Marie Picasso

2007-12-08 @ 12:21:19

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Hon vann! Grymt bra.... Tjohoooo!! =) GRATTIS!! GRATTIS!! GRATTIS!! GRATTIS!!
Men jag måste faktiskt erkänna att jag inte trodde på henne i början av tävlingen. Hon verkade så osäker och grät hela jävla tiden... Men sedan har hon växt och utvecklats under resans gång, till en riktig stjärna. Fan va bra hon är!! Vinnarlåten passade henne som handen i handsken, även om det inte är min typ av musik... Men av dom två som var kvar i finalen, var hon grymmast och verkligen "värd" att vinna.
Amanda därimot var redan en stjärna när hon kom till audition, fan va paff jag blev när denna smala lilla flickan började yla och plonka på gitarren. Riktigt grymt!! Men till skillnad från Marie så tycker jag inte att Amanda har växt under tävlingens gång... Tvärtom! Hon har flängt omkring och stampat i golvet som en revolterande fjortis. Och i dom senaste fredags finalerna tycker jag faktiskt hon har låtit som en hes kråka. Falskt och gapigt!! -Nej, jag hade absolut inte kunnat göra det bättre själv... Men hon tappade "det där", som Marie nu har.
Men ni som hejade på Amanda behöver nog inte hänga läpp, för som vi vet brukar ju tvåan synas och höras mer än vinnaren i Idol. Och jag hoppas även att Daniel syns och hörs... För han är ju grym!! =) Han borde vunnit hela skiten. Men men... Ibland får man inte som man vill!

image340

Söta små hälsningar..
Signed by: Angelica

Om någon stampat som en fjortis på scen så är det Marie. ;) Men, Amanda kommer tillbaka, starkare än någonsin med eget material. Det har du rätt i. Och det, det ser jag fram emot. ;)

2007-12-08 @ 13:39:27
URL: http://jelican.blogg.se
Signed by: Linnea

Jag håller med dig! MARIE är BÄST! Amanda kan ju inte sjunga rent, det låter piss. Och ligga på golvet och sjunga halleluja är ju patetiskt!

2007-12-08 @ 19:44:04
URL: http://linneaeng.blogg.se
Signed by: Malin

Hon äääääggggger =) Skit bra att hon vann :D

2007-12-10 @ 13:37:21
URL: http://malinsedin.blogg.se
Signed by: Tess

Kul att det finns någon som håller med mig! Marie var en värdig vinnare!

2007-12-10 @ 16:34:22
URL: http://Jordgubban86.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: