Gratis Tips!!

2008-01-31 @ 19:53:23

Vill du få GRATIS prylar precis som jag?? =) Bli medlem på  Gratis Generationen och välj bland massa coola prylar. En ny mp3 spelare eller varför inte en digital kamera?? Eller kanske en ny mobiltelefon eller ett presentkort på IKEA? Samt MASSA andra prylar att välja och vraka mellan!! =) Och som jag skrev är det HELT GRATIS!! Fine for me... =) Hehehe!! Klicka här för att bli medlem. -Du kommer inte att ångra dig!!

image405
Dvd spelare, trådlöst tangentbord + mus, mp3, web cam, spa besök, mobiltelefon, presentkort, dvd boxar, biocheckar, trisslotter, playstation, hemmabiopaket, extern hårddisk, digitalkamera...

Välkommen Felix!!

2008-01-30 @ 20:24:13
image403

Strax innan klockan 14.00 idag föddes Weronicas (Magnus syster) och Mattias bebis!! Det blev en liten pojke som fick förlösas med akut kejsarsnitt... Ajx!!
Han vägde inte mer än 2,9 kg trots att han var 10 dagar försenad.
Weronica och Mattias mår under omständigheterna bra, men lilla FELIX (som pojken ska heta) ligger i respirator eftersom lungorna inte fungerade som dom skulle. ^^

~ Hemlisen ~
Jag har ju lovat att berätta en "hemlighet" när Weronica ploppat ut sin bebis. Hehehe... Så nu när den är ute kan jag ju berätta att jag och Magnus oxå ska få en liten ♥bebis♥ till sommaren. =) Jag är nämligen gravid i vecka 16 och är beräknad den 21 juli. Ska bli så otroligt kul och spännande!! Längtar som en tok!!  ♥ ♥ ♥

image404

Sjuk!

2008-01-30 @ 13:15:07

Why?? VARJE gång det är fest eller planering inför fest (eller nått annat "stort" på G) så åker jag på nån jävla sjukdom...  Jag hade ju 25års fest (tjejmiddag) i lördags. Och det har jag ju gått och tänkt på rätt länge, planerat osv. Så nu när festen är över åkte jag givetvis på nått skit. Halsont, feber, ledvärk och mossig i skallen! Puh!! Så igår och idag har jag varit hemma från jobbet... Bläää!! Igår blev det ju en hel del vila, men idag när man börjar känna sig bättre e de rätt tråkigt att vara hemma faktiskt. =(
Några roliga förslag på vad en sjukling som jag kan hitta på??


image402
"Stackars Mig"


Förlåt!!

2008-01-29 @ 12:01:54

Sorry att jag inte har uppdaterat på några dagar!!

Tjejmiddagen/festen i lördags va lyckad. Jag hade jätte trevligt och jag hoppas mina gäster oxå hade det... =) Fick massa fina presenter oxå!! (Det va ju en liten försenad 25års fest, hehe...) Tack så jätte mycket!!
Och som vanligt missbedömer man mängden mat, så det blev massa över. Inte ens hälften gick åt!! =/ -Va de så äckligt?? Hahaha!!

Här har ni några av bilderna jag tog under lördags kvällen! Enjoy!


     

       

       

       

   

(klicka på bilderna för att förstora dom)



Och Weronicas bebis har fortfarande inte kommit, suck!
Ingen bebis - Ingen hemlis



Fest ikväll eller??

2008-01-26 @ 13:37:23
Ikväll vankas det tjejmiddag/fest hemma hos mig... =) Massa coola brudar på ett och samma ställe. Tjohooo!! Så nu ska det lagas mat för fulla muggar så brudarna blir mätta och belåtna. ^^ Adios!!


P!nk - Get This Party Started

Finaly Friday!

2008-01-25 @ 09:02:56

Yes sir! It´s friday... Tjohoooo! Och lönen har landat på kontot. Kan de bli bättre?? -En fetare lön hade ju inte skadat, men men! =) Man får va nöjd med det man får!


image377


Ledig idag (läs arbetslös), men ändå gick jag upp kl 06.00. Hurtigt värre!! Kl 07.00 var det dags att släpa ner massa smutstvätt till tvättsugan. Pust och stön!!


image378



Nope! Weronicas bebis har fortfarande inte kommit.
Den är nu 5 dagar sen... Stackars Weronica!! =(
Och glöm inte att jag kläcker en "hemlis" när bebisen kommer...
Så håll utkik!! Hihih! ^^
♥ ♥ ♥


Gadden!

2008-01-24 @ 22:21:22
Yo! Go kväll där ute... =)
Då va man nyss hemkommen från jobbet och är totalt slut! Puh!! Lönen kommer inte fören imån, men ändå verkade det som varenda jävel storhandlade. Helt sjukt!

Och VARJE gång jag jobbar är det någon (eller några) som kommenterar min tatuering. Gjorde den ont?? (-Nej!) Va kostade den?? (-400kr). Och många frågar även va den betyder... Ehhh?? Måste en tatuering betyda nått?? Hmm... Ja brukar svara att jag är "4-stjärnig" (av 5 möjliga). Hahaha!! När jag blir 5-stjärning sätter jag dit en till! Nice!! =)

image376
♦ Sprillans ny i Maj 2007 ♦
(höger underarm)

Hoppla!

2008-01-23 @ 12:52:28
Hej hej hallå alla ni som fortfarande läser min blogg. Sorry sorry sorry att jag har blivit så jävla dålig på att blogga... Jag känner på mig att vinden snart vänder och under våren lovar jag att bli bättre!! Håll ut!! =)

Förövrigt så är jag ledig idag. Tänkte att jag skulle röja här hemma lite. Men än så länge ser det forfarande ut som ett rövarnäste. Suck! Stackars Magnus som "måste" stå ut med mig och min oreda. Hahaha... Det ligger fan saker ÖVERALLT. Kläder, papper, väskor, sladdar och andra onödiga prylar. ORKA!!
Jalla Jalla Din Frukost Fralla!!

image376

Snyggve!! ♥ ♥ ♥


PS. Weronicas bebis har INTE kommit ännu... =(

Försenad!!

2008-01-20 @ 23:15:56
Enligt beräkningarna skulle ♥Magnus♥ syster Weronica ploppa ut sin bebis idag. =) Sin första!! Och Magnus ska med andra ord bli morbror, hihi... Coolt! Och inte nog med det. -Vi ska bli gudföräldrar oxå!! =) Lite stolt är man allt... Hahaha! Som Mattias sa (Weronicas gubbe); "Ni vet väl att gudföräldrarna alltid kommer med dom finaste presenterna??" -Yes sir!! Nu har vi mycket att leva upp till... =/

MEN!! Så vitt jag vet så har det inte kommit nån bebis ännu!! =( Suck! Men jag antar att den ploppar ut vilken dag som helst... ^^ Och när den har ploppat ut ska jag berätta en "hemlighet" för er. Hihih... ♥ ♥ ♥

image374



Föresten så fyller Jennies lille kille Leon 1år idag! =) Hurra hurra hurra!!
♥ GRATTIS ♥

Kungoman??

2008-01-19 @ 16:16:10
Hahaha!!! Jag har fått dille på att spela "kungen". Så fort jag får lite tid över så ska ja spela... =) Det sorgliga är bara att jag är så jävla kass och förlorar hela jävla tiden. Hmm... Så det slutar oftas med att jag blir jätte arg och skäller på datan. Hahaha... Snakca om att jag inte har nått liv! ^^

image373

Att jag aldrig lär mig...

2008-01-18 @ 16:14:44
För er som inte redan vet, så brukar jag sola solarie. Det är det enda sättet för mig att få energi under vinterhalvåret... 20 minuters avkoppling medans man laddar batterierna! =) Nice nice kaninbajs!! Så det blir väl att jag solar ca 2-3 ggr  månaden, i mån av tid -och pengar. Jag brukar ta en superbänk med ansiktskanon. Alltså ett starkt solarie med ansiktsförstärkare... Och VARJE gång somnar jag och glömmer då att stänga av ansiktskanonen. HJÄÄÄLP!! Så dagen efter (som råkar va idag) ser jag alltid ut som ett stoppljus. Hahahaha... Det bränns oxå!! =(  Hanna is a tomatoface today! Hurray!!

image372

HATAR!!!!

