Nu händer det!

2012-08-31 @ 12:08:00
Plötsligt händer det?
Yes, nu händer det... Trisslotten höjs från 25kr till 30kr! Från och med måndag, den 3 september.
Så vill ni testa på lyckan till ett lite billigare pris, så passa på i helgen. ^^ Det ska iaf jag göra, så håll tummarna nu! :D

Fortsatt sjukstuga!

2012-08-30 @ 22:45:00
Hepp, det blidde inget dagis för Neo idag heller... Suck! Jävla envetna hosta som antagligen kommer besvära honom (och oss) hela hösten. Även pappa M åkte på en förkyldning med feber inatt (inte så konstigt kanske, när Neo ligger och hostar oss i ansiktet hela nätterna!?), så det är två sjuklingar här hemma just nu. Och en jävligt trött morsa!
Neo är fortfarande inte så besvärad under dagtid, men på eftermiddagarna kommer det krypandes och ligger i fram till morgonkvisten. Stackarn har så ont i magen (musklerna gissar jag?) på morgonen av allt hostande! Imån får det minsann bli ett läkarbesök.
Dessutom har vi hittat mögel i/på sovrumstaket!! Känns inte ok alls... Med tanke på allt jävla hostande, pappa M´s allergier och astma. Orka!
Livet känns allmänt depp just nu och roligheterna som jag skulle iväg på i helgen fick jag ställa in pga sjukstuga och trötthet. Yeeey! NOT!!
 
Nä, nu kastar jag in handuken för den här dagen, men bjuder på lite iPhone-pics från gårdagen på Liseberg. Vad gör man inte för att liva upp ett så här tråkigt blogginlägg? ^^
 
 
Tack moster Emma och mormor för att ni tog med oss! ♥ ♥ ♥

4-årskontroll

2012-08-29 @ 11:24:00
Idag är vi lediga, jag och Neo. Lovely! Speciellt nu när hostan blivit bättre... ^^
 
Anledningen till att vi är lediga idag är att vi har varit iväg på 4-årskontroll nu på morgonen/förmiddagen och vid 14-tiden ska vi till Liseberg. Poseidon har abonnerat hela Liseberg idag och moster Emma och mormor som båda bor hos Poseidon har fixat biljetter... Yeeey! ^^ Ska bli riktigt kul faktiskt!
 
4-årskontrollen gick kanoners. Neo va lite blyg och tvär i början men började prata om allt och inget efter en stund. Nu är han 105cm lång och väger 17,3kg. ♥ Han följer sin kurva perfekt!
Sköterskan bad honom måla ett kors (+) på ett papper och även gubbe. Sen skulle han räkna och berättade vilka färger pennorna hade. A piece of cake!
Han stilade med att skriva sitt namn bredvid sin gubbe. ^^ Balansgången gick finemang och syntestet var nemas problemas... Han behövde inte använde brickan med siffrorna för att visa vad sköterskan pekade på, utan sa istället "H, T, V och O". ^^
Han blev dock väldigt sur när han skulle ha en lapp för ögat och ville först inte säga vilka bokstäver hon pekade på, haha... :D Men sen kunde han inte hålla sig längre och rabblade bokstäverna.
 
Sköterskan blev dock lite oroad när jag berättade att Neo ofta har huvudvärk. Så det blir att kolla upp detta... Hmm!
 
Nä, nu ska vi förbereda oss för lisebergsbesöket. Over And Out!

Frisk luft ☼

2012-08-27 @ 19:49:37
Finns det nått som e så störande som att VAB:a när ungen inte ens knappt är sjuk?! Jag överdriver inte när jag säger att Neo hostade kostant från 19-tiden igår kväll till 7-tiden i morse... Och så fort jag ringer dagis och meddelar jobbet att vi stannar hemma så vänder det. Hostande upphörde och han blev piggelin! Skönt förvisso, men när man legat och lyssnat på en hostande sjukling hela natten är man inte jätte pepp dagen efter. Liiite feber och en säng/soffliggande Neo hade varit att föredra idag. ^^ Puh!
Visserligen har han hostat mellan varven under dagen oxå och tröttheten har visat sig både en och två gånger, men i helhet har han varit "frisk". Men frågan är om han hade varit lika frisk på dagis, i en stor barngrupp med högre ljudnivå och högre tempo? Antagligen inte... Så det känns trots allt bra att ha varit hemma! ♥
 
På förmiddagen gick vi ut och tog oss lite frisk luft. Solen strålade och himlen var (och är fortfarnade?) klarblå, men dessvärre var det inte så jättevarmt.
Först till lekplatsen en sväng och sen till torget för att köpa mer hostmedicin. Sen hem och dö på soffan, haha! ^^
Hink, spade och två gossedjur skulle prompt med...
 
