Sommar projekt!

2007-07-26 @ 17:08:17
Jepps, ja och Magnus har ett litet sommar projekt på gång! Eftersom vädret är skit och allt e boring så har vi bestämt oss för att besöka alla Göteborgs minigolfbanor innan semestern är slut. Verkar helt dingt, ja vet? Men vi har inget bättre för oss! Och nån resa blir det ju inte pga min öroninflammation! =(

Nu vet vi ju inte ens hur många golfbanor det finns i Göteborgs området? Så om vi inte hinner alla så ska vi iaf hinna med en om dagen. Om det inte ösregnar då. Vilket ju inte verkar vara helt omöjligt? Hmm!

Än så länge har vi bara hunnit med två banor (kom på denna dinga idé i förgår), Göteborgs bangolfsklubb som ligger i Utby och minigolfen som tillhör Lisebergs camping i Kärralund. Båda banorna va helt ok med rimliga priser på 40kr/vuxen samt att dom låg i en mysig miljö. Dock väldigt mycket folk i Kärralund vilket resulterade i långa köer mellan banorna. Men eftersom det är semester tider finns ju ingen anledning att stressa, utan vi satt snällt och väntade på våran tur. =)
Både i Utby och Kärralund fann det tillgång till toalett samt kiosk/servering. Vilket är ett stort pluspoäng då ja alltid måste ha en toalett till hands? Ha ha!

Idag ska vi ge oss på Slottskogens minigolf bana vid Linnéplatsen. Den ska tydligen inte vara så imponerande enligt ryktet, men är ju värd ett besök iaf.

Har du några tips på banor eller kanske vill hänga på med och utmana våra topp resultat (INTE) så är det bara att hojta. Vi är öppna för förslag! =) 

?to be continued!

image2

Söta små hälsningar..
Signed by: Din knäppa kusin

HAHAHAHHHHHHHAHAHA. Alla minigolfbanor i Göteborg, lycka till med det du!

2007-07-26 @ 18:08:36
Signed by: Din knäppa kusin igen

http://gulasidorna.eniro.se/query?what=cs&lang=&ax=&search_word=Minigolf&geo_area=G%F6teborg
Här är lite minigolfbanor.

2007-07-26 @ 18:11:14
Signed by: Angelica

Jag vill, jag vill! :) Sign me up! ;)

2007-07-26 @ 22:44:16
URL: http://jelican.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: