~ Grått Nytt Hår ~

2008-12-31 @ 16:46:12

Önskar Er Alla Ett Gott Slut På 2008
*kjerlek*  Och Ett Riktigt Grymt 2009  *kjerlek*




Ta det nu lugnt med smällare och raketer!

Happy New Year Önskar Hanna
:*

MORR-gon!

2008-12-31 @ 10:54:05
Tänkte skriva "God Morgon" först! Men det är faan ingen GOD morgon. *devil*
Väcktes 03.15 inatt av att en biljävel tutade utanför! Gaaahaaa??
Givetvis vaknade ♥Neo♥ oxå! *iih* Försökte få honom att somna... Men han roade sig med annat. Typ dra loss spjälskyddet, lägga sig på tvären, dra av sig strumporna lägga kudden över ansiktet, -vilket i sin tur gjorde att han fick panik! O_o Suck!
När jag lyckats lugna honom var det tydligen dags för efterfest hos våra grannar! VAAA?? Vem fan festar dagen innan nyårsafton??  Och vem fan sätter på musik kl 04.00 på morgonen?? Jävla cp-ungar!  *devil*

Även ♥Maggie♥ väcktes ur sin skönhetssömn och undrade vad fan det var frågan om...? Sen klädde han på sig och gick bärsärkagång till dom som hade fest och bad dom dämpa sig, eftersom somliga faktiskt vill sova på nätterna!! (Och hör och häpna... Det var "kroppkakor-bruden" som öppnade dörren... Så nu vet vi var hon bor!)
Och visst dämpade dom sig... Hmm! Men efter ca 20 minuter drog dom upp volymen igen!! IDIOTER!! *frown* Letade efter nummret till störningsjouren, men hittade det inte... Så det var bara för ♥Maggie♥ att knalla ner igen och skälla lite!! Moohaahaaahaaa!! :P
Och denna gången blev det faktiskt tyst, men då var jag så pigg så jag kunde fan inte somna om fören klockan var närmare 06.00. *bash* 
Sen vaknade jag 07.40 igen av en hand på min kind och prinsens söta röst; "Aaaww, awwaawaa, awaa..."  *love* Hihihi. THAT´S LOVE!  *hart* *hart* *hart*

Men "kroppkakor-bruden" kan ju glömma att jag lånar ut nått mer till henne! Hahaha! *hah* Jävla nötter som inte låter mig sova om nätterna...

Pensionärsvarning??

Softisch!

2008-12-30 @ 22:21:19

Idag hade vi INGENTING inbokat på "dagsschemat", vilket var väldigt skönt! :) 
Borde kanske ha stannat inne hela dagen och bara strosat runt i morgonrocken... *love* Men för att få lite frisk luft åkte vi iväg till slottskogen och tog oss en promenad.
Det va riktigt skönt att sträcka på benen trots att det va lite halt i mina utslitna stövlar... :S (Dags att köpa nya?? YES SIR!!) Och ♥Maggie♥ gick lös med sin kamera och fotade nog varenda träd i hela slottskogen, hahaha! *hah* PAPArazzi!

På vägen hem åkte vi förbi GOTT-LAND så jag kunde köpa mig en STOOOR godispåse! :P För snart är det ju nytt år... Och det vet ju alla vad det innebär! -No more candy!!  Eller rättare sagt: Inga mer "onyttigheter" alls! Det får bli mitt nyåslöfte. Varken mina tänder, min hy eller min kropp mår bra av all skit jag stoppar i mig. *blush* 

Så om Du ser mig äta nått som jag inte borde, ger jag Dig rätten att ta det ifrån mig! Behöver Du ta till våld eller fula ord är det helt OK. Bara jag inte bryter mitt nyårslöfte!! O_o
(Vid speciella tillfällen, såsom födelsedagar gäller dock inte löftet!)


((( DIET )))



Och bara för att ni ska ha något gulligt att kika på, slänger jag in lite bilder på korven!


 


Gröt-monstret ♥Neo


Mammas coola kille! ^^


Bada är skönt, för då får man vara naken... Och det älskar min lilla nakenfis!


Nu sitter han jätte duktigt helt själv!


Men man får vara beredd på att ta emot honom OM han tippar... Hehe!

♥ ♥ ♥

Nä, nu ska jag försöka få lite sömn! Så jag orkar med att fira nyår imån...
Tjohooo! Kram på er!
*kjerlek*



 


Kroppkakor På Skånska

2008-12-29 @ 21:42:53
Strax innan kl 18.00 idag, ringde det på dörren (trots att det hänger en lapp på dörren, där det står "KNACKA!!" -om lilleman sover.)
Kikade ut genom titthålet och såg en tjej i 20-25års åldern som jag aldrig sett förut... Jag öppnade och sa "Hej...?". Och på värsta skånskan säger tjejen: "Hej, vi har precis kommit hem från semestern och ska laga KROPPKAKOR, har du nån matolja eller margarin hemma som vi kan få låna?"
Jag: "Öhhh, visst..." Gick in köket och hämtade flaskan med matolja och gick sedan tillbaka och gav henne den. Det var bara en liten skvätt kvar, så jag sa att hon kunde behålla den!

När jag stängt dörren frågade ♥Maggie♥ vem det var. Och jag svarade "Ingen aning, jag har aldrig sett människan förut!" Hahaha... Men eftersom hon inte hade några ytterkläder på sig, så antog jag att hon bor här i trappen. Snacka om att ha koll på sina grannar!!
Och då är det ändå bara 7 lägenheter i denna uppgången... Hmm!

Jaja, hoppas hennes kroppkakor blev goda... ^^


Tävling!!

2008-12-29 @ 17:14:50
Det är verkligen inte ofta jag är med och tävlar i "blogg-tävlingar".
Men när det är ett så här snyggt pris, så kan jag bara inte motstå att vara med...

Package
♥ i - BUDDY ♥

Yes, man kan alltså vinna en i- boddy! Tjohoo...
Så håll nu tummarna för att jag vinner! ^^
Vill du oxå vara med att tävla??
Kika in på Bambii´s Blogg vettja!

♦ hoppas ♦ hoppas ♦ hoppas ♦ hoppas ♦ hoppas ♦ hoppas ♦

Soffipropp på besök...

2008-12-28 @ 22:15:53
Tidigare idag var min sötnos Sofia *love* här och hälsade på. Hon bor numera i Ö-vik och har bara varit hemma över julen... Så det var såklart jätte kul att träffa henne. :D
Har inte träffat henne sedan i somras då jag var gravid, så med andra ord hade hon ju inte träffat ♥Neo♥. Men dom verkade komma bra överens ändå... Hehe!







Snälla Sofia hade med sig två jätte fina julklappar till mig, som hon hade sytt själv!


Två tygpåsar att ha med sig när man handlar, istället för att köpa dyra och miljöfarliga plastpåsar varje gång! Tusen tack gumman!! (: Lovar att använda dom...
För er som oxå vill värna om miljön, kan jag tipsa om att Sofia säljer sånna här fina påsar. Påsarna finns i flera olika färger och är mycket slitstarka.
Intersserad?? Kika in på Sofias blogg och läs mer!! (Klicka här!)



Efter att Sofia åkt, bar det av till min bror Magnus och hans familj. Där bjöds det på jätte god lasange som Ulrika lagat. Mums!! :P
Och eftersom dom har varit i Danmark över julen så bytte vi julklppar först idag. ♥Neo♥ fick en jätte fin jacka, en as cool bitring (?) och en annan rolig leksak som lät och hade sig. Tjoflöjt! O_o Och jag och Maggie fick presentkort på IKEA, precis som vi önskat oss... Det tackar vi för!!  :)

 

Nu ska jag hoppa i säng! För jag är som vanligt helt slut... Puss! :*

Hipp Hipp Hurra!!

2008-12-28 @ 14:30:45
Idag fyller söta Emelie år!
Hela 26år blir hon... Värsta gammel gäddan! Hahaha...
Jaja!! Jag joinar henne om... Hmm...? 16 dagar typ! (13/1)
*kjerlek**kjerlek**kjerlek*
Stort GRATTIS till dig Emelie!!
*blomma*


~ Pretty In Pink ~

Jag blir galen!!

2008-12-27 @ 21:22:38
Eller om jag redan är det kanske?? Hmm...

Vi har fått nya grannar här i trappuppgången. Hälsade på dom när dom höll på att flytta in förra helgen och tyckte dom verkade trevliga... Men efter att ha lyssnat på deras hamrande och borrande dygnet runt i en vecka nu, så vette fan fall jag tycker dom verkar så trevliga längre!! GAAHAAA!!! Blir fan galen!

Och som detta inte vore nog...? Ungarna här i kortedala verkar tro att det är nyår varje dag nu för tiden. För dom har skjutit raketer och smällt smällare i över två veckor nu.
-Dygnet runt!! Yes Sir! Snart får vi lägga in Hanna Panna (ME) på dårhus!

Jaaa! Jag erkänner att jag är värre än en pansionär med mitt klagande... Men när till och med ♥Neo♥ vaknar av det är det fan högljutt. LOVAR!!


Så här ser både himlen och mitt hövve ut just nu!

5 månader!

2008-12-27 @ 10:37:04
Idag är min lilla prinskorv 5 månader!


Nån som vill ha en kram???


God morgon mamma! Jag la mig så här istället... De va lite bekvämare! ^^

4 år sedan tsunamin!

2008-12-26 @ 21:07:51

Tänk att det redan gått fyra år sedan den hemska flodvågen svepte in över asiens sydkust och tog över 300 000 människors liv. Det är en skrämmande hög siffra! 
543 dödsoffer var svenska. 122 av dom 543 var barn under 15 år! ~ Rest In Peace ~




Jag gjorde "misstaget" att titta på tsunamins barn på TV4 förut. Fy faan va jag lipade... En svensk familj som misste sin son i flodvågorna var tillbaka i Thailnad med sin två "nya" barn. Dom besökte restaurangen dom åt på kvällen innan tsunamin och var även på stranden där dom sist såg sin son...
Helt jävla ofattbart hur man kan gå vidare i livet när ens barn har dött. Men man är väl så illa tvungen! Usch... Jag får kalla kårar bara av att tänka tanken!

Sänder en tanke till alla som på nått sätt drabbades! ♥ ♥ ♥

Tjohooo!

2008-12-26 @ 13:01:47
Hurra!! Då var julen äntligen över för den här gången... Och ännu en gång är man förvånad över att man överlevde stressen och all jävla julmat! Hahaha... :D

Och ♥Neo♥ tyckte inte heller att julen va nått att hänga i granen. *blush* Han har fanimej skrikit och gnällt i flera dagar nu... Och inte blev det bättre av att träffa kusin Felix!

 
Så fort Felix försökte hälsa blev ♥Neo♥ helt vettskrämd. Stackarn! :(


Men lite glad blev han allt över alla sina fina julklappar! Jisses vad saker han har fått, mest kläder... Men även en hel del leksaker och böcker. Tack tack för alla fina julklappar!!
Och utav snälla moster Emma fick han även två par nya skor, eftersom han växt ur sina "gamla" Lacoste skor. Han fick ett par svarta Puma skor och ett par beige/bruna Nike skor. Coolaste kille i stan eller?? Hehehe... Tack snälla Emma!

 


Skriver mer senare! Puss på er... :*

Ny Bilbältes Lag

2008-12-25 @ 09:21:06
Japp! Från och med den 1 Januari 2009, träder en ny bilbältes lag i kraft.
Och alla som någon gång kört bil med mig som passagerare (speciellt Maggie!!)
är nu superglada. -Men inte jag... *frown*


Vem ska nu kommentera körningen?? *blush*

Hej Tomtegubbar!

2008-12-24 @ 12:28:17

Här kommer den efterlängtade (?) uppfölöjaren av "serien".
Huvudrollerna består av:
~ ♥Neo♥, Filippa och Elvira ~

Har ni missat dom tidigare delarna av serien??
Del 1, Del 2 och Del 3



















~ GOD JUL ~

2008-12-23 @ 23:51:31









Pelle Svanslös??

2008-12-22 @ 22:34:37
Idag var jag och ♥Neo♥ hemma hos Camilla och lilla Mickis och hälsade på. Det blev bara ett snabbt besök eftersom ♥Neo♥ va jätte trött och gnällig... *iih*

När jag skulle byta blöja på korven kom Camillas nyfikna hund Makita och kontrollerade så allt gick rätt till. Hahaha... Det såg jätte roligt ut! Och ♥Neo♥ undrade såklart vem det var som nosade honom i rumpan och ville gärna hälsa! *tihi*

 


Camilla har typ ett zoo hemma, bestående av två schäferhundar; Makita och Diba. Och katten Maja som nyss fått tre kattungar som jag inte vet namnen på...
När ♥Neo♥ fick syn på kattungarna ville han givetvis hälsa på dom oxå! Tror dock inte att kattungarna tyckte det va så kul, eftersom dom var nära att bli svanslösa! O_o 

  
  
  

Och för er som blev oroliga över att Makita skulle "äta upp" ♥Neo♥,
behöver inte oroa er! Makita är nämligen "van" vid bebisar...
Hon vaktar ju lilla Mickis hela dagarna och tröstar henne när hon är ledsen.
Dom är nämligen bästisar! *love*

4:e Advent

2008-12-21 @ 20:23:25

Bara 3 dagar kvar til julafton... Hohoho!! O_o

♦ ♦ ♦

I morse åkte jag och ♥Neo♥ hem till Anna och Elvira för att 
sötkorvarna skulle byta julklappar med varandra! 

Neo♥ fick en hoppgunga, ett jätte fint inramat kort på Elvira
och en GP från dagen då han föddes! (27 Juli 2008)
*hart* Tusen Tack Elvira!! *hart*


Trots att han är lite för kort hoppgungan tyckte han den va tok rolig!! (:
Och han blev arg när vi lyfte ur honom! Hahaha...

Är ni nyfikna på vad ♥Neo♥ gav Elvira i julklapp??
Kika här!!

♦ ♦ ♦

Nu ska jag och Maggie mumsa ostbricka i soffan, myyyys!
*kjerlek*



100 Frågor

2008-12-21 @ 16:06:50
Min kära vän Lena utmanade mig med denna oändliga listan...
Hoppas ni orkar läsa hela! Hahaha... Enjoy!


1. Tre namn jag lyssnar till:
Hanna, Älskling och Hjärtat ♥ 

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Hmm... Att jag är givmild.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Jag är jääävligt lat.

4. Detta är jag rädd för:
Att något ska hända min familj eller mina vänner!

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Kärlek, mat och en kram från mina älsklingskillar... ^^

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Flyga, nudda näsan med tungan och stå på händer.

7. Detta tycker jag om att göra:
Mysa och busa med ♥Neo♥ och Maggie, sova, umgås med vänner.

8. Detta vill jag göra just nu:
Ligga i en solstol på en varm strand, långt långt borta! Gärna med en drink i handen... ^^

9. Bästa känslan:

Nyförlöst?? Hahaha... Nä, kärlek kanske?

10. Värsta känslan:
Ovisshet

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Snäll, rolig, händig (eftersom inte jag är det!), social m.m.

12. Är jag kär just nu?

Såklart! I Maggie och ♥Neo♥ ^^

13. Jag vill gifta mig...

JA! Men bara med Maggie! Annars får det kvitta... Hahaha!

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

Skaffa ETT till barn, flytta till hus, vinna på lotto!

15. Min käraste ägodel:

Min data?? Hmm...

16. Något jag vill ha i present:
En ny säng!! IKEA presentkort går oxå bra som bidrag till sängen!

17. Detta har jag på mig just nu:
Svarta leggins och en svart tunika...

18. Favoritkläder:

Myskläder, typ pyjamas! ^^

19. Favoritdjur:
Dammråttorna under sängen... Näää! Hund kanske?

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Oj, jag lyssnar verkligen på allt... Utom opera!

21. Favoritlåtar just nu:

Lyssnar bara på ♥Neos♥ barnskivor just nu... ^^

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

Roligast var syslöjden, tråkigast var matten.

23. Stjärntecken:

Stenbock

24. En bok jag älskar:
Stieg Larsson´s "Millenium trilogi"

25. En film jag älskar:
Tomten är far till alla barnen

26. Tv-program jag gillar:
Gossip Girl, One Tree Hill, Grays Anatomy och andra menlösa serier

27. Favoritdoft:
Van Gils (Herrparym)

28. Detta äter jag gärna:
Sushi

29. Dricker helst:
Vatten eller Cola

30. Favoritgodis:

Choklad i alla former!

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Nya Zeeland

32. Färg på mina ögon: 
Blå

33. Min längd:

1.63 tror jag... Står det i passet iaf.

34. Jag tror på:

"Spöken", typ andar och andra väsenn!

35. Jag spelar:

Bubble Shooter

36. Person jag beundrar:
Tvillingmammor!! Eller alla som föder mer än EN unge åt gången...

37. Så här bor jag:

Tre tappor upp i en färgglad 3:a på 77kvm

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Öhhh...? För många!

39. Det här tänder mig:

Humor och herrparfym (Van Gils!!)

40. Det här gör mig avtänd:

Dålig andedräkt, svett och "backslick"!

41. Favoritfärg:

ROSA  ( ( ( pink pink & rock´n´roll ) ) )

42. Favoritcitat:

"What goes around comes around"

43. En hemlighet jag vet:
Mooohaahaahaaa! Det håller jag för mig själv... ^^

44. Bästa present jag fått:
Oj... Ingen aning! Räknas ♥Neo♥ som en "present" så tar han första priset!

45. Senast köpta skiva:

Köper folk fortfarande skivor??

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

Mina ögon

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Min mage, hahah! Snygga bristningar efter graviditeten! NAJS!!

48. Udda förmåga/egenskap:

Jag är jävligt bra på att ljuga... Trust me!! ^^

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En rovfågel

50. Vad lyssnar du på just nu?

Maggies snarkande, stavas det så?? Hmm...

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

Varit hos Anna, kört Anna till jobbet, handlat... Ska bara slappa!

52. Var är dina föräldrar från?
Sverige (Mamma - Göteborg, Pappa - Lilla Edet)

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Sånt sköter Maggie, så jag har ingen aning!

54. Vilken är din favoritrestaurang?

Sån lyx har jag inte tid med...

55. När badade du i en pool senast?

Oj, det var nog sommaren 07, Vattenpalatset i Lerum

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Japp!

57. Hur många barn vill du ha?

Helst 2 men max 3

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

De va en bra fråga... Som jag dock inte har nått svar på!

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Rött såklart! För än så länge finns väl inget ROSA parti?? ;o)

60. Vad har du för TV-kanaler?

Dom vanliga... Orka rabbla alla lixom!

61. Har du åkt moped någon gång?

Yes Sir, sen fick jag åka ambulans... Vägen svängde men inte moppen! Hahaha!

62. Har du busringt någon gång?

Ja, vem har inte det??

63. Har du fått felparkeringsböter?

Japp!

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

Nä fy fan... Jag är höjdrädd!!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Teneriffa??

66. Har du en egen trädgård?

Nä... Men jag har en ful balkong med massa bröte på!

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Kalle Anka

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Öhh, jag vill svara JA. Men är väldigt osäker...

69. Badkar eller duschkabin?
Badkar

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Taken

71. Favoritpizza?
Cecilia

72. Chips eller popcorn?
Chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?

Använder inte läppstift, men ROSA läppglans kletar jag på ibland...

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

Hahaha, näää... Kan man röka det??

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Nää, jag hade bara förlorat ändå! Hehehe...

76. Apelsin- eller äppeljuice?

Apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

Räknas Ove´s i Sävedalen?? Sånna fall åt jag och Maggie där idag... ^^

78. Favoritchoklad?

All choklad är god!

79. När röstade du senast?

Sist det var val... Och på Sofias blogg röstar jag varje dag! ;o)

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

När jag bodde hemma hos mamma och pappa...?

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

Ja det har jag faktiskt... Första pris i en hopptävling på ett ridläger för 100år sedan!

82. Är du bra på matlagning?
Klart jag är... Gick ju restauranglinjen i gymnasiet!

83. Klarar du att tanka själv?
Hahaha! Ja, det gör jag faktiskt...

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

Nope, sån skit går jag inte på!!

85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola såklart!

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Yes Sir!

87. Vad var det senaste du handlade?

Blöjor

88. Har du kräkts offentligt?

På fyllan har det nog hänt ja... Long long time ago!!

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Har redan hittat kärleken så miljonerna får gärna trilla in...

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

Nää...

91. Har du ringt något betalnummer?

Ja

92. Kan man vara vän med sitt ex?

Klart man kan... Men vill man??

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Felix

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

Svart hår i nacken enligt "Mitt Första År -bok"

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

"Hej det är Hanna, jag kan inte inte svara nu men ring sen, eller säg nåt, Hej"

96. Vad har du i din väska?

(Skötväska) Blöjor, mat till Neo, nappar, plånbok, lypsyl, snus, nycklar, våtservetter, torkklutt, haklapp mm

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

Pussar ♥Neo♥ och säger "Godnatt mammas prins"

98. Vad är du tacksam för idag?

Att jag överlevde min bilfärd till Anna i morse!

99. Var hittade du den här listan?
I Lenas blogg!

100. Två personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Sofia och Anna



Sofia och Anna  *love*

Bilder Säger Mer Än Tusen Ord

2008-12-20 @ 21:37:14
Igår hade jag och ♥Neo♥ finfrämmat medans pappa ♥Maggie♥ jobbade. :)
Först kom min kusin Viktoria, och sen trillade två av ♥Neos♥ tre fastrar in, Angelica och Weronica. Givetvis var även Weronicas son (♥Neos♥ kusin!) Felix med... *love* 
Det va fullt hus med andra ord!
Vi åt ost och skinkpaj (med inslag av tomat och broccoli) och tittade på Felix när han lekte pajas. (: Han är en mycket nyfiken liten krabat...

Gubben i... Ehh? Kylväskan...?


Leker "titt-ut" med moster Angelica!


Sen ville Felix busa med sin kusin...


Men ♥Neo♥ blev som vanligt livrädd för Felix! :(


Så Felix fick roa sig på egen hand, och det gick ju alldeles utmärkt!  (:


Och ♥Neo♥ ville helst bli buren hela tiden (som vanligt!),
och det gjorde Vikkan så gärna...



Efter att hela högen åkt hem, var både jag och ♥Neo♥ heeeelt slut. O_o Men trots detta åkte jag iväg till Allum och inhandlade dom sista juklapparna...
Weee!! Äntligen klar!! :D



Idag har vi mest slappat och slagit in lite julklappar.
Sen åkte jag, ♥Neo♥ och moster Emma till mormors jobb och fikade...
Mormor har nämligen varit på Cap Verde i två veckor och ville så gärna pussa på prinskorven! *love* Och det gjorde hon kan jag lova er! Hahaha... Även mormors kollega Kristina fick klämma lite på korven. Och sen busade han med moster Emma.

  

Fullt ös idag oxå med andra ord...
Nu ska jag kasta mig i soffan och kika lite på tv innan det är dags att sova!
Adios!

Hujeda mig!

2008-12-19 @ 22:42:56
Idag har det varit en lååång dag, med massor att göra. 
Som vanligt orkar jag egentligen inte blogga,
men vill bara informera er om att jag lever, hahaha! ^^
Jag lovar att skriva mer imån... Kram på er!! *hart*


X-mas!!

2008-12-18 @ 21:57:20
Orkar verkligen inte blogga... Så det tänker jag inte göra heller!!
Moohaaahahhaaaa!!

Slänger in lite julmusik istället... ^^
~ ENJOY ~

Destiny's Child - 8 Days Of Christmas

Lycklig??

2008-12-18 @ 08:33:55
*hart* *hart* *hart*
Är man världens lyckligaste när man vaknar
med denna sötnosen vid sin sida varje morgon eller??





Så himla mysigt att vakna av hans söta röst "aww, aww, aaaaw, aaawww".
-Jag tror det betyder "Är du vaken mamma??" Hihihi... *tihi*
För samtidigt brukar han klappa mig på armen eller på kinden,
beroende på hur nära han ligger!
Och så fort jag öppnar ögonen ler han stort och fläktar med armarna... *love*
*kjerlek* Då smälter härtat kan jag lova!! *kjerlek*
(Trots att jag är super trött och gärna vill sova några timmar till!)

*hart* *hart* *hart*

Han sover i sin egna säng fram till 04.30-06.00 nån gång,
då är det dags för lite käk... Sen somnar han om bredvid mig!

One Week To Go!

