Lambada Eller Karate??

2008-06-30 @ 20:59:36
Jösses alltså! Hela magen rör sig och det ser verkligen jätte komiskt ut... =) Jag tror att ♥bebisen♥ dansar lambada där inne, hahahaha!! Eller så är det en liten "karate kid" som ligger i hårdträning innför ankomsten. ^^ Jag kan verkligen se hur ♥bebisen♥ rör sig från ena sidan till den andra i magen och knuffar upp magen så den ser helt vanskapt ut. Hehehe! Snacka om att känna sig som barbapapa alltså! =)

 
Lambada eller Karate Kid???


Svårt!!

2008-06-30 @ 18:10:41
Saker som är svåra eller omöjliga att göra med avdomnade/sovande händer:

◊ Sms:a och spela snake på mobilen ◊
◊ Sätta upp håret ◊
◊ Sminka mig (Tur att ja inte gör det så ofta, haha!) ◊
◊ Skala ägg!! ◊
◊ Torka sig efter toa besök, hmmm... ◊
◊ Skriva med vanlig penna ◊
◊ Klia ♥Maggie♥ på ryggen ◊
◊ Öpnna posten ◊
◊ Sätta in bilder i ett fotoalbum ◊
◊ Noppra ögonbrynen ◊
◊ Måla naglarna ◊
◊ Och allt annat som kräver "fingerfärdighet" ◊


Ja ni ser ju själva att dom är väldigt svullna av allt vatten...
Vilket i sin tur har gjort så dom domnat/somnat. =(


Tack Tack Tack!! =)

2008-06-30 @ 13:08:51
Tänkte bara passa på att tacka ALLA som röstar på mig dagligen! -Och även ni som röstar ibland, när ni har tid... =)  Tusen tack!!  Nu har jag legat ETTA i tre veckor... Ojojoj! Det trodde jag aldrig. Men har man världens bästa läsare i sin blogg så är det bara att buga och bocka! =) Tack ännu en gång allihopa!  ♥ ♥ ♥


Fortsätt att rösta vettja!! ^^Gnäll Gnäll Och Mer Gnäll!

2008-06-29 @ 19:48:34

Jag hade velat ta en låååång promenad och få massa frisk luft och energi. Men jag är så trött och har ont i bäckenet, ljumskarna och ryggen. Bläääää!
Kan inte ♥bebisen♥ komma nu??? Snälla! ^^ Det senaste dygnet har fötterna svullnat ännu mer och gör till och med ont. =( Ska försöka ta ytterligare en bild så ni får se hur hemska dom ser ut... För det är nog inte alla som sett ett par fötter med bilringar?? Hahaha!! BÅDA händerna sover nu konstant (därav alla stavfel, har liksom ingen kontroll över fingrarna!). Och det känns som att det ända jag gör är att gnälla... Förlååååt allihopa!! Speciellt min älsklingMagnus♥ som står ut med mig dygnet runt. Tack för att du är så söt och förstående!! -Älskar dig! ♥ ♥ ♥ 
Men det är som sagt snaaaart över. Puh!!
Nu ska jag vanka tillbaka till soffan och lägga upp fötterna på en kudde och fortsätta tycka synd om mig själv... =(

Vill Sova!!

2008-06-29 @ 07:22:05
Dö måsjävlar!!! DÖÖÖÖ!!
Blocket Fynd

2008-06-28 @ 17:03:18
Ytterligare en gång har vi fyndat på blocket... =) Yes Sir! Blocket is the shit!!
Denna gången blev det ett mammut bord med två tillhörande stolar, samt en pall till ♥bebsiens♥ rum. Jag vet att det är lite tidigt att släpa in bord och stolar i rummet, speciellt när ♥bebisen♥ inte ens är född ännu. Men det kändes lite tomt där inne och vi fick allt för fnuttiga 200kr!!!! Som hittat! :D Hade vi köpt det nytt på IKEA hade vi fått betala 550kr... -Den som spar han har! =) Allt va i fint skick och passade som handen i handsken i rummet.... Tadaaa!!
Snyggt va?? Ska få upp nån hylla ovanför bordet bara... ^^
Ni som inte redan sett bilder på HELA rummet kan kika här!

Crank

2008-06-28 @ 10:53:14
De blidde filmkväll igår. Alltid lika mysigt... ^^
Filmen därimot va väl inte så mysig kanske. Vi såg nämligen Crank med Jason Statham i huvudrollen. Fan va bra han är alltså! -Och snygg?? Mjau!!
Filmen utspelar sig Los Angeles under ett kaotiskt dygn. Lönnmördaren Chev (Statham) blir nämligen injicerad med ett dödligt gift kallat "The Beijing Cocktail" av sin yrkesrival Verona. Men giftet och dess effekt börjar inte verka förrän Chevs puls är under en viss nivå, vilket tvingar Chev att göra allt han kan för att få hjärtat att slå fort, helst med mer eller mindre olagliga substanser och andra helt vansinniga dåd.
Måste säga att filmen va helt sjuk, men samtidigt jävligt underhållande och faktiskt riktigt bra! =) Full fart hela tiden men ändå väldigt lätt att hänga med i. Borde ses!!
Har Ni Fest Eller??

2008-06-27 @ 18:54:27
Åhhh... Det är lönefredag mitt i sommaren. Och det verkar som att alla utan jag ska festa. =( Hade jag kunnat så hade jag säkert inte ens festat, men nu när jag inte kan så kommer suget krypande! Nu låter det ju som att jag är värsta alkisen, men så är det inte! Lovar!! ^^ Hade bara vart gött och sitta och dricka lite goa drinkar på nått mysigt ställe och snacka skit och kanske snusa lite... Mmmm!
Men men, det blir en lugn fredag hemma i soffan istället! Som vanligt! Det är ju oxå mysigt... Kanske ska poppa mig lite popcorn och tända ljus för att lyxa till det lite. Yeeheeee!! =) That´s lyx!! ^^


Och titta vad jag hittade i kylskåpet!
-En ALKOHOLFRI päron cider... MUMS!
Nu slipper jag skölja ner popcornen med vatten, hehe! :D


Vecka 37

2008-06-27 @ 16:57:59
Du fortsätter att gå på kontroll varje eller varannan vecka. Barnets vikt och position kontrolleras vid varje MVC-besök.
Nu är det vanligt att känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer.

Barnet är ca 35 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 3 kg. Nu betraktas barnet som fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar.

Under graviditetens större del har barnet förlitat sig på dig för att slippa infektioner, men under tiden har hon eller han också byggt upp sitt eget immunsystem. Efter födseln fortsätter detta att utvecklas och stärks även genom amning. Den första mjölken som kommer ur dina bröst kallas råmjölk och är rik på näring och antikroppar. Den egentliga modersmjölken kommer igång två - tre dygn efter förlossningen med hjälp av barnets aktiva sugande på brösten. Mjölken är näringsmässigt väl sammansatt, ger ett bra skydd mot infektioner och stärker barnets immunförsvar. Barnet brukar nu träna sig på att andas men eftersom det varken har luft i eller utanför lungorna resulterar detta ofta i fostervatten i strupen med hicka som följd. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.

Nu kan det vara bra att börja planera "BB-väskan", saker som är bra att ha med till BB. Det är alltid skönt att ha den färdigpackad så har man en mindre sak att oroa sig för när det är dags att åka in! (((Gravid.se)))Egentligen är jag ju i vecka 36+0, men påbörjar idag vecka 37.
Så det stämmer inte att jag idag är fullgången...
Enligt min barnmorska är jag fullgången nästa fredag. =)
-Då får ♥bebsien♥ komma om den vill! ^^
Lääängtar!!

Ohh, by the way!
"BB-väskan" är i stort sett färdig packad.
Bara att slänga ner lite hygienartiklar när det är dags att dra! =)


Vilken Besvikelse!

2008-06-26 @ 19:25:00
Maggie my love jobbar kväll och jag sitter här helt ensam... =(
Tänkte lyxa till det med vattenmelon, köpte nämligen en jätte stor igår. Men till min besvikelse va den bombad med kärnor nu när jag skar upp den! =( Suget sprang snabbt och gömde sig... (Men känner jag mig själv så kommer jag nog hugga in på den om nån timme ändå. -Trots kärnorna!)
I vanliga fall brukar jag inte ha nått emot kärnor, speciellt inte när det gäller vattenmelon. Men nu tyckte jag att det såg så oaptitligt ut... =/ Bläää!


Kärnbombad vattenmelon! =(


Utmaning!

2008-06-26 @ 10:54:26
Jag har blivit utmanad av Johanna... Spännande! =)

Regler:
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
♥ Väcka Magnus... Snart!!
♥ Ringa några samtal
♥ Tvätta
♥ Blogga
♥ Vila
 

Vad gjorde du för 10 år sedan?
♥ Hmmm... Då va jag 15 år och trodde jag va fräckast i världen. Gick på högstadiet men va väl måttligt intresserad av va lärarna sa. Sminkade mig som en riktig fjortis och hängde oxå rätt mycket i stallet. Lyssnade på Boyzone och Backstreet Boys, hahaha.... Och bråkade med syrran jämt jämt jämt! De va tider det! ^^

Ställen du bott på?
♥ Jag har bara bott i Göteborg. Först i mitt föräldrarhem, sen flyttade jag till min första egna lägenhet som rockade fett och sen flyttade jag ihop med Magnus till våran nuvarande lägenhet. -Som givetvis oxå rockar! =)

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
♥ Köpa ett stort rosa hus ^^
♥ Och en fet rosa bil, pimpad!!
♥ Ta med familj och vänner på en resa
♥ Starta eget företag
♥ Köpa massa onödiga prylar

Personer jag vill veta mer om:
Angelica, Lena, Sarah, Mika, Viktoria och Camilla


Strawberries!

2008-06-25 @ 20:27:38
Jordgubbar ska tydligen vara vätskedrivande.
Så nu har jag typ tryckt i mig nästan 2 liter goa gubbar... Mums! ^^ 
-Och mätt i magen!!
Men halsbrännan som jag i förra inlägget skrev hade avtagit, är nu tillbaka. =(
Funny bunny!!

Men fuck va gott det är med svenska jordgubbar!! :D


25 Juni 2008

2008-06-25 @ 09:42:38
Exakt 30 dagar till BF (beräknad födsel), den 25 Juli 2008. Tick Tack! =) Hoppas denna månaden går lika snabbt som dom tidigare 8 har gjort. Hehehe...
Min kropp är trött och foglossningen gör ont. Mina händer sover och mina fötter är fortfarande som två fotbollar... Halsbrännan har faktiskt avtagit något, PEPPAR PEPPAR!! Jag är otroligt osmidig och känner mig som en flodhäst. Och denna bloggen har blivit min klagomur... Hoppas ni står ut i en månad kära läsare. För sedan blir det kärlek, kärlek och mer kärlek. ^^ ♥ ♥ ♥Kusin Vitamin ^^

2008-06-24 @ 22:32:14
Yes Sir! Idag har min kusin vitamin Vikkkky varit här och våldgästat... =) Alltid lika trevligt! Har som sagt tvingat henne att spela YATZY med mig, haha! Den jäveln vann första rundan, så ja va tvungen att få renavch. Mohaaahahaaa! Då vann ja två gånger. Tjohooo! :D Sen har vi kollat på film, först "What Happens In Vegas" och sedan "21" med uppehåll för Tacos som min darling hade gjort... MUMS!!
Åhh... Höll nästan på att glömma!! -Min kusse Viktoria va i New York förra veckan, eller om det va veckan innan?? Hmm...? I vilket fall som helst så köpte hon och hennes mamma Angela (min moster/gudmor) en jätte söt boddy till ♥bebisen♥ hihi... ^^


Söt va??? ^^ (Bugar och bockar för den fina presenten!!)


Och här har ni min lilla kusin Viktoria... Oxå söt!! ^^
Munnen full av delicatoboll och i full färd att spela YATZY. Yehheee!!

Moohaaahahahaa!!

2008-06-24 @ 10:16:35
Idag ska jag tvinga min kusin Victoria att spela YATZY med mig!!!
Moohaaahahahaa!! =)
Och jag ska vinna!
Och om jag inte gör det så ska jag skylla på mina bortdomnade händer...
Hehe!! ^^Desperado!

2008-06-23 @ 13:45:49
Gjorde "misstaget" att kolla på den kassaste filmen ever i lördags, nämligen
Stockholm Boogie. Men jag fick en grym låt på hjärnan iaf... =) Enjoy!!


Hoffmaestro & Chraa - Desperado


Längtar Så Efter Dig...

2008-06-23 @ 09:23:57
♥ ♥ ♥ Det blir en "favorit i repris"! ^^ Enjoy!!

Nu är det inte långt kvar... =)

♥ ♥ ♥


Å Regnet Det Bara Öser Ner

2008-06-22 @ 15:11:10
Hopp! Värmen och solen verkar nu vara förbi och kvar har vi regnet.
Regn regn regn, mer regn och kalla vindar...
Men ska jag vara ärlig så tycker jag faktiskt att det är rätt mysigt att "slippa" gå ut och bara stanna inne och dra ett täcke över sig. ^^ Dra ner persienerna och kolla på en film och bara mysa. Hihihi...
Bara inte regnet är här för att stanna HELA sommaren!! Lite mer sol och värme innan hösten knackar på får vi allt ha. =)
Men just nu passar det bra med regn, jag orkar ju ändå ingenting.

Nån mer än jag som inte orkar trotsa regent, utan hellre håller sig inomhus??


Vakna!!!!

2008-06-22 @ 10:39:34

Jag blir galen! Min högerhand har sovit (eller varit avdomnad) i snart en vecka. =( Det är otroligt störande och jobbigt... Suck! Jag vet inte ifall det beror på att jag har vatten i kroppen eller om nån nerv ligger i kläm pga graviditeten. Hmm! Känns inte som jag har nån kontroll över handen. Och allt jag gör med den blir klumpigt...  Så om ni tycker att det är mycket satvfel i min blogg nu för tiden så skyller jag på handen... =) Hehehe!
Någon som har nått bra tips hur man "väcker" avdomnade kroppsdelar??Eller någon som kan låna ut en högerhand tills ♥bebisen♥ kommit??


Rösta!!

2008-06-21 @ 10:48:13
Nu har jag lagt in en OMRÖSTNING i menyraden till höger här i bloggen. →
"Tror du att det blir en flicka eller pojke?" -Och då menar jag ju givetvis ♥bebisen♥ i min mage... Som nu beräknas titta ut om 34 dagar! Spännande!! =)
Röstningen håller på fram till förlossningen. Enjoy!!
Inte för att jag tror att det är till nån hjälp... Men här har ni en bild på underverket! =)


Mammas & Pappas Älskling

Min syster utbrast igår:
"Men gud! Är ni säkra på att det inte är tvillingar??"
Hon (och många andra) tycker nämligen att magen är gigantisk, haha!
Därav finns "Jag tror det blir en av varje!" med på omröstningen. =)
Men som ni ser på bilden är det ju "bara" en...

God Morgon!

2008-06-21 @ 09:22:23

Läste på Aftonbladet att det har varit en stökig midsommarnatt runt om i Sverige. Fylla och fight!! Tjohoo...

Själv har jag sovit som en stock. För första gången på länge sov jag verkligen jätte gott... =)
Nu känner jag mig dock lite rastlös. Hade velat åka till H&M och IKEA och lite andra affärer. Men givetvis är allt stängt bara för att jag känner att jag har ork! =( Attans!!

Några tips på vad man kan hitta på en dag som denna?? -Igår var jag inte ens utanför dörrarna. Så inga "inomhus aktiviter" tack!! ^^

♥ ♥ ♥
Midsommar! ^^

2008-06-20 @ 13:39:36

Tänkte bara passa på att önska alla en
trevlig midsommarafton!!
Vädret verkar ju lite ostabilt
som vanligt på midsommar...
Men men! De va väl inget som hade räknat med nått annat??

Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt med ♥Magnus♥ och magen. =)
Kanske låter tråkigt, men jag orkar verkligen inget annat...
Får ta igen det nästa år! =)
Ta det lugnt med gubbarna och nubbarna! ^^

♥ Kram På Er ♥


Vecka 36

2008-06-20 @ 10:48:36
Från och med nu går de flesta på kontroller en gång i veckan eller varannan vecka. Är detta din första graviditet har barnet förmodligen fixeras sig i bäckenöppningen nu. Magen sjunker ner och det blir lättare att andas men du kanske behöver kissa oftare. Nattsömnen blir ofta avbruten då du behöver ändra läge med kroppen. Det kan hända att du även drömmer mycket och att drömmarna är ovanligt livliga. Många är de tankar som du bearbetar inför förlossningen och den nya familjen.

Barnet är i princip helt fullgånget och väger ca 2,8 kg. Längden är ungefär 34 cm från huvud till stjärt. De sista veckorna ska barnet äta upp sig för att klara livet utanför livmodern. Vid det här laget har du märkt att barnets rörelser har förändrats, vilket beror på att det är trångt i livmodern. Du känner antagligen bara benen och fötterna som sparkar, huvudet som studsar mot bäckenbotten och armarna med svagare rörelser. Dock brukar rörelserna upplevas som kraftfullare och tydligare. Ofta kan man se konturerna av en armbåge eller häl som putar ut mot huden. Även om rörelserna ändrar karaktär bör ingen dag förflyta utan några livstecken från barnet. Kontakta din MVC inom 72timmar om rörelserna minskar i antal. De sista veckorna kan vara tröttsamma. Ditt barn kommer att vara tre gånger så tungt vid födseln jämfört med vad det var i v.28. (((Gravid.se)))Nätterna börjar bli extremt jobbiga.
Det känns som jag måste vända mig var 15:e minut ungefär.
Och mellan varven ska det givetvis kissas oxå... Puh!!
Tur att jag kan ta mig små tupplurer på dagarna, hehe! =)

Läste någonstans att ♥bebisen♥ ska sova ca 95% av dygnet nu...?
Då måste denna lilla krabaten "gå i sömnen" eller nått, haha!
För jag tycker det är full rulle hela dagarna...
Den knuffar och vrider sig så att hela magen rör sig,
det ser verkligen jätte coolt ut. ^^


Hysteriskt!

2008-06-19 @ 12:02:28
Jag vet inte fall det är jag som upplever ALLT hysteriskt nu för tiden...? Men jag och ♥Magnus♥ kom nyss hem från Willys. HJÄÄÄÄLP!! Vi trodde att vi va "ute i god tid" när vi var där innan kl 11.00. Hmmm... Det var vi inte!! Resten av Göteborg var nämligen oxå där. Helt hysteriskt!! Alla skulle typ handla inför midsommar. Och inte så lite heller, kundvagnarna va helt överfyllda. Puh!! =/ Thank God att jag inte jobbar längre... -Vanligtvis sitter jag ju själv i kassan på Willys. ^^
I vilket fall som heslt så kom vi hem helskinnade, men nu är jag helt slut. Hahaha!
-Som vanligt då. Vila vila vila vila... =) Me like!!

Va faan hände??

2008-06-18 @ 23:27:24
Jag har haft en jätte mysig dag med ♥älsklingen♥ -på våran 2års dag! Hihihi... ^^
Vi har spelat äventyrsgolf i slottskogen och sedan blev det promenad och restaurang besök i linné. Mer än så orkade jag inte, så det blev att åka hem och kika på Sverige - Ryssland. Antar att jag inte behöver säga mer än " Va faan hände??" Hjälp alltså! Men men... Må bästa lag vinna!

Nu är det läggdags, jag är totalt slut och har ont i hela kroppen! Tjohooo... 
-Jag verkligen älskar att vara gravid!! =/ God natt på er! ♥ ♥ ♥
 

18 Juni 2008

2008-06-18 @ 10:36:42

♥ ♥ ♥ Idag har jag och ♥Magnus♥ varit ihop i 2 år! ♥ ♥ ♥

Känns som vi har kännt varandra i en evighet...
Men det har "bara" gått två år! Jisses!!

♥ ♥ ♥

Så här söta (??) va vi för två år sedan när vi va på Marstrand och mös... ^^
Då passade jag på att "fråga chans". Hahahaha!! :D
That´s Love

Tusen miljoner pussar till dig min älskling!!

♥ ♥ ♥ Älskar dig!!! ♥ ♥ ♥ En Dag På Stan!

2008-06-17 @ 17:03:46

Efter att inte ens har varit utanför dörren igår hade jag lite ångest i morse. Så hör och häpna!! -Jag tog SPÅRVAGNEN in till stan och strosade omkring. Det va riktigt skönt att få komma ut lite. =) Och vädret har varit perfekt. Inte för varmt och inte för kallt, och inget regn! Tjohooo! ^^ Tvingade med mig Camilla -som oxå är höggravid! Haha... Måste sett roligt ut när vi vaggade fram i slowmotion. =)
Nu känner jag mig dock lite sleten och trött, puh!! Både magen, ryggen och låren värker... Så det blir nog att vila nån timme. Sen blir det förhoppningsis filmkväll. ^^

Puss På Er!!

Vilket uppvaknande!

2008-06-17 @ 09:26:38
God Morgon!! Visst är det underbart när måsarna skriker tills man blir galen under täcket så här på morgonen? Eller när grannkärringen är ute och piskar mattorna så det ekar i sovrummet? Och om man nu inte råkar vakna av dom två förstnämnda så har vi ju alltid "happy feat" som bor under oss som springer runt runt runt tills man är klarvaken långt innan väckarklockan har ringt. GAAAAHHHHAAAA!!
Jag blir tokig... Kan man aldrig får sova ut??


Helgen!

2008-06-16 @ 11:55:40
Då va det måndag igen. Vilket som vanligt innebär att helgen är slut... -Och jag oxå!
Jag och ♥Magnus♥ har passat Klara (min brorsdotter) från lördag till söndag. Fast om jag ska va ärlig så va det mest Magnus som "passade" henne, haha... Jag va så sjukt trött hela tiden! -Men jag hade jätte kul ändå. =) Och jag hoppas Klara oxå hade det... ^^ 
På lördagen kollade vi på sjöjungfrun, målade, åt godis, läste böcker, åt mer godis och kollade även på fotboll.
Igår (söndag) va det tänkt att vi skulle till slottskogen och leka och kolla på djuren. Men eftersom vädret var piss så åkte vi till "Lek & Buslandet" istället. Jösses vilket ställe alltså... Verkligen ett drömland för alla barn! Men lite för hysteriskt för mig som redan va trött, haha! Och för Klara som "bara" är 4 år fanns det väl inte jätte mycket att göra på egen hand. Det blev att Magnus fick klättra i labyrinterna med henne. =) Själv försökte jag fota hela äventyret... ((Klicka på bilderna för att förstora dom!!))

     
Lördagskväll i soffan med massa bus och godis!! Kaninen däckade först... Sen jag! ^^

   
   
   
Fullt ös medvetslös!!
-Gissa om jag somnade gott igårkväll?? =)

Sjukt Roligt!!

2008-06-14 @ 17:11:13
Ohh dear god!! Anna frågade om jag sett "Familjen Dafgårds" nya reklam för några dagar sedan. Det hade jag inte gjort! -Men nu har jag gjort det... Och jag håller med henne om att den är sjukt rolig!! Hahahahaha!!! :D


"Pappa....? Vad är kamasutrrrra??"


Lördag...

2008-06-14 @ 10:45:32
Hellu alla! Verkar som att vi överlevde Fredagen Den 13:e (igår). och det är ju posetivt! =) Trisslotten jag köpte va det dock ingen vinst på... Men men! Nått annat hade man väl inte förväntat sig?? Hahaha!

Idag är det lördag och min ♥Maggie♥ är ledig. =) Tjohooo! Det betyder egentligen bara att han slipper gå till jobbet, för det finns massa saker som ska göras. Så nått relaxande blir det inte. Stackarn!!
Och ikväll när alla "sysslor" förhoppningsvis är gjorda blir det ingen vila heller... För då kommer min brordotter Klara hit. Vi ska passa henne tills imorgon. De ska bli kul, men antar att det blir fullt ös medvetslös! ^^ I vilket fall som helst har jag ställt in mig på att "missa" Sverige matchen. Hmmm... Men va är en fotbollsmatch i jämnförelse med en disneyfilm?? -Jag överlever nog!! =)

Ha en lovley lördag!! ♥ ♥ ♥
Fredagen Den 13:e

2008-06-13 @ 15:58:15
Det är väl ingen som missat att det är Fredagen Den 13:e idag??
Scaaaaary!! Hehehe... =/
Tänkte bara medela er att det inte hänt nått olyckligt än så länge. =)
Man är ju lite på sin vakt just idag... Kör föriktigare osv.
Hoppas ni oxå tar det lungt där ute!
Kolla en extra gång innan ni går över vägen eller byter fil.

Nu ska jag skrapa min triss lott som jag köpte tidigare idag... ^^
*håller tummarana*


Vecka 35

2008-06-13 @ 09:16:03
Det är inte ovanligt att modern får ont i ryggen eller bäckenet i det här stadiet. Anledningen är att ligamenten och musklerna i korsryggen har mjukats upp av graviditetshormonet relaxin. Även barnets tyngd påverkar bäckenet att vidga sig inför förlossningen. Brösten är nu tyngre och bröstvårtorna blir större.

Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,6 kg. Barnets centrala nervsystem håller på att mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis helt färdiga. Risken för andningsproblem om barnet föds nu, är mycket mindre jämfört med för några veckor sedan. Nittio procent av alla barn som förds i denna vecka överlever utan några allvarliga men. Nu börjar barnets armar och ben bli knubbiga och fina. Barnet har väldigt lite rörelseutrymme så det fyller ut nästan hela livmodern. (((Gravid.se)))Trots att jag gick och la mig "nykissad" igår kväll
hade jag hunnit springa och kissa 3 (!!!) gånger innan klockan va 02.30.
Efter 3:e gången tappade jag räkningen...
Men ja skulle tippa på att det var ca 2-3 gånger till.
Antar att det är dumt att käka en halv vattenmelon innan man går och lägger sig??
Hahaha!! =) Men gott va de... ^^

Nu är det BARA 42 dagar kvar till BF. Tjohoooo!!
Ska bli sååå jävla skönt att slippa vara gravid och
äntligen få träffa "den" som ligger där inne... ^^
Mammas lilla älsklings plutt! ♥ ♥ ♥Boring!!

2008-06-12 @ 21:00:24
Jag har så jääävla tråkigt!!
Suck och blä och usch och fyyy... =(
Magnus♥ jobbar och här sitter jag som en
sprängfärdig balong och varken orkar eller har lust att göra någonting!
(((((BOOORING)))))
Jag borde sortera ett berg med papper som ligger på micron.
Eller lägga in tvätten efter gårdagens tvättrace.
Växterna hade behövys planteras om.
Och massa massa massa annat borde göras.
Fuck A Duck va lat och tråkig jag är...
Kan någon ge mig lite energi??? PLZZZZ!!
Sova På Mage???

2008-06-12 @ 09:27:56
Natten har varit förjävlig! Foglossning allan i höfterna och svanken, finns juh inget bekvämt sätt att ligga på. Vill verkligen ligga på magen... Men då mosar jag ju ♥bebisen♥ och det vill jag ju inte. =(  Suck!! Igår sa jag till Anna (min kompis som är nybliven mamma) att jag längtar tills ♥bebisen♥ är ute så jag kan sova på mage... Haha! -Givetvis längtar jag efter att pussa på lillkotten oxå. ^^ I vilket fall som helst så sa hon att det va inte nån dans på rosor att sova på mage efter förlossningen heller. För då har man ju två mjölkfyllda bomber som är i vägen och ömmar. What???  Ska jag behöva vänta ytterligare ett halvår, eller så länge jag nu ammar, att få sova på mage?? Jag kommer fan avlida!! =/ Men jag antar att foglossningen försvinner efter förlossningen iaf... Men då får man väl nån annan åkomma som ställer till det. Orka liksom! Yeheee...
Orkar inte men gör det ändå...

2008-06-11 @ 22:28:45
Today! -Kort och gott...

~ Slappat ~
~ Duschat ~
~ Pussat på ♥Maggie ~
~ Underhållit Nathalie på hennes lunchrast~
~ Hälsat på Anna & Elvira ~
~ Tvättat bilen ~
~ Handlat på Willys ~
~ Tvättat ~
~ Lagat & käkat spagge med k-sås ~
~ Sovit ~
~ Ätit glass ~
~ Pratat i telefon ~
~ Och nu även bloggat ~


Paus Musik

2008-06-11 @ 16:16:27
Grym låt och rolig video... =) Enjoy!!


Man At Work - Land Down Under


Jaaaa!!! 2-0 Till Sverige =)

2008-06-10 @ 22:51:26


Tack vare att Ella Bella 
fick en söt Sverige boddy
utav snälla "tant Hanna" igår,
så vann Sverige med 2-0 över
Grekland i kvällens EM match.
Tjohooo!!
Sötare fotbolls huligan får man
juh leta efter!! ^^

Heja Sverige!!


Smart Hanna!!

2008-06-10 @ 20:40:38
Idag har jag varit och hälsat på en gammal "kurs klass kompis", som bor mitt ute i skogen utanför Lerum. På väg därifrån på en ödslig skogsväg stog det en kille och liftade... Och utan att ens tänka stannade jag och släppte in honom i bilen. Ehhhh?? I samma sekund som han satte sig insåg jag va jag hade gjort! Idiot Hanna!! Ta ALDRIG upp en liftare, speciellt inte ute i "ingenstans". -Och absolut inte när du är höggravid och antagligen inte kan försvara dig om han skulle få för sig att göra nått... Suck! Som tur var hände det ingenting!  Snubbens bil hade gått sönder (nått med avgasröret) en bit längre bort och han va på väg till en bensimack och blev överlycklig att jag stannade. Han hade gått på vägen i över 20 minuter och dom få bilar som hade paserat hade inte ens bromsat in. Han va jätte snäll och sa att jag va modig som vågade stanna i dessa trakter, trots att han va "blatte". (-Som han själv uttryckte det!!) Han bugade och bockade och frågade om jag ville ha betalt innan jag släppte av honom... Puh!! Jag överlevde!! Jag sa att det va inga problem och körde snabbt därifrån. Fattar inte vad jag tänkte med...? Men det kändes ändå som jag gjort en god gärning och att jag aldrig behöver göra om det. =) =) =)


Har du liftat eller tagit upp nån liftare någongång??


Majonäsburken Och Två Koppar Kaffe

2008-06-09 @ 20:11:37
När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar.

Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna.

Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det. Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Naturligtvis fyllde sanden upp resten av tomrummen.

Han frågade ännu en gång om burken var full. Studenterna svarade med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni påminns om att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna. Familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra sakerna som betyder något, som ett hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat -småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först", fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte platsför det som är viktigt för dig.

Så... var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betydernågot. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log. Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er; att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns
det alltid plats för en fika med en vän.

♥ ♥ ♥
Jag vet att den är gammal! Men ändå såå bra... =)


Man får inte vara dum... ^^

2008-06-09 @ 17:05:52

 Köpte ju denna barnvagnen på blocket för ett tag sedan.
Men efter lite ångest ang. hårdlift VS
mjuklift och sånt köpte jag denna istället... Den vi köpte på blocket betalade vi ynka 800kr för, men fick idag sålt den för 1000kr!!
Hahaha! Snacka om bra affär...
-Man får inte vara dum!! =)Yesterday!

2008-06-09 @ 10:06:02
Blev inget bloggande igår. Jag va för trött och hade absolut inget vettigt att skriva...
-Som vanligt då! Hehe! ;o) 
Jag jobbade dessutom igår. Trots att jag bara va där i ca 5 timmar så tog det på krafterna kan jag lova. Som tur är var det sista dagen jag arbetade... Nu ska jag passa på att vila MASSA innan förlossningen! Antar att jag behöver all kraft man kan tänka sig...?
Seriöst!!!

2008-06-07 @ 18:45:25
Jag vet att mina fötter är groteskt äckliga!
-Det va dom redan innan graviditeten...
Men jag tänkte ändå visa er hur svullna dom är.
Tadaaa!!

Ser ut som två fotbollar, i know!! Haha...
Och jag hoppas verkligen att vattnet försvinner så fort ♥bebisen♥ ät ute. =)

JUNO

2008-06-06 @ 23:29:12
Efter en lång dag i solen blev det en mys pys film kväll med älsklingen ♥ ♥ ♥ 
Filmen vi såg hette Juno och va riktigt bra. =) Den handlar om en 16 årig tjej (Juno MacGuff -spelad av Ellen Page) som blir gravid. Efter ett kort besök på en abortklinik beslutar hon sig för att inte göra abort, utan istället adoptera bort barnet. Via en annonstidning kommer hon i kontakt med ett gift par som länge försökt att skaffa egna barn, utan resultat... Efter ett besök hos paret bestämmer hon sig för att dom ska bli föräldrar till hennes barn. Under filmens gång får man följa hennes graviditet och även se henne mogna och inse sin kärlek till barnets pappa.
Mer än så här borde jag nog inte berätta, utan rekomenderar er istället att se filmen. =) Den var som sagt riktigt bra och bjöd på både skratt och starka känslor (iaf. för mig som själv är gravid!). Väl värd att se!! Dessutom är filmen fylld av fräck musik... Yehheee!!


Michael Cera & Ellen Page


Ny Favorit??

2008-06-06 @ 18:28:03

♥ ♥ ♥

Skrev ju förra veckan om mina favoritglassar
Piggelin och Tipp Topp...
=)
Men vad jag inte visste då (när jag skrev inlägget)
va att GB har släppt en ny smak av Calippo.
Nämligen Calippo Annanas!!!
Mmmmm... Så sjukt somrig och läskande god!
Yummiii... ^^
Någon mer än jag som har provat sommarens
nyhet och blivit förälskad??

♥ ♥ ♥
Vecka 34

2008-06-06 @ 09:52:32
Vid varje besök framöver mäter man på de flesta MVC blodtryck och urinprov. Däremellan mäter man ditt blodvärde samt blodsocker. Barnets hjärtfrekvens fortsätter barnmorskan att följa kontinuerligt, med start runt v.25 och fram till förlossningen. Nu kanske du märker att dina ringar inte passar längre, att händer och fötter svullnar, detta beror på att vätska samlas i kroppen. Tänk på att inte förvärra det med att använda åtsittande kläder som bromsar blodflödet. Din kropp har ökat mängden blod med 50 % under graviditetens två första tredjedelar men från vecka 34 håller sig blodmängden konstant fram till förlossningen. Omkring denna vecka är moderkakan fullmogen och därefter börjar den åldras.

Barnet är ca 32 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 2,3 kg. Det kan skilja på ljus och mörker. Om solen skulle lysa på magen kommer barnet att bada i ett rött sken. Naglarna på de pyttesmå fingertopparna är vassa. Nu kan barnet själv bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. Det är för stort att flyta omkring i fostervattnet och rörelserna blir större och långsammare. Ibland kan en del barn fixera huvudet i denna vecka, det vill säga lägga sig tillrätta i bäckenöppningen. Ungefär 3-4% av alla barn lägger sig med stjärten eller benen ned mot bäckenöppningen s.k. sätesbjudning/fotbjudning. Då är det möjligt att en läkare försöker få fostret att vända sig rätt i livmodern, men det sker först i vecka 37 och kallas yttre vändning. Läkaren försöker då genom försiktig massage av buken förmå barnet att göra en kullerbytta i magen. Detta sker i regel på sjukhus under övervakning av mor och barn. Är det tvillingar som ni väntar kanske bara ett av barnen lägger sig med huvudet mot bäckenöppningen, medan syskonet lägger sig intill.

Nu är risken att det börjar kännas mer otympligt än tidigare att gå, det kan vara dags att redan nu planera för efter födseln genom att t ex köpa någon amningsbehå och några amningskläder. (((Gravid.se)))Foglossningen fortsätter, vilket gör ont.
Inatt har jag haft jätte ont i höfterna, känns som en blandning av kramp,
träningsverk och mensverk. Hmm...
Försöker ligga högt med fötterna för att det inte ska samlas sååå mycket vatten i dom,
men det är svårt eftersom jag oftast ligger på sidan. Puh!!

Det ända som känns posetivt just nu är att solen skiner... =)
Visst är det underbart? Jag njuter för fullt!

Och idag är det inte bara fredag, utan även Sveriges Nationaldag.
~ GRATTIS SVERIGE ~


Sommar Nostalgi

2008-06-05 @ 20:07:21
Kommer ni ihåg SommarHajk med Bengt Alsterlind??
De va tider det... ^^
Det bästa va ju låten dom spelade i slutet.
Kolla in snubben bakom staket i den vita kepsen... Shit alltså! :D


Hahahahaha!!!!

Lite av varje...

