person? Osv osv...
 
Nu med facit i hand vet jag ju att jag har gått ner i vikt, 60kg. Något jag aldrig trodde var möjligt! Inte ens i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle gå ner så mycket, en hel människa!!
Förhoppningsvis är jag inte dum i huvudet och äter upp mig igen, jag hoppas att min nya livsstil med matvanor och träning håller i sig och att folk i min omgivning skriker högt om jag börjar tappa kontrollen (igen)!
 
Om jag har förändrats som person kan endast mina nära och kära svara på...? Är jag samma Hanna? Förhoppningsvis är jag gladare och piggare som person, för jag orkar ju mycket mer nu och framförallt så VILL jag mycket mer nu, så ja - livet har ju förändrats, på alla sätt och vis. Jag tror även att jag upplevs som mer självsäker nu, men frågan är om jag är det?
Har mitt huvud hängt med under resans gång? Jag tror inte det... Jag har mycket kvar att bearbeta och jag tror att min inre resa bara har börjat om man jämnför med min viktresa som nog börjar se ett slut, även om jag såklart kommer få jobba på att behålla vikten resten av mitt liv.
 
Jag vet att jag för ett år sedan gjorde en lista över saker jag tyckte var jobbiga att göra som överviktig/fet (enligt BMI skalan är jag visserligen fortfarande överviktig, men ni fattar vad jag menar). Jag hittar tyvärr inte listan nu, men minns några av punkterna...
♦ Att ta på mig kläder, speciellt byxor och strumpor. Och skor! Herregud va jobbigt det var att böja sig ner, att nästan tappa andan för att magen och hela kroppen var ivägen.
Att sätta sig på/i en stol och inte veta om man fick plats i den (om den hade armstöd) eller om den skulle hålla. Lika "spännande" och hemskt varje gång!
Att köra någon annan bil än våran - det var nämligen inte självklart att bältet räckte runt mig. :(
Att gå upp för trappor, eller att röra mig över huvudtaget var jobbigt och såklart påfrestande för hela kroppen - knäna, fötterna och ryggen ömmade konstant.
Att köpa nya kläder. Istället för att köpa det jag tyckte var snyggt köpte jag det som fanns i min storlek, tragiskt!
Att inte kunna leka med Neo som en "vanlig" mamma. Orken räckte inte till, även om jag såklart försökte. Eller att sitta ner på golvet och bygga lego eller en tågbana med honom. Kom jag ner på golvet så var det långt ifrån bekvämt, och sen skulle jag upp oxå... Hujeda mig!
 
Ja, listan kan göras lång! Nu är alla dessa saker självklara för mig, och för alla som inte har varit överviktiga tror jag inte att dessa saker är något man tänker ska vara jobbigt för en fet person. Men för mig var det så.
Att byta om i ett omklädningsrum eller klä av sig inför ett läkarbesök eller liknande har aldrig varit något problem för mig... Jag har (vad jag kan minnas) aldrig skämts för min kropp, bara för det som min kropp har hindrat mig att göra!
 
För ett år sedan kunde jag inte lägga upp ena benet över det andra när jag satt ner. Nu gör jag det jämt och älskar att kunna göra det! :)
För ett år sedan räckte inte badlakanet runt mig efter en dusch... Nu räcker det runt och blir över! :)
För ett år sedan åt jag för att att inte bli hungrig, nu äter jag för att jag är hungrig.
 
Vilken resa. Vilket år. Vilken frihet att ha gått ner 60kg.

Sexy Pulp

2015-03-24 @ 09:00:00
Håll i er, nu kommer något ni INTE är vana vid i den här bloggen... ^^ Skönhetstips, eller rättare sagt make-up tips! Ibland måste man chocka, haha!
 
Jag använder valigtvis L'Oreals Miss Manga mascara, men har den senaste tiden kännt att den blir "klumpig" så fort... Efter knappt två veckors användning så blir fransarna "tunga" och klumpiga/kletiga, även om resultatet blir bra så känns det ofräscht efter några timmar. Det känns lite väl dyrt att köpa ny mascara efter bara två veckor, eller? Hur länge håller era??
Hur som helst så har jag kollat runt lite, och klickade jag hem Sexy Pulp från Yves Rocher förra veckan. Nu har jag visserligen inte haft den i två veckor än, men so far so good!! ♥
Enklare att kleta på och inte alls "tung" (ännu??), love it! Ej fattenfast och lätt att tvätta bort.
 
Herregud, mina ögonbryn...!! O_o Måste verkligen gå till en salong och jämna till dom, hahaha!!!
Försök fokusera på ögonfransarna istället... ^^
 
Önskar er alla en fin tisdag! ♥

Segstartad kortvecka...

2015-03-23 @ 22:07:00
Oj va seg jag har varit idag! Jag brukar älska måndagar och ha gott om energi (intalar jag mig själv iaf, haha!) men idag har jag varit trött och hängig och inte alls på topp, utan bara längtat hem till soffan... Ont i hals, öron och bihålor. Blääää!
Förmodligen bara ett virus, men för säkerhetsskull har jag bokat en läkartid i morgon. På torsdag och fredag har jag nämligen tagit ledigt från jobbet (yeeey, kortvecka!!) för att åka med min kusin Jenny till Barnmässan i Karlstad. Där ska vi stå i en monter för hennes Lilla Mig hela helgen, vilket ska bli sååå roligt! :)
...men jag hoppas såklart att jag får åka dit frisk och pigg, därav läkarbesöket imån. OM det är nått värre än ett virus, vill jag påbörja behandligen så snart som möjligt! Håll tummarna för att det inte är något smittsamt eller övergår i feber!
 
Ses vi i Karlstad i helgen?
 
Kommer såklart sakna mina älsklingskillar när jag ska vara borta i hela tre nätter (!!),
men det ska bli mysigt att bo på hotell... Clarion Plaza - jag lääängtar!! :)
 

Fler selfies än träning!

2015-03-22 @ 22:17:00
Gokväll söndag... ♥ Som vanligt är jag trött som skam när jag sätter mig vid datorn och ska blogga. Att jag aldrig lär mig att ta tag i detta innan jag blir för trött?? Hahaha, nåja... Här kommer ett inlägg om denna söndag.
 
En lång och mysig morgon och förmiddag i pyjamas och myskläder. Lite pyssel och plock och förmodligen för mycket skärmtid för Lilleman. Korv och bröd till lunch och sen iväg till simskolan... Detta är egentligen pappa M's "söndagssyssla" (att ta med Neo till simskolan), men efter gårdagens svensexa behövde han vila, haha!
Så idag fick jag följa med. :)
Neo är lite kinkig med att behöva gå in i tjejerna omklädningsrum och byta om, så redan där blev det gnäll... Väl i vattnet var han jätteduktig - tills jag råkade skratta när han såg rolig ut (tror jag?!), då blev han fly förbannad, sur och ledsen och ville inte simma mer. Jag var världens dummaste mamma och vääääldigt pinsam, suck!
 
Som fisken i vattnet innan han blev sur...
 
När han var färdig med plaskandet och surandet åkte vi och hämtade pappa M för att åka vidare hem till mormor. Där bjöds det som vanligt på god middag... Mums!
Neo höll på att riva halva lägenheten (se tavlan!!) med sin framfart men lugnade sig när han fick en klubba, haha. Hos mormor är det minsann lördag hela veckan. :)
 
 
Därefter körde grabbarna upp mig till Skatås, där möttes jag av Hurtbullarna (som vi så fint döpt oss till, haha) för att beta av 8:an. Satan va segt det var idag... Men jag tror vi orkade jogga ca 4km av rundan (även idag). Heja oss!!
 
Stretching är viktigt... Och selfies är ännu viktigare!! ^^ Hahaha!!
 
Batteriet på min telefon dog, så runkeeper hängde bara med i 7km... Attans!
 
° ♥ ° ♥ ° ♥ °
 
På onsdag är det ett år sedan min gastric bypass operation. Kommande vecka kommer jag därför blogga en hel del om det... Känslor, tankar, funderingar, erfarenheter och livet i allmänhet såhär ett år efter operationen.
Är det något speciellt ni vill veta eller har några frågor om så passa på att ställa dom nu! :) Ni får givetvis vara anonyma om ni vill och jag lovar att svara på allt. Lämna en kommentar eller maila din fråga: hannaofsweden@hotmail.com
 
Reasons to lose weight...
 
Puss och god natt!

Blöt playdate

2015-03-21 @ 20:50:00
Lördag kväll och här pausbloggas det i Gladiatorerna... Hade det inte varit för att jag även väntar på att en tvättmaskin ska bli klar, samt hängas på tork, hade jag somnat redan. Zzzzznark! Redan 05:40 vaknade "han den morgonpigge" (INTE pappa M!!) i morse... Hujeda mig!
Vid 8 (tror jag klockan var) drog pappa M iväg för att gå på svensexa, jag och Neo har varit solo hela dagen, vilket händer allt för sällan... ♥ ♥ ♥
 
Hur som helst, vi ♥rockade sockarna♥ idag också, dels för att det är idag som det egentligen ska rockas och dels för att vi hade ju de omaka paren kvar från igår, haha! :)
 
 
Efter mysfrule och morgonbestyr åkte vi iväg mot Partille och Kåhög, där vi välkomnades av Sara
i hennes mammas hus. Där vankades det playdate med Anna, Elvira, Anton, Salo och Ella. :)
Vi började med att bada i den ca 37°C jacuzzin ute på tomten... Riktigt mysigt med tanke på hur
kallt det varit idag. Snö, hagel och blåst men ändå premiärdopp utomhus, inte illa! ^^
 
Medans vi badade, förberedde värdinnan god lunch som intogs med god aptit efter badet...
 
Där efter lekte kidsen medan tanterna tjötade... :)
 
Tack snälla Sara för att vi fick komma och mysa! ♥ Det gör vi gärna om...
Utan barn och med lite bubbel i glaset OCH i jacuzzin kanske!? :) Ohh yes!
 
Nu saknar Neo mig i soffan... Gotta go! ♥ Puss!
 
[En del av bilderna är snodda av Anna]

Äntligen helg...!

2015-03-20 @ 23:12:31
God kväll fredag!
En riktigt efterlängtad helg är här... Ahh!! Känner inte riktigt att jag hann vila förra helgen, haha! Fortfarande seg efter möhippan, typ! :D Hur som helst så blir denna helgen lugnare, det ända som är inplanerat är en playdate, middag hos mamma och en promenadjogg. ^^
 
Och på tal om promenadjogg så var jag och min kollega Camilla hurtiga nog att ta oss upp till Skatås igår efter jobbet. Vi skulle ta oss runt åttan, men gick vilse det första vi gjorde...!? Men efter en havkilometer hittade vi in på rätt spår men tog den "åt fel håll". Nåja... Runt kom vi iaf, vilket blev 8,5km på 65 minuter. Ca 4km jogg till och från, gött!
Vårruset känns inte allt för skrämmande längre! :) Är anmäld tillsammans med kollegorna (i år igen), och nästa vecka tänkte jag anmäla mig till The Color Run som är den 5 september i Göteborg... Verkar skitkul! Någon som har sprungit? Hiss eller diss?!
 
Bildbevis från gårdagens runda...
 
Vi duschade på motionscentralen och svirade sedan om till fest... Whooop whoop! :)
Jag och några jobbrudar hade nämligen blivit bjudna på "TUR-fest" (i samband med TUR mässan) av
Elite Park Avenue Hotel. Mycket trevligt, men synd att man skulle upp och jobba idag bara... Zzzz!!
God mat och dryck och grymt bra underhållning i form av... Måns!! ♥ ♥ ♥
Faan va bra han va, men tyvärr gick vi innan han sjöng Heroes (som han hade spelat sist), snyft!
 
Och idag har vi gjort som alla andra... Rockat sockarna och kollat efter solförmörkelsen. Typ!
 
Helg. Nu. Fan va skönt!

Lite av varje

2015-03-18 @ 21:30:00
Vad är det för fel med mig!? Så fort jag startar datorn och sätter mig med den i soffan så börjar jag gäspa som en tok och nicka till... Blir verkligen trött, så nu får jag kämpa för att hålla ögonen öppna! Zzzzzznark!
Sjukt frusternade, då jag egentligen har massor att blogga om, men verkligen inte orkar. Så vi kör ett snabbinlägg innan jag stupar i säng...
 
Veckans vikt händer det inte mycket med. Nått halvkilo upp denna veckan, vilket inte alls är konstigt med tanke på helgens bravader (möhippan). Och nån motion har det inte blivit än så länge, hua... :( Skärpning på torpet får det bli. Imån blir det promenadjogg i Skatås efter jobbet, hepp hepp!
 
Kommer ni ihåg hur mycket hår jag tappade i somras och höstas?? (HÄR och HÄR har jag bloggat om mitt håravfall!) Jag har slutat tappa håret nu och istället är det påväg ut... Ser galet ut, haha!! (Tappade ju från roten, så det har allt växt en bra bit!) Men skönt såklart att det är påväg ut igen. :)
 
Denna STORA och duktiga killen har i två dagar cyklat heeelt själv till skolan. Jag har tagit bilen och mött honom vid cykelstället och följt med honom in, såklart... ♥ Nu har vi visserligen inte så långt till skolan, inte ens en kilometer (och givetvis cykelbana hela vägen och han korsar inga gator!) men ändå är jag så stolt över min prins! ♥ ♥ ♥ Speciellt med tanke på hur rädd och försiktigt han är nu för tiden... (Mer om det i ett annat inlägg!)
 
Från en stor kille, till en ännu större kille...
Nämligen pappan i familjen som blir 34 år idag, hipp hipp hurra! Stort GRATTIS min älskling!
Hittade ingen bild (nytagen) på bara honom, så det fick bli en familjebild... Duger!
 
Nu tänker jag gå och lägga mig, men jag hoppas jag har mer energi i morgon. För jag har som sagt mer att blogga om, weeeiii...!! Håll till godo. Puss och kram sålänge!
 
 

Möhippa för Jessica

2015-03-15 @ 22:36:00
Hujeda mig, idag har jag inte varit kaxig... ^^ Puh och aj och oj! Hahaha, ska jag ta de från början?
 
Igår var det dags för Jessicas möhippa... Hon gifter sig ju i slutet av april och i hemlighet har det smidits planer och igår var det äntligen dags. :) Hon kidnappades strax efter 10 på morgonen/förmiddagen utav Marie, Liselotte, Sandra och Emma som hade tagit på henne ögonbindel och tagit med henne hem till Jojjo, där jag, Salo, Hanna och Lina väntade med brunch.
 
Utklädnad of course! ^^
Alla brudar laddar för ett roligt dygn tillsammans... :)
Första "uppdraget" var att sprippa inne på porrbion (?!) som ligger utanför Jojjo, hahaa!!
Nej, givetvis var vi inte seriösa, men roligt att se hennes panik... Hon fick gå in och tigga kondomer!
 
Sen bar det av till en studio (samma som Anna var i på sin möhippa) för att spela in en låt.
Let me entertain you med Robbie Williams blev det... Sjukt duktig var hon resultatet blev grymt! :)
 
Planen var att hon skulle göra några "uppdrag" både innan och efter studion, men tiden gick på tok
för fort och det var dags att infinna sig på Gökboet för 5-kamp. Första gången för min del...
Mekanisk tjur, sumobrottning, gladiatorkamp, bågskytte och bungee run körde vi... Roligt,
men fyyy faan va ont jag har i kroppen idag. Hahaha!! Tror jag fått en whiplash eller nått, aj!!
Efter att "fel lag" vann 5-kampen knödde vi in oss i två bilar och satte av norrut...
Det blev först ett litet stopp för att handla mat på Torp i Uddevalla, innan vi fortsatte lite till...
Och kom tillslut fram till vårt slutmål - en stuga (ett hus) som vi hyrt i Smögen. :)
Där förberedde vi maten och korkade upp för mys- och festkvällnatt.
Lite lekar och quiz för både oss och Jessica, jag kom på delade första plats... Whoooop! ^^
(Och grattis Måns som kom etta, weeeiii va grymt!!)

Framåt 03:30 kom vi i säng efter en lång dag, kväll och natt... För att bara några timmar senare vakna. Zzzzzzznark! Mådde dock ofärskämt bra i morse - vilket jag fått äta upp under dagen!
Jessica däremot mådde allt annat än bra, hahaha! Stackarn, tur att du bara får en möhippa! :)
Efter frukost och röj i stugan rullade vi hemåt igen. Med några pauser för att, ehhh... Ta hand
om sina "dagen-efter-en-hård-festkväll-behov" (med allt vad det innebär) hahaha!!
 
Nåja, tillslut kom jag hem och sen dess har det inte blivit mycket gjort för min del... Seg, segare, segast! Och whiplash och träningsvärk på det. Hahaha! Fyfan vilken kärring jag har blivit alltså. Bums i säng nu!!
 
Kram och godnatt och hoppas ni oxå haft en trevlig helg...?
[Och TACK alla inblandade för en GRYM möhippa, väldigt lyckat och roligt!]

Står och stampar...!

2015-03-11 @ 22:01:23
Gokväll goingar! :)
 
Sitter utslagen och mör i soffan efter dagens kvällens hurtiga promenadjogg med Angelica, Malin och Sandra. Det blev nästan 9km varav vi sprang joggade 3km, kändes skitbra i både kropp och knopp.
Det var veckans första träningspass, förhoppningsvis hinner jag med minst ett till. Är det såhär gött väder så fortsätter jag gärna att promenera och jogga... Det gäller att passa på att vara utomhus, man vet aldrig när det blir åska, hagel eller drivis nästa gång. ;)
 
Pink of course... ♥ Och nytt rekord på 7-11 km distansen. Gött!
 
Och i morse vägde jag mig, som vanligt på onsdagar. Dessvärre verkar jag ha fastnat på en platå och står stilla i vikten just nu... :( Nått halvkilo upp och nått kilo ner för att sedan gå upp ett halvkilo igen, ungefär så har det sett ut dom senaste veckorna. Vikten idag var alltså densamma som sist jag bloggade om "Veckans vikt".
Tror det är såhär det kommer se ut nu, ska jag ner mer i vikt så måste jag verkligen kämpa och lägga om kosten igen. Och det känns bra!
NU måste jag börja använda mig av allt jag lärt mig det senaste året, det är NU det svåra börjar...! Att gå ner i vikt är relativt enkelt - om man jämnför med att behålla den och inte gå upp i vikt igen! Heja mig?? :)
 
Och ang. min trötthet som jag skrev om igår... Jag tror det beror på mitt slarvande med järntabletterna dom senaste månaderna. Jag har i stort sett inte tagit någon alls och det har jag fått sota för. Om tröttheten (och yrseln) nu beror på järnbrist? Det lär jag få reda på i samband med den kommande 1-årskontrollen som jag borde bli kallad till snart.
Hur som helst så har jag satt ett alarm på mobilen, så nu har jag kommit ihåg att ta järntabletterna varje dag den senaste veckan, yeeey! Morgon- och kvällstabletterna sköter jag dock galant, om ni undrar. ^^
 
Och på tal om trötthet så gör den sig påminnd riktigt ordentligt just nu. Zzzzzz...! Dags att göra natten med andra ord. ^^ Puss och godnatt underbaringar! ♥ ♥ ♥

Nystart...!?

2015-03-10 @ 21:36:20
Oj vilken paus det blivit här då, det var ju inte alls meningen! Och ju längre tiden gått, ju mer har jag ju haft att "blogga ikapp" och därför dragit mig ännu mer för att blogga... ^^ Ond cirkel!
Jag har varit såå trött den senaste månaden. Galet trött!! Så fort jag startat datorn med planen att blogga har jag somnat med den i knät. I skrivande stund sitter jag och nickar till samtidigt som jag gör mitt bästa för att inte somna. Hahaha...!
Hur som helst tänker jag INTE "blogga ikapp" sedan sist, utan nöjer mig med att meddela att jag lever och hoppas piggna till för en nystart nu.
Låter det bra? ...hep hepp, vi säger så! :)
 
 
I morgon kommer en uppdatering om vikten och mina teorier kring tröttheten... Ses vi då eller? :)
 
Puss och kram på er!

Loppi Blogbag Nystart

2015-03-01 @ 21:47:28
 För några veckor sedan fick jag hem en BlogBag från Loppi. Tack!!
Välfylld som vanligt vilket såklart gillas... :) Fullizeprodukter och inga små "provsmaker".
 
Blutsaft - Järn och vitamintillskott utan konserveringsmedel. Jag har hört att den ska vara jättebra, men vågar inte ta den iom operationen och att jag redan äter järntabletter dagligen... Ska rådfråga läkaren vid 1-årskontrollen, annars får M använda den. :)
 
FRIGGS Superfrukt Te Blåbär & Acai - Koffeinfritt te som jag bjöd mina kollegor på, då jag själv inte dricker te själv. Paketet tog slut på två dar, haha... Bra betyg!
 
FRIGGS riskakor med chiafrön och havssalt - Paketet tog slut på en dag här hemma... Både jag, Neo och pappa M mumsade och sedan dess har vi köpt hem fler paket. Mums!!
 
Friggs Sockerbalans - Sockerfria brustabletter. Innehåller sötningsmedel och är menade att hålla sockersuget i schack... Tror jag!? Galet söt och svår att få i sig. Neo fick dricka upp min och trodde det va fanta, hmmm...?!
 
Ekomüsli från Warbro Kvarn - Har inte provat ännu... Kanske något att skicka med mamma nästa gång hon är på besök? Jag är inte så "muslig" av mig och inte grabbarna heller.
 
Castus fruktstänger - Smakerna Blåbär och Jordgubb och det är redan en favorit här hemma, både av mig och Neo. :)
 
KidsZoo multivitaminer - Ger redan Neo dessa vitaminer och han älskar dom. ♥