Yeeey! Happy boy in the slide...
 
Förfriskningar och mer lek på torget...
 
Mammas fina kille, hoppas du slipper den dumma hostan inatt! ♥ ♥ ♥

Nöt-Créme Big Pack!

2012-08-27 @ 14:42:00
Har ni sett? Har ni hört? Har ni smakat?
Är jag helt efter [som vanligt] eller är detta en nyhet? En sak är iaf. säker, det är inte en dag försent att klassikern Nöt-Créme nu finns i "Big Pack"! ^^
Sing hallelujah! ♪♫♪♫♪♫
 
Till bakningen, på smörgåsen [no thx!], att garnera tårtan med eller äta direkt ur burken med sked... Jo tack! ♥ Tänk så mycket baciller man slipper få i sig, nu när man slipper suga på dom där små plastpåsarna som typ alla andra fingrat på före mig i affären, yuck!
 
Nu till frågan, vart i affären hittar man dessa? Bland godiset? Eller vid bakprylarna? Eller kanske vid påläggen? [Jo, det är sant - vissa äter tydligen sånt här på smörgåsen!]
 
Omnomnom! ♥ [Bildkälla]

Here we go again...

2012-08-27 @ 08:00:57
Ja, då var det dags igen...
 
Efter en kväll och en lååång natt och även en tidig morgon med krupphosta håller vi oss hemma idag, jag och Neo.
Men förutom att han är trött och har ont i magmusklerna/revbenen (?) efter allt hostande, så verkar han må bra.
Vi har redan hunnit mysa i soffan framför barnkanalen, lekt på hans rum och nu ligger han i soffan igen och tittar på film. ^^
 
Nu är det dags att fixa frulle och fylla på energin. Det känns som det kommer bli en lång dag det här.... Zzzznark!
 
Happy sjukstuga! ♥
 

Det va den helgen...

2012-08-26 @ 22:15:00
Go kväll mina fina! ♥ Hoppas ni har haft en trevlig helg?

Jag och M va ju som sagt barnfria igår, då Neo sov hos moster Emma. Vi gjorde nått så "romantiskt" som att åka och fiska på eftermiddagen... Skönt med frisk luft och tystnad. Men nu kan vi inte skylla på att Neo skrämt bort fiskarna med sitt prat och tjat dom andra gångerna vi vart iväg, för det nappade minsann inte igår heller, haha! Vi är värdelösa fiskare, till nästa sommar får vi nog hitta en annan hobby! ^^

Idag tog vi oss en lång sovmorgon till 10:30 och åt frukost i lugn och ro innan vi storstädade lägenheten och hade tvättsuga. Välbehövligt!
Lagom till att vi va klara kom Neo hem igen. ♥ Med sig hade han en bil/tågbana med loop, som moster Emma köpt åt honom... Hon kunde inte så emot hans "Snäääälla, snääälla, snäääälla Emma!!", haha!
Han älskar den och gick upp och lekte med den vid 20-tiden ikväll när han redan hade sovit en timme, hmmm!!! Dessutom låter den som en jävla flygplats... Man tackar!

 
Annars har det inte hänt mycket idag... Förutom att vi åt en jättegod middag som min kollega tipsade om. :D Egentligen ska det bara var blomkålsmos, men sånt går inte grabbarna med på i det här hushållet, så vi fick köra på hälften potatis. Det gick fint det me! ^^ Supergott! Testa om ni inte redan gjort det...
 
Nu ska jag sova, ännu en arbetsvecka står för dörren. Kram på er!

Utvilad!

2012-08-25 @ 11:16:37
Yeeey! Neo sov hela natten i sin säng vilket betyder att han fick sitt första klistermärke
till MigoTrappan som vi satte upp för tre dagar sedan. :D
Denna lördagen är vi med andra ord utvilade - hela familjen... Lovely!
 
Och i morgon är jag förhoppningsvis oxå utvilad, eftersom Neo ska sova hos moster Emma inatt.
Inte för att vi behöver barnvakt, utan för att dom ville ha lite egentid. ♥ Cosy!
 
Solen skiner och det är dags att ta tillvara på denna dagen... På återskrivande mina fina!! ^^

Kusiner Vitaminer

2012-08-23 @ 22:17:00
Trött, tröttare, tröttast HANNA!!
Varför jag inte redan sover? För att Neo REDAN har börjat böka inför natten... Suck! Om han fick ett klistermärke till MigoTrappan i morse? Hahaha, nej! Han kom in redan vid 22:30 igår kväll. Zzzzznark!!
Nåja, imån är det redan fredag och sen är det helg. Förhoppningsvis får vi vila upp oss lite då. ^^
 
I eftermiddags efter jobb och dagis var vi hemma hos min brorsa och käkade middag, kusinerna busade och hade roligt tillsammans, precis som vanligt...
Härligt att komma iväg och hitta på lite roligheter även på vardagar efter jobbet. Det hör inte till vanligheterna i den här familjen... Speciellt inte nu när det helt plötsligt blivit höst?
 
Bjuder på en liten bildbomb på kusinerna innan jag stupar i säng...
 
God natt min skatt! ♥ ♥ ♥

Projekt MigoTrappan

2012-08-22 @ 20:16:00
Som jag nämnt tidigare så kommer Neo in till oss och sover, i stort sett varje natt! Vi köpte ju en större säng till honom, dit någon av oss kan fly när han kommer in och tränger i våran säng... Men planen är ju ändå att det är han som ska sova där, hela nätterna!
Den här familjes sömn är långt ifrån OK just nu, pga. hans nattliga fasoner. Vi har sjukt svårt att komma upp på mornarna, gäspar oss igenom dagarna, skäller och gnäller på varnandra och är allmänt ofokuserade.
 
Så nu har vi skrivit ut en MigoTrappa (finns även att köpa, men vi kör snålvarianten) till Neo och hoppas att detta ska hjälpa oss till bättre nattsömn. ^^
För varje morgon som Neo vaknar i sin säng får han sätta ett klistermärke på ett trappsteg... När han fyllt alla trappsteg nerifrån och upp får han han en belöning. Yeeey! :D
Belöningar som vi pratat om är att åka till Barnpalatset eller Universeum, gå på bio eller köpa en ny leksak. Vi ville att han ska besämma belöningen redan idag, men han kunde inte bestämma sig, haha! Så han får några dagaras betänktetid.
 
Ska jag vara helt ärlig, så tror jag faktiskt inte att detta kommer fungera... Eftersom han mer eller mindre går i sömnen påväg in till oss om nätterna, så vet han inte riktigt var han gör och det blir antagligen svårt att motivera tillbaka honom till sin säng med en kommande belöning? Men det är ju helt klart värt ett försök!
 
[Bilden är lånad från PlayMigo.com - där kan ni även läsa mer om MigoTrappan!]
 
Har ni andra använt MigoTrappan? I vilket syfte i sånna fall, bli av med napp eller blöja kanske?
Och vad har ni haft för belöningar i sånna fall? Let me know!! Alla tips är välkomna!
 
Fortsättning följer...

Första lektionen

2012-08-21 @ 21:30:38
Då var första av lektionen (av femton) avklarad på simskolan. Neo blev helt till sig när vi kom in i badhuset och ville snabbt ner i vattnet och inte alls sitta och lyssna på läraren och ha "upprop". Haha! :D
Det tog dock inte lång tid innan han och dom andra kidsen fick hoppa ner i vattnet... ^^ Det plaskades och bubblades och skvättes och skrattades.
Lagom stor grupp och lagom lång lektion. Och efter lektionen fick Neo äntligen åka vattenrutschkana, som han längtat... ^^
 
 
Nu ska jag varva ner en stund i soffan innan jag kryper ner i sängen... Lovely!

Stora tjejen!! ♥

2012-08-21 @ 12:08:00
Idag är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är Emelies 25-årsdag...
Hurra Hurra Hurra! ♥ ♥ ♥ Grattis till lillstumpan som idag blir stora tjejen!! ^^
Hujeda mig, jag känner mig som värsta gammelgäddan i jämnförelse! Hahaha! ^^
 
♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥ ° ♥
 
Tisdag idag då... Måste säga att jag är relativt pigg med tanke på att man knappt får sova
nu för tiden för lille Mr "vara vaken och gnälla och skälla på nätterna". Suck!
Tröttheten kommer förmodligen om en stund, efter lunchen - i form av matkoma.
Och Neos trötthet kommer nog i eftermiddag/kväll, lagom till att det är dags för hans första
simskola lektion. Ska blir riktigt kul faktiskt och jag är nog mer nervös än honom, haha!
 
Nä, nu är det dags att springa iväg på lunch. Maggen min kurrar ljudligt...
På återskrivande mina fina!

Efterfest eller dagisgård?

2012-08-20 @ 19:07:59
I morse när jag lämnade Lilleman på dagis, möttes jag av nått som liknade en efterfest mer än en dagisgård/lekplats. Sönderslagna glasflaskor, ölburkar, petflaskor, fimpar, cigarettpaket, påsar, chips osv osv... Till min "förvåning" var dock alla fönsterrutor hela och rena (!) som annars brukar va nerklottrade eller krossade.
 
I vilket fall som helst så blev jag riktigt förbannad... Har "dagens ungdom" inget bättre för sig?! Finns det inga roligare ställen än en dagisgård att sitta och "festa" och skräpa ner på? IDIOTER!! 
Samtidigt blir jag ledsen för barnens och personalens skull. Personalen som redan är underbemannade ska inte behöva städa en stor dagisgård innan dom skickar ut kidsen. Dessutom är det enkelt att missa glasbitar och splitter eller något annat som barnen kan skada sig på/med.
Jag har mailat rektorn och bett henne se över säkerheten på dagisgården, samt att se över förebyggande åtgärder för framtida skadegörelser (väktarbolag som kikar in under kvällar, nätter och helger, kamera/videoövervakning, strålkastare som lyser upp dagisgården om någon rör sig i området utöver dagisets öppetider m.m.)
Tyvärr tror jag inte, eller vågar inte hoppas på någon förändring. Jag gissar på att det blir samma svar som vanligt... "Det finns tyvärr inte tillräckligt med pengar och resurser till sånt här."
 
Ni får gärna kalla mig gammal och gnällig om ni vill, men det här är fan inte ok! Suck!
 
 Lite av allt skräp som låg på gården i morse... Bedrövligt!!
 

Jag & soffan

2012-08-18 @ 20:46:48

Magnus åkte precis in till stan för att gå på konsert och Neo sover... Så ikväll är det jag och soffan som kompar. Strax ska jag kika film, men först ska jag rota fram nått gott i skafferiet. ^^
Hoppas ni oxå har en mysig lördagskväll...? Puss! ❤


Torsdag... Redan?

2012-08-16 @ 12:10:00

Nu när man har börjat jobba går veckorna sådär fort igen. Skönt att det snart är helg visserligen, men man hinner ju knappt med... ^^
Fröken Ur får gänra pausa lite, eller iaf dra ner tempot. Speciellt nu när det fortfarande är sommar, till hösten går det bra att speeda upp tempot igen. :D
 
Från det ena till det andra...
Idag fyller min fina vän Salo år. GRATTIS GUMMAN!! ♥ ♥ ♥ Hoppas du har/får en mysig dag. ^^
Även min moster Lena fyller år idag, så ikväll blir det restaurang med mostrar och kusiner för att fira 60-åringen. Ska bli riktigt kul, det är så sällan jag kommer iväg någonstans på vardagarna.
 
Nu ska jag springa upp till lunchrummet och få i mig lite mat... På återskrivande mina fina!!
 

Att ta vara på...

2012-08-15 @ 22:43:44

Vädergudarna bjöd på ytterligare en sommardag med blå himmel, strålande sol och härlig värme idag. ^^
Det är såklart jättetråkigt att sitta inne på ett kontor en hel dag som denna... Därför känns det extra viktigt att ta tillvara på eftermiddagarna! Nu känns det verkligen som att varje solig dag kan vara den sista, för den här sommaren.

Efter jobb och dagis struntade vi i den bokade tvättiden och åkte upp till smörvattnet istället... Och njöt! ^^
Är ni andra duktiga på att ta vara på den lilla solen och värmen vi bjuds på här i Sverige?


Bebismys ♥

2012-08-14 @ 21:11:31
I eftermiddags efter jobbet åkte jag direkt hem till Salo, Andreas och lilla Ella för lite bebismys. ^^
 
En vecka "gammal" är hon idag och otroligt söt och bedårande! ♥ ♥ ♥
 
En helt perfekt liten prinsessa som luktade sådär ljuvligt...
 
Vem ser mest skräckslagen ut, Neo eller Ella? :D Hahaha... Goingar!
 
Ella fick bland annat ett supergulligt babykit utav oss, som jag beställt från min duktiga kusin Jenny
som syr bebiskläder. Spana in hennes blogg vettja, där man även kan beställa efter önskemål.
 
Och Salo (som egentligen heter Carina) fick ett fint halsband i förskott... Nyblivna morsan fyller
nämligen år på torsdag. ^^ Halsbandet beställde jag av duktiga och kreativa Sofia.
Kika in i hennes smyckesblogg!! Även där kan man beställa efter önskemål. ♥
 
En väldigt mysig eftermiddag... ♥ Och jag längtar redan tills jag får träffa fina lilla Ella igen! ^^
(Nästa gång får jag se till att ha med något till pappa Andreas oxå, haha!)

My favorites!

2012-08-14 @ 12:03:00
Tisdag, strålande sol och klarblå himmel... Attans att jag "lät" pappa M ta ledigt för att tillbringa dagen med Neo, då dagis har stängt för studiedag. Jag hade lätt kunnat vara ledig just idag! ^^
Om jag inte minns helt fel så skulle dom spendera sin kvalitetstid i stan, på kulturkalaset (barnkalaset i trädgårdsföreningen).
Men jag missunnar dom inte... Jag ska nämligen få mysa med lilla Ella i eftermiddag. Salo och Andreas bebis som hunnit bli en vecka idag. ♥ Längtar!
 
 
Nu ska jag iväg på sushilunch med kollegan Camilla. :D
På återskrivande min fina... ♥ ♥ ♥

Måndag igen...

2012-08-13 @ 20:52:40
Yeeey! Jag har lyckats få in bilder i inlägget... :D Hoppas bara det går att publicera inlägget oxå, innan kossan är inne och velar i serverrummet igen! ^^
 
Förra veckan fick vi äntligen tummen ur och åkte iväg och köpte en ny säng till Neo. Det var visserligen inget fel på den förra, förutom att den var för liten för mig och/eller pappa M och sova i... Sedan Neo hade vattkoppor i slutet av maj, har han i princip sovit inne hos oss VARJE NATT! (Han somnar i sin säng varje kväll, men tassar in till oss på natten)
Och eftersom vi "bara" har en 160cm bred säng, så blir det väldigt trångt om nätterna. Speciellt med tanke på att Neo ligger allt annat än stilla när han sover. Hmm!
Så nu har vi (en av oss) någonstans att fly om när han kommer intassandes om nätterna... Lovely att slippa trängas!!
Det blev en BRIMNES säng från ikea, med inbyggda lådor samt att man superenkelt drar ut den till en dubbelsäng. :D Perfekt om vi får gäster eller när Neo (om några år) vill ha kompisar som sover över...
 
Förra veckan som även var första arbetsveckan efter semestern, gick i ett rasande tempo, och innan vi visste ordet av var det helg. En underbar helg som bjöd på sol och värme... Precis var vi behövde! ^^
 
Lördagen tillbringades vid Kåsjön...
 
Och söndagen spenderades vid Aspen i Lerum, tillsammans med Anna & Co...
 
Sol och bad i flera timmar resulterade i sommarens första solbränna. Inte en dag försent om ni frågar mig! ^^ ...även om det har svidit rejält idag, haha!
 
Och idag var det dags för jobb igen, helt ok med tanke på att det regnat. Och till skillnad från förra veckan har det varit en hel del att göra på jobbet idag, vilket är roligare än att bara rulla tummarna...
 
Nu håller vi tummarna för att jag kan fortsätta blogga hela veckan och att blogg.se slutar strula! ♥
Kram på er!

Avvaktar...

2012-08-12 @ 21:05:26
Seriöst?! Det går fortfarande inte att ladda upp bilder här i bloggen (för mig) och då försvinner halva poängen med att blogga tycker jag...
Så jag avvaktar helt enkelt några dagar till och hoppas att det snaaaart kommer igång igen. (Jag är minst lika frustrerad som er!!)
Tills dess hittar ni mig på Instagram och på Facebook. So long! ♥ ♥ ♥

Lunchbloggar

2012-08-09 @ 12:57:00
Blir galen på blogg.se snart alltså... Det har varit lönlöst att försöka få in ett
inlägg hemifrån, men nu - från jobbet verkar det funka. Yeeeey! :D
 
Neos feber försvann lika snabbt som den kom i söndags, och han kunde med andra ord gå till dagis
redan i tisdags. Lycklig (men morgontrött) kille! ^^ Själv känner jag mig helt färdig efter att ha börjat
jobba igen... Puh! Tur att det redan är fredag imån. ♥ Och det ser ut att bli fint väder i helgen! ^^
 
Innan rasten är slut, vill jag passa på att gratulera min fina vän Salo och hennes Andreas!
Dom blev nämligen föräldrar till denna ↓ söta lilla prinsessan i tisdags morse... ♥ ♥ ♥
 Visst e hon fin? ^^ Längtar efter att få mysa med henne...
 
 
Nää, nu måste jag jobba. ^^ Förhoppningsvis fungerar det att blogga även hemifrån sen.
Hej så länge!

Grattis till vinsten hos Kåmfy!!

2012-08-07 @ 12:13:00
 
 Kåmfy Tävlingen är avslutad och en lycklig vinnare får shoppa loss för 1000kr i deras webshop! :D
In och gratta den Sjungande Mamman till vinsten nu vettja!! ^^
 
Stay Kåmfy! ♥ ♥ ♥

Back to work - Back to reality

2012-08-06 @ 21:24:58
Välkommen vardagen!

Ja, då va semestern över för den här gången och trots att det inte blivit så mycket sol, värme och bad som jag önskade, så måste jag erkänna att vi haft det mysigt och skönt ändå. Fyra härliga veckor tillsammans ♥ och vi har hunnit träffa en hel del släkt, vänner och bekanta som man annars inte har "tid" att träffa. Roligheter och utflykter för hela slanten... Jo, det hade blivit en betydligt billigare semester om solen och värmen visat sig mer! ^^
 
I vilket fall som helst så var det dags att masa sig iväg till jobbet idag. Ooooj va trött jag var när alarmet ringde i morse!! O_o Dessutom låg pappa M och Neo kvar och sussade så gott... Neo hade nämligen feber igår (dålig tajming!) och fick därför vara hemma och ha en feberfri dag idag. Att dom låg kvar i sängen gjorde såklart saken ännu värre, men det betydde även att jag fick ta bilen till jobbet vilket såklart är lyx. ^^
Och tänka sig att jag kom ihåg alla lösenord och koder! Guldstjärna till mig! :) Och dagen gick dessutom snabbt och smärtfritt... Yeeey!
 
Dags att ta på sig klockan (och mascaran) igen då, som har fått vila i fyra veckor... ^^
 
Förbaskat trött är jag, så vinnaren i den avslutade Kåmfy tävlingen presenteras
inte förens i morgon, spännande va!? Kram och godnatt på er... ♥ ♥ ♥

Njuter av dom sista dagarna...

2012-08-03 @ 14:34:15
 
 

Playdate & Bio

2012-08-01 @ 22:07:59
Vill bara börja med en instickare till förra inlägget, då det va några som undrade... Givetvis har vi köpt oss ett fiskekort oxå, så vi "fiskar" lagligt! ^^ Gula kortet för Göteborgsområdet.
 
Idag skulle jag och Neo egentligen åkt till Borås Djurpark med Theo och töserna, men tyvärr hade lilla Cornelia vaknat med feber inatt, så den utflykten blev inställd framflyttad.
Istället åkte jag och Neo hem till kusinerna Felix och Willy i Ytterby, för lek och bus. Pappa M stannade hemma och jobbade lite och mötte på eftermiddagen upp oss i stan för bio-mys. ♥
 
Man får passa på att leka ute när det inte regnar... ^^
Kusiner vitaminer
 
Jump jump!
 
Väl inne i stan, påväg till bion, stannade vi till för att kika lite på alla coola killar (och tjejer?)
i skateparken bakom Bergakungen. ^^ Ett måste för Neo när vi ska på bio... Han vill oxå!!
Vi såg Madagascar 3, dock inte i 3D. Den va riktigt bra och väldigt fin... Se den!! :D
Sista halvtimmen fick Neo (och många andra kids i salongen) myror i brallan och hoppade upp
och ner på stolen, som vanligt när snackset tar slut, haha! Mysigt avslut på dagen var det iaf. ♥
 
Imån väntar nya roligheter... Om inte vädret stoppar oss? Det återstår att se! ^^