Fullt ös medvetslös!

2007-08-05 @ 13:46:41
Pallade inte att skriva igår... Va helt död när dagen va slut! Snacka om att man e pansionär alltså. Att jag inte skäms... He he!
Igår åkte jag i vilket fall som helst Paddan för första gången i mitt liv. Våran guide va ganska rolig och det va ju underhållande. Annars va de väll inget att hänga i granen direkt... -Inte för 120kr iaf.

Efter det strosade vi lite på avenyn tills det va dags att möta upp Angelica för att besöka äventyrsgolfen på heden, alltså inte minigolf!! De va en jätte fin och rolig bana med 12 hål. De va jag, Magnus och Angelica som spelade, och hon piskade mattan med oss rätt rejält. Men ja kom inte sist, för det gjorde Magnus. =) Ha ha ha... Så helt åt skogen gick det inte.


 


Efter att en mycket glad Angelica besegrat oss gick vi vidare till Avenyn och satte oss på Harrys uteserveringför att avnjuta en god bit mat tillsammasns. Medans vi väntade på maten roades vi utav "raggarcruising" som ägde rum på gatan utanför. Mycket underhållande!! =) Väldigt många amerikanare med konstiga typer bakom ratten. -Alla har vi våra sätt att roa oss på. Hmm!

När vi någon timme senare var mätta och belåtna tog vi oss ytterligare en promenad, i kungsparken i allén. Det ledde oss till ytterligare en golfbana. Men denna gången var det en hederlig gammal minigolfbana med matta och 18 hål. Glada över våran upptäckt tog vi ytterligare en runda... =) Magnus tyckte det va nog med en om dagen och fick leka puplik istället. Så det slutade med att jag piskade mattan med Angelica istället. Riktigt ordentligt oxå, med hela 24 poäng. Stolt som fan med andra ord... =) =)
Efter att jag oxå tagit hem en vinst promenerade vi tillbaka till Avenyn och begav oss hemåt. Lagom till att alla festsugna intog Avenyn efter en mycket fin och solig dag.


...the end typ! =)

Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Men, du glömde skriva.. jag tog ju banrekordet för dagen igår. Det nämnde du inte. App app app! :p

2007-08-05 @ 22:46:20
URL: http://jelican.blogg.se
Signed by: Hanna

Ha ha ha... Men du nämnde ju det i DIN blogg!! Räcker inte det... Hum?? =)

2007-08-05 @ 23:22:27

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: