Rainy Sunday!

2007-09-30 @ 20:03:35
Usch va deppig jag har varit idag. =( Bläää!! Känner mig helt nere, och vädret har inte gjort det bättre. Regnet har öst ner i stort sett hela dagen. Suck och stön!

image142


Men eftersom vi ändå har haft fullt upp med "lilla-rummet" så va de ju ingen större förlust. Spackalde ju igår, så idag började vi med att slipa spacklet. Fucking boring, så det slutade med att Magnus fick göra det själv. He he... Nått ska man ju ha dom till! =) Sen fick jag dammsuga upp allt damm som blev av slipandet. Jisses!! Har aldrig sett så mycket damm alltså. De va knappt att damsugaren sög upp det, så jag fick även svabba. Suck!! Efter det satte vi igång och tejpade lister och kanter... Sen va de bara att börja måla! =) Två strykningar har vi hunnit med, och jag måste säga att det blev helt OK, för att va gjort av två amatörer. =) På ena väggen får vi nog dra en gång till, eftersom det varit en brun fondvägg där. -Resten av rummet var vitt!
Ska försöka fixa lite bilder oxå! Men pallar inte med det nu... Blir att slänga sig på soffan! Chiao! ^^

Orkar inte, men gör det ändå...

2007-09-29 @ 23:51:04

Har verkligen inte orkat blogga idag, men bestämde mig till slut för att göra det ändå... Enjoy! -Or not! He he...

*Vaknade
*Käkade frulle
*Tjötade i telefon
*Lämnade tillbaka filmen
*Hämtade verktyg hos Brorsan
*Va på klädkällaren
*Fick en byrå av pappa
*Spacklade "lilla-rummet"
*Lyssnade på musik
*Lagade god mat
*Åt god mat
*Bråkade med Magnus =(
*Kollade tv
*Promenerade
*La in en annons på blocket
*Blev "vän" med Magnus =)
*Laddade ner Ocean´s 13
*Blonderade håret
*Duschade
*Och blev helt plötsligt jääävligt trött... Zzznark!

Go natt!! ^._.^


Music and Lyrics

2007-09-28 @ 23:08:35

Salo ringde förut och kände för att kolla på film. Sagt och gjort... Vi möttes på torget och hyrde "Music and Lyrics". En romantisk komedi med Hugh Grant och Drew Barrymore. Som enligt mig är två fantastiska skådespelare. =) Storyn handlade om Alex Fletcher (Hugh), som på 80-talet var en stor pop idol. Men i dagsläget får han nöja sig med att uppträda på nostaligishower, karnevaler och i nöjesparker. När han en dag får chansen att kliva upp i rampljuset igen tar han givetvis tillfället. MEN, han måste skriva en låttext, vilket han helt enkelt är usel på... Som tur är träffar han Sophie (Drew), som visar sig vara en talang på att skriva, utan att ens veta om det. Efter mycket om och men får dom till en text, men duger den för uppdragsgivaren?? Hmm...
Under filmens lopp (1 timma och 40 minuter) pausade vi ca 15 gånger. Folk ringde och messade oss stup i kvarten!! Så man kom av sig hela tiden. Men i helhet tyckte jag att det va en bra film, lite förutsägbar... Men det är väl alla romantiska komedier??? Ha ha ha! =) Därimot hade den nog inte varit så bra utan dom givna huvudrollerna, Hugh och Drew. Dom va så söta!! ^-^


image140
Time to go to bed! Natti!

Helg igen! Weeiii...

2007-09-28 @ 13:10:04
Hopp, då va det redan fredag igen, och jag är ledig (läs arbetslös) som vanligt. Börjar få lite panik faktiskt, har bara ca 150 dagar kvar att stämpla! =/ VILL HA ETT JOBB NU!!! Söker och söker och söker... Men icke! =( Är ju givetvis glad för dom få tiderna jag får på Willys, på så sett går jag ju inte hemma varje dag samt att jag sparar stämpel dagar. Det är väl bara att försöka hålla skenet uppe och fortsätta söka plus att vidga sin syn på arbete ännu mer! Hmmm...

Nu har älsklingen precis åkt till jobbet och kommer inte hem fören vid 22.30 tiden.
=( Boring! Men jag har massa saker att göra, så det ska nog gå bra. He he... Ska dels söka jobb (för ovanlighetens skull...), promenera och städa ur "lilla-rummet".
Vi har nämligen varit och köpt spackel och färg mm, idag på förmiddagen för att göra om där inne. Finaly!! =) Har ju bott här i över ett halvår nu men inte fått tummen ur. Samt att vi inte varit överens om nån färg... Men nu blev det tillslut ljusgrön färg vi köpte! Så nu kommer vi ha fullt upp hela helgen. Så är det nån som inte har nått bättre för sig är det bara att ta på sig "fulkläder" och komma hit och hugga tag i en spackelspade eller roller. He he... =) Lovar att lägga in "före och efter" bilder för er latmaskar som inte har möjlighet att hjälpa till.

Tror jag börjar med en promenad nu när ändå solen skiner! Lovley! ^^

Fucking trött!

2007-09-27 @ 22:46:23
Ahhhggghhh! Nu e ja trött som ett as och pisst off... Kom nyss från jobbet! Jobbade stängning med allt va det innebär. Fick jaga ut dom sista kunderna ur affären. Vägra inse att det är stängt liksom! *MORR*
Sååå, nu fick ja gnällt lite... =) Då går det nog enklare att somna!
Go natt på er! =) KRAAAM!

Tvättstuga!

2007-09-27 @ 10:36:14

Gud va bekväm jag har blivit sedan vi fick tvättmaskin i lägenheten. Slippa gå upp och ner i tvättsugan med all tvätt... Suck! Men idag var det tyvärr dags. Högen med skitiga sängkläder och handukar hade växt sig rätt stor, hmm! Så jag bokade tvättsugan 07-12 idag... Men vaknade inte fören 08.30 (Oooops). Blev lite stressad, men insåg sedan att jag fortfarande hade gott om tid. Så nu sitter jag bara här och väntar på att dom två sista maskinerna ska bli klara, tick tack... Zzzznark!
Börjar inte jobba fören kl 15.00 idag, vilket är gött. Kanske till och med hinner ta en promenix innan jobbet... Hoppas! =) Have a nice day! ^^

image138
Jag i morse... Ha ha!!


Klockren!!


Inte bra!

2007-09-26 @ 19:34:27
Jag tycker att jag är jätte duktig som inte har ätit en godis bit på över 5 veckor. =) Vissa stunder har det givetvis varit lite svårt... Men i helhet har det gått riktigt bra!
(((((STOLT HANNA)))))
MEN, haha... Ja, det finns ju alltid ett "men". Sorligt men sant! Sedan jag "slutade" med godda och sånt onyttigt har jag börjat snusa som en tok. Snusade lite innan oxå, mest på fest... Men nu har det ökat nått dramatiskt!! Jag snusar "bara" mocca mini portion. Som smakar anis (lakris). Antar att jag gör det för att få en liten godis smak i munnen... Jag hoppas att det bara är nån slags "övergångsperiod" just nu, som en snuttefilt typ! He he... Så jag hoppas inte det spårar ut och blir allt för jobbigt att sluta sen när jag känner att det blir FÖR MYCKET. Hmm... Den som lever får se!

image137
Skäll lite på mig vettja! =)

Upp som en sol...

2007-09-26 @ 12:03:12
...och ner som en pannkaka! =(
Försov mig lite i morse, så jag fick kasta på mig kläderna och pinna på bort till mamma, innan hon skulle till jobbet. En gång i veckan ska jag ju vägas och mätas! För 5:e veckan i rad idag. Men... =( Jag hade bara gått ner 0,3kg!!! Snyft... Så mitt glada humör försvann snabbt och jag blev lite deppig. Men måtten hade ju minskat lite, så det kändes ju bättre. Och jag hade ju iaf inte gått upp! Så nu har jag sammanlagt gått ner 6,4kg, på 5 veckor.
Efter mätning och vägning va de en långpromenad som gällde. Lyssnade på ljudbok och njöt av den friska luften. Nu ska jag starx köra M till jobbet. Sen vet ja inte vad som händer... Borde söka jobb, så det får la bli nått åt det hållet! Adios!

Tack!

2007-09-25 @ 22:20:23
Vill bara passa på att tacka ♥PrincessJess♥ som har hjälpt mig massa med bloggen. Trots att jag inte ens känner henne. =) Själv fattar jag ju nada... Så jag frågade nån som såg ut att kunna. Och hon hjälpte mig så gott hon kunde. Tack så jätte jätte mycket!! =) -Jag är super nöjd! Men kommer säkert fortsätta ställa massa konstiga frågor ändå... Ha ha ha!! Och givetvis läsa din balla blogg! =) ^^ KRAM!

image138

DERBY!

2007-09-25 @ 21:57:56
Idag var det fotbolls derby på Ullevi, GAIS-IFK. Jag håller givetvis på GAIS... =) Som alla innerst inne gör! ^^ Vi förlorade dock med 0-1. Fuck A Duck! =( Men de va trevligt iaf. Bättre lycka nästa gång... Hmm!

image136
..:GAIS:..

Den 25:e smäller det!

2007-09-25 @ 07:45:38
Wohoooooo!! Då va de dags för lön igen! Lika efterlängtad och välbehövlig som varje månad. Då lever man som den ♥prinsessan♥ man egentligen är några dagar och är sedan tillbaka där man började... He he! Sorgligt men sant! Men IDAG är det iaf underbart skönt att de klirrar till i plånboken. =)

image135
$$$CaTcHiNg$$$

Natusan Balsam Spray!

2007-09-24 @ 15:58:57

Ett tips för alla er som är trött på att borsta ut tovigt hår efter duschen! -Trots att man använt en halv flaska balsam... Testa Natusa Balsam Spray (KIDS). Håret blir löjligt enkelt att borsta eller kamma ut trots att det är blött. Jag vet att det är för barn, men va faan... De funkar ju! =) Och de blir inte alls "fettigt" och äckigt snabbare, vilket jag trodde. Det luktar bara lite extra gott, fruktigt typ! =) Kostar ca 20kr och finns i dom flesta affärer som säljer shampo... En mycket bra investering eftersom den räcker länge. Try It, du kommer inte bli besviken!


image134
"No more tears..."

Vadå? Är sommaren slut?

2007-09-24 @ 12:16:30
Samma visa varje år... Jag inser aldrig att sommaren är slut. Och detta året är det extra svårt eftersom vi inte ens hade nån sommar. MUHÄÄÄÄ!
Kusin Victoria ^^ har redan börjat sälja jultidningar och killens far ringde och bjöd in oss till jul för redan en månad sedan... (!!!) PANIK liksom! Det är ju sommar!! Eller?? Hmm... Jag är lika trög varje år!
Men idag (24/9) är det faktiskt bara 3 månader kvar till julafton. 3 månader!!! Det går skitfort... =/  Snart kommer dom säkert börja sätta upp julpynt och belysning inne i stan och alla skyltfönster. Suck och stön! Stress stress stress... Sakta ner istället! Orka stressa!

image132

Blades Of Glory

2007-09-23 @ 22:42:22

Blev slappt ikväll med en film och en skål popcorn. Filmen vi såg heter "Blades Of Glory" och är en komedi som handlar om killarna Jimmy och Chazz, vars dröm är vinna OS guld i konståkning för herrar. När dom båda, efter ett bråk, blir avstängde från sporten på livstid ser dom ingena annan utväg än att byta gren för att nå guldet. Paråkning!! Med många hinder, tuff konkurrens och deras hat mot varandra är det svårt att nå till OS i Monteal...
Filmen föll tyvärr inte i min smak eller min sorts humor. Men en söndags kväll som denna hade jag nog inte orkat se nått "bättre". Utan log ibland och satt snällt kvar i soffan med popcorna i högsta hugg. Den gick snabbt och va lätt att hänga med i.... Inga konstigheter och inga överraskningar. En bra söndags/bakisfilm för dom som har en annorlunda humor!


image131

Inte ens några snygga killar fick man titta på... =(

My Pink World

2007-09-23 @ 16:41:58

"Man ser det man vill se..."

I min värld är allt rosa... =) Så grymt fräckt coolt ROSA!
image130
..:Pink Pink & Rock´n´Roll:..


Middagstips!

2007-09-23 @ 16:16:14
Saras fisksoppa! =) ^^

För att det ska räcka till ca 4 personer behövs:

2 laxfiler
2 torskfiler (går bra med annan vit fisk oxå)
1-2 nävar skalade räkor
1 stor gul lök
1-2 gula paprikor
2 vitlösklyftor
2 msk hackad dill
vitt vin (tex. "california white")
Hummerfond på flaska (tex. "touch of taste")
Minimat
Cremefraiche

Skär upp fisken, löken och paprikan i "munstora" bitar. Häll upp ca 2msk olja i en stor kastrull och fräs lök och paprika tillsammans med pressad vitlök. När det fräst i några minuter häller du på vinet. Jag brukar ta en halv LITEN (370ml) flaska, skulle tippa på att det är ca 2-3 dl. När det fått fart och börjar små puttra häller du i cemefraichen, ca 2,5 dl (en liten burk). Rör om lite och häll sedan på minimaten och hummerfonden. Ca 4-5 dl minimat och hummerfonden tar jag ungefär en halv flaska. Sedan får man smaka sig fram, om det behövs mer eller mindre av nått. (Mindre är svårast, ha ha...)
Låt soppan koka upp och tillsätt sedan fisken och dillen, låt det sedan koka i ca 8-10 minuter beroende på hur stora fiskbitarna är. Strax innan servering häller du i räkorna, som bara ska värmas upp. Om dom kokas blir dom sega och studsar i munnen.
Serveras med vitlöksbröd och aioli.... Dricker själv inte vin men rekomenderar ändå ett torrt vitt vin att avnjuta denna underbara soppa med.

image128
Smaklig måltid... =)

Wohoooo!

2007-09-22 @ 11:40:55
Då va de lördag igen, finaly!! =) Så jävla gött.... Har redan (?) hunnit storstäda här hemma. För ikväll väntas finfrämmat (gäster), Jenny och Sigge kommer hit på "parmiddag". =/ Vuxen poäng i mängder juh! Ha ha ha.... Dricka och äta gott, snacka skit och spela spel typ. De ska bli trevligt... Men innan dess måste ja hinna ta en promenad, en låååång om vädret tillåter. Hoppas!
Så nu ska jag kasta i mig lite frulle och klä på mig! Todiiiloooo!!

Roy Lichtenstien

2007-09-21 @ 22:11:50

Min absoluta favorit konstnär. Alltså, jag kan typ INGET om konst och min dyraste tavla kostar nog inte mer än 200kr skulle jag tro. Men den här snubben, Roy, har gjort så otroligt mycke grymma saker. Som jag gärna skulle köpa om jag haft råd... Men i dagsläget får jag nöja mid med att kolla på bilderna via internet. Och det är ju inte fy skam det heller. =) Eller, nu ljuger jag lite, för jag laddade ner några Lichtenstein bilder och gick till Print Shop och tryckte ut dom i tavel format. Så jag har ju några. Men inte i den rätta upplösningen, och färgerna är inte dom samma. Hoppas att jag en vacker dag kan kunna köpa dom riktiga! =)

image119
Roy Lichtenstein 27/10-1923 - 29/9-1997


Några av mina favoriter...

   

 

  

Visst är dom grymma?? Popiga för att vara mer exakt... =)

Idag är det FREDAG! =)

2007-09-21 @ 09:37:10
På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest
Men fredag är ändå den dagen som känns bäst
Ge mig då kyckling, det gillar jag mest
Kyckling på fredag, det enda jag vill ha
Kyckling på fredag, då mår man riktigt bra
Kyckling på fredag, vad var det jag sa?
Jag vill ha fredag idag!

Och det ÄR ju fredag idag... Tjohooo! Göttans värre... MEN, nån kyckling blir det tyvärr inte =( den va slut! Så de blir typ tonfisksallad att ta me till jobbet. Och enligt Jessica Simpsons är det ju inte sååå stor skillnad, eller?? Hmm...
"Is this chicken, what I have, or is this fish? I know it's tuna, but it says
'Chicken by the Sea.'" Ha ha ha...
Stackars (?) tös, det kan inte va lätt att vara en bortskämd snorunge.
image117
Finaly Friday!

Bläää!

2007-09-20 @ 21:56:31
Fucking tråkig och stressig dag på jobbet! Nackspärr allan och seg som faan... Usch! Stackars kunder som fick stå ut me mig. Och stackars mig som fick stå ut me alla dårar till kunder! Ha ha ha... Vissa e totalt rubbade. Och kortläsarna cpade så varje gång en kund skulle dra sitt kort tog det typ 2 minuter innan nått hände... Suck och stön! Köerna växte och mitt tålamod minskade. Hepp hepp...
Men nu e ja hemma och ska snart kolla på Idol som M har spelat in! Weeeiii... Vilken loser jag är som spelar in! Ha ha... Men va fan! That´s life! Haré bra! ^^

Paraply!

2007-09-20 @ 14:05:13

Antar att denna hösten kommer bli lika regnig som sommaren. Då gäller det att ha ett fräckt paraply som håller i regn och rusk. Inget klent Ullaredsparaply för 19kr som vänder sig ut och in om man råkar nysa på det, utan ett bastant som tyvärr inte får plats i väskan.
Gissa vilken färg mitt paraply har?? =)


image116

ROSA såklart! ^^ =)

Godag yxskaft...

2007-09-20 @ 13:55:26
Sov tok länge idag och är ändå helt väck. Känns som nån slått en stekpanna i hövvet på mig. Jobbigt!! Börjar inte jobba fören 15.00, så jag har ju lite tid på mig att vakna till liv. =)
Satt länge och fundera på om jag skulle ta en promenad förut, när jag väl funderat klart började de regna... He he! Så jag åkte och handla lite istället. På Willys och på systemet. =) Samt en rökt makrill i fiskbilen. Gott gott... Den ska jag ha med mig till jobbet och kalasa på när jag har rast. MUMMA!
Har oxå suttit och försökt förstå mig på Facebook, men jag måste erkänna att jag fattar noll! Måste bero på att det är engelska inblandat. Så fort nått är på engelska så nollställs min hjärna typ! He he he... Men men. Alla andra har ju facebook, så man vill ju inte verka sämre! Hmmm...
Nu ska jag passa på att pussa lite på Maggie, som är hemma och är sjuk, innan jag drar till jobbet... BYE!!

Farväl... :(

2007-09-19 @ 10:23:51
Tänkte bara ägna en liten tanke åt min gamla data som nu "har gjort sitt". Tackar för dom fina stunderna och även för motgångarna, som tyvärr blev för många nu i slutet. Kommer sakna din rosa fina päls och kanske till och med ditt brummande ljud vid start. Hmmm.... Du va min första! -Glöm inte det! Du kommer med andra ord alltid ha en speciell plats i mitt hjärta... =) Men du måste förstå, jag va TVUNGEN att byta upp mig. Det blir bättre så här, ja lovar! Nu slipper du mina utbrott när du låser dig och Emmas virus nedladdingar....

Rest In Peace

image115


Slappt...

2007-09-18 @ 20:48:57
Haft en hel slapp eftermiddag med bara massa pulande här hemma. Fyllt diskmaskinen, satt på den, tömt den. =) Fyllt tvättmaskinen, satt på den, hängt upp på tork. =) Lagat mat, dukat och ätit upp den... Tacos såklart! De sorgliga är att man blir så äckligt mätt av tacos, kanske för att man äter så mycke...? Hmm... Men gott är det!

Och nu har jag och Jenny precis vart ute och gått en timma. De va gött men riktigt kallt,
-och mörkt! =/ Sista biten gick vi genom skogen, eller rättade sagt sprang genom skogen,
-vi blev lite skrajja. Man både ser och hör saker som inte ens finns när det är så mörkt. Så hädanefter ska ja fortsätta att promenera på dagtid. He he...

Nu ska ja skära upp lite annanas och kalasa på. Tända lite ljus och mysa i soffan... Mmmm!

Satans väder!

2007-09-18 @ 13:41:03
Strax innan jag begav mig förut började det givetvis ösregna! Grrr.... Så jag lämnade solbrillorna hemma och tog paraplyet med istället. Förutom att paraplyet höll på att blåsa bort så va skorna genomvåta innan jag ens kom till mamma, som endast bor 15 minuters promenad härifrån. Kändes sådär motiverande att gå på en arb. intervju då liksom... Men men! Vägde mig hos mamma och har nu gått ner 6,1 kg på fyra veckor. Men har "bara" gått ner 0,5 kg den senaste veckan. Hmm... Men så länge det är minus så känner jag mig taggad till att fortsätta. =)
Efter att mamma mätt och vägt mig begav jag mig mot sahlgrenska där jag skulle vara
kl 10.00. Trodde knappt jag skulle hinna men va där 20 minuter för tidigt istället. Ha ha...
Intervjun gick helt ok, de va mest hon som pratade men när jag väl blev tilltalad svarade jag snällt och genomtänkt. =) Det är ett växeltelefonist jobb jag sökt och jag har ju inte såååå stor erfarenhet av det. Samt att de va MÅNGA som hade sökt enligt henne som höll i intervjun, Så det känns inte som jag kommer få det. Men jag håller tummarna ändå! Hade vart så skoj att jobba inom telefonist eller receptionist. =)
Tror ni att det regnade när jag kom ut från intervjun??? NEPP! Det va strålande sol och knappt ett moln på himlen... Men det va fortfarande kallt. Men ja suckade djupt när jag insåg att billorna låg kvar här hemma!! =(
I vilket fall som helst åkte jag hem till Anna och satt och tjötade lite. Hon är hemma och är sjuk stackarn, så jag tyckte hon behövde lite sällskap. Tänkte köpa me mig lite choklad oxå, men hade inga pengar. -Fast det är ju tanken som räknas, he he!! =)
Kom nyss hem och tänkte göra mig en liten sallad eller nått strax, men vill inte bli föör mätt. För senare ska jag och min loverboy äta tacos.... MUMS! Har blivit tacos typ en gång i veckan nu det senaste. Gott gott....
Sen om vädret tillåter blir det nog även en promenad. Men jag vågar inte hoppas för mycket eftersom det svenska vädret är scitzo!! 