2008-12-17 @ 16:23:20
Yes Sir!  Idag är det bara en vecka kvar till julafton, ho ho hoo! O_o 
Men trots att tomten inte kommer förens om en vecka har ♥Neo♥ redan fått en julklapp, av snälla morfar... (: 
Morfar tyckte den va för stor och otymplig för att ta med hem till (min) moster Angela på julafton. Så vi (Neo) fick den redan förra veckan. Tack morfar!! *hart*
Vi tog oss friheten att även packa upp den, även om det va en julklapp. -Den va ju ändå inte inslagen! *tihi* Hehehe...
Och det var en precis sån som ♥Neo♥ önskade sig, en GÅSTOL!! :D 



Han når inte riktigt ner till golvet ännu, så han får bara sitta korta stunder i den. Men han verkar gilla den och leker med "bågen"... Men det tar nog inte lång tid, innan vi får springa och gömma oss för att slippa bli överkörda av ♥Neo♥ och gåstolen! *hmm*

Som om det inte va nog med en gåstol, så fick även ♥Neo♥ en bebis-PULKA och en ny bilstol av kusin Klara. Hon hade ju växt ur både pulkan och bilstolen för länge sedan, hon är ju "stor" tjej nu... B) 
Tuses tack Klara!! *love* (-Och Magnus och Ulrika såklart...)

 
 


Neo♥ vägrade provsitta, men hans Nalle ställde snällt upp... :D
Inte för att jag tror att det kommer nån snö i år, men 2009 blir säkert ett vitt år, eller vad tror ni?? :P Och bilbarnstolen får vi nog snart börja använda, eftersom den andra bara gäller upp till 10kg. Och ♥Neo♥ väger ju redan över 8kg!!!! :S 
Så, tack morfar för gåstolen och tack Klara för pulkan och bilstolen! *kjerlek*

Julpost

2008-12-16 @ 22:19:46
Visst är det kul när julkorten börjar ramla in?? :D
Speciellt när dom är personliga!
Typ handgjorda eller kanske ett fotografi...

Idag låg det två små söta flickor i våran brevlåda:

*hart* Elvira och Mickis *hart*

Själv skickade vi ut detta kortet:

På våran egna lilla tomtenisse!! *love* Hihihi...

*hart**hart**hart*

För dig som saknar fantasi, kan jag tipsa om denna sidan!

Där kan man göra massa roliga saker av sina egna bilder.
Lägga till tomteluvor, skägg, pratbubblor, ramar, skuggor, text osv, osv...
För mig som inte förstår mig på photshop är denna sidan busenkel. :D

Några smakprov på vad man kan göra:













http://www.picnik.com/


Good Luck!!


Krupp!!

2008-12-16 @ 16:00:28
Suck och stön!  *iih*

Efter att blivit hemskickade från Östra igår, utan att någon ens undersökt ♥Neo♥, följde en lååång natt. (Eller kort, med tanke på hur lite jag fick sova...?) *zzz*
När ♥Neo♥ hostar, låter det som han har rökt i typ 50år!! Rosligt och torrt. Och andningen låter "pipig" och ansträngd... Min stackars lilla prinskorv! *love*

Så i morse ringde jag och bokade tid på barnmedicin i Gamlestan och fick en tid med en gång, eftersom sköterskan jag pratade med hörde hur ♥Neo♥ lät när han andades. 

Väl där visade det sig att han har åkt på Falsk Krupp, som är en inflammation i de övre luftvägarna. :S Han fick kortison och ventolin (hostmedicin), som tyvärr inte är så populärt... Men det är bara "trycka" i honom det och hoppas på det bästa!! 
Hoppas du snart blir frisk min prins!! *hart* *hart* *hart*


Fördomar!!

2008-12-16 @ 12:22:31
"Men själv så är jag fördomsfri..."


Nanne Grönvall - Fördomar

Dimpe Dampe Dompe

2008-12-15 @ 22:19:48
Min lilla prins har blivit jätte förkyld. Han hostar och nyser och snörvlar och snorar och gnäller om vart annat... :( Stackarn!! Som tur är har han sluppit febern. :)
Men eftersom han hostade (så han knappt kunde andas!) jättemycket tidigare ikväll, åkte vi upp till Östra med honom.

Men väl där var han glad och pigg, så himla pinsamt... *blush* Så eftersom han inte haft feber och han åt som vanligt tyckte dom inte vi skulle vänta kvar i det proppfulla väntrummet. -Då skulle han antagligen bli ännu sjukare! O_o (Smittad)
Vi fick rådet att klä honom varmt, låta honom andas friskt luft när hostan lät torr, samt försöka få honom att dricka vatten eller saft. Och om hans aptit blev sämre eller om han fick feber skulle vi komma tillbaka. *iih*

Men när vi kom hem åt ♥Neo♥ med god aptit och somnade sedan utan några större protester. Så jag var nog bara väldigt nojjig... *note* Hehehe! Men hellre än gång för mycket, än en gång för lite!
Synd bara att jag ringde hem ♥Maggie♥ i panik från jobbet. Hmm! Han skulle egentligen slutat 22.00, men fick gå redan kl 18.00. SORRY!! :P

Hoppas han snart blir frisk igen, så vi kan träffa andra barn och mammor utan att riskera att smitta ner allihopa! För det hade ju vart tråkigt nu inför jul...


Mammas lilla dreggel korv! *love*

Hon Heter Anna, Anna Heter Hon!

2008-12-15 @ 14:04:18
Min kära vän *hart*Anna*hart* blev lite ledsen i ögat igår,
eftersom hon inte var med på en enda bild i gårdagens inlägg ang.
jultjejmiddagen i lördags... Hon var ju trots allt värdinna!!

" Signed by: Anna

Schysst att värdinnan inte fick va med på bild ;o)

2008-12-14 @ 22:39:27
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/  "

Så för att göra henne glad igen tänkte jag bara slänga in en bild
på världens goaste Anna Panna. *love* 
Hade dock ingen från i lördags, så jag tog en annan...
Hoppas den duger Anna??  :P



*kjerlek* Puss på dig darling!! :D

3:e Advent

2008-12-14 @ 22:34:10

Bara 10 dagar kvar till Julafton, hihi... (:

 ♦ ♦ ♦

Igår var jag ju som sagt på jultjejmiddag hos Anna.
Det blev en mycket trevlig och lyckad kväll...
Min "fylla" uteblev dock trots att jag drack och drack, haha!
Men men... Då slapp jag ju bakfyllan idag och det va ju bra. :)

Här är några av alla bilderna jag tog igår:
  
    
  
Missade helt att fota under middagen, jag var för upptagen med att äta... :P
Men sen var det julklappslek, tävlingar, singstar och allmänt tjejsnack och skålande!

Jag var den som "vann" flest julklappar i julklappsleken, hela 5 klappar! :D
En flaska rött vin, en diskpropp (?), servetter, badskum
och en snöglob fick jag med mig hem. Tackar!! 

Detta  låg i klapparna jag hade med mig:

En ostbricka, en skål med lite godis och badskum!



Och idag var det dags för Camilla och Robins dotter Mikaela att döpas.
Hade inte ♥Neo♥ gnällt och haft sig i kyrkan hade jag nog somnat...
För även om jag inte var bakis, så va jag jääävligt trött! *zzz* Hahaha!
Efter ceremonin bjöds det på tårta, bullar och kakor i församlingshemmet.
Mycket trevligt!! :D
Och Mikaela var jätte snäll (som vanligt!) hela tiden...


Lilla Mickis, tre gudmödrar, mamma Camilla och Pappa Robin

   
  

♦ ♦ ♦

Då var det dags för Hanna Panna att hoppa i säng!
~ God Natt ~

Rak I Ryggen

2008-12-13 @ 16:58:32
Just nu sitter jag väldigt rak i ryggen, eftersom jag har hårfärg i håret. Eller rättare sagt, blonderings medel... Måste fixa till min utväxt inför jultjejmiddagen hos Anna ikväll. *tihi*
Det kliar som fan... Aaaaahhhhh!! Håller på att bli galen! *devil* Men; "vill man vara fin fåra man lida pin". Eller hur var det nu?? *vetej* Hmmm!!

Ikväll är det som sagt dags för den traditionella jultjejmiddagen hos Anna. Ska bli jätte trevligt... :D Och för första gången på vääääldigt länge ska jag dricka ALKOHOL! *haha* Tror inte jag har varit full sedan förra sommaren eller nått. Så detta kan ju bli intressant... Mooohaahaaa!
Ni behöver inte vara oroliga!!!! ♥Neo♥ ska givetvis inte vara med, utan vara hemma med pappa. Och när jag kommer hem ska jag sova i "gästsängen" som står i ♥Neos♥ rum. Så min lilla prinskorv ska inte behöva se sin mamma påverkad av alkohol. :P

Efter att vi har smaskat i oss jansson och andra godasker (??) på julbordet, brukar vi alltid spela "julklapps-leken". Alla (tror vi blir 10 pers) har med sig tre julklappar var för ca 25-50kr/st. Klapparna läggs i en hög, typ på golvet... Sen sätter man sig i en ring runt klapparna, tar fram två tärningar. Ställer en äggklocka på 45 minuter och lägger den i ett annat rum så man inte ser den!
I tur och ordning slår man sedan tärningarna, slår man två lika får man plocka en paket från högen. Och när klapparna är slut i mitten får man börja plocka från varandra...
Och dom klapparna man har kvar när klockan ringer får man behålla. :D Hur kul som helst.... Men i slutet brukar det bli lite "krig" eftersom man plockar från varandra.

Och eftersom både Mariella och Lena har lagt ut bilder på sina (inslagna) klappar, får väl jag oxå göra det... Hehehehe!!


Kan ju inte avslöja vad som ligger i paketen förens imån...


Hoppas ni får en trevlig Lucia allihopa...
*hart* Kram Hanna *hart*




(När detta inlägget puplicerades, var blonderingen urtvättad för länge sedan...)


Lucia!

2008-12-13 @ 10:05:29
Dagen till ära är ♥Neo♥ en liten tomtenisse och har givetvis lussat för oss!
Tipp Tapp Tipp Tapp.... Enjoy!!

Lägg märke till att han gör en "släng-kyss" i slutet! Hahaha...

Hoppas ni får en trevlig LUCIA, för det ska jag ha! Kraaam!

(Och ett stooort GRATTIS till Kevin som vann Idol 2008)

Äntligen!!!

2008-12-12 @ 13:42:43
*studs*  Tjohoooo!! Finaly! *studs*

Eller är detta verkligen så bra?? Hmm...
Det har nämligen öppnat en sushi restaurang här i Kortedala!
(På torget bredvid skomakaren...)
Grymt tycker jag, men risken är väl att jag föräter mig på sushi.
Om jag nu inte redan gjort det?? Hahaha! *haha*

I vilket fall som helst så var jag inte sen att besöka restaurangen,
för att köpa med mig en "11-bitars" hem...
Mina favorit rullar "inside-out" va tyvärr slut
(det hade tydligen varit tok mycket folk där!)
så det fick bli dom vanliga maki-rullarna. Men det va gott ändå!

För första gången testade jag oxå soppan, -som man alltid får till,
men som jag alltid skippar av nån konstig anledning...?
Både soppan och sushi va god. Så dit lär jag ju köpa lunch titt som tätt.
FARLIGT GOTT med sushi, mums!! :P

Yes Sir, jag har redat ett "klipp-kort" där! Hahaha!

Neo Nyfiken

2008-12-12 @ 11:07:56
~ NickeNeoNyfiken På Äventyr I Köket ~

Undra vad mamma har gömt i den här lådan... Min julklapp kanske??


Det ska vi snart ta reda på, om jag når vill säga!!


Jajjamen! Mina armar är inte så korta som alla tror... Hehe!


Men attans vad trög den var då!

Jag får ta och äta mer gröt och försöka om några veckor igen...


 

~ To Be Continued ~

(((( Dags att barnsäkra redan tro??  ))))

Ja må han leva!!

2008-12-11 @ 22:06:04

Jisses vad folk fyller år då!! O_o
Idag är det min käre storebror Magnus som fyller år!
~ GRATTIS BROR ~
*blomma*
Hipp Hipp Hurra
För Bror Magnus Som Fyller 35år Idag!
(Nu är han alltså närmare 40 än 30, mohaahaaahaaa!!)


Så det blev än sväng till Surte för att fira honom på kvällskvisten...
Det bjöds på lussebullar och Klara hade bakat pepparkakor! :P MUMS!!
♥Neo♥
busade på golvet med Klaras gamla "bebis" -leksaker.



  
*hart* Kusiner Vitaminer *hart*



Och tidigare idag va jag och ♥Neo♥ hemma hos Emelie, Filippa och Hugo och fikade!
Anna och Elvira va oxå där... Lika trevligt som vanligt. :)


Neo♥ och Elvira gungar Filippa i babysittern! *love*

♦ ♦ ♦

Då va det dags att hoppa i säng!!
:* Pöss och Köss *kiss*

Gårdagen!