2008-01-16 @ 22:31:22

Någon mer än jag som HATAR alla jävla telefonförsäljare????? Dom ringer alltid när man är som mest stressad eller absolut inte orkar med dom... Fuck off!! Sen ger dom ju sig aldrig heller! -Vägra inse att man inte är intresserad liksom. Suck!!


image371

Vilken operatör ringer du med i dagsläget?
Vad har ni för bredbandsleverantör?
Får vi skicka ett par GRATIS trosor till dig?
Vilken mobiloperatör har du?
Vill du stödja dom blinda pansionärerna i Bromölla?
Prenumerera på rakyvlar kanske?
Sen tillkommer ju portot...
Nej, nej... Du binder dig INTE till någonting!!
Men vi bjuder ju på första månaden!!
Om du tackar JA nu, så får du en nyckelknippa på köpet...

» NEEEEJ!!!! -Ring inte hit igen!! «





Dagens Nostalgi Tripp

2008-01-15 @ 20:27:33
Tillbaka till 1988. Björnes Magasin med ingen mindre än Robert Gustavsson!! Grymt roligt juhe... Hahahaha!! Snacka om att jag är lättroad. Föresten så har jag ingen huvudvärk idag. Tjohooooo!!! =) =) =)


Pain!

2008-01-14 @ 17:57:27
Nu har jag haft huvudvärk varje dag i typ två veckor... ORKA!! =(
Så om ni tycker att jag är lite slö på att blogga kan ja ju alltid skylla på det... Hehe!!

De blir att ta en alvedon och lägga sig på soffan! GÖTT!! =)

image370

Nu blir jag tant!!

2008-01-13 @ 10:11:18
♥ Hurra för MIG som fyller 25 år idag!! ♥
image369

Lördag

2008-01-12 @ 20:38:49

Idag har det varit full rulle hela dagen. Det har tvättats och städats, vilket tog typ halva dagen. Sedan bar det av på 25års kalas. Magnus syster Angelica fyllde nämligen tant i torsdags (10/1). Hurra på dig dig tösabiten!! =)
Och i morgon är det ingen mindre än JAG som joinar henne i denna tunga tant rollen. HJÄÄÄÄLP! =/

Nu ska jag varva ner i soffan med en soft film och en skål bigarråer (körsbär). Mumma!!


image368

Tre Trappor Upp

2008-01-11 @ 22:45:54
Först en tur till IKEA = En stor påse och en stor otympig kartong.
Och en snabb sväng in på Jysk = En stol.
Sen storhandla på Wilys = Åtta knökade kassar med mat + dasspapper.
Avslutade på posten = Två HEAVY paket.

Just idag kändes det onödigt att bo på 3:e våningen! STÖÖÖN!!
(utan hiss givetvis)

image367
Kanske inte ska klaga?? Hmmm....


Richard Sandrak

2008-01-11 @ 11:16:56
Imponerande kanske... Men hur i helvete kan man som förälder göra nått sådant med sitt barn??? Borde inte kroppen få växa klart innan den utsätts för sådana prövningar?


Längtar!

2008-01-10 @ 15:04:22
Ge mig sommar och sol nu!!
Orkar inte med detta piss vädret längre...
Blir ju fan deppig! =( Muhääää!!!






Tjuvlyssnat!

2008-01-09 @ 14:40:39
En stor, plufsig och spritdoftande alkis kliver in på tunnelbanan och ser sig om efter en plats. Eftersom ingen vill att han ska sätta sig brevid en så ignorerar alla honom. Efter lite betänksamhet sätter han sig brevid en person som sitter och tittar ut genom fönstret.
Alkisen: Jag vet vad du tänker.... "Varför skulle han sätta sig just HÄR?!"



En pojke ~5 och hans mamma ~40 står i kassan och betalar.
Mamman drar sitt kort och skriver sin kod.
Pojken: "2112?! Jag som trodde din kod var 3712!"
Mamman ger pojken en mördande blick.



Två killar ~18 är på väg in mot stan för att festa då den ena killen får ett sms, antagligen från sin nyblivna flickvän. Han verkar ta illa vid sig och med sur röst läser han upp sms:et för sin kompis.
Kille 1: Vad fan menar hon med detta? "Jag är stolt över att få kalla dig min pojkvän."
Kille 2: Ja, alltså att hon är stolt över att få kalla dig sin pojkvän.
Kille 1: (med ännu surare röst): Ja, men alltså vad fan menar hon med det!?
Kille 2: (funderar en kort sekund): Ja men tänk dig att jag var ihop med Angelina Jolie. Då skulle ju jag vara jävligt stolt över att få kalla henne min flickvän. Eller hur?
Kille 1: (tittar på sin kompis och utbrister förvånat): Jaha! Najs! (Efter en stunds fundering): Men vad fan svarar man på det då!?


~Tjuvlyssnat~

Dagens Roliga!

2008-01-09 @ 11:52:46
Här kommer min sjuka humor igen. Hahaha!! Skadeglad så det skriker om det... =) Förutom första klippet som är lite perverst så är det värt att spendera ca 4 minuter för att få skratta lite... Enjoy!!



Tito Beltran

2008-01-08 @ 11:04:02
Ingen har väl kunnat undgå att sångaren Tito Beltran sitter häktad misstänkt för att ha våldtagit Maria Lundqvists barnflicka?? Hmm... Usch och fy för våltäkter och en tanke till alla som blivit utasatta för sånt djävulskap!! Och om han har gjort det eller ej vet ju bara han och barnflickan... (Håller tummarna för ett rättvisst slut i denna tragedin.)

Därimot måste jag bara spy galla över gubbfan (Tito), efter att ha läst hans uttalande i media i gårdagens Aftonbladet. Där han går till "attack" mot SVERIGE!! Och säger att han ska bränna sitt svenska pass efter att denna soppan är över. Och att han gått ner 10kg sedan han häktades i början av december för att han äcklas av den svenska maten. I den chileienska pressen säger han oxå att svenskarna är det mest rasistiska som finns, att Sverige inte tolerarar "svartskallar" och att det är därför han sitter häktad... Hmm!! Någon mer än jag som blir jävligt förbannad??
Vilken jävla idiot!! Blir så förbannad på sånna idoioter som måste använda ordet "rasist" så fort dom får lagen mot sig. Vad har SVERIGE med saken att göra?? Och vad fan har hans hårfärg med saken att göra? Han är anklagad för våldtäkt... Varför gå till attack mot Sverige?? PUCKO!
Han kan vara jävligt glad för att han sitter häktad i Sverige, och inte i nått annat land (typ Chile - Titos hemland). Och maten i svenska häkten och fängelsen är fan lyxmat om man jämnför med andra länders fängelsemåltider! Sveriges fångar får fan bättre mat än barnen i svenska skolor!!! Fnys! Så ät och håll käft gubbe!!
(Med risk för att bli "rasist" vågar jag tyvärr inte skriva mer om detta!)

Puh! Sådär... Nu fick jag skällt av mig lite! =) Hoppas jag inte tramade någon (mer än Tito) på tårna med mitt lilla påhopp...? Jobbigt i sånna fall!!

image366

Jag ser det snöar...

2008-01-06 @ 10:57:41
Jaha! Då har årets första snö landat i Göteborg.
Den kom igår kväll... Och om ja får bestämma så är den borta redan om några timmar. =) Visst är de fint med snö, och allt blir mycket ljusare och sånt. Men har inte snön hunnit komma till jul och nyår, så kan man lika väl vara utan den!! Så slipper man all slask oxå. Och all jävla kaos i trafiken... Samma visa varje år! När första snön kommer stannar hela Göteborg upp och undrar va det är frågan om! Det spelar ingen roll om det bara kommer några flingor snö eller om det kommer 10 cm eller kanske 1 meter!! Folk beter sig som om det va första gången dom någonsin sett snö. Hahaha...
Fatta hur norrlänningarna skrattar åt oss!! =)

image365

Last night!