2008-06-04 @ 23:02:42
Mina fötter är nu så svullna att jag inte ens kommer i mina "foppa tofflor". HJÄÄÄLP!! Det betyder att jag endast kan ha mina flippfliopps nu... Jag äger två par flippflopps, två par sletna och sketna flippflopps! =( Orka köpa ett par nya skor för att ha i ca 50 dagar. Eller är jag ute och cyklar som tror att svullnaden och vattnet försvinner så fort ♥bebisen♥ är ute?? Hmmm...? -Det kanske tar ett tag innan man är tillbaka i sina gamla pjux? Ni som har erfarenhet får gärna berätta!! =/

Med två svullna fötter och en rygg som gör ont sitter jag här och är stolt över mig själv, efter att ha storstädat lägenheten. =) Puh!! Dammråttorna har jagat mig dom senaste dagarna, så nu trotsade jag värmen och tröttheten och tog tag i saken. Det tog sin tid (många pauser) men rent blev det... =) Finaly!!

By The Way!!  -Jag (vi) har köpt en ny barnvagn... =) =) =) Vi köpte ju denna vagnen på blocket för ett tag sedan. Men den hade ingen mjuklift och va lite ostabil och vinglig. Så det blev en ny! Hehehe... Den nya kostade BARA 1500:- och då är den ju sprillans ny. -Från Ullared! ^^ Den är svart med turkosa (blåa) detaljer. Men detaljerna (alltså det turkosa!) kan man ta av och byta ut mot tre andra färger man fick med. Rött, grått och limegrönt! Kanon bra och jätte smidigt...

   
Tadaaa!! -Vrålåket... Snygg va??☼ Mer Sol ☼

2008-06-04 @ 09:48:16

☼☼☼

Det är fan för bra för att vara sant!
☺☺☺
Nu har det varit grymt väder i över en veckan...
Tjohooo!!
Och enligt Tone så ska det hålla i sig MINST en vecka till... Yes Sir!  
Jag ligger gärna på stranden och göttar mig. Mmmm!! ^^

Nu ska jag packa väskan, sen drar jag till kåsjön!
Adios!

☼☼☼

Instruktioner! Del 4

2008-06-03 @ 19:11:50
Då va vi framme vid 4:e och sista delen av min "miniserie"
instruktioner för blivande föräldrar. =)
Ska jag vara ärlig så hade jag nästan glömt bort den... Hahaha!
Men nu är den här! Dock "bara" 4 bilder... Men men. Enjoy!

(Klicka på bilderna för att förstora dom!!)
 
 

Ni som har missat dom tidigare instruktionerna kan kika här:
~ Del 1Del 2 ~ Del 3 ~


Försovit oss...

2008-06-03 @ 08:43:54
Skulle varit på föräldragruppen 8-10 idag. Men vaknade nyss av ett djävulskt krampanfall i vaden. Trodde seriöst att jag skulle dö!! =( Det gör så sjukt ont och är väldigt läskigt.
I vilket fall som helst så kollade jag på klockan efter att jag återfått kontrollen över mitt ben. PANIK!!! -Igen! 08:23 ATTANS!!! Flaxade omkring i några sekunder och insåg sedan att, "ähh, vi skiter i föräldragruppen idag!"  Varken jag eller ♥Magnus♥ har sovit bra inatt och båda jobbade kväll igår. Med andra ord är vi båda jävligt trötta! Sen måste jag erkänna att jag inte har varit så imponerad av föräldragruppen hittils. Visst är det jätte kul att träffa andra blivande mammor och pappor, men informationen vi får och det vi diskuterar känns bekant på nått sett. Hmm... Kan det vara alla tidningar jag läst eller allt jag diskuterat med mina gravida, och nyblivna mammor till kompisar? Antagligen! Fast nu när jag tänker efter så skulle vi gå igenom smärtlindring under förlossning idag... AJX!! Just den biten jag va intresserad av! =(

Nu undrar ni säkert varför jag inte går och lägger mig igen eftersom jag va "så jävla trött"...? Jag ska nämligen ut och sola med Jennie och Nathalie sen, ska möta dom 10.30. Och går jag och lägger mig igen så lär jag ju inte vakna än på ett tag... Hahaha!! Magnus därimot snarkar för fullt inne i sovrummet, han börjar inte fören 13.00. LYX!!

Nu är det frukost dags! Mums! =) Ha en underbar dag...  ♥ ♥ ♥
Felix -The King!

2008-06-02 @ 12:29:25

Felix fixade dopet galant!! =) Han joddlade lite under prästens babblande och pillade med dopklänningen, men annars va han lugn som en filbunke... När prästen tog honom från ♥Magnus♥ (vi va ju gudföräldrar) gnällde han lite, men så fort han fick vatten på huvudet blev han tyst. Trodde det skulle vara tvärtom, men lillkillen verkar gilla vatten och all uppmärksamhet under dopet. ^^


Efter kyrkan slapp han dopklänningen och tog på sig en cool skjorta istället!
Kolla in stilen med armen, haha... Han e kung!! ^^

Sunny Sunday

2008-06-01 @ 10:05:50

Efter att ha invigt solstolen på stranden igår har jag nu två bräda axlar. Najs!!
Hade lätt kunnat tillbringa hela denna dagen på stranden oxå. Men idag har jag "viktigare" saker för mig! =) Jag och ♥Maggie♥ ska nämligen vara gudföräldrar  till hans systerson Felix som ska döpas idag... Lilla söta plutten ska få vatten på sitt huvud. Hmm! Känner på mig att han inte kommer gilla detta. Men vem vet, han kanske tycker det är tokskönt med lite svalkande vatten på huvudet denna varma söndag? Jag kanske ska be prällen att slänga lite på mig oxå? Hahahaha!! Det hade vart kul... =)

Ha en super najs söndag allihopa!! ♥ ♥ ♥