Våran underbara prins

2008-07-29 @ 22:46:40
Godkväll alla.
Det är liksom igår Maggie här som gör en liten uppdatering. Hanna hälsar från BB.
dagen har varit lite kinkig, lille Neo var inte så "på" när det gällde att bli ammad och fick då inte i sig nån mat. Trots detta har varit lugn och nöjd tyckte barnmorskorna. Han fick lite hjälp på traven i form av modersmjölkersättning och har på så sätt fått i sig lite näring med jämna mellanrum.
Ju mer dagen gick ju mer framsteg gjorde han dock och vid 18-tiden nu ikväll gjorde han sin stora debut och åt så nöjt i 40 min. Efter det så blev han så trött och nöjd och sussade lungt och fridfullt.
Inte för att han har sovit dåligt eller så, men det var en fridfullare sömn på något sätt.
Så nu håller vi tummarna för att det ska gå lika bra vid nästa tillfälle, Hanna har lovat att höra av sig till mig och berätta hur det gick.

Se så ska jag vara generös och bjuda på två bilder till på underverket.


Neo sover så gott i sin sparkdräkt!


Pappa Maggie och Neo vilar och lär känna varandra!

Välkommen Neo

2008-07-28 @ 13:09:33
Nu har han hittat ut!

Våran Neo har nu hittat ut.
Han föddes den 27/7 2008 klockan 22.56 och vägde 4180g och var 52 cm lång.
Vi mår alla bra men är trötta efter denna förlossning.
Mer om förlossningen kommer när vi kommit hem och i ordning

Varma hälsningar från Hanna, Maggie och Neo





Givetvis bifogar vi en liten bild på prinsen.









Still No Baby!

2008-07-26 @ 10:52:00
SMÄRTA!! :( 
Har som sagt haft värkar sedan igår eftermiddags. Vid midnatt blev dom rätt så tätat, 3-4 st på 10 minuter och dom höll i sig i ca 45-60 sekunder. Riktigt jobbigt!

Så vid 03.00 tiden inatt åkte vi till Östra och trodde det va dags att börja förlossningen... Dom satte sånna där band på min mage (vette fan va dom heter!!) och mätte mina värkar samt ♥bebisens♥ hjärta i ca 40 minuter.
Sedan kollade barnmorskan hur mycket jag var öppen. Och till våran stora besvikelse va jag bara öppen 1,5 cm!!! Jävel oxå! -Förstod direkt att jag skulle bli hemskickad igen. Och mycket riktigt så sa hon att de inte va nån idé att stanna på sjukhuset. Jag var (är?) i "latensfasen" som är den första och oftast den längsta fasen i förlossningens tre faser. Under denna fasen mjukas livmodertappen upp och öppnar sig. Det kan ta upp mot 20 timmar (ibland mer -men oftast mindre) innan man går in i den aktiva fasen. Som kommer efter latensfasen!

Så det var bara att ta sitt pick och pack och åka hem igen. Jag frågade när jag skulle komma tillbaka och fick till svar "-Det märker du. Det ska göra mycket ondare och värkarna ska komma tätare." Suck!!
Jag som redan tyckte dom kom tätt och gjorde ruggigt ont, givetvis förstår jag att det kommer göra ondare än så här... Men då vill jag helst redan vara på sjukhuset och typ kunna drogas med nått smärtstillande! Hahaha!

Barnmorskan sa även att jag borde vila. YES SIR!! -För det är ju så jävla enkelt att vila när det känns som nån gör VOODOO på mig var 5e minut... GAAAAHHAAA!!
Men jag måste faktiskt erkänna att jag somnade till mellan några värkar vid 07-08 tiden. Men fuck vilket brutalt uppvaknande jag fick var 5e minut. Aj aj aj aj aj!!!

Sitter forfarande och väntar på att "jag ska märka" när mitt värkarbete går över i nästa fas. Under tiden lipar jag och försöker "andas rätt" när värkarna kommer. -Som under tiden jag skrivit denna text hunnit bli 7 st. Yeeeeeheee!! 

Skriver mer när det händer nått nytt... Eller när ♥bebisen♥ är ute! Kram!


25 Juli 2008

2008-07-25 @ 22:36:44
Hopp! Då va snart ♥bebisens♥ beräknade födelsedag slut... Inte för att jag trodde att den skulle komma idag, men det känns konstigt ändå. -Att snart ha passerat dagen D, som man väntat på i 9 månader!

Sedan ca 16-17 tiden i eftermiddags har värkarna kommit med jämna mellanrum. Dom senaste 3 timmarna har vi tagit tiden lite smått... Dom kommer med ca 5-8 minuters mellanrum och dom håller i sig i ca 30-50 sekunder. Jag tror att dom ökar i styrka (smärta) oxå!
Vet inte riktigt om ja ska vila eller inte. Hmmm?? Är rädd för att värkarbetet ska avta om ja slappar för mycket. Så jag ska försöka vandra omkring lite här i lägenheten. Typ framför fläkten, hahaha... För det är riktigt jävla röv varmt!

Gotta Go!! Köss på er...


Happy Birthday x 2

2008-07-25 @ 12:54:16
*kjerlek*
Idag är ingen vanlig dag!
Nej, de är ingen vanlig dag!
För det är Emmas och Klaras födelsedag!
(och ♥bebisens♥ BF dag)
Hurra Hurra Hurra!!


*hart*Stort GRATTIS till min syster Emma som fyller 28år idag!*hart*
*hart*Och till min brorsdotter Klara som fyller 4år idag!*hart*
*blomma*

(Bilden togs på påskafton, därav sjalen och fräknarna... Haha!)



Today Is the Day!!

2008-07-25 @ 09:56:39
Yes Sir! Idag är det sagt att ♥bebisen♥ ska komma... Men det är tydligen ovanligt att man föder på den beräknade dagen. Så räkna inte med nån ♥bebis♥ idag kära läsare!

Därimot gick (eller vad man säger??) min slempropp inatt. Samt att jag haft en hel del förvärkar, som tyvärr avtog efter ca 2 timmar. Borde kanske gått upp och rört mig/gungat för att få igång dom lite mer. Men va så sjukt trött... Så jag låg kvar och försökte sova. Bäst att spara sina krafter till en eventuell förlossning!
Nu är det frukost dags... Mums!! :P


HELP!!

2008-07-24 @ 21:54:29
Va fan kom alla getingar ifrån??? Har sett typ hundra idag...
Helt sjukt! Helt galna är dom oxå. HELP!!
Har bara fått dö på två -än så länge! 
MOHAAHAHAAAA!!




Lek & Bus + Svullna Fötter!

2008-07-24 @ 15:15:50

Hemma igen, efter några timmar i lekplatsen med busungarna och deras morsor (Jennie och Nathalie). De va trevligt, men riktigt varmt och ont om skugga... Puh!!


 
Wilmer och Leon gjorde sandkakor... MUMS!!

 
Leon vågade sig även upp i gungan och tyckte det va jätte kul! ^^


Yes Sir! Mina fötter (och resten av kroppen) är fortfarande
super svullna av allt jävla vatten...


Äntligen Sol ^^

2008-07-24 @ 09:48:05
Nu har äntligen solen och värmen kommit tillbaka. Tjohooo!! ^^ *studs*  
Hade jag inte vart höggravid och typ orörlig så hade jag legat ute vid havet och bara njutit nu... Ahhh!!  Fuck va skönt de hade varit!

Men de är ju inte helt fel att sitta i en varm hyreslägenhet i förorten heller... Ehhh?? -Vafan! Ja ska faktiskt inte klaga idag. Jag är glad för att alla ni andra kan lapa sol och glassa på stranden. Jag är inte alls avundsjuk, inte det minsta!! *hmm*

Själv ska ja hoppa in i duschen nu, sen kommer Jennie och Nathalie med sina små gangstarar till söner. Blir nog att gå ut till lekplatsen och röja... Finns säkert en skuggplats för mig! Hahahaha...

Ha en underbar dag allihopa! Puss och Kram!  :*


Det lönar sig...

2008-07-23 @ 15:07:01
...att skriva vad man "Vill Haaaaaa!!" här i bloggen. (: Nämnde ju i ett inlägg i måndags att det enda vi "saknade" inför ♥bebisens♥ ankomst är ett babygym. Efter att det inlägget puplicerats tog det inte lång tid innan både mamma och pappa hörde av sig (dom är skilda!) och sa att dom sett ett fint babygym på blocket, som dom ville köpa till ♥bebisen♥. -Även jag hade ju kikat lite! Det visade sig att vi tre spanat in samma babygym... Hehehe! Mamma hade redan hunnit ringa försäljaren och va där och köpte det idag. *hart*TACK MAMMA!!*hart* (Och pappa! -De är ju tanken som räknas...)

   
Så här fint är det... Mattan är formad som en fjäril i massa glada färger!



Grattis Bloggen 1 År!!

2008-07-23 @ 10:52:20
:D Idag fyller Hanna Of Sweden bloggen 1 år! :D
Bjuder alla mina *hart*kära läsare*hart* på en smarrig Hello Kitty tårta...



Hipp Hipp Hurra!!
För BLOGGEN som fyller 1 år idag!!
*blomma*



Dan före dan före dan...?

2008-07-23 @ 09:17:56

Då va det alltså BARA 2 dagar kvar till BF. Känns helt sjukt, men ändå så jävla skönt att det snart är över... Som jag skrev igår så har jag väl börjat inse att jag antagligen kommer gå över. Puh!! Men men, SNAAAART kommer ♥bebisen♥ iaf. Längat som en tok!!
Varje dag dom senaste två veckorna har verkligen känts som "dan före dan". Vi sitter och väntar och väntar men ingenting händer. -Som när man va liten och väntade på tomten i flera veckor innan julafton! Fast nu vet vi ju faktiskt inte NÄR ♥bebisen♥ kommer, bara att de kommer snart... Spännande!! ^^



Vill pussa på dig min lilla söt korv! Skynda dig nu... ♥ ♥ ♥


Ny tattoo??

2008-07-22 @ 15:26:44
Tja på er! Nu är jag glad igen... :D

Hittade en tatuering som skulle passa min kära pappa! *hart*
Visst är den cool?
*tihi* Eller va säger du Daddy?? :P


Och en till mamma kanske?? Hmm...



*haha* (( Efter detta inlägget är jag antagligen arvlös! Hahahaha!!! )) *haha*



 

ORKA!!

2008-07-22 @ 09:30:22



*blush* Håll i er... Nu kommer mer gnäll! *blush*


Som om jag hade nog
med åkommor just nu...?
Givetvis vaknade jag med värsta
jävla nackspärren idag!
*devil* ORKA!! *devil*



Och jag har även "insett" att jag
antagligen kommer gå över...
*devil* Fuck A Duck!! *devil*





Äckligt!! ☠

2008-07-21 @ 18:53:49
*frown* JAG VET ATT JAG ÄR EN JÄVLA GNÄLL KÄRRING!! *frown* Så ni som inte orkar med mer gnäll från mig kan hoppa över detta inlägg... Ni andra kan givetvis fortsätta läsa!

Grannjävlarna på botten har kalas (som jag uppfattat det) och massa gäster till dom sitter ute på altanen och tjoar och tjimmar... Fine! Klockan är ju inte ens i närheten av läggdags.
MEN!!!!! Varenda jävel av deras gäster RÖKER!! Och gissa vart röken tar vägen...? Hmmm?? Rakt in i vårat kök och sovrum givetvis. Fy faaan!  Det stinker typ röv i hela sovrummet och det går inte ens att gå in där! Mår illa som fan nu och vet inte riktigt va jag ska ta mig till... *puke* Första tanken va givetvis att spy ner från balkongen, hahaha! Typ rakt på någons tårtfat. Hade vart kul, men kanske inte så upskattat. Och sen kan ju faktiskt inte dom rå för att jag är överkänslig mot röklukt. *blush* Men fy fan va jag äcklas alltså! Blääää!!  Det finns verkligen inget äckligare än just röklukt om ni frågar mig... Speciellt inte nu när mitt luktsinne är på topp -iom graviditeten!

Sådär ja... Då fick jag gnäll av mig lite. Slipper *hart*Maggie*hart* lyssna på mitt tjöt resten av kvällen. Hehehe... Men ska jag va ärlig så tyckte till och med han att det luktade apa. Och det är inte ofta han har ont av lukter, eftersom han är konstant täpt i näsan.


Vill Haaaaaa!!

2008-07-21 @ 14:11:33
Jag vet att man inte behöver ha ALLT innan ♥bebisen♥ ens har kommit...
Speciellt inte ett babygym. Men det är det enda vi "saknar" inför ♥bebisens♥ ankomst.
Har kikat lite på blocket, dom flesta går ju faktiskt att tvätta!
Och jag hittade flera som va i jätte fint skick och billiga.
Har iof inte nån koll på vad dom kostar NYA, men jag antar att dom är dyra...?
Får ta och diskutera detta med ♥Maggie♥ när han kommer från jobbet...
Önska mig lycka till!! ^^


Ett mumin babygym kanske??


The Crib! ^^

2008-07-21 @ 12:13:11
För några dagar sedan flyttade vi in ♥bebisens♥ säng från barnrummet till vårat sovrum. Så nu är det bara ♥bebisen♥ som saknas... Jalla Jalla!! Mamma längtar efter dig... ^^


"Min" sida/del" av sovrummet innan...


Och så här ser det ut nu. Fint va??
(Byrån är flyttad till andra sidan - ♥Maggies♥ sida!)


Klarvaken!

2008-07-21 @ 07:30:18
Magnus♥ alarmklocka ringde redan 04.00 i morse... *iih*  Godag yxkaft typ!!
Sen va det kört för mig att somna om, så för en halvtimme sedan gav jag upp.  
Så nu sitter jag här nyduschad och dricker apelsinjuice. Najs! Men jag känner redan att jag börjar blir trött igen. Eller igen och igen... Har ju iof vart trött hela tiden, men kan verkligen inte sova. Händerna gör så fruktansvärt ont och det finns verkligen inget bekvämt sätt att ligga på.
Sedan jag blev gravid (alltså i 9 månader), har jag inte sovit en enda hel natt! *zzz* Och jag vet redan nu att det inte kommer bli bättre när ♥bebisen♥ är ute... Puh!
Vad har jag gett mig in i...? Hahaha!!  :S




Karpaltunnelsyndrom!

2008-07-20 @ 20:45:07

Jepps Pepps! Det är det jag "lider" av... Låter läskigt va??

Hos gravida kvinnor är karpaltunnelsyndrom relativt vanligt, främst från sjätte graviditetsmånaden och framåt. Orsaken är de hormonförändringar som man får under graviditeten. Obalansen i hormonerna påverkar kroppens vätskebalans och kan göra att det samlas mer vätska i kroppens vävnader. Det kan i sin tur orsaka tryck på nerven.

De vanligaste symptomen är att man får stickningar och domningar i fingrarna, framför allt på natten. Besvären känns i tummen, pekfingret, långfingret och eventuellt ringfingret. Om trycket är kraftigt eller långvarigt kan nerver och muskler skadas. Karpaltunnelsyndrom kan också innebära ett hinder i vardagen, om man får nedsatt känsel, får ont eller blir fumlig.

Om man har fått besvär under sin graviditet försvinner symtomen oftast en tid efter förlossningen. Man kan tillfälligt använda ett handledsstöd som gör att det känns bättre. I svårare fall kan det bli nödvändigt med en operation. Vad som händer under operationen är att kirurgen gör ett längsgående snitt i handleden och skär av ledbandet som täcker karpaltunneln. Det minskar trycket på nerven.




Sådär... Nu vet vi varför mina händer gör ont
och varför jag tappar allt jag försöker greppa!
Nu ska vi bara hålla tummarna för
att det försvinner efter förlossningen oxå...





Reggae??

2008-07-20 @ 12:14:41
Tänkte jag skulle försöka dansa igång förlossningen. Hahahaha! (Fatta vilken jävla syn alltså...) Jag tänkte börja lite mjukt och försöka "gunga" i takt med reggae. Hmm...??
YA MAN!

Raising My Family - Steve Kekana



UB40 - Red Red Wine

Måste bara fråga...
Räknas UB40 som reggae??
Dom är ju VITA!! Hmm...?

Nä, nu ska här dansas/gungas... Tjohooo!! ^^ Adios!


Regn Regn Regn

2008-07-19 @ 21:49:26
Egentligen så skiter jag faktiskt i det, eftersom jag inte är ute speciellt mycket just nu ändå... Men jag tycker synd om alla er som har semester i detta jävla pissväder! Hoppas verkligen att vinden vänder snart och att vi får se mer av SOMMAREN innan hösten hälsar på. För så fort ♥bebisen♥ behagar titta ut och mina fötter får plats i ett par skor igen så tänker inte jag sitta inne hela dagarna... No no no! Då får solen skina hur mycket den vill. Yes Sir!!
Fast egentligen sitter jag inte inne heeeela dagarna. ♥Maggie♥ brukar ta ut mig på en åktur när han slutat jobbet... -Han e så söt! ^^ Oftast åker vi bara och handlar eller kikar i affärer en snabbis, men igår blev det middag på avenyn vilket va jätte mysigt. Och idag blev det en sväng hem till min pappa  på kalas... Han fyllde ju år i torsdags och det "firades" med smörgåstårta och bakelse idag! Mums mums!!

Nä, nu börjar snart Las Vegas på kanal 5, gotta go... C Ya!


Tips!!

2008-07-19 @ 13:44:06

Nu när ♥bebisen♥ snart är här så kliar det verkligen i fingrarna när det gäller att köpa bebiskläder!! Det finns ju så mycket gulligt och coolt och sött så man tror man blir tokig... (: Och det finns verkligen sååå mycket att välja mellan. Men det roligaste är nästan när det är lite personligt. Speciellt till bebisar och barn!

Jag vet att det finns hundratals sidor (minst!!) på internet där man kan beställa tröjor med tryck, men jag måste bara tipsa om Simply Colors!!  (www.simplycolors.se)
Det är en svensk sida som inriktar sig på barnkläder (0-8 år) i alla möjliga roliga färger. Det finns allt från mössor till pyamasar och klänningar. Du kan palcera din text på både framsidan och baksidan i 7 olika storlekar och i 13 olika teckensnitt! Och man ser hela tiden ett tydligt exempel på hur plagget kommer se ut när det är klart. Här har ni några smakprov som jag slängde ihop... Enjoy!


(Som vanligt klickar man på bilderna för att se dom större!)

   
   
  
  

Fina va?? :D Kan "erkänna" att några av dessa plagg kom hem i ett fint paket till mig redan igår... Tror jag beställde i onsdags, så leveransen va riktigt snabb!!

Tack Simply Colors! *studs*



~ Då Och Nu ~ (Del 2)

2008-07-18 @ 19:36:55
Tänkte ju inte ge er Del 2 redan idag. Men har faan blogg torka eller nått... 
Finns inget skoj att skriva om. Förutom min söndertjötade graviditet då, men den är ni väl lika less på som jag??? Hahaha!
Här kommer iaf "Då Och NuENJOY!!


Stephanie från "Huset fullt" - Jodie Swetin


Jumjum från "Mio min Mio" - Christian Bale


Mathilda från "Leon" - Nathalie Portman


Laura Ingalls från "Lilla huset på prärien" - Melissa Gilbert


Pippi från "Pippi Långstrump" - Inger Nilsson


Birk Borkason från "Ronja Rövardotter" - Dan Håfström


Kevin från "Ensam hemma" - Macaulay Culkin


Sabrina från "Tonårshäxan" - Melissa Joan Hart



En hel del av dom som är med är ju faktiskt
fotfarande kända skådespelare...
Ska förska leta reda på lite mer "okända"
barnskådisar som vi kanske glömt!
Några tips??

Missade ni Del 1 är det bara att klicka här!!


Vecka 40

2008-07-18 @ 10:13:22
Nu är du inne i den vecka då du förväntas föda, men i själva verket är det bara ca 5 procent av alla barn som föds på den beräknade nedkomstdagen. Du får räkna med plus/minus två veckor och de flesta föder efter det beräknade datumet. Om du går in i vecka 41, fortsätter du dina kontroller hos MVC som vanligt och i vecka 42 görs en extra kontroll på sjukhus med ultraljud för att kontrollera att både mor och barn mår bra. Ibland kan det behövas hjälp med att sätta igång förlossningen, då sköts det på förlossningen/BB. Din kropp är förberedd med en uppmjukad och delvis öppnad livmoderhals och snart kommer barnet att vara i dina armar.

Ditt barn är nu ca 38 cm långt från huvud till stjärt och ungefär 50 cm från topp till tå. Det är nu redo att lämna sin trygga tillvaro i livmodern och börja sitt nya liv utanför. Det kommer att behöva all din kärlek och omvårdnad. Barnet är utrustat med över sjuttio olika reflexer, nästan allt fosterfett är borta och 15 procent av kroppen består av fett. Moderkakan lossnar från livmoderväggen vid födseln och navelsträngen slutar fungera samtidigt som barnet tar sina första andetag. När dessa första andetag tas, utlöser det vissa förändringar i hjärta och artärer som gör att blod leds till lungorna. Dina graviditetshormoner kan påverka det nyfödda barnet. Både pojkar och flickor kan ha svullna bröstvårtor och det kan till och med innehålla små mängder mjölk. Även könsorganen kan vara påverkade - blygdläpparna hos flickor och pungen hos pojkar kan vara förstorade. Det är normala avvikelser och försvinner efter ett kort tag. Det lilla barnet har vid födseln inte mindre än 300 ben i kroppen, medan vuxna har 206. Det beror på att vissa ben växer samman när barnet blir större. (((Gravid.se)))



Halleluja!!
Förhoppningsvis bara några få dagar tills ♥bebisen♥ kommer.
Men det är tungt nu, riktigt tung!
Tänk om jag går över tiden???
Skulle fan inte palla det alltså... Tänk att vissa går över i 3 veckor!!
dör jag fan alltså!!

Jag har även insett att händerna kanske inte "återhämtar" sig
efter förlossningen. Att det kanske är reumatism?!?!
Hur ska jag då kunna känna på min ♥bebis♥??
:( :( :(

Nu är det frukost dags!
Sen blir det väl att kolla ut på regnet, tjohooo...


Kort Och Gott

2008-07-17 @ 22:40:57

~ Min Torsdag ~

♦ Vaknade! -Och va redan då grinig...
♦ Åt frukost, trots fucking halsbränna! Blev ännu mer grinig!
♦ Va med ♥Maggie♥ hos läkaren.
♦ Köpte en present till Pappa... (Som han ska få på lördag)
♦ Sorterade lite tvätt och skickade ner M i tvättstugan!
♦ Tog en tango med snabeldraken... (Damsög!)
♦ La mig och sov medans M sprang upp och ner i tvättstugan. ^^
♦ Åt en god middag som M fixade! -That´s love!! ♥ ♥ ♥
♦ Sydde och pysslade lite i väntan på ♥bebisenLÄNGTAR!!!
♦ Tjöta i telefon med både den ena och den andre...
♦ Bakade en kladdkaka... Göttans!
♦ Sydde lite till.
♦ Smaskade kladdkaka! ^^
♦ Och nu har jag nyss kollat på film med darlingen... ♥ ♥ ♥
♦ Efter detta tråkiga blogginlägg blir det antagligen att hoppa i säng. Tjohoooo!




Maaaaaat!!

2008-07-17 @ 16:39:25

♥Maggie♥ lagar spagge med k-sås, så det luktar smarrens från köket...  :P Jag bara sitter och latar mig och är as hungrig!! Ska bli gött med lite käk i kistan. Mumma!

Skriver mer sen! Pöss och köss... :*



Ja Må Han Leva!! ^^

2008-07-17 @ 08:38:07



*hart**hart**hart*

Hipp Hipp Hurra!!
För Min Käre Far
Som Fyller 
61 År Idag!

*blomma*

Stort Grattis
På Din Dag
Pappa!
Massa Grattis
Kramar
Från Mig
Maggie & Magen!

*hart**hart**hart*








En Knuff I Ryggen Tack!

2008-07-16 @ 13:25:07

Sitter här och googlar på vad som sägs ska sätta i gång en förlossning.... Vet inte om jag tror på sånt, men på vissa har det ju tydligen funkat, så det skadar ju inte att testa!

Fick nämligen ett hett tips om att ananas tydligen ska hjälpa till, vilket jag aldrig tidigare har hört talas om. Så nu har jag precis slukat 3 konservburkar söt och sliskig ananas! Och precis när jag svalde sista tuggan lästa jag (efter att ha googlat lite) att det var FÄRSK ANANAS som skulle få fart på ♥bebisen♥. GAAHHAA!!! *bash* Blir ju galen på mig själv... Kanske ska ta reda på sådan fakta INNAN man gett sig själv halsbränna av sånt sött och sliskigt?? Bläää!
Som tur är köpte jag faktiskt en färsk ananas oxå. Men nu är jag alldeles för mätt för att sluka den oxå... Så det får bli ett senare projekt!

Andra saker som sägs "sätta fart" på en förlossning är;

♦ Färdknäppen (Ha sex!!)
♦ Promenera
♦ Städa
♦ Putsa fönster
♦ Äta stark mat
♦ Massera/klämma ut mjölk ur brösten
♦ Tvätta bilen
♦ Bli masserad med aroma olojor
♦ Dricka hallonbladste
♦ Yoga
♦ Dricka ricinolja
♦ Och massa andra trams myter....

Antar att promenera, städa, putsa fönster och tvätta bilen går under samma katergori. Nämligen att anstränga sig och röra på sig... Vilket för mig tyvärr känns lite avlägset, eftersom jag har ont överallt och känner mig väldigt otymplig! Hade gärna tagit en lång och rask promenad, men har som sagt INGA skor som passar mina elefantfötter förutom mina flippflopps. Och dom blir det ingen promenad i, det kan jag lova er!
*hart*SEX*hart*
är väl den vanligaste och mest omtalade metoden för att få fart på förlossningen.  Det sägs har funkat i alla tider och även barnmorskor tipsar om detta. Sperma ska dessutom "mjuka upp" livmodertappen vilket i sin tur kan leda till sammandragningar och värkar. Hmm... I mitt (vårat) fall kändes det mer som att vi "knuffade" in ♥bebisen♥ mer än vi försökte få ut den, hahaha!! Vi kanske får ge det ett försök till...??
Men innan dess tänkte jag prova STARK mat och FÄRSK ananas! Nån ricinolja tänker jag inte ge mig på... Verkar ju livsfarligt!! Och brösten är ömma som dom är, så det verkar ju onödigt att klämma på dom. :S Och sen så tror jag som sagt detta mest är myter och OM det funkar så är det på långt ifrån alla kvinnor som testar.
Tids nog kommer nog ♥bebisen♥ ändå!  *love*



Burr!!

2008-07-15 @ 23:15:40
Vart faan tog sommaren vägen??
Kalla vndar och regn... Burr!!


~ SVENSK SOMMAR ~



~ Då Och Nu ~ (Del 1)

2008-07-15 @ 16:28:24
Eftersom min följetång "Lika Som Bär" börjar rinna ur sanden, så kom min kära syster yster Emma  på den briljanta idén "Då Och Nu". Jag kommer alltså leta reda på gamla barnskådisar/artister (och även vuxna?) och sedan försöka hitta en bild på hur dom ser ut i dagsläget! Dom som vi nästan glömt bort... Hur ser dom ut idag??
Jag tycker att idén lät jätte kul och har redan satt ihop Del 1. Hmm..? Eller rättade sagt Emma hade redan knåpat ihop ett gäng bilder till mig! Thx!! ^^
Hoppas det blir lika uppskattat som "Lika Som Bär". Enjoy!!


Hobie Buchanon från "Baywatch" - Jermy Jacksson


Olivia Kendall från "Cosby" - Raven Symone


Albert Ingalls från "Lilla huset på prärien" - Matthew Laborteaux


Steve Urkel från "Räkna med bråk" - Jaleel White


Emil Svensson från "Emil i Lönneberga" - Jan Ohlsson


Gertie från "ET" - Drew Barrymore


Daniel Larusso ifrån "Karate Kid" - Ralph Macchio


Lasse från "Barnen i bullerbyn" - Crispin Dickson Wendenius


DJ från "Huset fullt" - Candace Cameron Bure


Madicken från "Madicken på Junibacken" - Jonna Liljendahl



Tadaaa!
Skulle ni kännt igen dom??
Vissa är sig lika, medans andra har vuxit till sig rejält...
Har en hel del till på lager, men tyckte det räckte med dessa.
Ni måste ju ha nått att se fram emot oxå. Hehehe!

Har ni några önskemål på vilka ni vill ha med är det bara att hojta!!
Så ska jag försöka fixa fram en färsk bild...
Puss På Er



Har en massa fuffens för sig...

2008-07-15 @ 11:44:44
Pratade nyss med Anna och fick DENNA låten på hjärnan...
Hahaha! Grym är den iaf.

Laleh - Storebror


Tjockis??

2008-07-14 @ 16:24:41

Va hos barnmorskan idag och allt va tipp topp! :D Som vanligt mätte hon även magen... Oooops!! Min "kurva" klättrar stadigt uppåt! Hahaha!
Den är fortfarande innanför gränserna, men inte långt ifrån att krypa utanför... Hmm! Detta borde betyda att det är värsta ♥tjockis bebisen♥ som gömmer sig där inne...? Snacka om att man är nyfiken nu alltså!!



Är du en "liten" tjockis korv tro??  *love*



Hilarious!!

2008-07-14 @ 11:49:52
Riktigt roliga bloopers... Made by girls! ^^ Enjoy!
(Skadeglädjen är den SANNA glädjen!!)

*tihi* Kul va?? *tihi* 
Men hur gick det för den blonda grabben som fick en tant över sig??


Attans!

2008-07-14 @ 09:08:12
Hade jag haft ett par skor som passade mina fötter hade jag gett mig ut och spurtat för att få igång förlossningen. Jag har ju sedan några veckor tillbaka bara kunnat ha mina flippflopps, och dom ger ju inte direkt nått stöd och är inte speciellt bekväma att gå i. Vilket resulterar i att jag mest sitter hemma och degar... Hmm! Hur skoj är det då??
YES SIR!! Jag har testat både "foppatofflor" (STORA storlekar!) och ♥Magnus♥ ubåtar till skor, men mina elefantfötter får helt enkelt inte plats... Attans!


Mina "söta" elefantfötter!
 


Lika Som Bär! Del 9

2008-07-13 @ 13:41:48
Då va det dags igen... Den efterlängtade uppföljaren är här!
Som ni kanske märker så är det inte lika seriöst längre.
Det känns som man använt alla "Lika Som Bär" redan...
Men men här kommer Del 9 iaf. Enjoy!!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen...
-Det börjar bli svårt nu!
Så tipsa gärna om vilka DU tycker ska va med i Del 10.

Ni som har missat dom tidigare "Lika Som Bär" kan klicka här!


Jalla Jalla Din Lilla Fralla

2008-07-13 @ 11:03:32
Gnäll, gnäll och mer gnäll... Natten har varit förjävlig! Har haft ont precis överallt, fucking foglossning!! Händerna sover inte bara, utan krampar och låser sig och gör ont... Fötterna är helt stela och känns som dom ska sprängas av allt vatten. Givetvis hjälpte inte tabletten mot halsbränna jag tog innan jag gick och la mig... Så det känns som någon dragit en brinnande taggtråd upp och ner i min hals! *frown* 
Och inte nog med att man har ont... 03.37 började måsjävlarna skrika och gapa! *devil* Va vill dom mig?? Seriöst!! Jag funderar på att gå ut och mata dom med förgiftat bröd eller nått... Några tips på vad som borde ta dö på dom?? *note*

Så med detta tråkiga och gnälliga blogginlägg vill jag be *hart*bebisen*hart* att JALLA sig!
Snälla söta rara fina bebisen... Kan du inte komma ut nu?? Mamma och pappa längtar jätte mycket efter dig och vill pussa på dig! Din säng har stått bäddad i över en månad och ditt rum är jätte fint med massa Nalle Puh saker! Du har en jätte fin barnvagn som vill ut och rulla och massa fina kläder som vill värma din lilla kropp. Kusin Felix vill lära dig massa bus och lilla Elviras mamma vill ha en promenad kompis! Och din "stora" kusin Klara vill att du kommer till henne på kalas nästa vecka... Det hade väl vart roligt??
Så jalla jalla din lilla fralla, du är faktiskt färdigbakad!!
 *love*








Orkar inte, men gör det ändå...

2008-07-12 @ 22:11:50
~ Min Lördag ~

♥ Låg kvar i sängen till 10.30 -Kors i taket!
♥ Åt en god frukost med älsklingen ^^
♥ Köpte lite kläder till bebisen! Hihihi...
♥ Åt en halvspecial på Ove´s gatukök, mumms!!
♥ Lyssnat på regnet
♥ Pärlat två armband (ROSA såklart!!)
♥ Sytt varsin "present" till Elvira och Felix ^^
♥ Tvättat -Alltid lika skoj...
♥ Kollat på en dålig film! (Tracey -Se den inte!)
♥ Gnällt massa, stackars Maggie!!
♥ Och nu kollar ja på Las Vegas och bloggar... Tadaaa!

Hoppas ni oxå haft en trevlig lördag...?
Puss på er!



Fjant Hanna Bloggar!

2008-07-11 @ 22:23:31
Började kolla på "1408" för ca 30 minuter sedan. Och det räckte för att jag skulle ge upp. HELP!! :S Brukar gilla "skräckfilmer", eller vad den nu klassas som, i vanliga fall... Hmm!! Men nu pallade jag inte. Hahaha! Gick till köket och skar upp lite vattenmelon och satte mig sedan vid "trygga" datan.
Mumsa vattenmelon och blogga is the shit liksom!  (: Yeeheee!!

Nämnde ju i måndags att ja ville ha en ny mobil. *love* En Nokia 5310 med ROSA kanter! -Som jag skulle "unna" mig när ♥bebisen♥ tittat ut... Hmm! Men nu orkade jag inte vänta, för vem vet när lill♥n behagar titta ut?? Hahaha! Så jag har redan köpt den! :D Weeeiii... Så nu är Hanna Panna glad! -Och trött... Puh!

*zzz* God Natt På Er *zzz*


Update: När detta inlägget blev klart va även filmen klar!
(Maggie fortsatte att kolla)
-Så mycket satt jag och tjuvkikade, haha...
Den va helt OK trots allt, men slutade dåligt!





I´m A Pink Donut ^^

2008-07-11 @ 12:52:12



Vecka 39

2008-07-11 @ 09:18:21
Du kan känna dig tung och trött och ha kraftiga förvärkar. Livmoderhalsen mognar för förlossningen. Livmodern tar nu upp all plats i bäckenet och en stor del av buken. Den trycker mot bröstkorgen, och det kan hända att du känner dig riktigt besvärad av graviditeten nu. Har du blivit rödflammig i ansiktet, så beror det på att hjärtat och blodomloppet arbetar hårdare än någonsin med. Förmodligen börjar din vikt plana ut och vissa kvinnor går till och med ned i vikt den sista veckan före förlossningen.

Barnet väger nu ca 3,5 kg och är omkring 37 cm långt från huvud till stjärt. Fostervätskan förnyas var tredje timme och det mesta av lanugohåret har fallit av när födseln nu är nära. Barnet sväljer hårstråna tillsammans med andra utsöndringar och allt hamnar i matsmältningsapparaten. Det kommer ut som barnbeck vid första tarmtömningen. I lungorna ökar produktionen av ytaktivt medel ytterligare, samt lungmognaden. Navelsträngen är omkring 51cm lång och är ungefär lika lång som ditt barn från topp till tå. Nu kan det vara svårt att märka barnets alla rörelser. (((Gravid.se)))



Hoppla, då va det dags att kliva in i vecka 39!
Alltså två fnuttiga veckor (förhoppningsvis mindre) kvar.

Även om graviditeten har bromsat in nu i slutet,
när ja har så ont och allt är så jobbigt,
så tycker jag ändå att det har gått skitfort!!
Det känns som det va nån vecka sedan jag köpte mig ett grav.test
och sen höll på att skita ner mig när det visade sig vara posetivt!
Hahaha...

Förövrigt så mår jag som vanligt.
Halsbränna, foglossning, sovande händer,
fetto fötter och allmänt trött och grinig!
Tjohooo!!

Trevlig helg på er... ♥ ♥ ♥





Tusen Tabbar & Miljoner Missar

2008-07-10 @ 15:19:20
Dom senaste kvällarna har ♥Magnus♥ legat och skrattat rätt hysteriskt innan han somnat. I brist på "vanliga böcker" har han nämligen legat och kikat i "Tusen Tabbar & Miljoner Missar". En bok av Ulf Ivar Nilsson, som har samlat hysteriskt roliga och dumma -VERKLIGA händelser! Tänkte ge er lite smakprov... Enjoy!!

Samma som hemma
En 35-årig lastbilschaufför i den italienska staden Teramo gick till en bordell och frågade efter en flicka som en av hans arbetskamerater varmt rekomenderat.
Damen i fråga visade sig vara hans egen fru.

Korkad start
Direkt efter bröllopet i irlänska dublin öppnade brudgummen en flaska champange för att fira tilldragelsen. Korken for rakt i ansiktet på hans 19-åriga hustru Shiela O´conner, som mista synen på ena ögat.

Förväxlade fiender
Prins Bertil råkade en gång blanda ihop sundsvall och Falun, men tyckte inte det var mycket att orda om. -Det var värre när jag höll tal i chile och skålade för dödsfienden Peru, förklarade han. Det var en felsägning det!

Den sista långa färden
En begravningsentrapenör från tyskla Bottorp var på väg till en begravning i Zagreb i Kroatien sommaren 1994. Efter 90 mils färd, vid gränsen mellan Tyskland och Österrike, fick han per telefon veta att han glömt liket.

Stal sin egen bil
En man i södra Frankrike såg från sitt fönster hur tre unga män förgäves försökte putta igång en bil. Han tyckte synd om grabbarna och gick ut och hjälpte till. Just som fordonet åkte iväg upptäckte mannen att det var hans egen bil. 

Släckt forskning
Släktforskaren Ian Lewis ägnade trettio år åt att kartlägga sitt ursprung. Bland annat intervjuade han ett par tusen personer i sin jakt på upplysningar om sina förfäder.
Tills han en dag fick veta att han var adopterad.

*bash*








Grattis Weronica 24 år!!

2008-07-10 @ 11:11:00

 
*hart**hart**hart*

Idag är ingen
vanlig dag!
Nej, de är ingen vanlig dag!
För det är Weronicas födelsedag!!
Hurra Hurra Hurra!

*blomma*

Grattis Goa
Svägerska!
Hoppas Du Får
 En Toppen Dag!

*hart**hart**hart*









Hör Och Häpna!!

2008-07-09 @ 16:27:25
Idag har jag städat! Shit Maj-Britt... Det tog sin tid kan ja lova, ca 3-4 timmar. Hahaha! Men till slut blev det iaf rent och nu har jag ont precis överallt. Men men... OM ♥bebisen♥ får för sig att komma nu (typ imån, som faster Weronica tror!) så har den iaf ett rent hem att komma till efter BB. Och de hade ju vart trevligt!! ^^

Snart kommer Sofia hit. Hon ska mellanlanda här inatt (hon bor i Oslo), för att imorgon bitti dra vidare till Sthlm och sen till Ö-vik. Blir nog bara att slappa och kolla film eller nått... Roligare än så är jag ju inte nu för tiden. Hehe!! Men de ska bli skoj att träffa henne iaf. Blir ju inte så ofta nu för tiden.

So long!! ♥ ♥ ♥






Smarrigt Tips! ^^

2008-07-09 @ 10:19:48

Igår kväll tvingade jag bort ♥Magnus♥ till torget för att köpa "nått gott".
-Jag hatar det där gotte suget som kommer krypande på kvällarna... *devil* Efter graviditeten MÅSTE jag bli av med det!!
I vilket fall som helst så kom darlingen hem med Ekströms nya smulpaj, hallon och björnbär. (Lite B att köpa halvfabrikat kanske, men va faan...)
Det va bara att hälla bären, som ligger i en separat påse, i en pajform. Sen ska smuldegen på... Och sen e de bara att slänga in den i ugnen på 225°C i ca 20-30 minuter. Vispade lite vaniljvisp till och sen va det bara att njuta!! Mmmm!  Ni som inte redan testat måste göra det... :P Riktigt gott va de!! Yummy!




 
  
Helt jävla LOVLEY*love*




Sockertest...

2008-07-08 @ 13:36:20
Hoppla hejsan kära läsare!! *cheer*
Idag var jag "uppe med tuppen" för att infinna mig hos barnmorskan redan kl 08.45. (Det är faktiskt tidigt för mig!!) *zzz* Och innan mitt besök fick jag varken äta frukost eller dricka något... Jag fick inte heller borsta tänderna eller ens skölja munnen. MYSIGT!!
Anledningen till dessa hemska plågor va att jag skulle göra ett glukostest, vilket innebär att dom kollar mitt sockervärde. På mitt senaste besök hos barnmorskan låg nämligen sockervärdet lite högt, vilket kan innebära att man har graviditetsdiabetes. Oooops!!
Testet gick ut på att först ta ett blodprov och kolla mitt sockervärde. Det va helt OK! Sen fick jag dricka en vidrig sockerlösning som fan smakade URK!!! *puke* Med tanke på att jag inte hade druckit eller ätit nått innan, så höll magen fan på att vända sig när det landade. Usch!! (Som tur var spydde jag aldrig, för då hade jag fått dricka ytterligare ett glas...) Efter denna hemska smakupplevelse fick jag lägga mig i ett rum och vila i 2 timmar. -Jag fick fortfarande inte dricka eller äta något!!
När dessa 2 (långa) timmarna va över gjorde barnmorskan ytterligare ett blodprov. Och TACK GODE GUD så hade jag ingen diabetes. Weeeiii... :D


Härligt härligt... Men farligt farligt!! :(





"Skogsturken!"

2008-07-08 @ 08:16:57
Ja, den är säkert gammal, men fortfarande JÄVLIGT rolig!*yay*
Enjoy!!

"Vem vare?? Vem vare som kasta??"

Finns även som parodi kallad >> FJÄLLTURKEN <<
Och även i som >> REMIX <<
Den finns givetvis oxå i >> DANCEREMIX <<

"Va ska ja gö me min fucking skjorta??" :P





Fixerad!! =)

2008-07-07 @ 20:18:39
Yes Sir!!
:D Da Baby ÄR fixerad... Puh!! :D
Lite orolig va jag allt, men på nått sätt kände jag ändå på mig att den låg där den skulle.
Det har nämligen bonkat och knuffats ner mot bäckenet
en hel del den sista tiden. Men nu är vi iaf säkra!
Och förhoppningsvis slipper vi kejsarsnitt. Tjohooo!!
*studs*


Ready Or Not Here I Come!! -Soon! ^^






Hand Gympa

2008-07-07 @ 11:06:35
Som ni vet så är ju mina händer bortdomnade sedan ett par veckor. Dom är väldigt svullna av allt vatten jag samlat på mig under graviditeten och har även börjat krampa och "låsa" sig... Det gör både ont och är väldigt jobbigt, då jag blivit väldigt klumpig när det gäller helt vardagliga "sysslor".
Barnmorskan säger att det finns inte så mycket att göra åt detta innan ♥bebisen♥ är född. Man kan prova med handskenor, vilket gör att man oftast blir ännu mer "handikappad" och stillasittande med händerna... Så det har jag inte ens testat!
Därimot köpte jag tre jongleringsbollar igår... Hahaha! -Nej, ja ska inte lära mig jonglera. Men bollarna är rätt mjuka och går att "knåda" vilket ska ge mina händer och fingrar träning och stimulans. Hmmm! Det är ju värt ett försök iaf. och dom kostade bara 20kr (för alla tre). Som hittat!!

   
Åh kniiiiiip!! Åh kniiiip!! Åh igen... Hehehe!


Vill Ha!!!

2008-07-07 @ 09:19:22

Nokia 5310 XpressMusic  *love*

Åhhh...
Jag vet att jag egentligen inte behöver en ny mobil!
Men visst är den snygg??
Slimmad som faan och riktigt grymt ljud!
Och även bättre kamera än va jag har på min nuvarande mobil.
Det grymmaste av allt är ju sidorna som är ROSA!!
-Me like a lot... ^^
Skönheten finns även med blåa och röda sidor!




Blir nog att "unna" sig denna härlighet när *hart*bebisen*hart* tittat ut.
Om mina fingrar vill vakna till liv alltså, haha...
Annars är det nog ingen mening med sååå små knappar! :S


 



Pallar Inte!

2008-07-06 @ 10:10:14
Mina stackars fötter (och resten av min kropp)
pallar inte att vara gravid så länge till alltså!
Speciellt inte om det ska vara så VAAARMT!!

Jag VET att mina fötter är groteska,
men visar er ändå en bild på hur svullna dom är... IGEN!

Mysiga va?? *blush*



Och dessutom tror jag att *hart*Maggie*hart* håller på att bli galen av sömnbrist!
För jag snarkar tydligen som gris... Snarkar grisar?? Hmm!?
Förlåt älskling!!
-Snaaart är *hart*bebisen*hart* här och då försvinner
förhoppningsvis några av mina CP-vanor! Hahaha...


Det posetiva med snarkningen är ju att JAG sover iaf... *zzz*





Feeling Hot Hot Hot!!

2008-07-05 @ 22:29:12

Varmt varmt varmt och jävligt varmt! Tur att jag gillar värme, annars hade jag fått lägga detta inlägg under kategorin "GNÄLL". Hahaha!

De blev en seg start på dagen pga av värmen... Men när vi väl fick tummarna ur våra arslen bar det av mot Ytterby och våran söta gudson FELIX. Det är ju inte allt för ofta man hälsar på Felix och hans päron. (SKÄMS!!) Det bjöds på god äppelpaj med vaniljsås (tack Weronica!), samt en massa skratt och gos från Felix. Han är bara fööör söt den grabben alltså! ^^


Felix sitter hos morbror Maggie och myser! *love*




Bästa Uppfinningen??

2008-07-05 @ 10:25:03

Öronproppar måste fan vara
den bästa uppfinningen ever...??
De va länge sedan jag använde dom nu,
men inatt tryckte jag faktiskt i dom.
Och jag måste erkänna att jag sovit som en prinsessa
och inte störts utav måsjävlarna en enda gång!
*studs* TJOHOOOOO!!! *studs*

Har ju iof. varit uppe och kissat några vändor...
-Som vanligt! Men då somnar jag lätt om igen! ^^





Fredags Nöje!

2008-07-04 @ 22:34:52


Jösses!! Två "magbilder" på två dagar... Hmm!
Jag som inte tänkte visa er den groteska kulan, haha!
Men men... Så här kul kan man ha med lite fingerfärg en fredagskväll.
*hart* Mys Pys *hart*
Visst har min älskling målat fint?? ^^
(Det blåa uppe till vänter är tydligen ett moln...?) *tihi*






Upp Som En Sol & Ner Som En Pannkaka

2008-07-04 @ 13:44:23
Hopp!! De va la tur att man fick hinna vara glad igår... För att gå till barnmorskan idag va ju som att få en käftsmäll typ! =( Sist jag var där så tyckte hon (barnmorskan) att ♥bebisen♥ hade fixerat sig, men när hon kände idag så va hon inte lika övertygad. Och i vecka 38, som jag idag går in i, SKA den vara fixerad!! (Fixerad = bebisen ligger med huvudet neråt och är "fast" i bäckenet.) Eftersom hon inte var övertygad så har jag fått en ultraljudstid på måndag, för att kontollera. Skulle det vara så att den INTE är fixerad så blir det förmodligen kejsarsnitt. =/
Ett annat alternativ är ju att försöka vända barnet rätt, genom att trycka och knuffa från utsidan. Men detta lyckas bara i ca 50-60%. Och som jag fattade det skulle det göra JÄÄÄVLIGT ont... -No shit Sherlock?? Så om barnmorskan fick "bestämma" sa hon att hon skulle valt kejsarsnittet. Och jag lägger det "valet/ansvaret" helt i deras händer eftersom jag utgår från att dom vet bäst.
OM ♥bebisen♥ nu inte ligger rätt på måndag när vi gör ultraljudet blir det alltså ett planerat kejsarsnitt. Suck!! Detta va jag absolut inte beredd på... Men vi får väl hålla tummarna för att den faktiskt har fixerat sig. Hoppas Hoppas!! ^^







Vecka 38

2008-07-04 @ 08:51:18
Vid varje Mvc-besök görs de vanliga rutinkontrollerna av ditt blodvärde, blodtryck, barnets hjärtfrekvens, position och tillväxt. En del kvinnor upplever att de känner sig nedstämda mot slutet av graviditeten. Orsakerna kan vara en mängd olika saker: oro inför förlossningen, trötthet på grund av sömnbrist och längtan efter att graviditeten ska vara över. Försök att få tid för dig själv och tala med din barnmorska på MVC. Mot slutet av graviditeten undersöker barnmorskan hur barnet ligger och för omföderskor vars barn inte fixerat sig, är det inte ovanligt att det sker först när värkarna börjat. Många kvinnor upplever en surrande känsla i slidan när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten och ev. obehag när man sätter sig för snabbt på en hård stol.

Barnet är ca 36 cm från huvud till stjärt och vikten ungefär 3,2 kg. Barnet vikt ökar snabbt. Det kan växa med upp till 28 g om dagen. Barnet rör sig mindre nu. De stora kroppsrörelser du kände tidigare är små stötar från fötter och knän. Alla inre organ är färdigbildade och i tarmarna finns en grönsvart, klibbig avfallssubstans som kallas barnbeck eller mekonium. Det består av utsöndringar från matsmältningssystemet blandat med lanugohår, gallpigment och celler från tarmväggen. Barnbecket kommer att tömmas ut antingen före eller efter födseln.

Vid det här laget kan din barnmorska förmodligen säga på ett ungefär hur stort barnet är. Men glöm inte att det bara är en uppskattning. Exakt hur stort barnet är kan ingen säga innan det föds. Nu börjar moderkakan åldras och dess uppdrag att förse ditt barn med näring är snart avslutat. Då den blir sämre på att överföra näringsämnen så kan det finnas blodklumpar och förkalkade fläckar på dess utsida. (((Gravid.se)))



Hurra!! 3 veckor kvar... =) Och fuck a duck om ja går över alltså! ORKA!!

Ska jalla mig iväg till barnmorskan nu. 
Och ska även träffa en läkare på MVC efter det besöket.
Får helt enkelt skriva mer senare!

Puss så länge!! ♥ ♥ ♥






Lovley!!

2008-07-03 @ 16:43:37
Ahhh!! Detta va precis vad jag behövde... =) En heldag på stranden i det underbara vädret som äntligen hittat tillbaka. Helt jävla underbart! TACK VÄDERGUDARNA!!!
-Det blev till och med ett dopp, trots att det bara va 18°C och ISKALLT! Tur att solen värmde gott när man kom upp igen. =)
Tack Mamma, Salo, Kristina, Viktoria, Angela och Matz för en trevlig dag!!  ♥ ♥ ♥


Dagens utsikt. Hahaha! :D En gigantisk mage och två feta fötter... Yeheee!!


Min VS Salo´s fot... -Jag är fan mobbad! ;o)






Vinden Har Vänt ^^

2008-07-03 @ 09:26:28

Måste erkänna att jag känner mig riktigt utvilad efter nattens sömn! =) För en gång skull stördes jag inte av måsjävlarna... Måste vart jääävligt trött! Hehehe!

Nu sitter jag här "instoppad" i min bikini och insmord i solkräm. Jag ska nämligen åka till playan om en stund... Tjohooo!! :D Ska bli så jääävla skönt att få massa frisk luft och sol. Tror jag behöver det. Känner mig redan gladare bara av att veta att jag ska dit... SMAJL ÄNNA!! Mamma kommer snart och hämta mig, så nu ska ja jalla mig så hon inte åker utan mig... =/



Sprängfärdig!!

2008-07-02 @ 13:53:49
Önskar att jag för en gång skull kunde skriva nått posetivt eller berätta hur glad jag är i denna bloggen. Men de får nog vänta några veckor... För just nu suger allt! (Givetvis är jag överlycklig över att jag snart ska bli mamma... Men det är jobbigt ändå!)
Känns som jag kommer spricka vilken sekund som helst. Mår illa och har ont överallt. Fötterna och händerna är helt strama och avdomnade av allt vatten. Och som vanligt sov jag dåligt inatt, så jag är trött som faan! Ska snart försöka vila lite, men jag har så svårt att hitta nått bekvämt sätt att ligga på. Suck!! Jag vill bara lipa, men va fan hjälper det?? Hmm! -Jag känner mig så patetisk och ynklig, haha... Stackars alla er som "måste" lyssna på mitt jävla gnäll hela tiden. SORRY!!


Yes Sir! Snart sprängs jag... Funny Bunny!


Today!

2008-07-02 @ 08:10:03


Dagens "att göra lista"!

♦ Duscha ♦
♦ Väcka darlingen ♦
♦ Äta frulle ♦
♦ Storhandla ♦
♦ Kolla på Desperata Hemmafruar ♦
♦ Vila ♦
♦ Blogga -mer än detta inlägg! ♦
♦ Ringa några samtal ♦
♦ Laga mat + äta ♦
♦ Färga utväxten + bryn & fransar ♦
♦ Vila lite till ♦
♦ Vika tvätten om den är torr...? ♦
♦ Sakna min darling som ska jobba =( ♦




 

Man Ska Ha Husvagn!

2008-07-01 @ 17:46:15
Nästa år blir det riktig "svensson semseter" i form av husvagn... Hahaha!
Givetvis ska denna låten spelas på högsta volym hela semestern!! :D

Galenskaparna- Macken - Man ska ha husvagn






Gääääsp!!

2008-07-01 @ 10:01:21



Fiskmåsarna fortsätter att leva om!! *MORR*