2008-12-11 @ 11:09:21
Igår åkte vi till Allum en sväng. Och för första gången fick ♥Neo♥ sitta upp i vagnen... Bökade dock aldrig fram selet, utan bullade upp med allt annat som låg i vagnen, så han satt stadigt! Och jösses vad populärt det va!! :D Hehehe... Han kollade fascinerat på allt runt omkring. Och sen kom Anna och Elvira och mötte oss, då kikade han ju givetvis på Elvira som oxå satt upp i sin vagn! Såg så roligt ut... *tihi*



 


Efter en kort shoppingtur på Allum, köpte vi med och sushi hem till Anna (som bor ett stenkast från Allum!) och smaskade medans våra buskorvar lekte på golvet... *love*

  


Neo♥ fick även smaka på majskrokar för första gången! Spännande.... Men kletigt!!! *iih* 

  


Sedan kom ♥Maggie♥  och hämtade mig och ♥Neo♥. (LYX!!)
Men vi åkte inte hem, utan till Liseberg! (: Tjohooo... ♥Neos♥ första besök på Liseberg! Han sov dock större delen av besöket, men vaknade precis när vi va på väg ut!
Det va verkligen jätte mysigt med alla miljoner ljus i träden och lukten av brända mandlar. Fast det hade ju vart mysigare om det snöat oxå, hmm! Får se om det hinner komma någon snö innan julafton, i sånna fall kanske vi går dit igen... Hehe! :P

  
  


Gjorde även ett halsband med ♥Neo♥ på, på Liseberg. Ser lite skumt ut på bilden, eftersom det är ingraverat i brickan... Så det va svårt att ta kort! Men det är verkligen jätte fint. *love* Synd bara att ♥Neo♥ ska dra i det så fort han får möjlighet! Hahaha...



Nu ska vi iväg på nya äventyr... Adios!!

Hipp Hipp Hurra!!

2008-12-10 @ 20:06:21


*hart* *hart* *hart*
Idag är ingen vanlig dag!
Nej det är ingen vanlig dag!
För det är Jojjo´s födelsedag!
Hurra Hurra Hurra!!!!
*blomma*

Stort GRATTIS till Jojjo
hennes 24-års dag!

*kjerlek*
Puss gumman!
Hoppas du haft en tevlig dag,
vart du än befinner dig!
~ Miss You ~

*hart* *hart* *hart*





Pyjamasparty!

2008-12-09 @ 10:10:35






På morgonen är allt som roligast! ^^

Mamma Fika

2008-12-08 @ 21:47:12
Tidigare idag var mammorna och barnen från våran föräldragrupp här på fika.
Mona & Sixten, Jessica & Anton, Lena & Sara samt Malin & Hugo!
Barnen busade och vi "tanter" tjötade skit... Mycket trevligt!
Och som vanligt gick jag lös med kameran:
(Klicka på bilderna för att förstora dom!!)

   
   
 
 

Nu ska jag försöka få en bongstyrig liten herre att sova!
Vilket är lättare sagt än gjort... Suck!!
God natt på er!

Gulligt!! ^^

2008-12-08 @ 09:18:45
Läste en artikel i Aftonbladet, om en tvåårig flicka och en ettårig orangutang unge som lekte och busade som om dom vore bästisar.
Flickans pappa som är fotograf, tog med dottern till djurparken i Miami för att fota orangutangen. Väl där fick han även fota sin dotter, som snabbt blev bästis med orangutang ungen! Dom lekte ihop i flera timmar innan det va dags för flickan att åka med pappa hem igen...

?Du och jag kompis? 
Orangutangen Rishi och flickan Emily busar för fullt! ^^



Klicka här för att läsa hela artikeln i Aftonbladet.

Mums!!

2008-12-07 @ 20:56:06
"Gissa vad jag har fått smaka på idag???"

-Det som inte sitter i ansiktet ligger i min mage, för detta va ju jätte gott... Mums!!

Andra Advent

2008-12-07 @ 16:31:59
Som vanligt svischar veckorna förbi innan man ens hinner blinka!
Det är redan 2:a advent...
Och eftersom jag inte har nån adventsljusstake hemma,
så får jag tända även detta ljuset här i bloggen!
(Patetiskt? -Jag veeet!!)


Idag fick jag äntligen tummen ur röven och tvättade köksfönstret!
Seriöst... Jag såg inte ens ut genom fönstret. Så skitet va det!
Resten av fönstrena hade oxå behövt sig en omgång,
men det får bli ett senare projekt... Hehehe!
Hannas motto: "Den som spar han har!" ^^
(Om jag ändå kunda ha det mottot när det gällde pengar oxå...)



Och "senaste nytt" på ♥Neo♥ fronten är att han nu kan "sitta" själv.
Hmmm! Eller vad man nu ska kalla det...?
Magnus♥ kallar honom fällkniven när han sitter!
För han brukar ju inte vara direkt rak i ryggen... Hahaha!!
Och hade han inte haft sina goa tjockis lår att vila tyngden på hade vi fått ropa:
 "TIMBEEEER!!"
(Yes sir, han hade ramlat ihop!!)
Mammas lilla buddah!! *love*




Nu ska det lagas mat... Stuvade makaroner och falukorv!
Det kallar jag söndags lyx! Mums!






Dåligt samvete!

2008-12-06 @ 18:58:37
Usch, vilket dåligt samvete jag får... Massvis med unika besökare här i bloggen och jag som inte har uppdaterat på hela dagen! Sorry!! *blush*

Får väl som vanligt skylla på att jag är trött! *zzz* 
Dom två senaste nätterna har det tagit ca 2 timmar att få ♥Neo♥ att somna. Helt galet!
Han snurrar över på mage och blir förbannad på att det inte finns nått att leka med (gissar jag??). Jag och/eller M vänder tillbaka honom på rygg och sekunden efter är han tillbaka på mage... Och blir jätte arg och ledsen igen! Vi prövade oxå att bara "ignorera" honom. (Femminutermetoden) Men inte ens då somnade han!  *iih* Puh!!

Till slut fick han sova i våran säng, så vi slapp springa upp hela tiden... Och efter mycket om och men somnade han! Tjohoooo! :D PÅ MAGE!! -För första gången! :S 
Så jag har typ "sovit räv" hela natten, för att se så han andas... Lite scary det där med att sova på mage! Speciellt när han inte fattar att man måste ha huvudet på sne för att kunna andas. Hmm! Han vill ju helst borra ner hela ansiktet i kudden. Men efter mycket bökande hamnade huvudet på sne och allt va frid och fröjd.

PICK A BOO! (kolla in armen...)


Innan vi flyttade över honom i våran säng låg han och kiade på oss
och försökte även dra sig upp ur sängen!! *uhh*
Så idag har vi sänkt madrassen till mitten läget. (Det finns tre lägen!)



Håll nu tummarna för att det går bättre ikväll!! :)

Låååång dag!

2008-12-05 @ 22:20:21
Ställde klockan på 05.30 imorse, men försov mig till 06.10. Kastade mig iväg och hämtade Jennie, skulle hämtat henne 06.15 men tror hon klev in i bilen 06.23.
Sen blev vi sittandes i lite köer och körde sen i pissregn och mörker mot Ullared. 08.10 klev vi in på G-kås och armbågade oss fram bland resten av Sveriges befolkning...

Mycket shopping blev det. -Som vanligt när man är i Ullarded! Helt galet hur mycket skit man plockar på sig... Ska jag va ärlig så kollar jag knappt på prislapparna när jag är där. Man tar bara för givet att allt SKA vara billigt. Och det mesta är ju faktiskt billigt... Men långt ifrån allt!

Strax innan 16.00 var jag hemma igen. Pussade på mina älsklingskillar som varit hemma hela dagen och plockade upp ett berg av varor... Lite ångest fick jag allt! Men den sover jag nog bort inatt! Hehehe...

På tal om sova, så är det dags nu! Heeelt slut... -Som vanligt!  (((kraaaam)))

Gubben I Lådan

2008-12-04 @ 21:50:58
Jag va på IKEA häromdagen och köpte en praktisk låda till ♥Neos♥ leksaker.
Än så länge har han inte överdrivet mycket leksaker...
Så vi fyllde lådan med nått annat:




-Nämligen ♥Neo♥ himself. *tihi*

Och för några dagar sedan när jag va hos Anna,
passade jag även på att stoppa Elvira i hennes leksakslåda.
Hon undrade nog mest vad jag sysslade med:

Elvira = Gumman i lådan (:



I eftermiddag/kväll har vi hälsat på farfar...
Kalas kul tyckte både ♥Neo♥ och farfar som busade på golvet:


Och på vägen dit stannade vi till på City Gross (specialen)
och köpte denna coola tröjan till prinsen:

Undar fall Carlsberg har nått med texten att göra?? Hmm... *blush*


*hart* *hart* *hart*
Av ren lathet valde jag att "bild-blogga" idag.
Men hoppas det dög ändå!
Puss på er... :*


Pyntat...?

2008-12-04 @ 12:16:29

Tänkte faktiskt inte julpynta i år. Dels för att jag inte orkar och hinner... Sen har jag knappt nått julpynt heller! Tänkte vara duktig nästa år, när ♥Neo♥ fattar lite mer.

Men igår slängde vi faktiskt upp två julstakar ändå. Det blev inga traditionella röda stakar, utan en rosa i vardagsrummet och en blå i lillemans rum!


  
Detta får som sagt duga för i år...
Men jag lovar att jul-pimpa lägenheten ordentligt nästa år! -För ♥Neos♥ skull! ^^

Pretty In Pink??

2008-12-03 @ 17:59:23
När jag va gravid, kände både jag och ♥Magnus♥ på oss att det var en liten pojke som låg i min mage. Och i vecka 28 (greviditetsvecka 28) gick vi till barnmorskegruppen och kollade vilket kön det var... Och mycket riktigt så var det en liten ♥Neo♥ som låg i min mage! (En pojke alltså!)
Och jag har alltid sagt: "Om jag får en pojke ska jag aaaaldrig ta på honom rosa kläder!" 
För även om jag själv älskar rosa så får man ju dra en gräns någonstans! (Fast jag måste erkänna att det finns coola rosa kläder till killar oxå!)

Men så föddes ♥Neo♥ och presenterna vällde in från höger och vänster, mestadels kläder... Och otippat värre så kom min syster Emma med en ROSA levis t-shirt till ♥Neo♥. (Emma är inget stort fan av rosa, därför va det väldigt otippat att just hon kom med nått rosa till lilleman.)

Så idag bröt jag mitt löfte om att aldrig klä min son i rosa och tog på honom den rosa
t-shirten för första gången... Och visst blev han söt?? Hihihi...






♥Neo♥ is Pretty In Pink...  Precis som sin mor!

Wishes!!

2008-12-02 @ 16:14:53
If A Big Fat Man, Jumps Into Your Window
Grabs You, And Put You In A Sack...
Don´t Worry!!
I Told Santa That I Want You For Xmas.

*hart* *hart* *hart*




Lilla lilla vän...

2008-12-01 @ 21:59:16
Min lilla älskling har fått halsflussSad Inte den sortens halsfluss som vi vuxna får (streptokocker), utan en halsinfektion som kan liknas vid halsfluss.
Han har ju haft feber sedan i lördags, så i dag tyckte vi att det va dags att uppsöka en läkare. Förutom feber har han låtit väldigt "slemmig" i halsen och näsa, samt hostat lite. Sen har han ju varit jätte ledsen och gnällig såklart. Och sovit väldigt oroligt!
Så idag åkte vi som sagt till sjukhuset med honom, eftersom vi va rädda att det va
RS-viruset han fått! :S Väl där undersökte dom honom och uteslöt snabbt våran fasa.

Efter mycket klämmande och petandes på korven hittade dom en infektion i halsen... ♥Neo♥ tyckte inte om läkarna som undersökte honom och sa ifrån högljutt!! Crying or Very sadStackarn va helt hysterisk!  (Samt att han va väääldigt trött!!)

Enligt doktorn skulle detta går över "av sig själv" och gav honom alltså ingen medicin. Men rekomenderade Ipren (istället för Alvedon som vi använt) mot smärta och feber.
Och nu på kvällen har lillkillen faktiskt kvicknat till och varit på ett strålande humör! Men han är fortfarande lite slö och är inte jätte förtjust i att äta, det gör väl jätte ont antagligen! :( Stackarn!

Skulle jag kunna föra över din smärta till mig, hade jag gjort det utan att blinka! Mammas lilla älskling! Hoppas du snart blir frisk igen... ♥Neo♥ *love*


Lucköppning!

2008-12-01 @ 09:58:10
~ 1 December 2008 ~
Dags att öppna första luckan på årets adventskalender :D


(Favorit i repris från förra året!)

Ha en trevlig måndag!
Själv ska jag åka och sätta mig på akuten, tjohooo! :(