Ännu en regnig dag...

2007-07-24 @ 18:57:14
Tjo flöjt!

Ytterligare en semesterdag spolas bort av regnet... De känns ju kul! Men idag har jag faktiskt gjort lite nytta. Jag och Magnus har nämligen städat bilen. Jepps!! Damsugit och torkat rent... Och tro mig! -Det behövdes! Sketet grisen va de. Vi slängde en hel sopsäck med bröte och skräp. Så de va skönt att få de gjort... Nån dag får la vi ta utsidan oxå, men de är ju knappast nån idé när det regnar hela jävla tiden. 

Efter att bilen blivit ren (på insidan) åkte vi och spela mini golf. Ha, ha, ha... De va roligt! Jag va ap kass och sopade inte direkt banan med Magnus. Men de gjorde inte han me mig heller så de va lungt. Och vi fick uppehåll fram till 15:e hålet (av 18). Så man kan nästan säga  "vi hade ju iaf tur med vädret". -Magnus vann med 10 poäng!

Förövrigt så har jag fortfarande ont i halsen och öronen efter min diagnos "halsfluss och öroninflammation" som jag fick förra veckan. Jävla sket doktor som gav mig kåvepenin asså... E de nån som blir frisk av den?? Hmm... 3 åringar kanske! Men jag märker då fan inget. Så de blir att knapra smärtstillande och hoppas på det bästa. Tids nog försvinner det nog.

Nu blir det att sätta sig i soffan och bara dega. Går säkert nått dåligt på tv:n som man redan sett 100 gånger. Men men... Hellre det än att bli blöt ute i regnet!

Pöss på er! So long liksom...

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: