Regn och rusk!

2009-07-31 @ 16:22:00
Jag vet inte hur det ser ut i resten av Sverige, men man skulle lätt kunna tro att det är höst i Götet just nu. Det regnar, blåser och är ruggigt kallt... Burr! :S
Men trots sketvädret begav vi oss till Allum i förmiddags... Vi var där redan innan det öppnade, så att M skulle vara säker på att få en iPhone inne i 3 butiken. Den nya modellen (?) släpptes ju idag, så vi trodde att det skulle vara långa köer. Några köer var det inte, och M fick (köpte!) sin efterlängtade leksak utan problem.
Undertiden gick jag och Lilleman in på Ur & Penn och "kikade". (: Och eftersom dom hade REA (vilket dom alltid har...?) så passade jag på att köpa en söt liten klocka till ♥Neo♥. Han älskar ju klockor, speciellt armbandsur. Så jag tyckte han kunde få en egen! :P
Innan vi åkte hem, blev det en sväng in på Maxi där vi handlade "nödvändigheter" inför helgen. ♥Neo♥ fick såklart åka "kundvagnsbil" igen.

Lilleman och Pappa M inne på Maxi.
 

En stolt ♥Neo♥ med sin nya klocka! :D
 

När vi kom hem fick Lilleman feber IGEN. :S Som jag skrev igår, så trodde jag att det berodde på 1-årssprutan han fick i onsdags. Men nu såg jag även att en ny tand håller på att spricka ut... Så det kan ju lika väl vara den, för han har fortfarande inga andra symptom.
Efter att han fått en alvedon däckade han i våran säng. Plutten! *love*


Nu är han vaken igen och springer omkring och busar med pappa. Antar att febern är borta, haha! O_o
Om en stund kommer mormor hit. Hon ska passa Lilleman ikväll när jag och M går ut och äter. Det är ju Darlingens sista semesterdag (förutom helgen då), så vi tyckte vi kunna unna oss lite egentid. ^) Ska bli mysigt!
Så nu ska jag passa på att busa lite med ♥Neo♥, see ya later!

Ni glömmer  väl inte att rösta? *hmm*
Blogglista.se

Feber, gnäll & ÄNNU mer presenter!!

2009-07-30 @ 21:15:00

Dagen startade med en gnällig Lilleman. Jag hade dock "sovmorgon" eftersom M gick upp i ottan med honom... Men jag hörde honom gnälla och gnälla och gnälla lite till. *hmm* Och när jag väl behagade dra mig upp ur sängen vid 9-tiden, kände jag direkt att han hade feber. Sad
Han fick ju sin 1-årsspruta igår, så jag antar att det beror på den, eftersom han inte har några andra symptom. Så efter en alvedon la sig febern och Lilleman blev gladare. Och tur var väl det... För lagom till lunchen, kom Jessica, Angelica och Emma hit. Vi åt ost, skink- och broccolipaj med fetaostsallad, yummie!
Och ni trodde väl inte att ♥Neo♥ hade fått tillräckligt med presenter redan va? O_o Ehh..? För idag fick han nämligen ÄNNU mer! :S Vi skulle behöva minst ett rum till för att få plats med alla prylar, haha!!


En trumma, cars-kalsonger och en jätte fin Nalle Puh sagobok!
   
En blivande trummis (?) och "ängelen" Jessica! ^)
 
Tusen tack Angelica och Jessica för dom fina presenterna! :*


Efter att brudarna gått, kom Lillemans feber tillbaka och även gnällandet. Han hade nog mått bättre av lite frisk luft, men eftersom regnet har öst ner i stort sett hela dagen, har vi hållt oss inne. *hmm* Så han fick ytterligare en alvedon och somnade gott vid 18-tiden.
Nu hör jag dock att han börjar gnälla lite igen, så jag får gå in och kika till honom. Simma lugnt!


Blogglista.se

Picknick på slottet!

2009-07-29 @ 21:58:23
Efter att hela familjen tog en lååång och skön vila på ca 2,5 timma runt lunch, va det dags att bege sig mot liseberg. Väl framme skulle vi "bara" få tag i en parkeringsplats oxå. Det va lättare sagt än gjort, så efter ca 20 minuter gav vi upp och åkte till Maxi istället. Där fick ♥Neo♥ sitta i en "kundvagnsbil" medans vi handlade picknick. Han tyckte såklart det va jätte kul att ratta och tuta...

(Kassa mobil bilder!)
 

När vi betalat våran picknick åkte vi upp till Gunnebo Slott. Där promenade vi runt i slottsträdgården och slog oss ner vid en bänk bredvid fontänen och åt våran picknick. Mys pys!! ^) Sen promenerade vi lite till...

  
 
  
Först springa i gruset och sen lägga det i vagnen! :P
  
Hundparkering! (: Hahaha!!


Så trots att det inte blev nått liseberg idag blev det
en helmysig dag som avslutades med sushi... Yummie!


Nu bär det av mot sovrummet... Jiiihaaa!!
Blogglista.se

1-årskontroll BVC

2009-07-29 @ 09:56:55
I morse vaknade Lilleman lååångt innan tuppen! Klockan va nämligen bara 05.00!!!! *iih* Och givetvis hade jag morgonen, puh! Och trots att han började gnugga sig i ögonen redan vid 7-tiden, så va det ingen idé att lägga honom, eftersom vi hade BVC tid kl 08.30.
Nu är vi nyss hemkomna från BVC och Lillemans 1-årskontroll. Han väger nu 12,08kg och är 77,3cm lång. (Han har med andra ord växt 5cm och gått upp 1kg på 2 månader!) Stora grabben! :D Han fick även en spruta i låret (difteri?), men det bekom honom inte. Däremot tjötade han och pekade och sprang omkring som en vilde. Dom tyckte han va jätte duktig för sin ålder, men dom kanske "berömmer" alla barn...? Nåja, lite stolt är man ändå! ^)

Nu sover Lilleman äntligen och jag ska faktiskt göra honom sällskap! Får skriva mer sedan. Önskar er alla en trevlig onsdag.... Kram kram!

Blogglista.se

Seeeeg!

2009-07-28 @ 22:08:11

Detta jävla sketvädret gör mig så himla seeeg! Känner mig trött och hängig hela tiden... Usch! Kan ju visserligen bero på all stress dom senaste dagarna och att vi knappt varit utanför dörren dom senaste två dagarna...? Så idag har vi passat på att vara ute lite.
Eftersom Jennie och Leon inte kunde komma på Lillemans kalas igår, kom dom förbi en sväng idag och fikade och lämnade en present och fick napp i fiskedammen. ^) Han fick en "Molly bok" och en jätte fin body. Tack tack!!
Sen kom min kusin V hit = ännu mer fika och bus, sen ut till lekplatsen och "rasta" ♥Neo♥. (Och V!) Haha!!



 
  


En lugn och skön dag med andra ord... Imån är det 1-årskontroll för Lilleman på BVC. Och om vädret tillåter blir det nog ett lisebergsbesök oxå. Måste ju passa på att utnyttja våra lisebergskort och Lillemans åkkuponger som vi köpte när vi va där första gången tidigare i somras. :P


Fortsätt att rösta vettja!!
Blogglista.se

1-årsdagen!

2009-07-27 @ 21:51:13
Då börjar Lillemans födelsedag gå mot sitt slut, trots att han inte ens va född ännu för ett år sedan. Han kom ju inte ut förens 22.56. *love*
Dagen har varit mycket lyckad. Vi har haft kompiskalas (öppet hus 12-17). Mest våra kompisar, men även några av Neo´s oxå! ^)
Som vanligt får bilderna göra resten av detta inlägg, haha! Enjoy!

Dagens sötkorv och lite presentöppning...
 

Systrarna N kom med samma smile på läpparna! :D
 

Dagens tårta vågade han inte heller pilla på... Haha!


Emma, Carro, Salo och Andreas


Andreas och Lena övar sig inför vad som komma skall... ^)


Syskonen Filippa och Hugo


Söta "Flippan" och storebror Hugo har fått napp i fiskedammen! (:
 

Neo♥ försöker sno Mickis bulle, haha!!


Presenter:

En "matta" som lät och blinkade när man gick på dom olika siffrorna/fötterna!
 

Skor & pilotbrillor Cool samt böcker, vattenkanna & en spelande tårtspade!
 
Neo♥ och Mickis provar pilotbrillorna... *tihi*
 

Han fick även en spis som han mer än gärna ville flytta in i. Laughing
 

Och sist men inte minst, så fick han även en favorit i repris... Nämligen en Fisher Price flyplats. Och eftersom han fick en igår oxå, så ska vi byta den.
Neo♥ bugar och bockar för alla fina presenter och alla gratulationer! *kjerlek* Och är det nån som är sugen på tårta och/eller fika är det bara att komma hit och möla, det finns massvis kvar! :P 

Imån ska jag försöka hinna med och läsa runt lite i andra bloggar oxå, har inte funnits tid för det dom senaste dagarna... Sorry!

Ha de gött! Kram kram!
Blogglista.se

Grattis Neo 1 år!

2009-07-27 @ 10:51:45
"Idag är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag!
För det är Neo´s första födelsedag..."
 ~ Hurra Hurra Hurra! ~


Då var det äntligen dags för Lillemans allra första födelsedag!
Fatta att min lilla älskling redan är 1 år...? *love*

Dagen startade med sång, presenter och fika tidigt i morse...


Han kollade misstänksamt på oss när vi tågade in i hans rum
med presenter och levande ljus, samtidigt som vi sjung... Haha! ^)

Bullen va mest uppskattad, såklart!
 

Han fick ett garage, bilar och en skiva med "dunderhits" (Bamse).


Har även knåpat ihop en film med bilder från året som gått, enjoy!
(Glöm inte sätta på ljudet!!)


Nu är det dags att börja förbereda för dagens kalas!
Skriver mer sen... Kraaam!! :D

Släktkalas!

2009-07-26 @ 21:47:13

Sådär! Trots min bakfylla har jag överlevt Lillemans första kalas. Vi har haft "öppet hus" för släkten idag mellan kl 12 och 17. Hu jeda mej! O_o
Och imån, på hans födelsedag, ska vi ha öppet hus för kompisar. :D Borde egentligen gå och lägga mig, för att orka med morgondagen... Men måste såklart blogga innan jag hoppar i säng. Slänger in lite bilder från dagen!

Chokladdoppade jordgubbar!


Prinstårta, "Clowntårta" och konkelbär (negerbollssmet, fast avlånga
istället för rullade och doppade till hälften i smält blockchoklad och strösslade)
  
Snyggingen... *love*
 

"Pimp my trapphus!"
 
"Ja må han leva..." Sen hjälpte jag honom att blåsa ut ljuset!


När man fyller 1år får man ta första biten med handen... (:
  

Men han vågade knappt röra den stora tårtan,
så det fick bli en bit på ett fat istället! Mums...
  

Presenter:
En Bobby Car...


En "stadsmatta"...


Fisher Price flygplats...


En traktor/grävare, mjukisgiraff, böcker och pengar.
  
*kjerlek* Tack tack tack tack för alla fina presenter! *kjerlek*


Nä, nu orkar jag inte mer... God natt på er!
Blogglista.se

Gårdagen (25/7)

2009-07-26 @ 13:22:38
Igår fyllde ju både min syster Emma och min brorsdotter Klara år. Detta firades med kalas för Klara på dagen och fest för Emma på kvällen.
Fullt ös medvetslös helt enkelt! Men både kalaset och festen va trevlig och för första gången på ca 2 år är jag idag bakis. *puke* -Inte lika trevligt! Speciellt inte när vi ska ha släktkalas för ♥Neo♥ idag.
Han fyller ju 1 år imån! *love* Så trots illamående och huvudvärk har det bakats tårta, dukat och fixat här hemma. Puh! 
Slänger in lite bilder från igår innan gästerna kommer! Enjoy!

[ d a g e n ]

  
  
Emma, Neo och Klara

 
En ledsen Klara har precis blåst ut ljusen...


[ k v ä l l e n ]

Äntligen fick vi användning för Lillemans badbalja! *note*


Bara ett år kvar till 30! O_o
 
  
 
  
Carro äter snopp-pastiller och försöker snusa!! Laughing
 
  
Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *love*
 

*harrt*

Nu kommer nog gästerna när som helst... :D Funny bunny!
Hörs sen! Puss! *love*
Blogglista.se

29 + 5 = Kalas!

2009-07-25 @ 10:16:19
Idag fyller två söta tjejer år!
Min älskade syster Emma♥ blir hela 29 år
och min söta brorsdotter Klara♥ blir 5 år!
Massa ~GRATTIS~ kramar till er!
  
"Ja må er leva, ja må er leva..."

 Önskar er båda en underbar dag!



För ett år sedan var även Lillemans BF-dag!
Men jag lyckades som tur var (?) knipa i två dar...

Som ni kära läsare säkert förstår så är det en fullspäckad dag!
Kalas, kalasförberedelser för imån och fest! Raj raj! ^)

Fortsätt att rösta!!
Blogglista.se

200km/h

2009-07-24 @ 20:42:52
Våran dag har gått i 200km/h heeela dagen! Puh!  Skönt att äntligen få sätta sig ner och pusta ut... *huh* Ahhh!!

Efter att vi käkat frukost och gjort andra morgonbestyr begav vi oss till IKEA. (Maggies lön har nämligen landat och det är ju onödigt att låta pengarna ligga orörda på kontot!) Vi köpte bland annat lite nya kaffekoppar, en termos, köksblommor/växter, paraply, en potta och en rullgardin samt en spegel.
Vi "lyxade" till det och tog en fika på IKEA oxå, ♥Neo♥ fick en glasspinne! ^) Det blev även lek och bus inne på barnavdelningen, haha!

[ k l i c k b a r a • b i l d e r ]
   
  

Sen bar det av till Willys för att STORhandla! Tror det blev 7-8 påsar. :S Alltid lika roligt att bo på 3:e våningen utan hiss när man har varit och handlat! *hmm* INTE!!
Väl hemma pustade vi ut lite och lät ♥Neo♥ bekanta sig med sin potta. Inte för att vi ska försöka göra honom blöjfri än på ett bra tag, men ändå... Han trodde dock inte på oss, när vi sa (och visade) att man skulle sitta på den, utan va fullt övertygad om att det var nått man skulle ha på huvudet! Hahaha! *tihi*

 

När vi hade pustat ut och skrattat lite åt ♥Neo♥ va det bara att kasta sig ner i tvättstugan för att köra igång ett tvättrace. Än så länge har vi hunnit köra 8 maskiner! O_o Och mellan varven har ♥Neo♥ hunnit bada i en vattenpöl ute på gården + i badkaret och sedan däckat. Och vi (jag och M) har hunnit äta middag och slå in mängder av presenter och fyllt fiskdamspåsarna... :P

Nu vankas kalas i dagarna tre!
Så om jag inte är så aktiv här i bloggen eller kommenterar i era bloggar så vet ni varför.

Nu ska jag försöka spöa Maggie i ett parti skitgubben (kortspel).
Men som vanligt kommer jag väl att få storstryk... *note*
Puss på er och glöm för gudsskull inte att rösta på min blogg!!
Blogglista.se 


[ u p d a t e • 2 1 . 4 4 ]

Vinden har vänt!

JAG VANN bäst av 3 i skitgubbe!
Tjohoooo!!

Dum idé...

2009-07-23 @ 19:11:01
Ja, det va verkligen en dum idé att åka till Lek & Buslandet idag, -igen! Varenda människa va ju såklart där. O_o Men det kunde vi ju egentligen räknat ut med arslet. Semestertider + dåligt väder = Lek & Buslandet. Hahaha!
Det va till och med kö för att komma in, sådär kul att stå i pissregnet. *hmm* Sen va det typ 800ºC varmt och bastu där inne, fanns ingen luft alls. Och galna barn (och föräldrar) överallt! Totalt kaos!! Tur att jag tog med mig shorts och t-shirt till Lilleman, annars hade han nog svimmat av. :S
Jennie, Leon och Salo var oxå med. Vi gick mest runt och försökte hitta lugna platser, fast det va ju omöjligt! Puh! Men småkillarna såg ut att ha trevlig iaf. Och de va ju det som var poängen... :D Va gör man inte för sin/sina älsklingar?

Som om det inte hade varit nog med kaos inne i "bastun", så är det ju ett totalt kaos i Göteborgs trafiken nu oxå. Som vanligt på somrarna typ! *frown* 
Det är fan livsfarligt att köra bil i spöregnet med en skrikandes ♥Neo♥ bredvid sig när det är ombyggnader!! Men hem kom vi tillslut, helskinnade som tur var! (:

Salo i bollhavet! Lägg märket till att hon försöker sno med
sig bollar genom att stoppa dom under kjolen, hahaha! Laughing


♥Neo♥
 spelar pingis... (Salo i bakgrunden)


Spana in galningen som dansar (?) i bollhavet! :P
 


Om ni undrar, så har jag flera bilder på både Jennie och Leon, men dom vill tyvärr inte vara med i bloggen. Och det måste jag ju respektera... :)

Blogglista.se

Grattis på 2 års dagen!!

2009-07-23 @ 17:41:25
   

Idag är det exakt 2 år sedan jag skrev
mitt första blogginlägg!
Så ett fyrfaldigt leve för min blogg,
som fyller 2 år idag...
 Hurra Hurra Hurra!!

Och för 2 år sedan va denna
bloggen lååångt ifrån en
"mamma blogg" som den är nu...

   

Bjuder alla mina kära läsare på en bit tårta...

Hugg in vettja!


Blogglista.se

Regn, regn och mer regn!

2009-07-23 @ 11:16:50
Nu börjar jag bli smått frustrerand över vädret. M har bara nästa vecka kvar på sin semester och det har varit skitväder i stort sett hela tiden. *hmm* Visserligen har det inte regnat heeela tiden, men det har blåst och varit molningt om vart annat. Och visst fick jag två underbara veckor innan han gick på semester... Men då valde jag att gnälla och klaga istället! Hmm! Jag är helt enkelt aldrig nöjd. :P

Det lutar åt att besöka Lek & Buslandet även idag. Man får ju passa på nu när det är GRATIS, haha! Nästa vecka är han ju 1 år och då kostar det 120kr.
Men idag stannar M hemma och istället följer nog Jennie och Leon med. Så trots regn och rusk ser det ut att bli en bra dag! :D

En arg ♥Neo♥ är beviset på att man inte alltid kan vara glad... *tihi*

Vad hittar ni på en regnig dag som denna?
Blogglista.se

Städdag!

2009-07-22 @ 20:03:46
I förmiddags kom snälla faster Angelica hit och hämtade ♥Neo♥. Jag och M hade nämligen bett om att få vara barnlediga några timmar... För att få städa!
Så när Lilleman och faster åkt iväg på äventyr började vi röja och städa här hemma. Två hela soppåsar åkte ner i soprummet + att vi äntligen ser ut genom våra fönster igen... Haha! Fast just nu hade det kvittat, för regnet öser ner utanför! *hmm* 
Sen blev det lite ommöblering i Lillemans rum. Vi bar ner "gästsängen" som stod där inne, till källaren och tog istället upp hans mammut bord.
"Gästsängen" har vi dock inte haft några gäster i, utan använt som myshörna/soffa kombinerat med skötbord och av- och på-klädning! Och eftersom mammut bordet inte tog upp all plats, så fick det bli en liten myshörna oxå. Men jag gissar att den får lämna plats till Lillemans nya leksaker nästa vecka. Han lär ju få en och annan pryl i present. *note*

Så här ser det ut nu:
  

Om ni vill se hur det såg ut innan, kan ni kika HÄR!
*kjerlek* Och tusen tack snälla Angelica, för att du passade ♥Neo♥! *kjerlek*


Nu är det soffmys som gäller! ^)
Ha det gott... Kraaam!
Blogglista.se

Coola killar!

2009-07-22 @ 07:48:28
I måndags fick jag en kommentar av Linda. Hade aldrig kikat in i hennes blogg innan, men tydligen så har hon oxå en sötnos till son som heter ♥Neo♥. ^)
Och hör och häpna! O_o Han är oxå född den 27 Juli 2008.
Hur fräckt är inte det då?

Söta "Neosar"! Ser ni vilken av dom som är "min"?
Lånade den vänstra bilden av Linda (Fru Pettersnons blogg)
Och den högra bilden är såklart min ♥Neo♥ *love*

Blogglista.se

Lek & Buslandet

2009-07-21 @ 21:15:52
Eftersom det blåst storm ute idag, så kände vi inte för nån utomhus aktivitet, men tyckte ändå att Lilleman skulle få springa av sig lite... Så vi styrde röda faran (bilen) mot backaplan och Lek & Buslandet. :D Kusin Klara, morbror Magnus och "moster" Ulrika var oxå med. Och eftersom vuxna och barn under 1 år går in gratis, så var det bara Klara som fick betala för sig... :P
Tänkte först att ♥Neo♥ skulle vara på tok för liten att vistas där, men han tyckte det va jätte roligt och röjde runt som den lilla galning han är!
Det finns en liten hörna som är för barn under 3 år. Där kunde han leka i lugn och ro med barn i sin egen storlek + mig och M då. Hahaha!
Och som vanligt var såklart kameran med! Enjoy!

Bollhavet var en favorit...

Stor & Liten ^)
 
 
 
Rutschkana kan vara skrämmande ibland, haha...
 
Krypa i rör är spännande! (:

Cyckelbana...
 
...och fina väggmålningar!
  
Innanför eller utanför "galler"!
 

Ännu en trevlig semesterdag med andra ord!
Tur att det finns så mycket kul att hitta på här i Göteborg... :D

Kram på er!
Blogglista.se

Utvilad!

2009-07-21 @ 11:42:18
Idag var det min tur att få sovmorgon, vi brukar ta ♥Neo♥ varannan morgon nu under M:s semester. Så den ena får sova ut och vakna till ett dukat frukostbord vid ca 9 - 9.30 tiden. Et bra "system" tycker jag och jag antar att vi inte är ensamma om att köra den metoden...?
I vilket fall som helst, så vaknade jag kl 08.30 och såg att M fortfarande låg kvar i sängen, bredvid mig! O_o WTF?? Är det bara jag eller är det fler mammor och pappor som får en klump i magen och tror det värsta, när barnen sover ovanligt länge? :S Vanligtvis brukar Lilleman nämligen vakna mellan 06.30 och 07.30... Men 08.30 måste fan vara nytt rekord! Speciellt när han somnade redan 18.00 igår och har sovit som en stock hela natten!!
Antar att ♥Neo♥ har fattat att det är semester och låter därför mamma och pappa sova lite extra... :D Eller vad tror ni? Och jag undrar hur länge till han hade sovit om inte jag kom inrusandes med hjärtat i halsgropen...?
Skönt att hela familjen fick sovmorgon iaf!

Nu ska jag ladda inför dagens bravader! See ya later...
Blogglista.se

Måndag!

2009-07-20 @ 21:35:04
Go kväll i stugorna!

Även denna dagen börjar gå mot sitt slut och det har väl inte hänt sådär jätte mycket idag.
Vi drog ner till Klädkällaren förut, så Lilleman kunde leka på deras "inomhus lekplats". Perfekt när det är dåligt väder... Snåla som vi var handlade vi inte ens nått! Hahaha! Däremot fikade vi i cafét, eller för ♥Neo♥ blev det lunch i form av korv och bröd, medans jag och Maggie tog varsin bulle. :P
Sen åkte vi och handlade upp barnbidraget på Willys. Det ekade tomt här hemma... Vilket det visserligen kommer göra snart igen, eftersom vi har så j♥vla liten kyl och frys samt skafferi. *hmm* 

Inomhus lekplats is the shit!! :D
 


 
Korv & bröd är gott! ^)
 

Nu ska jag försöka kika runt lite i era bloggar,
innan det är dags att knyta sig! So long...
Blogglista.se

Ni glömmer väl inte?

2009-07-20 @ 16:49:18
[ p å m i n n e l s e ! ]

Fjärde ljudboken (cd-skiva) med GT eller Expressen idag!

Tragiskt!

2009-07-20 @ 09:17:39
Läste på Aftonbladet att en pappa råkade backa över sin 11-månader gamla son. Pojken dog senare av sina skador! Så jävla tragiskt!
Olyckan inträffade i samband med att pappan skulle parkera familjens husvagn. Trots att det var flera personer i trädgården var det ingen som märkte att pojken kröp ivägen för bilen. Ett såkallat "obevakat" ögonblick!

Detta är som sagt jävligt tragiskt... Sånt här får ju bara inte hända!! Kan man någonsin förlåta sig själv efter en sån här händelse?

Blogglista.se

Ännu en dag...

2009-07-19 @ 19:54:48

Ännu en mysig semesterdag börjar gå mot sitt slut. Det har varit en lugn söndag med en hel del sol och uppehåll (faktiskt).
Det blev en sväng till apoteket, för att att inhandla nässpray till Lilleman som börjar bli förkyld. Hoppas bara han slipper vara sjuk på sin 1-årsdag! *iih*
Sen blev det en promenad till lekplatsen där Lilleman röjde runt som en galning. Påväg där ifrån somnade han som en stock, haha!

Klätter KalleNeo


"Titt-Ut!"

 
 
 
"Tjohoooo!"


Hoppas ni oxå har haft en mysig söndag! ^)

Blogglista.se

BTW!! - Anna is back in the blog! :D

Efterlysning!

2009-07-19 @ 11:22:54
Bara 8 dagar kvar till Lillemans 1-årsdag och jag trodde att "kalaskläderna" redan va inhandlade. Men vi ska ju ha två kalas, ett på söndag (26:e) för släkten och ett på måndagen (27:e) för kompisar. Och jag kan bara gissa att "söndagsskjortan" inte kommer vara ren tills på måndag. *note*
Därför är jag nu ute efter ännu en skjorta, till måndagen!
Jag har spanat in ↓denna↓ Name It skjorta som till och med är på REA för ynka 86kr på hemsidan. Men givetvis finns den inte i Lillemans storlek (80-86).
Jag hade även sett den på ÅhlensREA. Men när jag väl fick tummen ur att gå dit och köpa den var den såklart slut! *hmm* Så nu tänkte jag höra med mina kära läsare om ni vet vart man kan få tag i denna skjorta? Vet ni några webshoppar som säljer Name It kläder kanske? Tipsa!!


Tack på förhand!!
Blogglista.se

Tävling! - Barnkorgen.se

2009-07-18 @ 20:36:27
Då var det dags för ännu en tävling här i bloggen...
Denna gången kan ni vinna ett presentkort värde 400kr hos Barnkorgen.se

För att vara med och tävla kopierar du bilden ovan och
den kursiva texten här nedan och länkar till tävlingen från din blogg.
Lämna sedan en kommenatar i detta inlägg om vad du skulle köpa för
presentkortet om just du vann (gå in på
www.barnkorgen.se och kika!)
Glöm inte skriva ditt namn, din bloggadress och din mailadress!!

[ Ni får endast tävla från eran ordinarie blogg, ni som har
"tävlingsbloggar" får alltså INTE tävla från dom!! ]

"Jag är med och tävlar om ett presentkort á 400kr från 

Barnkorgen.se i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"

Tävlingen avslutas lördagen den 15 Augusti kl 20.00

~ LYCKA TILL ~

(Eftersom jag har "klickskydd" på min blogg kan man inte högerklicka
på bilden och spara ner den, för att sedan använda den i ett inlägg.
Markera därför bilden och tryck Cnrl + C och klistra in den direkt i inlägget!)



AVSLUTAD!!

Hemma igen!

2009-07-18 @ 18:42:21
Nu är han äntligen hemma igen, våran lille prinskorv. :D Som jag saknat honom, även om han bara varit borta sedan igår. Hahaha!
Han hade busat och "hållt låda" enligt farfar och Anna-Karin. Han hade sovit jätte bra (18.00-07.30) och såklart ätit duktigt... ^)
Nu har han nyss somnat och innan dess sprang han omkring som en illbatting här hemma! O_o Fullt ös medvetslös på den gubben alltså.

Konstapel Jonsson jagar bovar (mig och M), hahaha!
 


Blogglista.se

Räkbåt & Raj Raj

2009-07-18 @ 12:21:17

Morsning på er! *hej*
Eftersom Lilleman är hos farfar så har jag och M passat på att sova ut. Lovely! ^) 
Det blev en helkväll igår, med räkbåt i Göteborgs södra skärgård och sen "Raj Raj" i Surte. Och trots att jag inte drack mer än 6-7 cider igår, så känns det som om jag söpit i en vecka. O_o Vilken jävla amatör man är alltså! Men men... Det va riktigt trevligt iaf.

Båten - Lasse Dahlqvist


Räk & laxbuffén!


Utsikten!
 Älvsborgsfästning, ? och Knarrholmen.
  

Trubaduren - Peter Wall


Sällskapet:
Klara, Ulrika, Farsgubben, Bror Magnus och "min" Magnus. ^) 
(Jag och ett gäng kräftor oxå, hahha!) [ k l i c k b a r a ]
   
  
  
  



I Surte blev det dock inga bilder tagna, bara en jävligt kul video som jag INTE får lägga ut för Maggie, haha! Kanske om några år...? :P
Nu ska jag slänga mig in i duschen, för att sen köra mamma och moster Angela till Landvetter Grisarna ska till Turkiet - Side. *hmm*
Sen ska vi hämta Lilleman! :D Gissa om jag saknar honom???


Ha en bra dag och håll utkik efter min kommande tävling!
Blogglista.se

Grattis Pappa!!

2009-07-17 @ 09:58:35
"Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år!!!"
Idag fyller ingen mindre än <font color=min kära pappamin kära pappa<img src= år...
GRATTIS till honom! Hipp Hipp Hurra!


Så i kväll och i natt ska Neo vara hos farfar och Anna-Karin,
för vi ska åka räkbåt för att fira farsgubben. (:


Blogglista.se

Softish!

2009-07-16 @ 23:04:46
Ja, idag har varit en riktig softish dag... Massa inomhus bus och en snabbis bort till torget för att handla när Tina kom hit och ville ha fika! :P När vi ändå va där passade vi på att titta på duvorna och kika på den nya "krokodilormen" (???). O_o ♥Neo♥ spanade in vattnet i fontänen oxå...
Sen bar det av hemåt igen, för att busa ännu mer!

[ k l i c k b a r a ]
  
   

När Tina gått och ♥Neo♥  somnat, invigde jag och M våra
flask och burk kylare som vi köpte på Liseberg igår! (:


Vi tog med oss ↑dom↑ och maten in till vardagsrummet...


...och kikade på Bolt. Måste erkänna att den va riktigt bra för att vara "tecknad".


Nu är det läggdags! God natt på er... *zzz*
Blogglista.se

Den finaste som finns...

2009-07-16 @ 12:51:10
♥ Jag älskar dig mest av allt min prins! ♥

Grattis Amanda!

2009-07-16 @ 11:22:52
Nej, Amanda fyller inte år... (Inte vad jag vet iaf, haha!) Däremot vann hon min tävling som jag hade tillsammans med "Hej Baby!" som avslutades igår!

Så ett stort GRATTIS till Amanda - Creyla.blogg.se,
du får välja ett valfritt plagg från Hej Baby´s webshop!


Och ett stort TACK till Hej Baby, som ville sponsra min tävling!


Snart startar en ny tävling här i bloggen...
Håll utkik vettja!
Blogglista.se

Liseberg ...igen!

2009-07-15 @ 21:19:08
Hej å hå! Som vanligt när jag sätter mig framför datorn är jag helt slut. Puh! O_o Idag är jag extra slut, för vi har haft en heldag på Liseberg med kusin Klara, morbror Magnus, "moster" Ulrika och morfar. Det va en hel del folk, till skillnad från sist vi va där.
Men vi hade inte direkt bråttom, så vi strosade runt och kikade, åkte några attraktioner, spelade lite på "lyckohjulen", åt glass och bara njöt av semestern. ♥Neo♥ gosade med kaninerna medans Klara va livrädd för dom. :S Jag va ju på liseberg med Klara för två år sedan och redan då var hon livrädd för kaninerna. Dum idé att åka "kaninresan" igen kanske?

En skeptisk Klara som satte sig i "kaninresan-båten", mamma Ulrika försöker hålla skenet uppe... Men till slut satt Klara och kollade ner i golvet, stackarn!
  
Lilleman
och jag myste av dagens första åktur. ^)
  
Gubbarna stod vi sidan av och hejade på... Haha!


Medans morfar och Klara stod i kön till "farfars bilarna", passade ♥Neo
på att gosa med kaninerna. Han var överlycklig och ville helst inte gå därifrån...

...och när morfar och Klara köat klart, slängde jag över ♥Neo♥ till morfar,
så att även han fick en åktur i "farfars bilarna"! 
Han fick sitta i morfars knä och styra. Väldigt uppskattat! (: 
(Även om han ser sur ut på bilden, haha!)


En liten glass paus, yummie...
 
Sen roade sig Klara med att åka "små grodorna". De va grejjer det! :D
  

Vi andra fick snällt vänta... Lilleman kikade på flyplanen sålänge
och (Klaras) pappa Magnus drack cola och såg allmänt förvirrad ut... Hahaha!
 

Sen blev det lite spel och givetvis några vinster! :D
 
 

*hart*Kusiner vitaminer*hart*


Drakbåtarna... Hmm! Ser ju sådär kul ut. *hmm*


En sväng in i spelhuset... Maggie spelade lite Guitar Hero, yeeehe!


Ulrika ser skeptisk ut inför en åktur i "trummeliten", men de va ingen fara! ^) 
 

Jag tog massa mer bilder... Men detta får räcka! :P

Nu ska jag dra vinnaren i "Hej Baby tävlingen" som
avslutades för över en timme sedan (kl 20.00). 
Vinnaren presenteras i morgon!

Blogglista.se Kram på er! Blogglista.se


Dom flyger!!

2009-07-15 @ 08:25:56
Igår kväll innan det va dags för Lilleman att sova, såg vi nått märkligt i hans rumt. Några av hans gosedjur flög nämligen omkring uppe i luften... O_o



Först kom fisken Fabian flygandes...


Sen kom katten Findus...


...och apan Papan!


Sist men inte minst kom Ior flygandes!


Ja, ibland tror man inte sina ögon... Hahaha!
Blogglista.se

Plikta - Slottskogen

2009-07-14 @ 19:30:04
Jag är sjukt trött nu och orkar egentligen inte blogga, men jag slänger in några av alla hundratals bilder PAPPArazzi tog i slottskogen idag... Enjoy!

[ k l i c k b a r a ]
  
   
  
   
  

Det doftar tacos från köket, yummie yummie!  
Sen middag idag igen, men men... Gotta go! Bye!
Blogglista.se

Brill Maggie

2009-07-14 @ 12:00:56
Maggie har i vanliga fall linser, men dom tog slut häromdagen och dom nya som skulle kommit förra veckan har fortfarande inte dykt upp. *hmm*
Tur att han har ett par brillor som "stand in". Haha! För annars hade han varit ett blindstyre...
Neo♥ som inte är så van vid att se pappa i brillor har försökt plocka av dom otaliga gånger, han rycker och slår och det ser nästan ut som han ska "rädda" pappa från den hemska saken har har över ögonen. Hmm!

"Men pappa! Varför har du en cyckel i ansiket?"


Ni glömmer väl inte att rösta?
Blogglista.se

Fotobok Från Fuji

2009-07-14 @ 09:34:09
När ♥Neo♥ föddes var min plan att jag skulle vara jätte duktig på att framkalla bilder på honom, månad för månad. Och sen sätta in dom prydligt i ett stort album och skriva minst en rad om varje bild.
Detta sket sig rätt snabbt... När jag väl framkallat bilderna hade jag varken ork eller ro att sitta och sätta in dom i rätt ordning.
Så nu, lagom till hans 1-årsdag den 27:e Juli, tänkte jag pula ihop en fotobok om hans första år istället. Det kommer bli så mycket finare!!

fujidirekt.se kan man enkelt (beroende på hur avancerad bok man vill ha) göra sin egen fotobok i lugn och ro. Man kan välja hur många sidor man vill ha, radera och lägga till sidor undertiden man håller på. Text och effekter kan läggas till och man kan vrida och vända och beskära bilderna och lägga till snygga ramar. Den som inte är så kreativ kan använda färdiga layouter och bakgrunder, medans den lite mer fingerfärdiga kan skapa egna.

Visst låter det roligt?
Jag kommer även att göra en fotobok om våran kommande greklandsresa... Och om vårat framtida bröllop och om nästa barns första år och till kompisens möhippa! Ja, man kan ju göra en fotobok om allt man vill minnas på ett fint sätt. Inte bara att behålla själv, det är ju en perfekt present oxå!
Vill du veta mer eller kanske skapa en egen fotobok? Gå in på www.fujidirekt.se/fotobok

Lånade några bilder från fuji´s hemsida oxå, för att visa er några exempel på hur man kan göra... Visst blev du oxå sugen på att göra en nu? ^)
Fotobok Student
Fotobok
Semesterlycka
Fisketur

Sådan Far - Sådan Son

2009-07-13 @ 22:04:06
Såhär i semestertider blir det en och annan "kvällsöl" när Lilleman har somnat. Det är dock pappa M som står för öldrickandet, då jag inte är så förtjust i just öl. *puke* Jag föredrar cider eller en go drink...
I vilket fall som helst, så står det ett lock öl under köksbänken. Väldigt intressant om man heter ♥Neo♥ och är "ett äpple hög" och väldigt klåfingrig. *hmm*
Igår hade han lyckats fiska upp en oöppnad öl och gick runt och låtsades dricka! *tihi* Han blir bara roligare och roligare för varje dag den lille skojjaren...

 

(Tro nu inte att vi är alkisar, bara för vi har
ett lock öl hemma... För det är vi absolut inte!!)

Fortsätt rösta snälla ni!
Blogglista.se

~ Resan Är Bokad ~

2009-07-13 @ 20:03:10
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! *studs* Nu har vi äntligen bokat och betalt våran efterlängtade resa. I slutet av september bär det av till Grekland och Creta.
Det ska bli sååå j♥vla härligt och mysigt. ^) Jag och M har aldrig varit utomlands tillsammans (förutom Danmark och Tyskland då), så det kommer bli speciellt. *hart* Och det känns som att ♥Neo♥ kommer vara i en "perfekt" ålder för sin första utomlandsresa.
Och i semptember är det ingen högsommar där nere heller, så det blir inte sådär galet varmt som det kan bli nu i juli. Kul att ha nått att se fram emot...



Rösta Gösta!!
Blogglista.se

Frukt "tjuv"!

2009-07-13 @ 08:47:04
Tror ni att jag och M höll på att skratta ihjäl oss, när vi "släppte ner" ♥Neo♥ på golvet efter frukosten och han traskar rakt fram till fruktskålen som står hööögt upp på köksbänken... Han ställer sig på tå och sträcker sig så mycket han kan och snor åt sig en nektarin. Sen sätter han sig på golvet och glufsar i sig hela nektarinen på nolltid. Laughing Hahaha!!

 
 
Fruktbuse!! ^)

Ni glömmer väl inte att rösta?
Blogglista.se

Söndag..

2009-07-12 @ 22:23:28
Inte för att jag har nån speciell koll på vilken dag det är, nu när vi (Magnus) har semester. Men det är tydligen söndag... Iaf i några timmar till.
Vi mjukstartade dagen med inomhus bus och efter Lillemans (och Magnus) vila åkte vi hem till min bror med familj. Där blev det lek och bus i trädgården, fika och även ett snabbt dopp i poolen för kusin Klara. Även ♥Neo♥ hade nog velat ta sig ett dopp, men vi hade inga badkläder eller badblöjor med oss. Sen va det ändå för djupt och varken jag eller M hade lust att hoppa i, haha!


Kallt??

Jag vill oxå ha en egen trädgård/lekplats! *hmm*
  
   
Lilleman fick en HEL glass, den tog slut på nolltid! O_o
 

En helmysig dag helt enkelt!
Nu är det strax läggdags... Kram kram!
Blogglista.se

Det luktar bränt...

2009-07-12 @ 18:27:20

Ooooops!!
Råkade sätta på fel platta
när jag skulle koka potatis... *note*
Tro faan att det luktade bränt
i hela lägenheten! Hahaha!
← ← ← ← ←
Nu är rätt platta på och middagen
snart klar, återkommer senare...

Adios!
Blogglista.se

Hello Kitty C90 mobiltelefon!

2009-07-12 @ 10:02:06

Jag veeeeet att jag nyss köpte en ny mobiltelefon. Men den va apkass, så jag sålde den till mamma... :P Moohahaha!!
Visserligen har Maggie uppdaterat min nuvarnade (gamla) mobil, så den fungerar igen. Men när jag fick syn på ↓denna↓ underbaring till mobil blev jag såklart ♥störtkär♥! Det står ju praktiskt taget mitt namn på den!! ^)



Specifikationer:
1.3 megapixelkamera.
512 MB internt minne
Standbytid: Upp till 150 timmar
Taltid: 180-300 minuter
Display: 260 k färg, touch screen.
Bluetooth, FM-radio, MP3/MP4-spelare, WAP, MMS, ficklampa med mera.
Modell: C90
Storlek: 70×65×17mm

Detta ingår:

Laddare, handsfree, miniväska och mobilsnöre.
hello_kitty_e0.gif hello kitty gif image by caram66

Blogglista.se

Tävlingsdags igen...

2009-07-11 @ 23:17:16
Jag är med i utlottningen av ett skyddsängelarmband hos Barnens Hjältar.



Armbandet har små bjällror så att just din skyddsängel skall ha koll
på vad du är någonstans så den kan vara vaksam och skydda dig.
Jag tycker det är en söt liten sak som man tror på om man själv vill.

Va med och tävla HÄR du oxå!
Blogglista.se

Så gulligt!!

2009-07-11 @ 20:07:56
Hittade en otroligt söt reklamfilm inne på Elin´s blogg!
Jag var bara tvungen att sno den... ^)

Visst är dom coola?? Hihi...

Blogglista.se

Hej Baby! Påminnelse!!

2009-07-11 @ 16:08:25

Tänkte bara påminna om min tävling,
som jag har tillsammans med Hej Baby,
som avslutas på onsdag (15/7).
Om ni inte redan är med och tävlar så
se till att anmäla er...
Klicka HÄR
för att komma till tävlingen!!


Lycka till!!
Blogglista.se

Sölkorv!

2009-07-11 @ 08:45:51
Lilleman har kommit på att man kan "slicka" av det godaste (?) på mackan, nämligen smöret. Vilket resulterar till att hela ansiktet är täckt med smör (och övrigt pålägg) när han är klar. Mammas lilla buse!! *love*

 

Fortsätt att rösta vettja!!
Blogglista.se

Åh regnet det bara öser ner...

2009-07-10 @ 21:06:58
Trots min "anti-regndans" så har regnet öst ner i stort sett hela dagen. Funny bunny! Så det va bara att hålla sig inomhus idag...
Jag och ♥Neo♥ åkte och hälsade på Jennie och hennes son Leon idag. Grabbarna sprang omkring som två vildingar och apade sig, medans vi satt och skakade på huvudet och undrade vad dom sysslade med. Galningar!
Leon ville inte vara med på bild. Men ♥Neo♥ och Jennie hade inget val... Moohaaahaa! (:

  

När vi kom hem var det dags för ♥Neo♥ att vila, han va helt slut efter allt bus med Leon. Men ändå tog det en evighet att "natta" honom. Och sen sov han bara 30 minuter... Suck!
Så han blev kinkig redan efter en timme igen. Sådär kul att roa honom inomhus när han är på det humöret, så vi invigde regnkläderna och gummistövlarna och trotsade pissvädret.
Det blev lite lek i den tråkiga sandlådan precis utanför och plaskandes i alla vattenpölar han hittade... Tokroligt!!

 

 
 
Och nypa pappa lite i näsan innan det va dags att gå in igen... *love*


Nu vankas det ostbricka i soffan... Bäst att skynda dit innan det tar slut!! :P

Blogglista.se

Grattis Wirre!! ^^

2009-07-10 @ 19:27:27
 Idag är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag...
För det är Weronicas födelsedag! Hurra Hurra Hurra!!  

Felix mamma, min svägerska, Neo´s faster, Magnus syrra...
...blir hela 25år idag! G R A T T I S ! !
Välkommen i tantklubben vettja!! :P

Blogglista.se

Utvilad!

2009-07-10 @ 09:34:17

Neo♥ gjorde repris från Knarrholmen när vi var på Orust. Han sov väldigt dåligt och va vaken i 2-3 timmar varje natt. Han gillar helt enkelt inte att sova borta!
Så varken jag eller Magnus har fått nån speciell skönhetssömn dom senaste nätterna... Förutom i natt! För då sov ju ♥Neo♥ i sin egen säng igen, vilket han verkar uppskatta! Vi la honom 18.00 igår och han sov till 07.50 idag!! Hahaha!! Snacka om att ta igen sömn alltså!
Och jag klagar verkligen inte! Tokskönt att få sova ut!


Magnus, ♥Neo♥, Tommy och Elvira, Orust - Augusti 2008


Tommy, Elvira, ♥Neo♥ och Magnus, Orust - Juli 2009


Hoppas ni får en najs fredag!! Kram!

Blogglista.se

Orust... Dag 3 och 4:a

2009-07-09 @ 19:22:07

Eftersom Anna Panna ockuperade datorn igår kväll, så "hann" jag inte med nått blogginlägg. *hmm* Men nu är jag tillbaka och kan uppdatera lite snabbt.
Vi började gårdagen med lek och bus i trädgården på Orust. (:


Neo♥ gungade så han kiknade av skratt...

 

...medans Elvira grävde i sandlådan med pappa Tommy
och sen "lekte" (?) hon med skorna, haha! Framtida skofetish?? O_o
 
Sen gungade även hon med mamma Anna i den "stora" gungan.


(Alla små bilder är som vanligt klickbara!)
Vi hittade en söt (?) liten groda som ♥Neo♥ va väldigt fascinerad av! :S
  

På eftermiddagen åkte vi på utflykt och hamnade i Lysekil.
  

Där började vi med ett restaurangbesök. ♥Neo♥ bjöd Elvira på vatten... *tihi*
  

Sen strosade vi i parken...
 

Och besökte sen en jättemysig lekplats!


Väl "hemma" igen (tillbaka på Orust) va det dags för kidsen att sova.
Medans Anna, Tommy, Maggie och jag spelade kort och åt jordgubbar.


Och idag (Dag 4) har det spöregnat hela dagen. (Där fick jag för min j♥vla regndans!! *hmm*) Så vi åkte hem några timmar tidigare än planerat. Redan i förmiddags, istället för i eftermiddags. Så nu är vi alltså hemma igen...
Borta bra men hemma bäst!! :D

  

Nu ska jag packa upp det sista ur väskorna,
innan det är dags att mysa i soffan med Maggie! ^)
Hoppas ni haft en trevlig torsdag...? Kram kram!!
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Utan snus...

2009-07-08 @ 08:48:01
Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ööööööö!! (Eller iaf jag...)

Blogglista.se

Orust... Dag 2

2009-07-07 @ 19:59:08

Ännu en dag på Orust. Den startade tidigt, efter en natt med lite sömn... ♥Neo♥ sov oroligt i natt. *hmm* Men det är väl så när man kommer till nya ställen...?
Efter frukost begav vi oss till Kögsäter, en affär med allt och lite till (typ som Ullared fast mycket mindre) med låga priser.
Vi va hemma lagom till lunch igen och efter det somnade kidsen gott. Även jag och Anna tog oss varsin tupplur. Vilket va riktigt skön, eftersom resten av dagen bestod av lek och bus och skogspromenad.
Nu sover kidsen igen, -för natten. Och vi ska snart sätta oss ner och äta (en sen) middag. Anna, Tommy och Maggie lagar mat för fulla muggar, medans jag smet iväg till datorn. :P Moohaaahaha!! Antar att jag får ta disken sen...?


Dagens fruktstund bestod av vattenmelon. Yummie!!

Både Lilla E och ♥Neo♥ mölade... Hehe!
 

Lilla E försökte pussa ♥Neo♥, men han va för upptagen med sin melon!


Söta Lilla E och katten (kapten?) Gosan. ^)
 

Tommy hittade en kopparorm, pytteliten men läskig! :S


Jag, Anna och kidsen tog en promenad genom skogen...
  
...för att kika på fåren på andra sidan! Bähääää!!
  

En trött Lilleman strax innan läggdags!

Lilla E snodde hans napp, för att sedan ge tillbaka den igen! *love*
  
Nu sover han gott (?) ute i den mysiga friggeboden... *zzz*


Nu har jag fått order om att duka bordet... Ce ya!! :D

Blogglista.se

Orust!

2009-07-06 @ 19:54:56
I förmiddags packade vi bilen full (som vanligt när vi ska någonstans!) och begav oss till Orust. Vi är och hälsar på Anna, Elvira och Tommy i Annas föräldrars sommarstuga. Planen är att vi ska stanna här tills på torsdag, beroende på vädret. Än så länge har vi haft uppehåll, förutom lite regn på vägen hit. Det är molnigt men ganska varmt.
Neo♥ och Elvira har busat hela dagen och har nyss somnat som två stockar. Snuttisarna! Vi "vyxna" ska strax käka grillat... Luktar underbart!
Tänkte bara slänga in ett snabbt blogginlägg och lite bilder från dagen innan jag slår mig ner bredvid dom andra ute på altanen. Enjoy!

Lilleman somnade i bilen på väg hit. Och för att hans huvud inte
skulle tippa framåt -som vanligt... Satte vi ett resårband runt huvudet och stolen.
Hahaha! Alla sätt är bra utan dom dåliga!

  

Kidsen åker skrinda och i bakgrunden är friggeboden där vi ska sova...


  

♥Neo♥ lånade Elviras strumebyxor, haha...




Nu ropar dom andra på mej... Adios!!
Blogglista.se

Äntligen!!

2009-07-05 @ 16:50:06

I natt regnade det äntligen här i Göteborg. :D Efterlängtade droppar (iaf av mig) som snabbt sögs upp av jord och mark!
Nu är det "bara" är molnigt, men fortfarande varmt.

Som många andra säkert oxå har gjort, så har jag "låtit hemmet förfalla" nu när det har varit så fint väder. Dagarna har tillbringats på stranden och när man (jag) kommer hem på eftermiddagen är man såååå slut och bara slänger allt i en stor hög och gör så lite som möjligt tills det är dags att sova. *note* 

Så idag har jag "roat" mig med att städa och tvätta! Det behövdes kan jag lova er... Både tvättmaskinen och damsugaren har gått varma här hemma!
Grabbarna har varit ute på äventyr, så jag har fått lugn och ro när jag röjt runt här som en yr höna! Sen är ju ♥Neolivrädd för damsugaren oxå, så det är lika bra att passa på när han inte är hemma. O_o Även om vi kanske borde "vänja" honom vid den...?

Nåja, nu är det rent och fint här hemma iaf. Tre maskiner är tvättade, en är i och en till står på tur!
Lovely med tom tvättkorg och rena kläder, mattor och lakan mm. ^)


 
Nu ska jag laga mat, grabbarna är snart hemma igen! *love*
Puss på er... Och glöm inte att rösta!!
Blogglista.se

Converse Pjux!

2009-07-05 @ 09:54:52
Igår fick ♥Neo♥ ett par snygga svarta converse pjux av min snälla moster Angela. :D Hon och kusin V har nämligen varit i New York.
Stl 21. Lite förstora, men då har han att växa i...



 
*kjerlek*Tusen Tack Angela och Viktoria! *kjerlek*

Blogglista.se

Same old...

2009-07-04 @ 21:41:28
Ja, som ni kanske har märkt så ser våra dagar nästan likadana ut, nu när det är sol och 800ºC varmt. Idag blev det stranden igen. Fiskebäck.


Och eftersom det var pappa Maggies första semesterdag, så var även han med och glassade i solen. Och badade! Han som är värsta badkrukan annars, badade hela två gånger. O_o Men det behövdes, för det va VARMT, som vanligt!
♥Neo♥ och jag badade oxå såklart. Han är verkligen ingen badkruka!
Mamma/mormor och Carina var oxå på stranden. Och sen kom systrarna Nordström och lilla Mickis. Mickis va inte heller nån badkruka. Ändå var det hennes premiär-dopp i havet. Tuffing! ^) Sen försökte hon äta upp moster Lenas glass, haha!

 

♥Neo♥ och mormor lyssnade på musik i mormors mp3. Spännande!!


Ännu en trevlig dag på stranden med andra ord. :D
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det soffa innan sängen...
Forsätt att rösta! KRAAAAAM!
Blogglista.se

BTW - Hoppas alla ni som är på
mamma blogg galan har en jätte trevlig kväll/natt!

Snyggve!!

2009-07-04 @ 08:15:35
Lillemans "jordgubbs-grimars" tar faan priset
när det gäller fula grimarser alltså!!
ROFL Ja, ni ser ju själva... ROFL


Ni glömmer väl inte att rösta?? Shocked
Blogglista.se

Iransk Påskkärring!

2009-07-03 @ 21:59:07

Har nyss tvättat ur mina nyfärgade ögonbryn. Och jag "råkade" glömma av tiden lite...Guilty as hell Så det blev riktigt illa! Färgen sitter inte bara i ögonbrynen, utan även i huden under och runt om! O_o 
Jag ser typ ut som en iransk påskkärring!!
Försökte ta en bild, men blixten "bleker" ögonbrynen. Tänk er att det är typ kolsvart där mina "ögonbyn" sitter... Sådär snyggt! *hmm*
Får hoppas att solens strålar bleker dom lika snabbt som innan, då såg jag nämligen ut som en albino (vita ögonbryn!). Gaahaaa! *iih*


Nej, det är ingen förrymd psyksjuk galning, det är bara jag... :P




Tidigare idag åkte jag och ♥Neo♥ till till Kåsjön med Nathalie och Wilmer.
 
Det fläktade gött idag och va precis lagom varmt/kallt i vattnet! ^)
  

Mamma/mormor kom oxå förbi en sväng... Och hör och häpna!!
-Hon badade!!! *haha* Då ÄR det varmt i vattnet!
Men egentligen, vem kan motstå att bada med en sötnos som ♥Neo♥? *love*

*hart* *hart* *hart*
 

Nu är det "bara" 25ºC på balkongen, svalare än igår,
men forfarande väldigt väldigt varmt!
Jag gissar att det blir en dag på stranden imån med.
Och då ska pappa Maggie med! :D
Nu har han äntligen semester... 4 härliga veckor!!
Blogglista.se

En svettig dag...

2009-07-02 @ 21:51:04
Av nån dum anledning (?) åkte vi inte till stranden idag, utan höll oss hemma istället. Jag passade på att vila (för en gång skull) när ♥Neo♥ sov middag och sen åkte vi till "min" Willys och handlade. Det va svalt och skönt i affären, men när vi kom ut till bilen igen va det ju faan bastu. O_o En AC hade inte suttit fel nu alltså!
På eftermiddagen höll både jag och Lilleman på att dö av värmeslag, så vi tog bilen till Camilla (orka i denna värmen lixom!) där drog vi ut Mickis pool på gräsmattan, så att sötkorvarna kunde svalka sig. Vi vuxna satt i skuggan och svettades! Puh!

Kolla in Mickis stil, haha! Relaxar med armen på kanten... *tihi*


Neo♥ leker med ankorna medans Mickis dränker lsatbilen...


Upp ur badet och mysa i morgonrockarna lite! ^)


Mickis tyckte det va färdigbadat,
medans Neo♥ tog sig ytterligare ett dopp...

 
Tjohoo! Hela poolen för mig själv! (:

Gissa om Neo♥ somnade som en stock när vi kom hem...? *zzz* Jag "hann" inte ens borsta hans tänder! *note* Får blir extra noggrant imån itsället.

Nu ska jag sätta mig framför fläkten, innan jag svettas ihjäl! 30ºC ute just nu och säkert 40ºC här inne... :S JAG DÖÖÖÖR!! Imån blir det stranden igen!

BTW - Det har hänt nått (?) med min header... Den är borta! Öhhh va ?Är det nån som ser den? Vilken webbläsare har ni i sånna fall??

Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se

Kommer ni ihåg?

2009-07-02 @ 12:41:48
Kommer ni ihåg hur porriga mina fötter va förra sommaren eller? Höggravid som jag var, hade jag ju samlat på mig en hel del  vatten.
Fötterna va klotrunda, precis som resten av mig. Hahaha! Tänk er att Buddha och Barbapapa fick barn ihop... Precis så såg jag ut!

(Klickbara!)
  

Snyggt va?
Blogglista.se

Torsdag

2009-07-02 @ 09:32:57
*studs* Yes Sir! Idag är det det torsdag, vilket innebär att Magnus bara har idag och imån kvar på jobbet innan det är dags för SEMESTER!! Tjohoo!!
Ska bli så jävla najs... Inte för att min vardag kommer se så annorlunda ut kanske, men jag och ♥Neo♥ får ju träffa M mycket mer än vi gör nu. ^)

Idag skippar vi nog stranden, får bli en heldag imån istället. Om vädret håller i sig vill säga...? Inte för att jag skulle gråta blod och det kom lite regn. Tvärtom!

Jag har börja "vänja" mig vid Lillemans nya frisyr nu. Om jag får säga det själv, så tycker jag att han är riktigt söt och charmig! (:

 
 
Mammas prins!! *love*

Hoppas ni får en trevlig torsdag!
Och glöm inte att rösta...
Blogglista.se

Seg...

2009-07-01 @ 20:57:50
...efter måååånga dagar med sol och ihållande värme, så känner jag mig riktigt jävla seg! Känns som att jag sprungit ett maraton och min strupe känns som en öken. Ändå har jag tagit det lugnt och druckit massvis med vatten!
Jag pallar inte mer sol nu alltså... Visst är det mysigt att ligga på stranden och se Lilleman plaska i vattenbrynet. Men det är så klibbigt och kvavt, så nu är det inte ens skönt lägre! ORKA!

Idag åkte vi upp till Kåsjön med Nathalie och hennes son Wilmer, samt Anna J och hennes son Lucas. Det va jätte mysigt... Både jag och ♥Neo♥ badade "ordentligt" flera gånger. Han har blivit en riktig tuffing i vattnet nu, till skillnad från förra veckan då han tjöt som en stucken gris när han fick vatten på tårna.
Idag sprang han ut i vattnet själv, flera gånger och kastade sig framåt så hela huvudet doppades. GALNING! Tur att mamma va hack i häl och kunde dra upp honom... Hmm! Men lika glad va han för det och fortsatte glatt att plaska.
Givetvis glömde jag kameran hemma, nu när han behagar bada. Men, men... Det kommer nog fler tillfällen! Nathalie lyckades dock knäppa en bild med mobil kameran. Därav kvalitén!! (Jag veeet... Jag ser helt mongo ut!)


Fotade honom i eftermiddags när vi kom hem istället. Först när han åt vettenmelon och sölade ner hela sin "kalas kula" sen när han hade på sig sina Billabong shorts som gick ända ner i golvet. Hahaha! Får nog stoppa undan dom tills nästa sommar.

 

Nu ska det röjas här hemma! Sen blir det tidigt i säng...
Hoppas ni haft en trevlig dag i värmen!
~ Kram På Er ~
Blogglista.se

Regn Tack!!

2009-07-01 @ 09:10:03
Fortfarande inget regn i Göteborg! Trots min snygga regndans igår... Hahaha! Så nu drar jag och ♥Neo♥ till Kåsjön och svalkar oss. So long!!

Ni kan ju roa er med att RÖSTA PÅ MIN BLOGG sålänge!!
Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se Blogglista.se