2008-01-05 @ 12:41:19
Igår kom Salo hit och käkade tacos med oss. Hon och M mumsade på, men ja har nog fötätit mig på tacos. För det va inte det minsta gott... Bläää! Efter att bodet va avdukat bänkade vi oss i soffan för att kolla film. Vi startade med "The Dead Will Tell" som är en drama thriller, med Anne Heche i huvudrollen. Mycket spännande och lite småläskig men även romantisk med ett lyckligt slut. =) Helt klart värd att se!! M tyckte därimot att den va lite "tjejig", och att jag och Salo va jobbiga som ville pausa så fort det blev läskigt... Hahaha! ^^



Sedan blev det en engelsk action komedi (??) i form av "Hot Fuzz" med Simon Pegg i huvudrollen. Hmm... Behöver jag ens nämna vems önskemål det var?? HELP!! En jätte knasig film som spårade ur rätt snabbt och som bara blev värre och värre... M skrattade hysteriskt och även Salo fick sig några smile. Men jag undrade mest va dom sysslade med samtidigt som jag försökte hålla mig vaken.... Zzzzznark!! Antar att min trötthet dömde ut filmen i förtid. Men jag visste redan när jag såg framsidan att det inte va nån film för mig. Sorry!



5 Januari 2008

2008-01-05 @ 10:35:47
Gissa vem som har namnsdag idag????

image361

Promenad!

2008-01-04 @ 18:34:39

Idag skulle jag och Anna panna vara hurtiga och ge oss ut på en promenad. De har blivit lite slappt på den fronten den sista tiden... Hehe! -Jag har en bra ursäkt faktiskt!! =)
-Anna med! Hahahaha... ♥ ♥ ♥
I vilket fall som helst blev det tidernas kortaste promenad. Hmm... Kylan har tydligen kommit till Göteborg!! Och det med råge. Inte nog med att det va/är svinkallt, det ska ju alltid blåsa så förbaskat här på västkusten oxå. Isvindar!! BURR!! Så vi pinnade på i ca 10-15 minuter innan vi spurtade hemåt igen. Hahaha... En lagom start för oss! Sen drog jag hem och hoppade in i en varm dusch! Ahh... De va skönt att tina lite! =)


image360
Tur att jag inte rakade av min vinterpäls på benen på nyårsafton... Hahaha!!

Did I Tell You??

2008-01-02 @ 23:06:04
Yes I know that the way we live is breaking your heart
And it don't help that I'm always away
And I know that deep down inside we just can't hide
This feeling that love's slipping away

Did I tell you that I love you?
Did I tell you that I need you so?
Did I tell you that the sun shine, where ever you go
Did I tell you that the stars shine
From the border 'cross the Rio Grande
Cast in heaven (in heaven) and set just for you

I can tell by the look in your eyes
You're worried about me
You're wondering if our love is all in vain
But don't think I don't care about
The way that you feel
There's something (something) I think you should know

Did I tell you that I love you?
Did I tell you that I need you so?
Did I tell you that the sun shine, where ever you go
Did I tell you that the stars shine
From the border 'cross the Rio Grande
Cast in heaven (in heaven) and set just for you (x4)

Jerry Williams - Did I Tell You


Nostalgi blandat med massa kärlek till min älskade Magnus...
Love you!! ♥ ♥ ♥

Inventering!

2008-01-02 @ 10:16:05
Snacka om att jag är otränad...  (-No Shit Sherlock??)
Vi hade nämligen inventering på jobbet igår, så jävla boring!! I vilket fall som helst så innebär det att man ska räkna varenda vara i HEEELA butiken. Om det så är jätte högt upp eller lååångt in i hyllan eller längst ner... Puh!! Jag stod på tå, kröp på golvet och klättrade halvvägs in i dom dammiga och trånga hyllorna. Nämnde jag att det va BORING?? Ehh... Samt att jag knappt kan röra mig idag, antar att det är träningsverk. =/ Hahaha... Otränad?? Japp!