Livet 2.0

2017-02-27 @ 23:00:00
Jag har börjat på säkert femtioelva blogginlägg, ibland bara några ord eller rader, och även några kapitellånga... För att sedan radera allt, då jag känner att jag inte riktigt vet om det blir rätt.
Jag gissar att det inte blir "rätt" nu heller, men har bestämt mig för att inte radera allt denna gången.
 
Idag är det ett år sedan jag flyttade in i min nuvarande lägenhet. Ett år sedan jag och M separerade (då hade det ju dock redan varit slut i åtta måndader). Ett år sedan Neo blev ett "varannan vecka barn". 
Det sistnämda gör så jävla ont att skriva... :( Det är så fruktansvärt jobbigt att han har fått ta smällen, att det är han som ska behöva flytta fram och tillbaka mellan två olika hem. Neo har inte valt det här men ändå är han så jävla bäst och fixar det. ♥ Givetvis är han ledsen ibland, tokledsen och helt förstörd över att hans mamma och pappa inte är kära och bor ihop längre, men han gör det ändå. Utan att klaga flyttar han fram och tillbaka mellan mig och M. Varje kväll ringer han den han inte är hos och berättar om sin dag och säger gonatt. Finaste prins bus! ♥
 
Och när det gäller mig själv så har jag varit en känslomässig röra sedan i somras. På Neos födelsedag (av alla dagar) den 27 juli, när jag kom hem från M och kalaset fick jag min första panikångestattack. Just där och då visste jag inte vad det var, men jag trodde att jag skulle dö... Jag trodde på riktigt att jag skulle kvävas av mina egna känslor och tankar. Just där och då påbörjade jag ytterligare en resa och den pågår fortfarande. 
Parallellt med livet måste jag försöka hitta mig själv igen. Någonstans påvägen gick jag nämligen vilse, mitt i viktresan och allt vad den har inneburit och mitt i separationskaoset så sa mitt psyke stop. B O M S T O P !
 
Jag kan fortsätta skriva om hur jag mår, om mina känslor och om mina tankar hela natten, men känner att det här får räcka för idag. För även om jag har ventilerat mitt mående med nära och kära samt psykologer och läkare om och om igen, så känns det så fruktansvärt naket att skriva om det här, i bloggen. Men med några ord i taget ska det nog gå. :) 
 
 
På återskrivande raringar! ♥ Gonatt.
 
 
 
 

The Reef

2017-02-21 @ 09:27:00
För några helger sedan var jag, Pontus och grabbarna (hans söner samt Neo såklart) iväg på vår första gemansamma resa... :) Vi valde Karibien! Eller nja, typ Karibien fast lite närmare.
Vi tog Stena Danica på lördag morgon över till Fredrikshamn och The Reef. Och som vanligt när man åker med Stena Line, så börjar äventyret redan på båten...
 
 
Vi spelade bland annat Gaming Line och schack...
 
Väl framme i Fredrikshamn misstänkte vi att det skulle bli "in-checknings kaos" på hotellet, så vi
gick raka vägen till Bones som låg påvägen till hotellet, för att få i oss lunch... Yummie!
Mätta och belåtna gick vi vidare till hotellet, checkade in och sprang upp på rummet för att svira om till badkläder. Ner igen för att spendera några timmar i det fräcka vattenlandet... Mycket uppskattat!
 
 
Sandra och Carolina med familjer var också där, alltid roligt att ses! ♥
 
En välbehövlig vätskepaus... 
 
När vi såg ut som fem russin gick vi tillbaka upp på rummet igen. Där gjorde vi oss iordning
och myste lite innan det var dags att gå ut för att äta middag...
 
Med facit i hand borde vi stannat kvar på hotellet och ätit middag, istället för att gå ut i ett stendött Fredrikshamn och få väääldigt dålig service på en av de få restaurangerna som hade öppet. :(
Det blev dock en god drink i baren när vi kom tillbaka till hotellet innan vi gick upp till rummet för att göra natten.
 
Efter en god natts sömn högg vi in på den goda frukostbuffén innan vi checkade ut. Det var dock några timmar kvar innan båten skulle ta oss hem igen, varpå Pontus och hans grabbar passade på att bada in i det sista och jag och Neo...
 
...tog en Pokémon promenad i ett soligt Fredrikshamn. :) Neo hälsar att det var en bra "jakt"! 
 
Neo och Carolinas Oliver fann varandra direkt iom det gemensamma intresset; Pokémons 
 
Hemresan... ^^ God mat, lek och en underbar solnedgång! 
 
Tack Stena Line för en underbar resa, allt var som vanligt topppen! ♥