Helgen som gick...

2016-04-27 @ 21:49:00
Redan onsdag!? Jag hinner inte med! Men det är såklart skönt att det snart är helg, igen! :)
Här kommer en liten uppdatering om helgen som nyss var...
 
Efter jobbet i fredags, åkte jag hem och lämnade bilen och svirade om för en kväll på stan. Först mellanlandade jag hemma hos Jojjo för en drink eller två, dit även Salo kom innan vi åkte in till stan. Där mötte vi även upp fina Sara för att göra entré på Valand. Hundra år sedan sist! 
Efter några drinkar även där, klev Björn Rosenström och det jävla bandet upp på scenen. Vilket vi såklart visste om eftersom vi hade köpt biljetter. Snacka om nostalgi och snacka om att vi måste ha höjt medelåldern i publiken, haha! :) Hur som helst så hade vi iaf rikitigt roligt även om det var lite väl "skråligt" emellanåt.
När spelningen var slut (vilket gick på på tok för fort) gick vi vidare till Ruby för att varva ner innan hemgång.
 
Lördagen spenderades i ensamhet hemma i soffan, sååå skönt att bara kunna koppla av i sin ensamhet ibland. Faktiskt! Städa lite i lugn och ro och kolla på film, mys!
 
I söndags hämtade jag Neo hos Magnus redan på förmiddagen (vi har tidigare "bytt veckor" på måndagar, men pga av M's schema har vi ändrat till söndag eftermiddag/kväll) och tillsammans tog vi bussen in till stan...
Där letade vi upp Anna som var på födelsedagsshopping med Elvira, som fyllde 8 år i söndags. Vi gömde oss på Rubinens uteservering och hoppade fram och överraskade födelsedagsbarnet när dom gick förbi. :) Elvira såg både vettskrämd och överraskad ut, haha!
 
När chocken hos 8-åringen lagt sig, gick vi till Moon Thai Kitchen för födelsedagslunch. Första besöket för min del... Wow, vilket ställe! Nästan lite magiskt och kidsen blev helt till sig. :)
Innan vi beställde mat fick Elvira presenter såklart och sen var det bara att njuta av både mat och atmosfär...
 
Efter en supermysig lunch gick jag och Neo vidare till några affärer och kikade, medan Anna och Elvira åkte hemåt. Jag och Neo gick bland annat in på Akademibokhandeln, där Neo fick en gratis bok i kassan när han sa "Läsa är kul". Tack!
Bussresan hem gick snabbt när han läste sig igenom den! ♥
 
En väldigt trevlig helg som tog slut på tok för fort om ni frågar mig. Tur att det snart är dags igen! :)

Inflyttningsfesten

2016-04-26 @ 19:06:26
• I hopp om att försöka blogga ikapp lite... •
 
För några helger sedan (9/4) hade jag hemma tjejerna på inflyttningsfest/middag... En något stressad och oförberedd Hanna "stormades" av tio av dom bästa! ♥ ♥ ♥
Jag bjöd på middag och lite sprattelvatten och dom bjöd på skratt och mys. Win win!
 
Massor av fina inflyttningsresenter fick jag och på tok för full blev jag, så kan det gå...
 
Nästa gång ska jag försöka dricka lite mer vatten och mindre gin. Puh!
 

Nu blommar asfalten!

2016-04-25 @ 20:45:00
Oj, det var inte alls meningen att jag skulle ta en såhär lång bloggpaus. Frågan är om jag är redo att börja blogga eller om det blir ett lika långt uppehåll igen...? Det återstår att se!
Hur som helst så är det kul att se att så många är inne och kikar här dagligen iaf. ♥ Trots att jag inte uppdaterat på evigheter.
 
Nu har jag bott i min nya lägenhet i snart två månader, flyttade ju in den 27 februari och är skriven här sedan 1 mars. Tiden har gått galet fort och jag har kommit i ordning rätt så bra ändå. Neos rum ska målas och möbleras om lite, på sikt behöver vi även en ny säng - då den vi har nu kommer ta dö på min rygg kropp. Jag vill även byta ut köksbordet mot ett mindre och möblera om lite i köket. Dock ingen panik. Allt vi behöver just nu finns här och det är huvudsaken. :)
Och även om jag trivs bra i lägenheten så känns det bara tillfälligt. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, men jag kan liksom inte se mig här på sikt. Det är ju bara en tvåa och både jag och Neo behöver varsitt rum även om det går bra att dela för tillfället. Förmodligen är det inga problem att byta till en större lägenhet, speciellt inte i detta området. Men bara tanken på ytterligare en flytt gör mig illamående. Fy faan va påfrestande det var... Puh!
Nu var ju såklart separationen i sig också väldigt påfrestande, men nästa gång jag flyttar ska jag bo på det stället ett bra tag. Sådesåå! :)
 
Att vara "varannan-vecka-mamma" funkar bättre än jag någonsin vågat hoppas på. Givetvis saknar jag Neo när han är hos pappa M, men jag måste erkänna att det är skönt att bara få vara Hanna också. :) Vi pratar i telefon och på facetime dagligen och oftast blir det nån kram även på pappa-veckorna. ♥
Jag har hållt mig ganska sysselsatt de veckor jag inte har Neo, träffar kompisar, jobbar lite längre dagar, några träningspass har det blivit och en hel del festande. Jag tror det är viktigt att komma hemifrån och träffa folk och inte bara sitta hemma och tänka och sakna. Även om det såklart kan vara bra att "bara få vara" vissa dagar också. Det känns som jag hittat rätt balans. ♥
 
Sedan igår har jag Neo hemma hos mig, men det är knappt man ser honom nu för tiden då han helst är ute och leker efter skolan, roligt! Det bor massor med barn i blandade åldrar i detta området och dessutom kommer hans bästa kompisar (som bor varannan vecka i våran gamla lägenhet) upp hit och leker.
Nu sover han sedan en stund och jag funderar på att strax göra honom sällskap... Ska baaara diska undan, vika tvätt och hänga upp maskinen som strax är klar. Zzzzzz!
Tids nog får jag nog också sova, haha!
 
Här ser ni lite av köket i kass belysning... Och jag som ser lagom road ut, haha! Ska försöka fota resten av lägenheten någon dag också, om ni är intresserade av att se hur vi bor? :)
 
Nu tackar jag för ordet, för ikväll. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för lång tid innan jag slänger in ytterligare ett inlägg. :) Kram på er goingar!