Gäääsp!

2007-09-18 @ 07:35:34
Go morron go morron... Ser mulet ut där ute. Men det regnar inte ännu iaf. Hmm... Va va de för väder det skulle bli?? Ska ja ha me mig paraply eller solbrillor? Ska ja ta på mig strumpor eller kan ja gå utan? Man vet ju aldrig hur vädret utvecklas under dagen... Det kan ju bli allt ifrån snöstorm till tropisk värme typ! Jobbigt!!
Sitter här och gäspar och lyssnar på morgongänget, ska snart äta frulle och sen bege mig mot mammsen. Där ska ja vägas och mätas för fjärde veckan i rad. Hoppas jag fortsätter neråt. =) Än så länge är det -5,6kg. Men det är som sagt en vecka sedan, så jag hoppas på nått kilo till! Weeeiii... Kan ju skriva mer om det sen för dig som är intresserad. =)

Ny data!! =)

2007-09-17 @ 22:22:42
Jippie! Tjohoo! Weeeiii.... Idag är Hanna Panna glad. =)
Åkte till OnOff efter jobbet och skulle lämna in min digitalkamera på lagning eftersom den cpat sig. Men den gick inte och laga och fanns inte kvar i sortimentet, så jag fick en ny! =) Som var likvärdig i finesser och prisklass. Fick endast betala självrisken på 170kr.
It´s a deal!!! Så det blev en svart Samsung... Och när jag ändå va på OnOff så kikade jag på datorer. Min gamla va ju från stenåldern och va allmänt störd... *MORR* Så jag slog till på en ny data oxå. En bärbar Acer... Hmm! Jag kan inte så mycke om datorer, men M tyckte den va prisvärd så ja e nöjd! =) Fattar dock inte så mycke ännu... Men man lär väl sig antar jag. Blir lite felstavat och sånt, men ni få som läser detta får ha tålamod en vecka eller två. Sen e jag nog kung på denna manick! =)


image114



Har nyss vart ute och gått i ca 90 minuter med Jenny, härligt... Men de va lite mörkt och läskigt att gå i skogen! =( Fick hålla hårt i Jenny, ha ha ha...
Nu ska jag strax sova, är iof ledig imån men ska upp tidigt ändå... Arbetsintervju och vägning och mammsen. Sen blir de väl promenad med Jenny igen...
Hoppas det fina vädret håller i sig! =)
Kram och gonatt!!

Schäfer valpar!

2007-09-17 @ 09:11:11
Va en sväng hos Camilla och valparna igår. Dom växer så det knakar, men är fortfarande jätte jätte söta! =) Kusin Victoria va med och fotade lite... =) Enjoy!

   

      

   

Visst är dom underbara?? Men ändå har dom inga köpare ännu... =( Så om DU är intresserad är det bara att höra av sig. Dom är leveransklara v.40 då dom även är avmaskade, vaccinerade, chippade, vet. bisiktade och "dolda fel" försäkrade. Det är fyra hanar och fyra tikar, alla är snälla och kramgoa och jätte söta! =) Renrasig schäfer med stabila föräldrar, 6500:-/st. Kan ses i Göteborg -kortedala.

Mys Kitty!

2007-09-16 @ 19:23:37

Hittade inte den där Hello Kitty regnjackan ja ville ha på H&M, men köpte en mysig huvtröja istället. Sweet!! =) Hoppas regn jackan finns kvar inne i stan... VILL HAA vettula! =) Får åka och kolla när ja får pengar. Håll tummarna!!


image103
Maggie fick posera för en bild... He he!!

Regn regn och mer regn! =(

2007-09-16 @ 12:29:39
Suck och stön! Regn regn regn... Planen va att ta en morgon promenad med Jenny. Men jag har ju fan inga regn kläder, så ja bangade. Jenny hurt bullen gick ändå! =) -Hon har regn kläder! Vilket jag oxå borde skaffa... Vi bor ju trots allt i Sverige. Såg en mörkblå Hello Kitty regnjacka på H&M. Gillar egentligen inte mörkblått, men ska nog kunna göra ett undantag för Kittys skull! =) He he...
Har bara plockat och pillat här hemma hela förmiddagen, sorterat tvätt och slängt in en maskin. Väntar nu på att den ska bli klar så ja kan dra till "Backa Plan", måste köpa en present till min kusins son Lucas som fyller 3 år idag. GRATTIS killen! =) ^^
Tänkte lämna in min digital kamera på service oxå. Den cpar som fan! *MORR* Och när jag ändå är där ute kan ja ju lika väl kolla fall regnjackan finns kvar på H&M, hoppas!! =) Jag har dock inga pengar, men jag får nog låna av älsklingen. =) Hmm... Får fjäska lite nu!

Rökning!

2007-09-15 @ 17:07:43
Usch och fy och blääää... Finns det nått äckligare än folk som röker i bilen? Får rysningar bara ja tänker på det... Ser ofta folk som sitter inne i en dimma i sin bil och bolmar. De måste ju stinka nått otroligt, fyyyy! Jag tycker ju rökning är äckligt över allt, men i bilen går fan gränsen! Hmm... Eller inomhus över huvud taget. Tacka gud för rökförbudet på krogar och restauranger. Så mycke fräschare nu!! Folk klagar på att de stinker fis och svett istället... Ha ha! Men den lukten sätter ju sig inte i kläderna iaf.
Förr stank ju fan bh:n när man varit ute!! ÄCKLIGT!
Samtidigt som det är otroligt vidrigt, så dödar det ju faktiskt oxå. It´s dangerous!!
Jag snusar visserligen (ibland), men det stör ju ingen annan...? De finns ju givetvis gifter i snus oxå... Men man DÖR inte av det! (Det finns faktiskt inget kännt dödsfall när det gäller snusning.) Antar att jag låter som världens gnäll kärring just nu, och fine!! Det är jag säkert oxå... =) Men jag verkligen äcklas av stanken av rök. Blääääääääääääääää!

image101
Liiite humor oxå... =)

Promenera Mera

2007-09-15 @ 11:47:38
Då va de lördag igen och jag är ledig. Göttans va de att få sova ut och ligga och dra sig extra länge. M jobbar så jag har bara strosat runt och inte gjort nått under hela förmiddagen... De är livet! Ha ha! Snart kommer Emma och Anna hit, vi ska ut och ta en lång promenad. Soligt och fint väder, men de blåser som fan... Så det blir nog att ta på sig ordentligt! =)
Senare blir det nog myskväll med film och kräftor. Mumma!! =)
Någon som har en bra film att rekomendera?

I väskan...

2007-09-14 @ 20:27:01

Vad har man egentligen i väskan?? Hmm... ALLT typ! Iaf allt som man alltid måsta ha med sig. Och nu när jag ser bilden förstår jag varför M blir snurrig när jag ber honom hämta nått i min väska. Han säger alltid att man måste ha karta och kompass för att kunna hitta nått där i och hämtar därför hela väskan istället. I wonder why....? Hmm!
Detta är mitt innehåll...

*Mobil
*Vattenflaska
*Paraply
*Solbrillor
*Spegel
*Kalender
*Penna
*Försvarets hudsalva
*Stimorol tuggumi
*Extra tuggumi
*Plånbok
*Handkräm
*Hårband
*Mynt portomonnä
*Panodil
*Mp3
*Läppglans
*Tamponger
*Näsdukar
*Parfym
*Diadem
*Labello
*Nycklar
*Såpubblor (!?!?)
*Idominsalova
*Plåster
                                                                   

image100

Listan blev skrämmande lång. Jösses! Vad har DU i din väska?? Do you dare? =)

Godis!!

2007-09-13 @ 21:27:32
Mmmm... Nu är mitt godis slut. Oooops!! De va mycket gott, men nu har ja ont i magen.
=( Inte lika kul. Så ja ska nog ta en verktablett och gå och lägga mig... Go natt!

image104
Sorry för den kassa bilden... (mobil bild)


Ölglas och valpar...

2007-09-13 @ 19:17:13

Efter min morgonpromenad tidigare idag käkade jag en god frukost och begav mig sedan till läkaren. Besöket gick bra, och allt är som det ska. =) *pustar ut*
Bredvid mottagningen liggen en "stadsmission second hand affär", där jag fördrev tiden tills Magnus kom och hämtade mig. Köpte två gigantiska öl glas till honom för en billig peng. Så man slipper fylla på så ofta... He he! =)

Senare åkte jag och Camilla till Allum och strosade lite. Jag köpte endast ett läppglans på H&M eftersom jag totalt glömde av va de va jag skulle kolla efter. Hmm... Hjärn släpp allan typ!! Ha ha! Sen åkte jag me henne hem och lekte lite med valparna. Dom har växt jätte mycke och är hur söta som helst. =) 


        


Nu är det snart dags för Idol igen... =) Sista audition tror jag! Hmm...? Och jag har laddat upp mad vindruvor och annanas. MUMS!! Gott OCH nyttigt... =)


Fuck A Duck

2007-09-13 @ 08:57:33

Vaknade för ca en halvtimma sedan... Men usch va ont jag har i nacken! Helt stel OCH öm. =( Så om nån har tid att massera den idag skulle jag bli otroligt tacksam. Annars får jag nog knö ner mig i ett varmt bad, men de får bli senare. För nu ska jag ut och promenera... Weeeii va de ska bli skönt! Solen är oxå vaken (precis som jag), så jag ska inte glömma brillorna denna gången. He he... Take care!

image97

Popcorn!

2007-09-12 @ 22:02:35
En lååång dag på jobbet fick mig att slänga mig på soffan när ja kom hem... Va så sugen på nått "gott". Men har ju typ svurit eden på att hålla mig ifrån sånt där farligt! Hmm... Så jag slängde in en påse popcorn i micron. Willys osaltade light micro popcorn. =) Jätte goda, och sundare än chips och godis. Antar att några "morots stavar" hade vart nyttigare, men va faan... ORKA! Jag får helt enkelt ta en extra lång promenad imån. Hi hi...
Imån är jag ledig, då är det promenad och läkarbesök som gäller! Tjohooo... Nån som vill me på en promenad eller?? Just tell me i så fall! =)

image96

Idol...

2007-09-12 @ 08:19:55

Igår kväll efter Idol cpade datan som faan, så det tänkta "kvälls" inlägget kommer här och nu istället... =) Enjoy!

Kollade ju som sagt på Idol igår kväll, där dom fortfarande bara är på auditions runt om i ladet, men det är nästan roligast... Kolla på alla som tabbar sig osv. Men de va riktigt många som va duktiga oxå... =) Så efter auditions programmen är över måste man ju fortsätta kolla ändå! =) Juryn är ju som vanligt "taskiga" och okänsliga när dom "mobbar" sökande som inte kan sjunga. Förstår om dom får nog efter att ha suttit en hel dag och lyssnat på massa tokstollar... Men Daniel Breitholtz som sitter i juryn klarar jag bara inte av!!! Han är så äcklig och ful och blääää!! Usch! Så när just han säger till vissa att skaffa ny frisyr eller kolla sig i spegeln osv. så blir jag så jävla förbannad. Hur fan ser han själv ut? ÄCKEL! Han sitter där och ser högfärdig ut med sin fula prick på ögonlocket. Ryser bara ja tänker på det... Usch!

image93
Ugly Mother Fucker!



Hmm... Så där ja! Nu har jag fått spy lite galla så här på morgonen, så nu är jag nog reddy att gå till jobbet. =) Ha ha... Adios!


Mätt!

2007-09-11 @ 19:57:33
Ohh, jisses va mätt jag är! Har precis avnjutit en god middag tillsammans med min älskling. =) Idag serverade panerad pangsui file (fisk) med råris och görnsaker. Borde haft potatis till, men hade ingen hemma... Och nån remuladsås hade jag inte heller så det blev en slev keso istället. MUMMA!! =) Men det va utsökt ändå, och även nyttigare... Vet att jag inte borde panerat fisken, men just pangsui file blir så otroligt god om man gör det. Hmm... Liiite får man tänja på gränserna trots att man "bantar". He he... De va iaf ingen pizza, -blir alltid enklare att jämnföra med nått som är mycke mer onyttigt! =)

image92
Smask!! =P


Nu ska ja slänga mig på soffan och kolla på Idol... Alltid lika kul och se andra människor skämma ut sig! *asg* Adios så länge!! =)

USA i ett nötskal...

2007-09-11 @ 15:40:44
HJÄLP alltså! Landet som är en såkallad "Storebror" till resten av världen borde snart inse att vi (resten av världen) skrattar åt dom och absolut inte med dom... Man blir knappt överaskad längre, när man läser och hör om alla sjuka saker som händer i USA.
Läste nyss en notis i Aftonbladet som ni här kan ta del av...


LOS ANGELES:
Hamburgaren som polismannen Wendell Adams köpte på McDonalds var så salt att han blev sjuk.

Efteråt grep han den anställda kvinnan som saltat köttet.

Nu har Kendra Bull åtalats för vårdslöst uppträdande.

Adams slog till mot Bull i Union City i Georgia i fredags kväll. Hon tvingades tillbringa natten i häkte innan hon släpptes mot en borgen.

Bull har medgett det överdrivna saltandet men uppger att det var ett misstag.

Skrapade bort saltet

- Jag råkade spilla salt på hamburgerköttet. Jag berättade vad som hänt för en av mina kollegor och min chef. De försökte skrapa bort saltet, har hon berättat.

- Jag åt en hamburgare gjord på köttet. Jag blev inte sjuk, säger hon.

Det hävdar dock Adams att han blev. En kort stund efter att han tuggat i sig maten återvände han till restaurangen och sa till föreståndaren att han mått dåligt av maten.

Förhörde henne

När Bull berättade vad som hänt förde Adams ut henne utanför lokalen och förhörde henne.

I dag ställer hon sig mycket frågande till polisens agerande.

-Varför tog han inte en tugga och slängde bort den om den nu var så salt? undrar hon i Atlanta Journal-Constitution.

Skickat på provtagning

Polisen har nu skickat en del av hamburgaren till delstatens kriminallaboratorium för provtagning.

- Bull har åtalats eftersom hon serverade hamburgaren utan tanke på att köttet kunde skada den som skulle äta det, säger Union Citys talesperson George Louth.

Är inte detta helt jävla sjukt?? Att åtala någon för att maten är för salt? Nu får dom fan ta och ge sig... Och detta är bara en av alla idiot grejjer dom har för sig. Det verkar som man kan stämma folk till höger och vänster i USA. Läste för några år sedan om en inbrottstjuv som hade halkat på en våt fläck inne i ett hus där han brutit sig in. Tjuven bröt benet vid olyckan och stämde därför familjen som ägde huset... (Ja vet, det är idiotiskt!)
Men mannen vann och famlijen fick snällt betala skedestånd. Hur mycket pengar det rörde sig om minns jag inte. Även om det så bara va 1kr så är det fortfarande helt rubbat.
VAKNA USA!!! Ni är inte friska!! Men vem fan är det...? Ibland blir man rädd när man tänker på varft fan världen är på väg, med krig och tokigheter. Men USA tar ändå priset!


Härligt start!

2007-09-11 @ 12:04:32

Då va man ledig idag igen, men jag hänger inte läpp för det, utan startade dagen med två timmars promenad. Givetvis glömde jag sol brillorna hemma så solen sken extra mycke kändes det som. =) Lovley! Avslutade promenaden på torget där jag köpte en halv melon som jag nu sitter och smaskar på. Gött!! När jag promenerar ensam brukar jag lyssna på ljudboken i mp3:n, men idag tog batteriet slut när jag gått i en kvart. Så jag satte på musik spelaren på mobilen, hade dock inga hörlurar... Så jag la den i luvan och lät den spela "fritt". Så jag diggade och sjöng med och måste sätt allmänt vrickad ut där jag knallade omkring på stigar och trotoarer. =) Men kul va det... Och det är ju huvudsaken! =)


Zznaaark!

2007-09-10 @ 22:24:59

Nyss hemkommen från jobbet. Pust och stön! Känner mig helt slut... De har varit så mycket att göra och precis innan stägning va hon som luktar så konstigt inne. Usch!! =( Antar att det är nån konstig parfym eller hårspray eller nått, för det verkligen sticker i näsan när hon paserar. Och givetvis hade hon en hel kundvagn fylld me varor, så det tog ju sin tid. Höll på att spy! Bläää...

På väg till jobbet tidigare idag kikade jag in i en affär som heter "Okey". Det är i stort sett BARA Hello Kitty prylar som säljs där. Helt tokigt grym affär... =) Jag gick länge och spanade in varenda pryl, men va mycket stolt över mig själv när jag inte köpt nått. He he... =) Kanske va det för att min (Hello Kitty ^^) plånbok ekade tom. =( Jag gick även in i "Sorbet" som är en grymt cool affär som ligger precis bredvid Okey. Den är färglad och har massa fräcka prylar och krimskrams. =) Precis allt som jag älskar! Weeeii... Men även därifrån gick jag tomhänt. Men de va nog lika bra, får knappt plats med allt krimskram jag köper. =/ Ooops! Hmmmm...

Nu är det dags för mig att sova. Jag är så trött att jag inte vet vad jag heter typ... Jobbigt!


Mössa??

2007-09-10 @ 10:42:45
Kanske är lite för tidigt med mössa... Men de ser så kallt ut ute. Så jag sitter här och funderar på om jag ska ha min nya rosa mössa som jag köpta på H&M:s barnavdelning häromdagen. Den är ju så söt, men de kanske kommer bli för varmt. Hmm... Svåra val!
Va tycker du??

image91
Jag ser lite halvgalen ut, men mössan e söt! Hi hi... ^^

=(

2007-09-10 @ 08:30:20
Morsning korsning! Måndag morgon och livet känns tungt... Usch! Trött som faaaaan är jag men gick ändå upp ur sängen eftersom jag höll på att pissa ner mig. Börjar inte fören 12.45 idag men hade tänkt att promenera innan. Men givetvis regnar det, syyyynd! =( Men dom sa på radion att det skulle klarna upp nu på förmiddagen och sen bli regn framåt kvällen igen. Hmm... Så jag kanske kan dra till jobbet lite tidigare och hoppa av någon hållplats innan jag ska av och gå resten av vägen.  =) Man får inte va dum! He he he...
Nu ska jag fixa lite frukost och även lite lunch som jag kan ta me till jobbet. BYE!

Hard Candy

2007-09-09 @ 22:15:51
Mmm... När jag nu sett filmen tycker jag att det va en rätt passande titel. Filmen, som är en psykologisk dramathriller, handlar om en framgångsrik 32 årig fotograf som träffar en
14 årig tjej på internet. Efter tre veckors chattande träffas dom för en fika på ett centralt café. Hon är oerhört intelligent för sin ålder, men följer trots detta med honom hem. Filmen utspelar sig i stort sett bara hemma hos honom och en lång stund kände jag att jag ville spola förbi allt och komma till SAKEN. Och förutom Hon och Han är det bara tre skådespelare till med i hela filmen, som tillsammans får dela på ca 7 minuter av filmens 100 minuter. En rätt långtråkig film med andra ord, men ändå väldigt bra gjord.
Tjejen i filmen påminner dessutom väldigt mycket om Lisbeth Salander som är huvudroll i Stieg Larssons "Millenium" böcker. Eller, iaf den bilden JAG har fått av Salander. He he... =) Och alla som läst "Millenium-triologin" har nog, precis som jag, fått en rätt "crazy" bild av henne. =/ Mer än så avslöjar jag inte!! Hi hi... =) Förutom att den är värd att se.

image92
Bilden säger mer än tusen ord...

Tacos!

2007-09-09 @ 19:06:01

Efter en dag på jobbet kom jag hem och va hungrig. Då hade älsklingen lagat tacos åt oss... =) Han e den sötaste! De va jätte gott, smask! Tacos kan man nog aldrig äta sig less på... De är så himla gott! MUMS! =) Så nu är jag propp mätt och ska slå mig ner i soffan bredvid darling och kolla på film, igen... ^^

image91
Gott gott!!

Knocked Up

2007-09-09 @ 12:18:58
Igår kväll kollde vi på film, det blev Knocked Up (På Smällen) med Katherine Heigl och Seth Rogen i huvudrollerna. Som man hör på titeln blir Alison, som spelas av Katherine, med barn efter ett one night stand med Ben, som spelas av Seth. Hon bestämmer sig för att behålla barnet trots att det hotar hennes karriär där hon precis har blivit befodrad. Ben är givetvis beredd att ta sitt ansvar, med allt va det innebär. Trots att han bor med sina kompisar och lever ett allmänt stökigt liv och inte har något jobb. Dom har ju trots allt nio månader på sig att lära känna varnadra och bli kära. Det blir lättare sagt än gjort...
Mer än så vill jag faktiskt inte skriva utan rekomenderar istället denna filmen. Den är enkel och rolig om man tittar på den vid rätt tidpunkt i sitt liv. Är man nybliven förälder kan jag tänka mig att man får lite panik och ångest, men som (nästan) alla andra filmer slutar den ju lyckligt och man kanske istället blir väldigt sugen på att skaffa barn. =) Enligt mig borde man ju givetvis inte göra detta med ett one night stand utan med nån man redan känner och älskar. =) Gud va klok jag låter... Ha ha!! (Skenet bedrar...)  

image90
Ser dom inte överlyckliga ut? Hmmm...

Dagen som gick...

2007-09-08 @ 22:28:19
Lördag lördag lördag... (!!!) Oftast e man ju ledig då, vilket jag har varit idag. Men varför är man inte bara ledig då?? Hmm... Så fort jag är ledig får jag en sån jävla ångest om jag inte GÖR något. Annars känns min "lediga" tid onödig och jag kunde lika gärna jobbat. Så jävla konstigt...

I vilket fall som helst så har Magnus ( My Love ^^) rakat sig idag. Ohhh, intressant va?? He he... Alltså, han har alltid skägg, typ "runt" ansiktet, som en ram ungefär. Mycket fint tycker jag! =) Men för andra gången sedan vi blev ihop rakade han idag av ALLT!! Han ser så konstig ut, ung och barnslig. Antar att det är en vane sak, men de är mysigt att pussas. Hi hi... =) Och han är givetvis jätte söt ändå! ^^ Men jag föredrar "ramen" och om en vecka eller två har den nog växt ut igen. Tjohooo!! =)

image88   
Så här såg han ut FÖRE rakningen! ^^

OoOoOoOoO

Och så här ser han ut NU... Efter rakningen!
image89



Rastad...

2007-09-08 @ 12:35:21
Jessica ringde och väckte mig vid 9.30 och fråga om jag va färdig för en promenad, 45 min senare kom hon och hämta mig och körde upp till skatås. Vi gick "bara" 5km, men de va tillräckligt för att jag skulle svettas och flåsa. Men nu efteråt känns det skönt. Trevligt att snacka lite skit me Jessica oxå, hon e rolig hon. ^^ (((GRODOOOR))) =) Så nu är jag färdig rastad för idag. Så de blir la att ut och "lördagsköra" lite, kanske hälsa på Camilla och valparna. =) Nu ska jag iaf in i duschen, ser ut som nån lagt ett smörpaket i håret på mig eller nått. LÄSKIGT!!

Så sött!

2007-09-07 @ 09:24:35

Hittade dessa söta baby skor på www.pippilotta.jetshop.se och man blir ju helt tokig. Sååå himla söta!! Det är i sånna här lägen man vill ha en liten söt bebis. =)

image87

Min favorit är dom silvriga, helst med rosa då! He he... ^^

Ljudbok...

2007-09-07 @ 09:09:29
Nyss klivit upp ur sängen efter en god natts sömn. =) Men som vanligt drömde jag massa knas... Ofta blir det juh det man tänker på innan man somnar. Och igår kväll lyssnade jag på ljudbok innan jag somnade, "Gömda" med Liza Marklund. Har läst den förut men tänkte jag kunde ta den igen då jag vill läsa (lyssna) på resten av hennes böcker oxå. För er som inte läst den eller hört talas om den kommer här en kort beskrivning...

"Maria "Mia" Eriksson bor i en svansk småstad och lever ett normalt liv och jobbar på bank när hon träffar "Mannen med dom brinnande ögonen". Mannen är från Mellanöstern och Mia blir störtförälskad, men allt eftsom tiden går blir han mer kontrollerande och även aggresiv. Mia blundar för alla "tecken" och försvarar honom inför sina vänner och sin familj som tycker att hon ska lämna honom. Mia förlovar sig och blir med barn och tror förhållandet ska bli som i början. Men mannen bli bara mer och mer våldsam, slår henne och hotar henne och vill att hon ska konvertera till Islam. När hon säger att hon inte vill ge upp sin tro blir han rasande. Han kallar henne för hora och blir mycker missnöjd när Mia föder en dotter (Emma). Han ville ju ha en son! Han förnekar faderskap och bryter förlovningen och vill inte ens ta i dottern. Mia är såklart ledsen men känner ändå en lättnad över att förhållandet är slut. Men det var inte slutet, utan början på många år av förföljelser, misshandel och hotelser..."
 

Usch! Man kan inte låta bli att bli lite halvrasist när man läser den. Fast, jag är INTE det!! LOVAR! =) Men "lika barn leker bäst" och jag tror att när två kulturer eller religioner krockar kan det sällan bli bra. Tyvärr! Men det beror ju iof. på vad man är beredd att ge upp för ett förhållande. Och i mitt tycke ska man inte ge upp nått alls, utan möta varandra halvägs och respektera varnadras bakgrunder.

Nu ska jag äta frukost och sedan göra mig iordning för jobbet. Tjohooooo.... NOT!!

Ringen!

2007-09-06 @ 19:53:11
Jo just det... Visade ju klänningen jag ska ha OM jag gifter mig nån gång. Tänkte att ni även kunde få en förhandsvisning på ringen...

image86

Diamantprydd Hello Kitty (såklart) ring i 18 karats guld för ca 30 000kr.
Dags att skaffa ett extra jobb Magnus?? =) ^^ Love you...

Hurtig! =D

2007-09-06 @ 19:43:29
Hej å hå! Även idag har jag varit ledig (arbetslös). Men inte låg jag och drog mig för det, nix! -Maggie ringde och väckte mig vid 8 tiden, planen va att ta en morgon promenad. Men det regnade ute, så jag blev sittandes framför datan och kollade jobb (och Kitty saker...). Efter mycket "om" och "men" fick jag upp arslet ur datastolen och började städa. Dammade, torkade, damsög, tvätta golven, skura toaletten osv... Det behövdes kan jag lova! Riktigt skitigt va de. Men nu är det rent och fint. Tjohooo... =)
Lagom till att jag va färdig med städandet kom Maggie hem från jobbet. Och då tittade även solen fram, så då gav vi oss ut på en 2 timmar lång promenad. De va skönt... =)
Efter promenaden blev det mat, kokt kyckling och broccoli med riven morot och keso. MUMS!! Maten satte sig där det skulle, för nu är jag ap mätt, -och belåten. He he! =)

Och snart är det dags för Idol, det är juh riktigt skoj nu när det är auditons. Men även pinsamt... Att folk kan me alltså! Jisses!! Till och med JAG skulle kunna sjunga bättre än vissa som visar sig där. Och då är jag halvt tondöv typ! =/ Hmm... Jag sjunger inte ens i duschen! -För min egen och grannarnas skull! =) Men jag antar att somliga gör vad som helst för att synas i tv...? MIFFON!

Kittys World

2007-09-06 @ 12:00:23
Det är ju ingen hemlighet att jag är totalt såld på Hello Kitty. Suck! =) Jag får liksom aldrig nog känns det som... Sitter och googlar på allt om henne. Blir helt tokig snart... =/ Finns så sjukt mycket saker med Kitty. Datan och brudklänningen har jag ju redan lagt ut bilder på... Så här kommer lite andra sköna Hello Kitty prylar som jag gärna hade köpt om jag hade pengar. =) 


image85

Brödrost, örhängen, mobil, dvd-spelare, foppa tofflor, digital kamera, elgitarr, cykel, tangentbord, bil, väska, sängkläder, lampa, mp3, och nyckelring är bara lite av alla dom Kitty prylar som finns... VILL HAAAA!!!

Myspys! ^^

2007-09-05 @ 19:50:28

Nu har det börjat bli mörkare på kvällarna och det tycker jag är så mysigt... För då kan man tända massa ljus och bara mysa. Gärna med sin älskling under en filt... Hi hi hi! ^^

image74

Mer mys åt folket!! =) Tänd ett ljus och låt det brinna...

Intervju... =/

2007-09-05 @ 17:02:53

Då va man hemma igen efter att har suttit en timme på arbetsintervju. Hmm... Ja tycker de gick bra, men jobbet va "bara" på 50% och jag vill ju helst ha 100%. Så dom sa att de kanske inte va nån idé, eftersom det är en tillsvidare anställning. Och det höll jag med om, eftersom jag kommer fortsätta söka jobb och det vore onödigt för dom att söka ny peronal så snart jag hittat ett annat jobb. Om det nu någonsin kommer att ske. Hmmm... Men jag är glad för att jag ens fick komma på intervju, det stärker verkligen självförtroendet. =) Dom sa även att dom gärna ville spara mina uppgifter (namn, nummer och mail) om det skulle dyka upp nått annat jobb som va på mer timmar. Och det va ju bra! =)
Efter intervjun hämtade Magnus mig, för han hade precis slutat jobba. Och jag hade så satans ont i fötterna, är ju inte van att trippa omkring i höga skor med klack. Så det va skönt att slippa ta vagnen. =) Så vi åkte och handla lite och nu har jag precis ätit. Och Magnus har lagt sig och vilat på soffan, hehe... Han snosar på rätt rejält faktiskt. Fast det är rätt förståeligt eftersom han börjar kl 05.00 på morgonen. =/ ORKA!!
Nu ska jag oxå softa lite och lyssna på ljudbok. Adios! ^^


Ledig idag... =)

2007-09-05 @ 11:08:55
Ajjamen vettu! Idag e jag ledig och det firade jag med en två timmars promenad nu på morgonen. Härligt! Lite kyligt ute, men solen sken och jag blev lite små svettug, så de va ingen fara. He he... Nu har jag precis ätit lite frukost och ska snart in i duschen. Jag ska nämligen på arbetsintervju idag, kl 14.00. =) Företaget som rekryterar heter Kelly Service och tjänsten är som receptionist/telefonist. Så håll tummarna för mig nu, för det är ju DET jag vill jobba med. =)

Åhh, nu fick jag precis sms från Jojjo! Hon kommer hem på söndag och stannar i 6 dagar tror jag... Saknar henne! =(  Just nu är hon på Mallorca och "slappar". Men hon har jobbat på en båt i medelhavet i hela sommaren. Låter härligt, men hon har tydligen fått slita rätt rejält. Fast hon har iof fått bra betalt, så hon ska inte klaga. He he... Jessica kommer oxå hem till helgen. =) Fast hon är ju "bara" i Kristianstad, så henne va de inte sååå länge sedan jag träffade. I vilket fall som helst ska de blir kul att träffa dom.

image83
Jag, Jessica och Jojjo för ca 10 år sedan. Coolare brudar får man leta efter!! =)

Nu får ja skynda mig om jag ska hinna fixa allt inför intervjun. =) Tihiii... Lite nervös är jag allt! Lovar att skriva hur det gick sen... So long!!

OM...

2007-09-04 @ 08:52:45
...jag gifter mig en vacker dag, så hade denna klänningen varit klockren! =)

image81

En ROSA Hello Kitty klänning såklart!! ^^

Fucking måndag!

2007-09-03 @ 16:25:53

Då va de måndag igen, och nedräkningen till helgen har redan börjat. Samma visa varje vecka! Ha ha ha... Jobbade tidigt idag för ovanlighetens skull, så jag är redan hemma. Tjohooo... =) Riktigt skönt!
MEN!! -Min mens är nog på G eller nått, för jag har så jävla fucking ont i magen. PAIN! Känns som jag ska svimma eller nått, plus att jag har pms då! Stackars Magnus, som får stå ut med mig. =( He he he...

Så jag får la se om jag orkar vara hurtig sen och ta en promenad eller om det blir ett varmt bad. Hmm... Båda låter iof lockande, men först ska jag äta lite. För jag är vrål hungrig!! Blir entrecote idag, mumma! Magnus fick av nån på jobbet. =) Gott gott...

image80

Historien upprepar sig!

2007-09-02 @ 11:16:06
Det sägs att historien uprepar sig och tittar man på USA:s historia finns det underliga likheter presidenterna Abraham Lincoln och John F Kennedy.


Vad sägs om dessa likheter - otroligt men sant!

Abraham Lincoln valdes in i kongressen 1846.

John F Kennedy valdes in 1946.

Lincoln valdes till presedent 1860 och Kennedy 1960.

Namnen Lincoln och Kennedy består av sju bokstäver.

Båda två engagerade sig i männskiliga rättigheter.

Båda presidenternas fruar fick missfall i Vita Huset.

Lincolns sekreterare hette Kennedy.

Kennedys sekreterare hette Lincoln.

Båda presidenterna sköts på en fredag.

Båda presidenterna sköts i huvudet.

Båda mördades av en sydstatare.

Båda efterträdes av en sydstatare.

Båda efterträdarna hette Johnson.

John Wilkes Booth, som mördade Lincoln, var född 1839.

Lee Harvey Oswald, som mördade Kennedy, var född 1939.

Båda mördarna var kända för sina tre namn.

Båda mördarnas namn består av 15 bokstäver.

Lincoln sköts i en teater som hette Ford.

Kennedy sköts i en bil som hette Lincoln.

Booth sprang från en teater och greps i ett lagerhus.

Ostwald sprang från ett lagerhus och greps i en teater.

Andrew Johnson som efterträdde Lincoln, var född 1808.

Han slutade som president 1869.

Lyndon Johnson som efterträdde Kennedy, var född 1908.

Han slutade som president 1969.

En vecka före Lincoln sköts, var han i Monroe, Maryland.

En vecka före Kennedy sköts var han i Marilyn Monroe.

image79
Lovely Marilyn! Pretty In Pink ^^

Trött!

2007-09-02 @ 01:38:54
Då va den eftertraktade lördagen slut. Men jag måste säga att den har vairt mycket trevlig... =) Blev ca 2 timmars promenad förut, med Magnus.Väldigt skönt! Promenaden avslutade på torget, där vi köpte lite alkohol att ta me oss till Jenny och Sigge. För vi har varit hos dom ikväll och ätit en god middag samt druckit gott. =) Hick!! He he... =)
Jag/vi kom nyss hem och ska strax sova. Bara dricka lite vatten så man inte blir bakis imån... Ha ha!! Vilken pansionär man har blivit alltså!! -Men jag ska ju trots allt jobba imån, så det är värt att slippa bakfyllan.
Sov gott allihopa! Skriver mer imån... =)

Finaly Lördag!

2007-09-01 @ 11:04:01
Gud va skönt att de är lördag. =) Iof ska jag jobba imån, så ledigheten blir inte långvarig... Men ändå! =) Och solen skiner ute och jag har inget skavsår som gör ont. Så förhoppningsvis blir det en långpromenad. =) Ska bli skönt att få lite frisk luft efter gårdagens arbetspass. Usch!
Jobbade ju i 13,5 timme!! Efter att jag slutade var det nämligen inventering, så fucking tråkigt! Och det känndes som ett evighetsarbete. Och givetvis fick JAG sitta och räkna godiset. =/ Som om inte mitt sug va stort ändå när jag hållt upp i snart två veckor, ha ha!! Men men... Det som inte dödar, det härdar!! Hmm, eller nått! =)

Nä gott folk, här kan jag inte sitta och slappa. Nu e det som sagt en promenad som gäller. =) Se ya later!! Puss!